Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Patron »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:56
tolis14 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09 Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια θλιβερά. Αυτοί που με την πρώτη ευκαιρία ξέχασαν τα πάντα για την προσφορά του ανθρώπου στον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο ΠΑΟΚ αλλά και τη βοήθεια του προς συνανθρώπους μας σε ανάγκη και συντάχθηκαν με έναν κομήτη που δεν ξέρουμε τη φάτσα του, δεν έχει κάνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ εκτός του να κουνήσει ένα χαρτί που λέει ότι έχει λεφτά. Είναι να τρελαίνεσαι
Εγώ πιστεύω ότι πέρα από τους αλεκιπτωτιστες που έρχονται και φεύγουν μια μικρή μερίδα δεν γούσταρε τον Ιβάν επειδή έμεινε Ρωσία Επειδη δεν είχε άλλο κουστούμι μα φορέσει επειδή δεν κέρασε μια πορτοκαλάδα τα έχουμε ακούσει αυτά δεν τον γούσταραν, και τώρα νομίζουν ότι βρήκαν πάτημα να βγουν φανερά στην κόντρα
Κ το κακό πού είναι δηλαδή να μην γουστάρει κάποιος τον Ιβάν; Απαγορεύεται;

Ούτε τον Ανδρέα Παπανδρέου τον γουστάραμε όλοι, ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον βασιλιά, ούτε τον Καποδίστρια, ούτε τον Πούτιν.

Θες να γράψω τι μου είπε μόλις ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΕ σοβαρότατος άνθρωπος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου; Άστο καλύτερα, πάντως όχι για γκαζοζες κ σακάκια.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Γραψτο να το μάθουμε και εμείς. Μήνυση θα σου κάνει; Α μάλλον πήρες όρκο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Εχεμύθειας

:lol: :lol: :lol:
PAOKAPOMONOSMOY

Καρπουζα,θα έγραφα τι έχει πάρει αλλά το paokmania αποτελεί για μένα μέσο μόρφωσης και πηγή εκμάθησης.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γελάσαμε πάλι :mrgreen:
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Patron έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:13
Θες να γράψω τι μου είπε μόλις ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΕ σοβαρότατος άνθρωπος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου; Άστο καλύτερα, πάντως όχι για γκαζοζες κ σακάκια.
Όλοι αυτοί οι σοβαρότατατοι, οι "Κωνσταντινουπολίτες", οι "Θεσσαλονικείς", οι "κύριοι" πού την είχανε μωρέ την ομάδα μέχρι να την πάρει ο Σαββίδης;

Δεν γεννηθηκαμε όλοι εχθές μωρέ, ούτε εχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Αυτό να τους πεις οταν πανε να ανοίξουν το στόμα τους
These users thanked the author Elkjaer for the post:
Grimson4
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Οκ ευχαριστώ θα του το μεταφέρω
PAOKAPOMONOSMOY

Γραψτο ντε να κλάψουμε.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κολιτάρι του Βασιλάκη Φλωρίδη θα ήταν.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

Patron έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:13 Θες να γράψω τι μου είπε μόλις ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΕ σοβαρότατος άνθρωπος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου; Άστο καλύτερα, πάντως όχι για γκαζοζες κ σακάκια.
Ο σοβαρότατος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου όπως λες θα έπρεπε να είναι διπλά ευγνώμονας στον Σαββίδη που έσωσε τον ΠΑΟΚ και τον έφτασε εδω που είναι.
Το οτι είναι στο καταστατικό κάποιος πρόγονος του, εμένα δε μου λέει κάτι, ο ΠΑΟΚ σαν ΙΔΕΑ ανήκει σε όλο το λαό της Ρωμανίας και ως τέτοιος είμαι διπλά περήφανος που ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι ένας Πόντιος - Ρωμιός.
These users thanked the author makednoss for the post:
Eagle1980
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Είχα πρόσφατα γνωρίσει έναν απόγονο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, πολύ σοβαρός. Τιμά τον δικέφαλο πάντα μια νιώθει το βάρος της ιστορίας που φέρει και ο ίδιος.

Όταν έμαθε για αυτό που κάνει ο ας και το όλο τρύπημα, την προδοσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ θυμήθηκε τον πρόγονο του και τι θα έλεγε σήμερα βλέποντας αυτή την ντροπή. Ήταν σίγουρος για το πώς θα έβλεπε τα πράγματα ένας Παλαιολόγος. Θα σας το πω μια άλλη φορά όμως...
These users thanked the author trouman for the post:
Eagle1980
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Η Japan Tobacco International αγοράζει την Donskoy Tabak εναντι ~1,6 δισ. δολαρίων απο τον Ιβαν. Ως πολυεθνική με έδρα την Ελβετία, η JTI καταβάλει το τίμημα σε δολάρια ή ευρώ μέσω διεθνών τραπεζών (π.χ. UBS, Credit Suisse, Deutsche Bank, HSBC).
Οι μεγάλες επενδύσεις του Ιβαν στην Ελλάδα ξεκίναν μετά την πώληση της Donskoy Tabak. Αγορά πορτο καρράς ~200εκ και εξαγορά του ποσοστού της Deutsche Invest Equity Partners GmbH που κατείχε το 47% της κοινοπραξίας στο λιμάνι του Ολθ.
Από το 2019–2020, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία αναφέρουν σταθερά ότι η Ρωσία συσσωρεύει δυνάμεις στα σύνορα.
Από το καλοκαίρι του 2021, οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δύσης (CIA, MI6) και ανεξάρτητα δίκτυα OSINT προειδοποιούν για πιθανή εισβολή.
Εν καιρό πολέμου στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης των λιμανιών Ηγουμενίτσας, Αλεξανδρούπολης και Καβάλας το 2020, η Belterra εκδηλώνει επίσημο ενδιαφέρον και το 2023 η ThPA (θυγατρική του ΟΛΘ υπό έλεγχο Σαββίδη) επιλέγεται ως επενδυτής για 67% των μετοχών, προσφέροντας 51 εκατ.  για τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Με βάση τα παραπάνω, και λαμβάνοντας υπόψη πως ενας άνθρωπος με διεθνείς προσβάσεις και εσωτερική πληροφόρηση στη ρωσική ελίτ, όπως ο Σαββίδης, έχει ανα πάσα στιγμή έγκαιρη εικόνα για τις σχέσεις Ρωσιας - Ουκρανίας, ποιες ειναι οι πιθανοτήτες ο ιδιωτικός πλούτος του απο την πώληση της Donskoy να κατέληξε σε ρωσικές τράπεζες και να παρέμεινε εκεί και μετά τον πόλεμο?
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν έπαιζα στοίχημα, δεν θα στοιχημάτιζα ότι το πόσο αυτό επέστρεψε Ρωσία.
Ο Πούτιν τον είχε επικρίνει γιατί επένδυε τα ευρωπουλα του εκτός Ρωσίας (Ελλάδα) πολύ πριν αρχίσουν τον εμφύλιο με την Ουκρανια. Γενικά μόνο ο Κουλής πιστεύει ότι ο Ίβαν έχει άριστες σχέσεις με την εκεί ηγεσία, αν δεν κάνω λάθος παλαιότερα του είχε κόψει και τον δρόμο από το εκεί κοινοβουλιο. Και το Μαράκι ήταν επικριτής του πολέμου αν δε κάνω λαθος.

Τίποτα σπουδαίο πέραν του κλασικού ρητού "στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος" που γνωρίζει καλά ο κάθε Πόντιος/Μικρασιάτης.
These users thanked the author Мир for the post:
epitropos
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:46 Τίποτα σπουδαίο πέραν του κλασικού ρητού "στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος" που γνωρίζει καλά ο κάθε Πόντιος/Μικρασιάτης.
Δεν ισχύει αυτό για τους δισεκατομμυριούχους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”