Καλό μοιάζει σαν ιδέα. Έχει η Ρεν φημισμένες ακαδημίες? Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάωdonkixotis έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05 https://www.transfermarkt.com/glen-kama ... ler/242632 Αυτός πρέπει να ειναι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
https://www.transfermarkt.gr/albert-sam ... ler/381967kz1111 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:42 Λοιπον ας βαλω το πρωτο μου κουιζακι: Μου εχει φτασει μια πληροφορια (χωρις να ειμαι βεβαιος για την εγκυροτητα της) για χαφ. Δεν μου δοθηκε ονομα αλλα συγκεκριμενα στοιχεια. Αγωνιζεται σε ομαδα των τοπ 5 πρωταθληματων, η οποια εχει πολυ δυνατο ονομα και παραδοση στις ακαδημιες και αγοραστηκε με πολλα χρηματα σχετικα προσφατα (προσωπικα βαζω ως οριο το καλοκαιρι του 23). Δεν υπολογιζεται και οι συζητησεις εχουν προχωρησει αρκετα με την ομαδα του. Δυσκολο αλλα ελπιζω να βρουμε κατι.
Η κίνηση για Γιακουμάκη έχει ποδοσφαιρική λογική.
Έχει πολλά χαρακτηριστικά που λείπουν αυτή τη στιγμή από την ομάδα.
Καλώς να ορίσει.
Έχει πολλά χαρακτηριστικά που λείπουν αυτή τη στιγμή από την ομάδα.
Καλώς να ορίσει.
- These users thanked the author analog for the post (total 4):
- DikefalosNisiotis, adam04, magdy, margas
Ακόμη και να βάλει κάποιος τα συμβόλαια του Γενάρη σίγουρα είμαστε αρκετά πιο κάτω απο πέρυσι. Βέβαια με τις μεταγραφές που αναμένονται να γίνουν ενδέχεται η ψαλίδα να μειωθεί ή και να κλείσει. Περιμένουμε.
Το μονο που δεν ταιριαζει ειναι νομιζω οτι αγοραστηκε το 2021Dimitrisk4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:16https://www.transfermarkt.gr/albert-sam ... ler/381967kz1111 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:42 Λοιπον ας βαλω το πρωτο μου κουιζακι: Μου εχει φτασει μια πληροφορια (χωρις να ειμαι βεβαιος για την εγκυροτητα της) για χαφ. Δεν μου δοθηκε ονομα αλλα συγκεκριμενα στοιχεια. Αγωνιζεται σε ομαδα των τοπ 5 πρωταθληματων, η οποια εχει πολυ δυνατο ονομα και παραδοση στις ακαδημιες και αγοραστηκε με πολλα χρηματα σχετικα προσφατα (προσωπικα βαζω ως οριο το καλοκαιρι του 23). Δεν υπολογιζεται και οι συζητησεις εχουν προχωρησει αρκετα με την ομαδα του. Δυσκολο αλλα ελπιζω να βρουμε κατι.
αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
- These users thanked the author prist64 for the post (total 26):
- Dimitrisou, thomas Murg, DikefalosNisiotis, ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, lnlnx, john4serres, epitropos, navigator11, Taseos, Tolaros and 16 more users
-
Βετλεσεν.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- Dimitrisou, ΑποστόληςΑ
-
Τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει Μεντί τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Καμαβινγκά, Ντεμπελέ, Ντουέ, πούλησε πρόσφατα με πολλά μύρια έναν στην Τσέλσι νεαρό που δεν έχει ακουστεί πολύ ακόμα, τον τεράστιο και αγαπημένο Μπακαγίοκο... Επίσης, έχει πολλούς παίκτες που δεν βγήκαν από τις ακαδημίες, αλλά τους πήρες αρκετά μικρούς και τους μοσχοπούλησε στην συνέχεια όπως ο Ντοκού, ο Αγκερ ο στόπερ, ο Σαρ ο εξτρεμ...kz1111 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:12Καλό μοιάζει σαν ιδέα. Έχει η Ρεν φημισμένες ακαδημίες? Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάωdonkixotis έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05 https://www.transfermarkt.com/glen-kama ... ler/242632 Αυτός πρέπει να ειναι
- These users thanked the author donkixotis for the post (total 2):
- kz1111, Logistis
Panx Romana έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:11Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο renerenegade έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:00 Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου , ενθουσιάστηκα και δημιούργησα προσδοκίες
Συγνώμη και πάλι θα αφήσω τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους, έχουμε παιδιά που νιώθουν και δημιουργούν και ευχάριστο mood με όλα αυτά που συμβαίνουν
Τώρα η άποψη μου είναι ότι από να πάω να πάρω τον μαροκινό εκατό φορές τον Γιακουμάκη
Για πολλούς και διάφορους λόγους
Νούμερα έχει
Έλληνας είναι οπωσδήποτε νιώθει τι παίζει και τι ευθύνη αναλαμβάνει
Και κορμί έχει για να παίξει μέσα στην περιοχή
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ζητησεις συγγνωμη φιλε. Μια χαρα εξηγηθηκες απο την αρχη. Ειπες οτι εχεις μια πληροφορια καποιου που εμπιστευεσαι και μεχρι εκει. Δεν πουλησες προλογο. Ζητησες και αδεια και την πηρες. Νομιζω οτι σε τετοιο μοτιβο ειναι καλοδεχουμενες ολες οι πληροφοριες και ας αποδεικνυονται και αναξιοπιστες στο τελος.
- These users thanked the author sic-4 for the post (total 11):
- Panx Romana, DikefalosNisiotis, Kabamaru11, Logistis, giaxxo, WeWillRockYou, Maedhros4, paok apo epilogi, Ριαν_Καπαγιαννιδης, margas and one more user
- pisakaipoupoula
ΝΑΙkz1111 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:12Καλό μοιάζει σαν ιδέα. Έχει η Ρεν φημισμένες ακαδημίες? Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάωdonkixotis έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05 https://www.transfermarkt.com/glen-kama ... ler/242632 Αυτός πρέπει να ειναι
Απ' τις καλύτερες στη Γαλλία τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία
Hugo Vetlesenprist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι
-
Hugo Vetlesen χωρίς αμφιβολία, αυτό όντως είναι ΜΠΑΜprist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι
- Dimitris_L4
Αρα δε θα ερθει...οποτε παμε παρακατω..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- thanos-xanthi, margas
Τι υψος εχει ο Γιακουμακης;zissos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05 Η τυχόν προσθήκη Γιακουμάκη σίγουα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά φέτος που έχουμε βρετανικά χαφ με καλή σέντρα. Είναι αποτελεσματικός με το κεφάλι, έχει μπόλικες γωνίες και τις χρησιμοποιεί, θα παίξει για την ομάδα και πιάνει θέση Έλληνα στην λίστα.
Έχει και αρκετά ερωτηματικά, όσο αφορά άλλους τομείς στο παιχνίδι του αλλά σίγουρα είναι ένας επιθετικός με χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι υπάρχοντες.
Σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμος σε στημένες φάσεις είτε επιθετικά , είτε αμυντικά μιας και δεν μας περισσεύει το μπόι.