Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όταν παραιτήθηκε ο Κατσαρης πίστεψαμε οι περισσότεροι ότι το
θέμα θα μαζευτεί.
Για άλλη μια φορά δεν είδαμε τα φανερά
ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Πρώτον η απόφαση για Τέλη ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ. Δεύτερον τα μέλη ζήτησαν από τον Κατσαρή να μείνει ΟΜΟΦΩΝΑ, άρα δε μετάνιωσαν για τίποτε και δεν είχε αλλάξει τίποτε.
ΠΑΕ, ΛΑΟΣ , παράγοντες πιαστηκαμε στον ύπνο. ΠΑΛΙ.......
Για αυτό το πράγμα που έπεσα και εγώ στη λούμπα και επαναπαυτηκα δε θα το συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου.
Σαν παιδάκια του νηπιαγωγείου είμαστε
που μας λένε ότι θα μας δώσουν γλειφιτζουρι για να καθίσουμε ήσυχοι.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ. ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ!
θέμα θα μαζευτεί.
Για άλλη μια φορά δεν είδαμε τα φανερά
ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Πρώτον η απόφαση για Τέλη ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ. Δεύτερον τα μέλη ζήτησαν από τον Κατσαρή να μείνει ΟΜΟΦΩΝΑ, άρα δε μετάνιωσαν για τίποτε και δεν είχε αλλάξει τίποτε.
ΠΑΕ, ΛΑΟΣ , παράγοντες πιαστηκαμε στον ύπνο. ΠΑΛΙ.......
Για αυτό το πράγμα που έπεσα και εγώ στη λούμπα και επαναπαυτηκα δε θα το συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου.
Σαν παιδάκια του νηπιαγωγείου είμαστε
που μας λένε ότι θα μας δώσουν γλειφιτζουρι για να καθίσουμε ήσυχοι.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ. ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ!
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- eorptol1, Unpsofable78, Apil44
Όλα καλά αυτά που λες, αλλά επειδή πρέπει να είσαι παλιός πες μας πως έφυγε ο Παντελάκης. Για τον Βουλινο το πώς ήρθε, άσε το έζησα εγώ και ποιοι τον στήριζαν μετά. Επειδή λες για τους παλιούς.Мир έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:33 Φαινόταν οτι πεφτει κασερι από την fast-track ανακοινωση της Θ4 αλλά και από τα ευχολόγια αρκετών άλλων συνδέσμων. Παντα γινόνταν τέτοια αλλά τουλάχιστον παλιότερα επικρατούσε η ιδεολογίο και οχι η αρπαχτη στα ηγετικά στελέχη.
Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι ο κ.Τελης προτιμάει να ταΐζει μπεκρο-πέννες, να βολεύει όποιον τα παίρνει στο όνομα του ΠΑΟΚ, αντί να βάλει 2-3 χορηγίες 5 χρόνια τώρα, έστω σε ερασιτεχνικά αθλήματα, συμβολικές, να βγάλει μια ανακοικωση όταν το ΠΟΚ μας κλέβει, να δείξει στην πλατιά μάζα του κόσμου ότι νοιωθει ΠΑΟΚ και δεν έχει σκοπό απλά να χρησιμοποίηση το γήπεδο ως δούρειος για ανιδιοτελείς σκοπούς εκτός ΠΑΟΚ.
Οκ στη χώρα μας πέφτει λίγο λάδακι, λίγο φακελάκι, αλλά με ξεπερνά ότι το 99% των ενεργειών σου είναι σε αυτή την κατεύθυνση.
Εκτός αν πιστευτούμε τον μπάρμπα Μιμή και τον Στελλάκη που δηλώνουν ότι τα 150-250εκ θα είναι 100%ι δωρεά στον ερασιτέχνη και δεν θα έχει καμία αξίωση από τη Νέα Τούμπα/εμπορικούς χώρους/ενοίκια. Εγώ δεν το πιστεύω, αλλά ούτε θα το θεωρούσα φυσιολογικό γιατί πχ για Δεδεογλου δεν τον κόβω.
ΥΓ. ΝΤΕΒ οι του Α.Σ. δεν ανήλικα παιδακια, η συμπεριφορά τους 2 μήνες τώρα και το συνεχιζουν να κρύβουν τα πάντα από τον οργανισμό στον οποίο υποτίθεται ότι είναι θεματοφύλακες λέει πολλά για το ποιον τους.
Οι εμφύλιοι είναι οι χειρότεροι πόλεμοι.
Προσοχή στο γήπεδο τον διπλανό μας. Ο έλεγχος κατά την είσοδο την Πέμπτη πρέπει να είναι εξονυχιστικός.
Προσοχή στο γήπεδο τον διπλανό μας. Ο έλεγχος κατά την είσοδο την Πέμπτη πρέπει να είναι εξονυχιστικός.
- These users thanked the author alp920 for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, eorptol1, Apil44
Και μια που το αναφέραμε ορίστε.
Η 4 μίλησε...........
Έβγαλε ανακοίνωση:
Τα διαρκείας λέει τελος.Λιγα εισιτήρια
έμειναν για Αυστρια.
Και το νινι χτενιζεται......
Η 4 μίλησε...........
Έβγαλε ανακοίνωση:
έμειναν για Αυστρια.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Unpsofable78, eorptol1
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Σε ρωταω ευθεωςМир έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:33 Φαινόταν οτι πεφτει κασερι από την fast-track ανακοινωση της Θ4 αλλά και από τα ευχολόγια αρκετών άλλων συνδέσμων. Παντα γινόνταν τέτοια αλλά τουλάχιστον παλιότερα επικρατούσε η ιδεολογίο και οχι η αρπαχτη στα ηγετικά στελέχη.
Λες οτι τα αρπαξαν ηγετικα στελεχη της Θ4;
Απ'οτι φαινεται επεσα εξω και ο ΑΣ τα εχει κανει ΠΟΛΥ πιο σκατα απ'οσο πιστευα οτι μπορει να τα εχει κανει.
Η δουλεια παει σε παααααρα πολυ ασχημα μονοπατια πλεον. Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια τι εχει να πει ο ΑΣ.
Και ελπιζω να ειναι αρκετα πειστικοι σε αυτα που εχουν να πουν. Οχι να γινουν αρεστοι, δε με νοιαζει αυτο. Πειστικοι ομως.
Η δουλεια παει σε παααααρα πολυ ασχημα μονοπατια πλεον. Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια τι εχει να πει ο ΑΣ.
Και ελπιζω να ειναι αρκετα πειστικοι σε αυτα που εχουν να πουν. Οχι να γινουν αρεστοι, δε με νοιαζει αυτο. Πειστικοι ομως.
- Unpsofable78
Άργησες πολύ. Συνέχισε να περιμένειςembuji έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:52 Απ'οτι φαινεται επεσα εξω και ο ΑΣ τα εχει κανει ΠΟΛΥ πιο σκατα απ'οσο πιστευα οτι μπορει να τα εχει κανει.
φίλε μου, αλλά πλέον είναι αργά. Ενημερώθηκες ότι η συνέντευξη θα γίνει σε δέκα μέρες; Μέχρι τότε μπορεί
να έχουν γκρεμίσει και το γήπεδο με τη δική τους απόφαση. Μην απορήσεις....
( Δεν σε ειρωνεύομαι σε προσκαλώ να ξυπνήσεις όμως.....). Έστω και τώρα.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Unpsofable78, eorptol1
Οχι φιλε, απο τα τελευταια γεγονοτα εχω αρχισει απλα να ενοχλουμαι πολυ. Δεν εχω παραμικρη ιδεα τι θα πουν ή οχι. Αν ηξερα θα το ελεγα.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:57 embuji
Έμαθες κάτι νέο και το λες αυτό; Σχετικά με το τι θα πουν;
- These users thanked the author embuji for the post:
- Unpsofable78
- loukas karadimos
Εγώ πάντως αν ήμουν Ιβαν θα έβγαζα τον ΑΣ σέντρα μέχρι να υπογράψει το μνημόνιο και θα τους έλεγα αν τολμάτε ρίξτε την Τούμπα χωρίς την έγκριση μου και αφήστε την ομάδα άστεγη
Φτάνει με τους τζάμπα μάγκες
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τελειώνουμε μαζί τους
Απ την άλλη θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι από την πρώτη μέρα που θα έπαιρνα το μνημόνιο στα χέρια μου υπογεγραμμένο θα έχω τα πάντα έτοιμα, χρήματα και ανθρώπους για να τρέξει αυτό το έργο και να βουλώσω στόματα
Παρεπιπτόντως, πως πάνε οι εργασίες στο προπονητικό? Έχουμε καμία ενημέρωση ?
Απ την άλλη θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι από την πρώτη μέρα που θα έπαιρνα το μνημόνιο στα χέρια μου υπογεγραμμένο θα έχω τα πάντα έτοιμα, χρήματα και ανθρώπους για να τρέξει αυτό το έργο και να βουλώσω στόματα
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- Apil44
Ειμαι υπομονετικος σαν ανθρωπος και ειμαι και της λογικης οτι πρωτα θελω να εχω οσο το δυνατον πιο ολοκληρωμενη εικονα γινεται. Απλα πλεον ο ΑΣ εχει αρχισει να γινεται πολυ εκνευριστικος με τις κινησεις του. Περιμενω να ακουσω με πολλη προσοχη τι εχουν να πουν. Και το καλο που τους θελω ειναι να μην εχουν τολμησει να γαμησουν την ομαδα με μοναδικο γνωμονα την δικη τους τσεπουλα/βιογραφικο/στατους. Οταν ελεγα ξανα και ξανα ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα, το εννοουσα.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:58Άργησες πολύ. Συνέχισε να περιμένειςembuji έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:52 Απ'οτι φαινεται επεσα εξω και ο ΑΣ τα εχει κανει ΠΟΛΥ πιο σκατα απ'οσο πιστευα οτι μπορει να τα εχει κανει.
φίλε μου, αλλά πλέον είναι αργά. Ενημερώθηκες ότι η συνέντευξη θα γίνει σε δέκα μέρες; Μέχρι τότε μπορεί
να έχουν γκρεμίσει και το γήπεδο με τη δική τους απόφαση. Μην απορήσεις....
( Δεν σε ειρωνεύομαι σε προσκαλώ να ξυπνήσεις όμως.....). Έστω και τώρα.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Unpsofable78, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Ξεκάθαρα αυτοί που συνέταξαν και έστειλαν την ανακοίνωση για εμένα είναι έκπτωτοι και πιανόλες. Είσαι πρόεδρος και βγάζει άλλος ανακοίνωση πίσω από την πλάτη σου; Δεν νομίζω να παίζει, ακόμα και έτσι παραιτήσαι για λόγους ευθυξιας και αξιοπρέπειας ή τους ξυγιεσε αλμυρό φυστίκι. Εννοείτε ότι δεν απευθυνομαι σε όλο το σύνδεσμο ή τα ανιδιοτελή μέλη, αλλά όσοι ήταν εκείνο το βράδι του Ιούνη έχουν να αποδείξουν πάρα πολλά. Η ανακοίνωση περί παρασυρσης και γήπεδου αλλού δεν με πείθει προσωπικα καθολου, δεν ξέρω ποιον μπορεί να πείσει τέτοια δικαιλογια.alexgarcia6 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:52Σε ρωταω ευθεωςМир έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:33 Φαινόταν οτι πεφτει κασερι από την fast-track ανακοινωση της Θ4 αλλά και από τα ευχολόγια αρκετών άλλων συνδέσμων. Παντα γινόνταν τέτοια αλλά τουλάχιστον παλιότερα επικρατούσε η ιδεολογίο και οχι η αρπαχτη στα ηγετικά στελέχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 01 Αύγ 2025, 19:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Άγγελος τις προάλλες είπε σε συνέντευξή του ότι οι εργασίες του προπονητικού συνεχίζονται κανονικάloukas karadimos έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 19:01 Εγώ πάντως αν ήμουν Ιβαν θα έβγαζα τον ΑΣ σέντρα μέχρι να υπογράψει το μνημόνιο και θα τους έλεγα αν τολμάτε ρίξτε την Τούμπα χωρίς την έγκριση μου και αφήστε την ομάδα άστεγη
- These users thanked the author theo111 for the post:
- loukas karadimos
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Επειδη εσυ δεν βλέπεις αλλο λογο για να βγει εκεινη η ανακοινωση δεν σημαινει απαραιτητα οτι χρηματιστηκαν για να το κανουνМир έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 19:02Ξεκάθαρα αυτοί που συνέταξαν και έστειλαν την ανακοίνωση για εμένα είναι έκπτωτοι και πιανόλες. Είσαι πρόεδρος και βγάζει άλλος ανακοίνωση πίσω από την πλάτη σου; Δεν νομίζω να παίζει, ακόμα και έτσι παραιτήσαι για λόγους ευθυξιας και αξιοπρέπειας ή τους ξυγιεσε αλμυρό φυστίκι. Εννοείτε ότι δεν απευθυνομαι σε όλο το σύνδεσμο ή τα ανιδιοτελή μέλη, αλλά όσοι ήταν εκείνο το βράδι του Ιούνη έχουν να αποδείξουν πάρα πολλά. Η ανακοίνωση περί παρασυρσης και γήπεδου αλλού δεν με πείθει προσωπικα καθολου, δεν ξέρω ποιον μπορεί να πείσει τέτοια δικαιλογια.alexgarcia6 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:52Σε ρωταω ευθεωςМир έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:33 Φαινόταν οτι πεφτει κασερι από την fast-track ανακοινωση της Θ4 αλλά και από τα ευχολόγια αρκετών άλλων συνδέσμων. Παντα γινόνταν τέτοια αλλά τουλάχιστον παλιότερα επικρατούσε η ιδεολογίο και οχι η αρπαχτη στα ηγετικά στελέχη.
Αλλο να λες οτι σου φανηκαν λιγοι αλλο οτι τα πηραν
Και στην προηγουμενη αναρτηση εννοεις ξεκαθαρα το δευτερο
- Dimitris_L4
Σ αυτο καλα κανουν..πανω απο ολα ειναι η στηριξη της ομαδας!!!ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:49 Και μια που το αναφέραμε ορίστε.
Η 4 μίλησε...........
Έβγαλε ανακοίνωση:
έμειναν για Αυστρια.