Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ολα δειχνουν λογω αφελειας Ιβαν.
Ισως να μην περιμενε μετα απο δωδεκα χρονια μια τετοια κινηση.Και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να υπεπεσε σε τετοιο λαθος.
Αυτο για μενα ειναι το μεγαλο λαθος του ,γιατι δεν νοοειται να μην εμαθε κατι για το τι γινετε παρασκηνιακα.Τετοια οργανωμενη προσπαθεια δεν στηνετε μεσα σε ενα μηνα μην γελιομαστε..
Ισως να μην περιμενε μετα απο δωδεκα χρονια μια τετοια κινηση.Και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να υπεπεσε σε τετοιο λαθος.
Αυτο για μενα ειναι το μεγαλο λαθος του ,γιατι δεν νοοειται να μην εμαθε κατι για το τι γινετε παρασκηνιακα.Τετοια οργανωμενη προσπαθεια δεν στηνετε μεσα σε ενα μηνα μην γελιομαστε..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- eorptol1
Άρα Είτε 1 Οι συνεργάτες του είναι... μην εκφραστώ καλύτερα.. Είτε 2 Δεν Είμαστε πλέον προτεραιότητα του Προέδρου 3 Όλα τα παραπάνω
Αφελής Επιχειρηματίας του μεγέθους του Προέδρου δεν υπάρχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτο δεν το ξερω και δεν θα κανω εικασιες..οπως και στο κομματι Μυστακιδη ΑΣ οργανωμενων σχολιαζω μονο τις πραξεις και τα επισημα λογια τους..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- fidel, eorptol1
δε μου αρέσει καθόλου που όλοι θεωρούμε φυσιολογικό να έχει ο λεφτάς τον ΑΣ του χεριού του, στο τσεπάκι του που λέω.
κανονικά θα έπρεπε ο ΑΣ να είναι αυτοδύναμος και αυτόφωτος και όχι ετεροκαθοριζόμενος και πριν και πάντα. Θα έπρεπε να είναι το ηθικό αντίβαρο απέναντι στον λεφτά.
Λες να έγινε κάποια τέτοια ξήγα και ο λεφτάς να το σεβάστηκε; Παρανοϊκό, αλλά μπορεί και να ισχύει.
κανονικά θα έπρεπε ο ΑΣ να είναι αυτοδύναμος και αυτόφωτος και όχι ετεροκαθοριζόμενος και πριν και πάντα. Θα έπρεπε να είναι το ηθικό αντίβαρο απέναντι στον λεφτά.
Λες να έγινε κάποια τέτοια ξήγα και ο λεφτάς να το σεβάστηκε; Παρανοϊκό, αλλά μπορεί και να ισχύει.
Αφήστε ρε τις συγκεκαλυμενες προκλήσεις
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 12):
- Dimitrisou, Apil44, epitropos, Taseos, eorptol1, Χωρικός, Unpsofable78, stazath4, navigator11, Rexaris and 2 more users
Το νο1 λάθος του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει τους πάντες στην Ελλάδα σαν εχθρούς. Σε αυτή την χώρα όλοι γλύφουν κατά πάνω και φτύνουν κατά κάτω. Πάντα πρέπει να περιμένεις την στραβή και οτιδήποτε σχεδιάζεις πρέπει να βασίζεται στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Οι χαμουτζήδες έτσι ξηγιούνται και ας είναι όλοι τους του συστήματος.
- These users thanked the author zissos for the post (total 4):
- Apil44, eorptol1, astral, Unpsofable78
- paokkerkir
Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 8):
- Apil44, astral, Ιάσονας, abc_o_ karpouzas, trouman, paok apo epilogi, Unpsofable78, navigator11
αρκετα δεν συμβαδιζουν και για μενα καιρο τωρα με τον τροπο που αντιμετωπιζει την ομαδα και τον κοσμο της ο Ιβαν.
Οι ανανεωσεις Αντρε και Ντελια, ο κουγιας, ειναι μερικες απο τις πολλες περιπτωσεις.
Αλλα θα περιμενω την αντιδραση, εστω και καθυστερημενη (λες και ο Ιβαν ηταν παντα στην ωρα του) του ΑΣ.
Ελπιζω να υπαρχουν σημαντικοι κ ακλονητοι λογοι που εγινε αυτο το ρηγμα.
Μετα θα κρινει ο καθενας με το δικο του κριτηριο, ποιος και γιατι.....
Οι ανανεωσεις Αντρε και Ντελια, ο κουγιας, ειναι μερικες απο τις πολλες περιπτωσεις.
Αλλα θα περιμενω την αντιδραση, εστω και καθυστερημενη (λες και ο Ιβαν ηταν παντα στην ωρα του) του ΑΣ.
Ελπιζω να υπαρχουν σημαντικοι κ ακλονητοι λογοι που εγινε αυτο το ρηγμα.
Μετα θα κρινει ο καθενας με το δικο του κριτηριο, ποιος και γιατι.....
Αντε να αρχίσουν επιτέλους οι αγώνες έχω σιχαθεί αυτή την τοξικότητα την ανεντιμότητα την ανηθικότητα....Equalizer έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:31 Αφήστε ρε τις συγκεκαλυμενες προκλήσεις

Έλεος τι είναι αυτά που λέτε ειδικά για την ΚΑΕΙάσονας έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:04Η ΚΑΕ έχει διοίκηση πρωτοδικείου φίλε και ο Κατσαρής την παρέδωσε με 7,2 χρέη.fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20 Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Μάλλον το μπάσκετ δεν είναι ΠΑΟΚ.
Η ντροπή τελικά δεν έχει όριο
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- Unpsofable78
Ετοιμοθάνατη παρέδωσε την καε ο κατσαρηςfidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:44Σωστά, αλλά αυτό δεν αναιρεί την αρχή οτι ο οφειλέτης έχει και υποχρεώσεις με τεχνοκρατική προσέγγισή μιας και είναι επαγγελματικό τμήμα... Περί ντροπής το αφήνω ασχολίαστο ....Ιάσονας έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:04Η ΚΑΕ έχει διοίκηση πρωτοδικείου φίλε και ο Κατσαρής την παρέδωσε με 7,2 χρέη.fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20 Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Μάλλον το μπάσκετ δεν είναι ΠΑΟΚ.
Η ντροπή τελικά δεν έχει όριο
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- Unpsofable78
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλομέτοχο. Διοίκηση διορισμένη έχει από το πρωτοδικείο με πρόταση του ΑΣ. αν θέλει ας μην ανανεώσει στο τέλος του εξαμήνου.ας προτείνει κάποιον άλλον. Τόσους πετυχημένους όρισε 30 χρόνια τώρα
- These users thanked the author Taseos for the post (total 8):
- eorptol1, PAOKpanta, astral, Ιάσονας, Apil44, Unpsofable78, navigator11, loukas karadimos
Να υποθέσω στο τελικό στο παλατάκι όλοι αυτοί που κατηγορούν τον Χατζόπουλο ήταν πρώτη μούρη?
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Unpsofable78, SCIFO
- abc_o_ karpouzas
Ναι και;fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:26 Άρα Είτε 1 Οι συνεργάτες του είναι... μην εκφραστώ καλύτερα.. Είτε 2 Δεν Είμαστε πλέον προτεραιότητα του Προέδρου 3 Όλα τα παραπάνω
Ο κυρ παντελ...θανασης ειναι/ήταν από τους λίγους που μπορει/ουσε την απ' ευθείας επικοινωνία με τον βανια....
Εσύ στην θέση του δεν θα τον έπαιρνες τηλ να τον ρωτήσεις... Ρε ιβαν; που πάει το καράβι;
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- eorptol1, Unpsofable78
- Stelios Bagios
Ήθελα να γράψω κι εγώ κάτι παρόμοιο με αυτά που γράφεις, κυρίως για το κομμάτι του πουλήματος. Ελπίζω να μη θεωρείς ότι καπηλεύομαι το ποστ σου για να πω τη δική μου άποψη, γιατί μέρες που είναι όλοι είμαστε καχύποπτοι. Δε θεωρώ πάντως ότι a priori συμφωνείς με ότι θα γράψω.TylerDurden έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:19 Πάρα πολύ κουραστικές και ψυχοχθόρες καταστάσεις. Και δυστυχώς όλα συνηγορούν στο ότι οι πιο δύσκολες ημέρες είναι μπροστά μας.
Το ότι ένα μεγάλο κομμάτι των συνδέσμων φαίνεται να γέρνει προς τη μία μεριά θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους όσους βλέπουμε μόνο μία απαράδεκτη συμπεριφορά.
Το να είναι όλο το ΔΣ του ΑΣ "πουλημένο", ένα ΔΣ που στηρίχθηκε από τον Ιβάν στις τελευταίες εκλογές (ή μόνο η πρώην κεφαλή του; Ειλικρινά ρωτάω, δε ξέρω τις ζυμώσεις), το θεωρώ απίθανο.
Είναι σχεδόν βέβαιο πως κάτι έχει παιχτεί τα τελευταία χρόνια που οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε.
Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι πως δεν είναι ορθή διαχείριση αυτή. Θες να έχεις το ηθικό πλεονέκτημα; Έπρεπε να έχεις μιλήσει από νωρίς, αφού πρώτα έχεις ενημερώσει την ΠΑΕ για την πρόθεση σου αυτή. Η ΠΑΕ κάνει πίσω στα συμφωνηθέντα ή εισπράττεις αλαζονεία και μείωση από μεριάς της; Παίξτο by the book, υπάρχουν διαδικασίες, κράτα πρωτόκολλο με την αλληλογραφία μαζί της, κράτα πρακτικά από τις δια ζώσης επαφές, και δώσε τα στις ΓΣ για να τεθούν στην κρίση τους. Ο τρόπος που ο ΑΣ έχει χειριστεί μια δυνητικά ιστορική κατάσταση για το σύλλογο είναι (το λιγότερο) ασεβής και ερασιτεχνικός.
Και ως εκ τούτου, το μέλλον αβέβαιο.
Δεν έχω να προτείνω κάτι και τίποτα απ'ότι λέω δε θα βοηθήσει κάπου. Απλά ήθελα να τα πω.
Εγώ προσωπικά, με τα όσα μπορώ να καταλάβω σε αυτό το χάος και χωρίς να έχω κανενός είδους inside info, τείνω υπέρ του Ιβάν.
Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η συζήτηση ότι ένα σωρό άτομα στον ΑΣ και σε τόσους συνδέσμους τρώνε τυρί και κασέρι δε βοηθάει την κατάσταση.
Για μένα αυτό που σίγουρα μπορεί κανείς να προσάψει στον ΑΣ είναι ότι έχει σταθεί όχι απλά κατώτερος, αλλά ανάξιος των περιστάσεων. Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που με κάνει να τείνω υπέρ του Ιβάν. Η συζήτηση περί πουλήματος απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Επίσης, μπορεί να μην ξέρω πολλά για τους συνδέσμους, και μπορεί να μη συμφωνώ σε πολλά από όσα έχουν ανακοινώσει τελευταία (ειδικά με τη βιαστική ανακοίνωση της Θ4, αλλά και το γενικότερο ύφος των ανακοινώσεων ότι εμείς ξέρουμε αλλά δε σας λέμε), ωστόσο ξέρω ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ούτε Original ούτε Super-3 για να κάνει κεντρικό κουμάντο, υπάρχουν ένα σωρό τάσεις στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ.