Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
1,85 τον δίνουν αλλά είναι αρκετά δυνατός για να τον καταλαβαίνουν όλοιsic-4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:41Τι υψος εχει ο Γιακουμακης;zissos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05 Η τυχόν προσθήκη Γιακουμάκη σίγουα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά φέτος που έχουμε βρετανικά χαφ με καλή σέντρα. Είναι αποτελεσματικός με το κεφάλι, έχει μπόλικες γωνίες και τις χρησιμοποιεί, θα παίξει για την ομάδα και πιάνει θέση Έλληνα στην λίστα.
Έχει και αρκετά ερωτηματικά, όσο αφορά άλλους τομείς στο παιχνίδι του αλλά σίγουρα είναι ένας επιθετικός με χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι υπάρχοντες.
Σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμος σε στημένες φάσεις είτε επιθετικά , είτε αμυντικά μιας και δεν μας περισσεύει το μπόι.
- Dimitris_L4
Μην ασχολεισαι φιλε, τζαμπα θα χαλαστεις..δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει τετοιος παιχτης...κοιτα κανενα γαλανοπουλο...ειναι κ ελληνας..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- margas
- pisakaipoupoula
Και οι 3 που ακούστηκαν είναι αρκετά καλοί με ερωτηματικό τον Μάνσβερκ , θεωρώ ότι θέλουμε κάτι λίγο πιο γρήγορο μπροστά απ' τα στόπερ.
Ο Γκλεν Καμαρά αν είναι οκ από φυσική κατάσταση θα είναι σίγουρα το καλύτερο μας χαφ
Και ο Κραλ συνολικά νομίζω θα ήταν ιδανικός για μας
Ο πρώτος απ' αυτούς που θα μας κάτσει πρέπει να τον πάρουμε άμεσα, τώρα !
Για Γιακουμάκη όσο άσχημα μου κάθισε το πρωί που το διάβασα κυρίως λόγω κούλας, όσο το σκέφτομαι δεν χαλιέμαι τόσο
Ο Γκλεν Καμαρά αν είναι οκ από φυσική κατάσταση θα είναι σίγουρα το καλύτερο μας χαφ
Και ο Κραλ συνολικά νομίζω θα ήταν ιδανικός για μας
Ο πρώτος απ' αυτούς που θα μας κάτσει πρέπει να τον πάρουμε άμεσα, τώρα !
Για Γιακουμάκη όσο άσχημα μου κάθισε το πρωί που το διάβασα κυρίως λόγω κούλας, όσο το σκέφτομαι δεν χαλιέμαι τόσο
-
Ρε συ prist αυτόν τον ανέφερε ο Στεργιάδης πριν κάνα δυο μέρες .. εκτός κι αν εννοείς άλλον ..
-
-
Με Μειτε Βετλεσεν τον build up θα γίνει παιχνιδάκι, μιλάμε για μεγάλο χειριστή της μπάλας. Ωστόσο το βρίσκω πολύ τρελό να έρθει σε εμάς, παίχτης που παίζει βασικός στην πρωταθλήτρια Μπριζ,που παίζει CL και το 23 αγοράστηκε με ένα μεγάλο ποσό από την Μποντο κοντά στα 7 μύρια, και έχει συμβόλαιο αλλά 2 χρόνια.
Όπως και για Γιακουμακη κρατάω μικρό καλάθι είναι ακριβές και δύσκολες περιπτώσεις
-
Δεν είναι ότι αμφισβητώ τον Priest ότι όντως αυτόν θέλουν να φέρουν, απλα θα πρέπει να γίνει υπέρβαση και να κάτσουν κάποιες κεντες δηλαδή η Μπριζ να έχει βρει κάνα 2 χαφ και να μείνει πίσω στο rotation ο παίχτης ώστε να δεχτεί να ερθει
Φιλαράκι kabamaru καλησπέρα.Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:56 @marsantos καλημερα,επειδη σεβομαι τις γνωσεις σου στο αθλημα,πιστευεις πως ο Γιακουμακης ταιριαζει στην ομαδα,ταιριαζει σε αυτο που ζηταει ο Λουτσε απο τον φορ;Εγω οσο το επεξεργαζομαι στο κεφαλι μου,τοσο περισσοτερο ψηνομαι για το κοπελι.
Επειδή ειμαι λάτρης της ποικιλίας και της σύνθεσης χαρακτηριστικών θα σου απαντήσω λίγο διπλωματικα.
Ένας από τους 3 επιθετικούς θα ήταν πολύ χρήσιμο να είναι σαν το Γιακουμακη. Ένας επιθετικός που θα δουλεύει για την ομάδα.
Ειδικά τώρα που η μεσοεπιθετικη μας γραμμή σφιζει από ποιότητα, η ύπαρξη ενός τέτοιου επιθετικού θα ήταν λειτουργική για όλους τους πίσω.
Επιπρόσθετα πρέπει να έχουμε στο νου μας πως έχουμε πλέον η ομάδα έχει 2 βρετανοθρεμμενους μπακ οι οποίοι από τα πρώτα δείγματα γραφής φαίνεται να κινούνται πιο άνετα πάνω στην γραμμή και να δίνουν πλάτος στην επίθεση. Ο Γιακουμάκης είναι παίκτης που μπορεί να εκμεταλλευτει αυτό το παιχνίδι. Ίσως δλδ αποκτήσουμε προσθέσουμε παιχνίδι απο το πλάι που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε. Ανέβασμα του μπακ, σέντρα, κεφάλι, γκολ. Απλά και αποτελεσματικά. Ως τώρα βλέπαμε τα μπακ να πατάνε βαθεια μεσα στην περιοχή, με κάτω τη μπάλα και να προσπαθούν είτε παράλληλα ειτε προς τα πίσω και προς στο πέναλτι να βρουν συμπαίκτη τους. Τώρα, με τα καινούργια μπακ θα υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί ο παλιός παραδοσιακός τρόπος. Σέντρα, κεφάλι, γκολ. Χωρίς φυσικά να καταργείται ο παλιός καθώς Μπάμπα και Σάστρε υπάρχουν. Απλά όλα αυτά θα έχουν νόημα αν έρθει ο Γιακουμάκης..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Kabamaru11, WeWillRockYou
-
Από psagmenos4 έγινα adiabastos4 , μόλις είδα οτι η Μπριζ πήρε άλλο χαφ με ίδια χαρακτηριστικά από το Αμβουργο ενώ έχει και 3 αμυντικά χαφ φωτια ,οπότε όντως μένει πίσω στο rotation.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- Dimitrisk4, margas
Να τελειωσουμε και καμια δυσκολη περιπτωση ομως παπα μου...prist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
Ετσι για την αλλαγη.
Πολύ μου αρέσει αυτός ο παίχτης . Απο τα μεταξύ μας . Για αυτό κορόιδευα για τους ταχυδυναμικους. Ολα τα κρεντιτ τα έπαιρνε ο ονιεντικα αλλά αυτός και ο βανάκεν για μένα ξεχώριζαν και εκαναν όλο το παιχνίδι
Αν εξαιρέσουμε το τοπ5 πρωταθλήματα (νταξ ανάμεσα είναι το Βέλγιο
)ταιριάζει ο Vetlessen ΚΑΙ με το quiz του άλλου φίλου @kz1111