Κ το κακό πού είναι δηλαδή να μην γουστάρει κάποιος τον Ιβάν; Απαγορεύεται;eorptol1 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:56Εγώ πιστεύω ότι πέρα από τους αλεκιπτωτιστες που έρχονται και φεύγουν μια μικρή μερίδα δεν γούσταρε τον Ιβάν επειδή έμεινε Ρωσία Επειδη δεν είχε άλλο κουστούμι μα φορέσει επειδή δεν κέρασε μια πορτοκαλάδα τα έχουμε ακούσει αυτά δεν τον γούσταραν, και τώρα νομίζουν ότι βρήκαν πάτημα να βγουν φανερά στην κόντραtolis14 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09 Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια θλιβερά. Αυτοί που με την πρώτη ευκαιρία ξέχασαν τα πάντα για την προσφορά του ανθρώπου στον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο ΠΑΟΚ αλλά και τη βοήθεια του προς συνανθρώπους μας σε ανάγκη και συντάχθηκαν με έναν κομήτη που δεν ξέρουμε τη φάτσα του, δεν έχει κάνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ εκτός του να κουνήσει ένα χαρτί που λέει ότι έχει λεφτά. Είναι να τρελαίνεσαι
Ούτε τον Ανδρέα Παπανδρέου τον γουστάραμε όλοι, ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον βασιλιά, ούτε τον Καποδίστρια, ούτε τον Πούτιν.
Θες να γράψω τι μου είπε μόλις ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΕ σοβαρότατος άνθρωπος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου; Άστο καλύτερα, πάντως όχι για γκαζοζες κ σακάκια.