Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Stelios Bagios
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
1.
Κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα να συζητάμε για το αν αυτά που ζητάει ο ΑΣ από τον Ιβάν είναι σωστά ή όχι από τη στιγμή που ο ΑΣ κινείται στη λογική του δύο μέτρα και δύο σταθμά για Ιβάν και Μυστακίδη.
Το σημαντικό ερώτημα είναι το αν ο ΑΣ εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά επειδή όντως γνωρίζουν πράγματα που δικαιολογούν αυτή την επιλογή τους. Κι αυτή την απάντηση δε θα την πάρουμε από κανέναν.
2.
Επίσης, θεωρώ λάθος την έμφαση που δίνεται στα λάθη του Ιβάν και θα ήθελα να το εξηγήσω αυτό.
Δεν αρνούμαι ότι ο Ιβάν έχει κάνει αρκετά λάθη και ότι αυτά που λένε οι καλοπροαίρετοι επικριτές του Ιβάν έχουν βάση. Π.χ. είναι λογικό να σκέφτεται κανείς ότι αν δε γινόταν η εμπλοκή Μυστακίδη δε θα γκάζωνε ο Ιβάν για το γήπεδο. Επίσης, είναι λογική η αναμονή επενδύσεων σε παίκτες μετά από τόσες πωλήσεις. Και ένα σωρό άλλα.
Ο λόγος που θεωρώ λάθος το να δίνεται έμφαση είναι επειδή είναι άλλο πράγμα να γίνεται συζήτηση για τα λάθη του Ιβάν και άλλο πράγμα να γίνεται η ίδια συζήτηση υπό το πρίσμα του να φύγει ο Ιβάν.
Όταν στη συζήτηση μπαίνει η φυγή του Ιβάν, το σημαντικό δεν είναι τα λάθη του, αλλά το αν ο Μυστακίδης θα φέρει μία καλύτερη κατάσταση, δηλαδή αν θα κάνει μία καλύτερη ομάδα που θα φέρει περισσότερους τίτλους, χωρίς να αφήσει πίσω του χρέη.
Κι αυτή είναι άλλη μία απάντηση που δε θα πάρουμε από κανέναν.
3.
Προφανώς δεν μπορώ να έχω απάντηση σε κανένα από τα δύο παραπάνω ερωτήματα, ωστόσο το ένστικτό μου με κάνει να τείνω προς τον Ιβάν.
Πρώτον, για το ενδιαφέρον του Μυστακίδη δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Ούτε καν αν όντως ενδιαφέρεται δεν ξέρουμε ή αν απλά θέλει να πιέσει τον Ιβάν.
Επίσης, η όλη κατάσταση μου θυμίζει την ανατροπή του Παντελάκη (τουλάχιστον όπως τα έχω ακούσει γιατί ήμουν νήπιο τότε) και κυρίως την ανατροπή του Βαρδινογιάννη από τους πολυμετοχικούς. Ακόμα βρίζουν οι Παναθηναϊκοί το Βαρδινογιάννη, αλλά επί Βαρδινογιάννη ζήλευα τις πορείες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, ενώ τώρα διαβάζω στα διάφορα sites για τον "πρέσβη" και πρέσβη δε βλέπω. Για πρωτάθλημα ούτε λόγος.
Τέλος, τύχαμε ήδη ένα λαχείο, τον Ιβάν, που μας ανέβασε επίπεδο και τώρα συζητάμε για το αν θα τύχουμε και δεύτερο λαχείο για να ανέβουμε ένα ακόμα επίπεδο. Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά το ένστικτό μου δεν πείθεται, ακόμα και αν βάλω στην εξίσωση το ότι τα λαχεία είναι μάλλον γεωπολιτικά οπότε δε μιλάμε για τύχη.
Σε κάθε περίπτωση, αποδείξεις δεν έχω, αυτά μου λέει το ένστικτό μου, μπορεί να είμαι λάθος.
4.
Αν ο Μυστακίδης όντως ενδιαφέρεται (όπως είναι και το πιο πιθανό) φοβάμαι ότι είμαστε στην αρχή του δράματος, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.
5.
Θα παρακαλούσα κι εγώ για αυτοσυγκράτηση στις εκφράσεις προς τους άλλους σχολιαστές και αυτοσυγκράτηση σε όσους θεωρούν ότι βρίσκονται υπό επίθεση και αυτό τους κάνει να θέλουν να φύγουν.
Κυρίως όμως αυτοσυγκράτηση στο γήπεδο και στις καφετέριες όπου οι συζητήσεις θα είναι face to face. Ας σκεφτούμε το πώς νιώθουμε στην καφετέρια όταν ακούμε Αρειανούς ή Ολυμπιακούς στο διπλανό τραπέζι να λένε γνώμες που σε μας φαίνονται αδιανόητες. Νομοτελειακά, το ίδιο και χειρότερο θα το νιώσουμε με συνοπαδούς μας, να είμαστε προετοιμασμένοι.
Κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα να συζητάμε για το αν αυτά που ζητάει ο ΑΣ από τον Ιβάν είναι σωστά ή όχι από τη στιγμή που ο ΑΣ κινείται στη λογική του δύο μέτρα και δύο σταθμά για Ιβάν και Μυστακίδη.
Το σημαντικό ερώτημα είναι το αν ο ΑΣ εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά επειδή όντως γνωρίζουν πράγματα που δικαιολογούν αυτή την επιλογή τους. Κι αυτή την απάντηση δε θα την πάρουμε από κανέναν.
2.
Επίσης, θεωρώ λάθος την έμφαση που δίνεται στα λάθη του Ιβάν και θα ήθελα να το εξηγήσω αυτό.
Δεν αρνούμαι ότι ο Ιβάν έχει κάνει αρκετά λάθη και ότι αυτά που λένε οι καλοπροαίρετοι επικριτές του Ιβάν έχουν βάση. Π.χ. είναι λογικό να σκέφτεται κανείς ότι αν δε γινόταν η εμπλοκή Μυστακίδη δε θα γκάζωνε ο Ιβάν για το γήπεδο. Επίσης, είναι λογική η αναμονή επενδύσεων σε παίκτες μετά από τόσες πωλήσεις. Και ένα σωρό άλλα.
Ο λόγος που θεωρώ λάθος το να δίνεται έμφαση είναι επειδή είναι άλλο πράγμα να γίνεται συζήτηση για τα λάθη του Ιβάν και άλλο πράγμα να γίνεται η ίδια συζήτηση υπό το πρίσμα του να φύγει ο Ιβάν.
Όταν στη συζήτηση μπαίνει η φυγή του Ιβάν, το σημαντικό δεν είναι τα λάθη του, αλλά το αν ο Μυστακίδης θα φέρει μία καλύτερη κατάσταση, δηλαδή αν θα κάνει μία καλύτερη ομάδα που θα φέρει περισσότερους τίτλους, χωρίς να αφήσει πίσω του χρέη.
Κι αυτή είναι άλλη μία απάντηση που δε θα πάρουμε από κανέναν.
3.
Προφανώς δεν μπορώ να έχω απάντηση σε κανένα από τα δύο παραπάνω ερωτήματα, ωστόσο το ένστικτό μου με κάνει να τείνω προς τον Ιβάν.
Πρώτον, για το ενδιαφέρον του Μυστακίδη δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Ούτε καν αν όντως ενδιαφέρεται δεν ξέρουμε ή αν απλά θέλει να πιέσει τον Ιβάν.
Επίσης, η όλη κατάσταση μου θυμίζει την ανατροπή του Παντελάκη (τουλάχιστον όπως τα έχω ακούσει γιατί ήμουν νήπιο τότε) και κυρίως την ανατροπή του Βαρδινογιάννη από τους πολυμετοχικούς. Ακόμα βρίζουν οι Παναθηναϊκοί το Βαρδινογιάννη, αλλά επί Βαρδινογιάννη ζήλευα τις πορείες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, ενώ τώρα διαβάζω στα διάφορα sites για τον "πρέσβη" και πρέσβη δε βλέπω. Για πρωτάθλημα ούτε λόγος.
Τέλος, τύχαμε ήδη ένα λαχείο, τον Ιβάν, που μας ανέβασε επίπεδο και τώρα συζητάμε για το αν θα τύχουμε και δεύτερο λαχείο για να ανέβουμε ένα ακόμα επίπεδο. Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά το ένστικτό μου δεν πείθεται, ακόμα και αν βάλω στην εξίσωση το ότι τα λαχεία είναι μάλλον γεωπολιτικά οπότε δε μιλάμε για τύχη.
Σε κάθε περίπτωση, αποδείξεις δεν έχω, αυτά μου λέει το ένστικτό μου, μπορεί να είμαι λάθος.
4.
Αν ο Μυστακίδης όντως ενδιαφέρεται (όπως είναι και το πιο πιθανό) φοβάμαι ότι είμαστε στην αρχή του δράματος, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.
5.
Θα παρακαλούσα κι εγώ για αυτοσυγκράτηση στις εκφράσεις προς τους άλλους σχολιαστές και αυτοσυγκράτηση σε όσους θεωρούν ότι βρίσκονται υπό επίθεση και αυτό τους κάνει να θέλουν να φύγουν.
Κυρίως όμως αυτοσυγκράτηση στο γήπεδο και στις καφετέριες όπου οι συζητήσεις θα είναι face to face. Ας σκεφτούμε το πώς νιώθουμε στην καφετέρια όταν ακούμε Αρειανούς ή Ολυμπιακούς στο διπλανό τραπέζι να λένε γνώμες που σε μας φαίνονται αδιανόητες. Νομοτελειακά, το ίδιο και χειρότερο θα το νιώσουμε με συνοπαδούς μας, να είμαστε προετοιμασμένοι.
- These users thanked the author Stelios Bagios for the post (total 3):
- Ιάσονας, Apil44, WeWillRockYou
Τζάμπα συζητάτε, ας το κάνει ο οποιοσδήποτε το γήπεδο και μπλα μπλα μπλα το γήπεδο μπλα μπλα..
Ε σας έχω επενδυτή αύριο τον Βαγγελα άμα θέλετε, 4,9 δις περιουσία δυνατότερος από κάθε τέλη. Δώστε το γήπεδο στο γγελα τί περιμένετε.
Σας έχω και το άλλο.
Ας αγοράσει ο τελης την ΠΑΕ με 200Μ και μετά να κάνει ο Ιβάν το γήπεδο που έχει και πανέτοιμα τα σχέδια και να παίζει η ΠΑΕ του τελη μέσα. Η συντομότερη λύση. Το δέχεται ο ασ και ο τελης?
Πώς φαίνεται και αυτή η λύση?
Ε σας έχω επενδυτή αύριο τον Βαγγελα άμα θέλετε, 4,9 δις περιουσία δυνατότερος από κάθε τέλη. Δώστε το γήπεδο στο γγελα τί περιμένετε.
Σας έχω και το άλλο.
Ας αγοράσει ο τελης την ΠΑΕ με 200Μ και μετά να κάνει ο Ιβάν το γήπεδο που έχει και πανέτοιμα τα σχέδια και να παίζει η ΠΑΕ του τελη μέσα. Η συντομότερη λύση. Το δέχεται ο ασ και ο τελης?
Πώς φαίνεται και αυτή η λύση?
- kataramenos5
Μονο μ ενα τροπο μπορουσαν οι ρωμαιοι να νικησουν τους ανυποταχτους Γαλατες

Παρτε το αλλιως παλικαρια.Μη τους κανετε το χατηρι.
πηγη mamouthcomicx

Παρτε το αλλιως παλικαρια.Μη τους κανετε το χατηρι.
πηγη mamouthcomicx
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
- Apil44, st4this, Χωρικός
Εγώ πάντως με τις εκφρασούλες αυτές τους ουδέτερους εννοούσα, ακριβώς αυτούς που δεν θέλουν να είναι σε κάποιο στρατόπεδο, όπως έγραψες.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:55
Η στάση "ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς" είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα. Δεν εκφράζεται από εμένα με κανέναν τρόπο και σε κανένα σχόλιο. Επειδή λοιπόν απαντάς σε ΕΜΈΝΑ, πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ τι πας να μου φορτώσεις, γιατί δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι και δεν θα το γράψω δεύτερη φορά.
Κουράστηκα να σας βλέπω να μαλώνετε επειδή οι μεν δεν γουστάρετε να βλέπετε ούτε μισή αρνητική κριτική προς τον Ιβάν και οι δε νομίζουν πως ο Μυστακίδης θα έρθει αύριο και θα αρχίσει να μοιράζει εκατομμύρια.
Το χειρότερο δε, είναι πως φορτώνετε ο ένας στον άλλο κατηγορίες που δεν έχουν καμία βάση. Μην πας λοιπόν να μπλέξεις και εμένα μέσα σε αυτή την αηδία που έχετε δημιουργήσει. Όλα έχουν και ένα όριο.
Αυτά που έγραψα επάνω, ήταν η δικιά μου αποτύπωση της πραγματικότητας. Γράψε πως με βρίσκεις λάθος και διαφωνείς, αλλά μην με ερμηνεύεις όπως σε βολεύει.
Δεν προκειται κανείς να πείσει κανεναν, η κατάταση δεν ειναι χθεσινή αλλα κραταει εδω και εναμιση μηνα. Ο καθένας με τα πιστεύω του και τα συμπερασματά του, οσο γινεται ας ηρεμησουμε χωρις να ειναι ευκολο βέβαια.
Το επιχείρημα τού Ιάσονα είναι πολύ καλό, δεν γίνεται με τίποτε να κάνει το γήπεδο άνθρωπος που είναι εκτός τής ΠΑΕ, τι κέρδος θα έχει μετά η ΠΑΕ από αυτό;
Εάν θέλει ο Μυστακίδης ή ο κάθε Μυστακίδης να φτιάξει το γήπεδο, να αγοράσει πρώτα τήν ΠΑΕ από τον Ιβάν (αν ο τελευταίος θέλει να του την πουλήσει).
Τι στο καλό υπέγραψε ο Κατσαρής με τον Μυστακίδη; Θα το μάθουμε ποτέ; Μήπως δεν μαθαίνουμε επειδή έχουν γίνει απαράδεκτες δεσμεύσεις που δεν αφήνουν άλλη επιλογή;
Εάν θέλει ο Μυστακίδης ή ο κάθε Μυστακίδης να φτιάξει το γήπεδο, να αγοράσει πρώτα τήν ΠΑΕ από τον Ιβάν (αν ο τελευταίος θέλει να του την πουλήσει).
Τι στο καλό υπέγραψε ο Κατσαρής με τον Μυστακίδη; Θα το μάθουμε ποτέ; Μήπως δεν μαθαίνουμε επειδή έχουν γίνει απαράδεκτες δεσμεύσεις που δεν αφήνουν άλλη επιλογή;
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 9):
- Ιάσονας, Dimitris_L4, Χωρικός, Kabamaru11, paok apo epilogi, navigator11, Apil44, Unpsofable78, SCIFO
Τα γραψαμε εκατο φορες, καποιοι ακομη και τωρα
αθελα τους δε θελουν να τα καταλαβουν
και καποιοι ηθελημενα κανουν οτι δεν καταλαβαινουν
αθελα τους δε θελουν να τα καταλαβουν
και καποιοι ηθελημενα κανουν οτι δεν καταλαβαινουν
Με ανάρτηση στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντώνης Τσαλόπουλος εκφράζει τη θέση, την οποία συνυπογράφουν οι Θανάσης Χατζόπουλος, Βασίλης Τριλυράκης, Κωνσταντίνος Στεργίου και Χάρης Μάλλιος, γύρω από το μείζον θέμα του τελευταίου διαστήματος με Ερασιτέχνη, ΠΑΕ και Νέα Τούμπα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση:
Πρακτικα ειναι η 1η φορα αυτο το διαστημα που ζητειται η παραιτηση του ΔΣ και εκλογεςΟ ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν και θα είναι για πάντα η μάνα του Συλλόγου. Είναι αυτός που προστατεύει όλα τα παιδιά του, που τα αγκαλιάζει, γιατί όλα τον ίδιο Δικέφαλο φέρουν και τα οδηγεί σε επιτυχίες.
Είναι ο φορέας, που εκπέμποντας δύναμη και κύρος, κρατά ενωμένες όλες τις δυνάμεις, κάτω από το φτερό του και τη σημαία ψηλά.
Μετά από μία περίοδο επιτυχιών και περηφάνιας, δυστυχώς αρχίζουμε να παίρνουμε ανησυχητικά μηνύματα.
Είναι δεδομένο ότι με τους κακούς χειρισμούς και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις, τους τελευταίους δύο μήνες, καταφέραμε να φέρουμε το διχασμό και αντί να γιορτάζουμε τα 100 χρόνια του Συλλόγου μας, να είναι βασικό ζητούμενο η ενότητα και να προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας μακριά από αντιπαραθέσεις.
Αντί να ενώνουμε τον κόσμο, φτάσαμε σε σημείο να τον διχάζουμε.
Παράλληλα, υπάρχουν πολλά οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα σε αρκετά τμήματα, τα οποία υπολειτουργούν χωρίς να διαφαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί άμεσα λύση.
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.
Μετά και τη παραίτηση του Θανάση Κατσαρή οφείλουν και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα, ώστε να επέλθει η ομόνοια, η ηρεμία και να γιορτάσουν όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ ενωμένα και με επιτυχίες τα 100 μας χρόνια.
Αντώνης Τσαλόπουλος, μέλος ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και επί χρόνια χορηγός πολλών τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Χατζόπουλος Αθανάσιος, πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τριλυράκης Βασίλειος, αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Στεργίου Κωνσταντίνος, πρώην μέλος ΔΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μάλλιος Χάρης, πρώην επικεφαλής βαρέων αθλημάτων ΑΣ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 9):
- Parolos, icue, Kabamaru11, Patron, Χωρικός, WeWillRockYou, paok apo epilogi, Apil44, Unpsofable78
Αυτα τα ατομα πραγματικά προσφέρουν στον σύλλογοnunies4 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 09:48 Με ανάρτηση στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντώνης Τσαλόπουλος εκφράζει τη θέση, την οποία συνυπογράφουν οι Θανάσης Χατζόπουλος, Βασίλης Τριλυράκης, Κωνσταντίνος Στεργίου και Χάρης Μάλλιος, γύρω από το μείζον θέμα του τελευταίου διαστήματος με Ερασιτέχνη, ΠΑΕ και Νέα Τούμπα.
Πρακτικα ειναι η 1η φορα αυτο το διαστημα που ζητειται η παραιτηση του ΔΣ και εκλογεςΟ ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν και θα είναι για πάντα η μάνα του Συλλόγου. Είναι αυτός που προστατεύει όλα τα παιδιά του, που τα αγκαλιάζει, γιατί όλα τον ίδιο Δικέφαλο φέρουν και τα οδηγεί σε επιτυχίες.
Είναι ο φορέας, που εκπέμποντας δύναμη και κύρος, κρατά ενωμένες όλες τις δυνάμεις, κάτω από το φτερό του και τη σημαία ψηλά.
Μετά από μία περίοδο επιτυχιών και περηφάνιας, δυστυχώς αρχίζουμε να παίρνουμε ανησυχητικά μηνύματα.
Είναι δεδομένο ότι με τους κακούς χειρισμούς και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις, τους τελευταίους δύο μήνες, καταφέραμε να φέρουμε το διχασμό και αντί να γιορτάζουμε τα 100 χρόνια του Συλλόγου μας, να είναι βασικό ζητούμενο η ενότητα και να προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας μακριά από αντιπαραθέσεις.
Αντί να ενώνουμε τον κόσμο, φτάσαμε σε σημείο να τον διχάζουμε.
Παράλληλα, υπάρχουν πολλά οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα σε αρκετά τμήματα, τα οποία υπολειτουργούν χωρίς να διαφαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί άμεσα λύση.
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.
Μετά και τη παραίτηση του Θανάση Κατσαρή οφείλουν και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα, ώστε να επέλθει η ομόνοια, η ηρεμία και να γιορτάσουν όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ ενωμένα και με επιτυχίες τα 100 μας χρόνια.
Αντώνης Τσαλόπουλος, μέλος ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και επί χρόνια χορηγός πολλών τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Χατζόπουλος Αθανάσιος, πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τριλυράκης Βασίλειος, αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Στεργίου Κωνσταντίνος, πρώην μέλος ΔΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μάλλιος Χάρης, πρώην επικεφαλής βαρέων αθλημάτων ΑΣ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- PAOKpanta, Unpsofable78
Επειδή λογω ενός επεισοδίου κάποιες λειτουργίες μου γύρισαν σε εργοστασιακες ρυθμίσεις(!) δυσκολεύομαι να παραθέσω ένα άρθρο από τη σελίδα που ανέβηκε η διαρροή προχθές περί σύστασης της εταιρείας Νέα Τούμπα. Λέει πως δεσμεύεται με μνημόνιο ο ΑΣ με τον Μυστακιδη, το επικαλείτε εμφατικά, αναφέρει πως ο Σαββιδης είναι σε δυσχέρεια λόγω δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων του(Αυτό είναι ψέμα αν δεν κάνω λαθος) και πως στην συνέντευξη του ΑΣ θα δώσουν απαντήσεις για της οικονομικές εγγυήσεις που ζητάει ο ερασιτέχνης. Power game λέγεται η σελίδαRexaris έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 01:43 Το επιχείρημα τού Ιάσονα είναι πολύ καλό, δεν γίνεται με τίποτε να κάνει το γήπεδο άνθρωπος που είναι εκτός τής ΠΑΕ, τι κέρδος θα έχει μετά η ΠΑΕ από αυτό;
Απλά και όμορφα.
Αλλά "περιμένετε να δούμε τί θα μας πουν" μέσω του φερεφωνου του μετροπολις τη Δευτέρα..
Ούτε οι ίδιοι δεν έχουν το σθένος να βγουν να μιλήσουν.
Γελάει ο κόσμος.
Άτυπο γραφείο τύπου και ο ΑΣ πλέον, όπως το μετρομιντια όλο.
Παραιτηθείτε χτες.

Αλλά "περιμένετε να δούμε τί θα μας πουν" μέσω του φερεφωνου του μετροπολις τη Δευτέρα..
Ούτε οι ίδιοι δεν έχουν το σθένος να βγουν να μιλήσουν.
Γελάει ο κόσμος.
Άτυπο γραφείο τύπου και ο ΑΣ πλέον, όπως το μετρομιντια όλο.
Παραιτηθείτε χτες.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- Unpsofable78
Μάθαν πως πηδιομαστε, πλακωσανε και οι... γαύροι
Αφήστε τι λένε τα power game και λοιπές φυλλάδες των Αθηνών παιδιά. Αίμα μύρισαν.
Στα δικά μας, θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη η τοποθέτηση Τσαλοπούλου και των άλλων παραγόντων που αν μη τι άλλο η γνώμη τους μετράει
Δεν λέω πιο επιθετική, γιατί μπορεί εν τέλει να έχω εγώ το άδικο στην άποψη μου
Αλλά πιο ξεκάθαρη ώστε να εξηγεί τι εννοεί. Ως έχει τώρα, μπορεί κάλλιστα να βγει ο ΑΣ και να πει ορίστε αναλάβαμε τις ευθύνες μας και μιας και το ζητάτε, εξηγούμε ότι βρήκαμε λεφτά για τα άλλα τμήματα με χορηγία Μυστακίδη. Άιντε γιούργια ξανά απ' την αρχή νέο παζάρι ποιος δίνει τι.
Δίνει χώρο για περαιτέρω εκδούλευση αντί για ξεκαθάρισμα διαδικασιών και ευθυνών.
Όλο το θέμα είναι ότι ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση. Ούτε η ψυχή του ούτε οι αρχές του. Και σίγουρα δεν είναι προς πώληση με πρότερο διχασμο του κοινού του.
Όσο για την επικείμενη συνέντευξη τύπου, ΣΊΓΟΥΡΑ έχουν προετοιμάσει κάποιου είδους... βόμβα, ώστε να κερδίσουν εντυπώσεις. Θα πλασαριστεί και όπως πρέπει στα ευηκοα ώτα, και θα γίνουν οι όρχεις μας αερόστατα από Δευτέρα πάλι.
Ένα μήνα προπόνηση έκαναν, Ε κάτι θα έχουν να πουν.
Αφήστε τι λένε τα power game και λοιπές φυλλάδες των Αθηνών παιδιά. Αίμα μύρισαν.
Στα δικά μας, θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη η τοποθέτηση Τσαλοπούλου και των άλλων παραγόντων που αν μη τι άλλο η γνώμη τους μετράει
Δεν λέω πιο επιθετική, γιατί μπορεί εν τέλει να έχω εγώ το άδικο στην άποψη μου
Αλλά πιο ξεκάθαρη ώστε να εξηγεί τι εννοεί. Ως έχει τώρα, μπορεί κάλλιστα να βγει ο ΑΣ και να πει ορίστε αναλάβαμε τις ευθύνες μας και μιας και το ζητάτε, εξηγούμε ότι βρήκαμε λεφτά για τα άλλα τμήματα με χορηγία Μυστακίδη. Άιντε γιούργια ξανά απ' την αρχή νέο παζάρι ποιος δίνει τι.
Δίνει χώρο για περαιτέρω εκδούλευση αντί για ξεκαθάρισμα διαδικασιών και ευθυνών.
Όλο το θέμα είναι ότι ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση. Ούτε η ψυχή του ούτε οι αρχές του. Και σίγουρα δεν είναι προς πώληση με πρότερο διχασμο του κοινού του.
Όσο για την επικείμενη συνέντευξη τύπου, ΣΊΓΟΥΡΑ έχουν προετοιμάσει κάποιου είδους... βόμβα, ώστε να κερδίσουν εντυπώσεις. Θα πλασαριστεί και όπως πρέπει στα ευηκοα ώτα, και θα γίνουν οι όρχεις μας αερόστατα από Δευτέρα πάλι.
Ένα μήνα προπόνηση έκαναν, Ε κάτι θα έχουν να πουν.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
- vasgias, theodoros, paok apo epilogi, Apil44, Unpsofable78, ASTNORD2
Τωρα εμεις περιμενουμε απο καποιους που τα κανανε ολα......
να βγουν και να μιλησουν και να πουν τι;
Και αντε και τα ειπαν. Ποιος θα τους πιστεψει τωρα;
να βγουν και να μιλησουν και να πουν τι;
Και αντε και τα ειπαν. Ποιος θα τους πιστεψει τωρα;
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Apil44, Unpsofable78
Χαίρομαι που σοβαροί άνθρωποι με πολύχρονη προσφορά σε διάφορα τμήματα του ερασιτέχνη παίρνουν θέση και διαχωρίζουν την στάση τους μετά και τους βετεράνους. Τελικά υπάρχει ελπίδα.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 11):
- Kabamaru11, navigator11, Ιάσονας, Dimitris_L4, PAOKpanta, WeWillRockYou, paok apo epilogi, Apil44, eorptol1, Unpsofable78 and one more user
Οπότε τι θες ΑΜΠΑΛΑΕΑ;;
Δεν έβγαιναν να μιλήσουν τους περάσαμε γενεές 14...
Βγαίνουν να μιλήσουν το ίδιο...
Οπότε;
Δεν έβγαιναν να μιλήσουν τους περάσαμε γενεές 14...
Βγαίνουν να μιλήσουν το ίδιο...
Οπότε;