Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από SCIFO »

Ιάσονας έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:04
Γιατί θέλουμε να γίνει η νέα Τούμπα?

Προσωπικά μιλώντας ο μόνος λόγος που θέλω να γίνει είναι για να αποκτήσει μία νέα δυναμική ο σύλλογος (και όταν λέω σύλλογος εννοώ την ΠΑΕ μιας και αυτή θα την χρησιμοποιεί), να αποκτήσει παραπάνω έσοδα για να έχει την δυνατότητα να ανεβάσει το μπάτζετ και το επίπεδο του αγωνιστικού της τμήματος.

Με βάση αυτό το σκεπτικό δεν μπορώ να καταλάβω με το φτωχό μου μυαλό πως θα κερδίσει η ΠΑΕ αν το γήπεδο δεν το κατασκευάσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αλλά ένας τρίτος. Δεν καταλαβαίνω πως η αελ κερδίζει όταν ο Πηλαδάκης είναι ιδιοκτήτης του γηπέδου και κάθε καλοκαίρι όποιος και να είναι πρόεδρός της βγαίνει στα ραδιόφωνα κράζοντας και λέγοντας πως του πληρώνουν εξωφρενικά ενοίκια και το μόνο που τους παρέχει είναι 200 τετραγωνικά γκαζόν.

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτω σε όλους. Αν χτίσει ο Μυστακίδης το γήπεδο αυτομάτως δεν δημιουργεί μία εκβιαστική σχέση με την ΠΑΕ και δεν της αφαιρεί κομμάτι εσόδων από την μελλοντική της πρόοδο? Για μένα αν ο Μυστακίδης θέλει να χτίσει το γήπεδο, για να μην καταστήσει τον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε μορφή του εκβιαζόμενο, πρέπει πρώτα να αγοράσει την ΠΑΕ είναι μονόδρομος.

Αυτό που θα ήθελα να απαντήσουν λοιπόν όσο περισσότεροι γίνεται είναι το παραπάνω ερώτημα.
Γιατί θέλουμε να γίνει η Νέα Τούμπα και πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτό?

Αν κάποιος αγόραζε σήμερα τον ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη γνωρίζει πως αγοράζει και τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδος τουλάχιστον την τελευταία πενταετία κάτι που αποτυπώνεται καθαρά από τα νούμερα.

Οταν κάποιος προτέινει στον Σαββιδη να αγοράσει τον ΠΑΟΚ με 40 την πρώτη φορά και 60 την δεύτερη, μία ΠΑΕ που δεν χρωστάει πουθενά, μία ΠΑΕ που όλοι πιστεύουμε πως ο Κωνσταντέλιας μόνο αξίζει τριάντα εκατομμύρια να πουληθεί και σωστά βγήκαμε στα κάγκελα όταν ακούσαμε για δεκαοκτώ και είκοσι, τότε προφανώς ή υποτιμάει αυτό που πάει να αγοράσει η κάνει πρόταση για να πει οτι την έκανε. Αν εγώ ήμουν ο Σαββίδης και ήθελα να πουλησω τον ΠΑΟΚ και δεν υπήρχαν τα γεωπολιτικά στη μέση, με άνθρωπο που θα μου πρότεινε να αγοράσει την ομάδα με 40 εκατομμύρια δεν θα διαπραγματευόμουν ποτέ. Δεν θα απαντούσα ποτέ σε μειλ και τηλεφώνημα ξανά. Είναι γελοίο και το ποσό και η πρόταση και το πως βλέπει ο ενδιαφερόμενος αυτό που πάει να αγοράσει.
Γι αυτό ακριβώς φίλε Ιάσονα τη στιγμή που πάει κάποιος να πει κάτι για την αξία της ΠΑΕ, την αξία δηλαδή που έχει αποκτήσει μετά την επένδυση σε αυτή του Ιβάν Σαββίδη, και άρα για τη μεγάλη συμβολή του σε αυτή, αμέσως ξεκινά το επαναλαμβανόμενο αφήγημα των ίσων αποστάσεων που πρέπει λέει να κρατάμε απέναντι σε δύο επιχειρηματίες που σκέφτονται μόνο το συμφέρον τους, και που πάντα το αφήγημα αυτό κατάληξη έχει στον επαναλαμβανόμενο επίλογο του show me the money για την κατασκευή του γηπέδου.
Γιατί?
Γιατί πρέπει να μην ακούγεται ποια είναι η αξία αυτού που κατέχει ο Σαββίδης και θέλει ο Μυστακίδης και γιατί πρέπει να μην γίνεται κανένας λόγος ότι ο δεύτερος, μέσω του ΑΣ, επιδιώκει κατασκευάζοντας το νέο γήπεδο να εξωθήσει τον πρώτο σε πώληση της ΠΑΕ σε τιμή πολύ κατώτερη της αξίας της.
Πώς?
Παίρνοντας το γήπεδο για πολλές δεκαετίες, και άρα ελέγχοντας για όλο αυτό το μεγάλο διάστημα, και μεγάλο μέρος της ροής των εσόδων της ΠΑΕ, δυσχεραίνοντας αποφασιστικά τη λειτουργία της και κάμπτοντας μέχρι παραιτήσεως τη διάθεση του νυν ιδιοκτήτη να διατηρήσει την ΠΑΕ στην ιδιοκτησία του.
Και τι κάνει ο θεματοφύλακας, ως θεματοφύλακας, στη διαφαινόμενη δυσλειτουργία στο ποδοσφαιρικό, και σπουδαιότερο τμήμα του Συλλόγου, απο την εμπλοκή ενός τρίτου παράγοντα στην δραστηριότητα ενός νυν παράγοντα του Συλλόγου, που δεν έχει κριθεί ακατάλληλος, αλλά αντίθετα Ευεργέτης?
Με τη συνέργεια του θεματοφύλακα λοιπόν το ..show me the money.. του Σαββίδη στον Μυστακίδη για την αγορά της ΠΑΕ γίνεται περίτεχνα ..show me the money.. του ΑΣ στον Σαββίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου.
Όπως στα κρυφά και μουλωχτά από το πουθενά ο θεματοφύλακας έχει βάλει τους δύο στο ίδιο τραπέζι.. θα πρέπει έτσι να συμπεριφερθούν το ίδιο και οι οπαδοί στις συζητήσεις τους τηρώντας τη λογική των ίσων αποστάσεων..
για την εξυπηρέτηση του μεγάλου σκοπού, που ξεκάθαρα δεν ειναι η κατασκευή του γηπέδου.
These users thanked the author SCIFO for the post (total 6):
Ιάσονας, theodoros, Apil44, paok apo epilogi, ABOLEYTOI, Unpsofable78
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Κάτι ευχάριστο κατά τη γνώμη μου μέσα στη μαυρίλα, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί ότι ήταν π@@στια όλο αυτό που έγινε από τον ΑΣ. Αν μη τι άλλο, δείχνει τη διαφορά του ΠΑΟΚτση και την ηθική του.
Δεν υπήρχε περίπτωση σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα (η στο σκουλήκι) να ασχολούνται τόσοι πολλοί οπαδοί με την ηθική πλευρά του πράγματος.
These users thanked the author billagorn for the post (total 5):
Iznogoud4, Apil44, nkoss, paok apo epilogi, eorptol1
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Να πάω για ύπνο ή θα ιδρύσει καμία εταιρεία Toumba Demolition ltd o Τέλης;
These users thanked the author Patron for the post (total 10):
Λεμεσος4, Apil44, Scotch4, Dimitris_L4, Metagrafakias, Ιάσονας, NIKOS1972, paokkerkir, paok apo epilogi, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Patron έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:32 Να πάω για ύπνο ή θα ιδρύσει καμία εταιρεία Toumba Demolition ltd o Τέλης;
:lol: :lol: :lol: :lol: ωραιος
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
Apil44
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ε κάθε βράδυ κάτι γίνεται, χθές εκεί που ετοιμαζομουν άρχισαν τα λινκς από γεμη κ να η ειδικού σκοπού κλπ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:51
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36 Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω.
Τώρα συνεχίστε να μαλώνετε.
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαραθεσης...
Δεν συμφωνώ, είμαστε αναγκασμένοι να διαλέξουμε στρατόπεδο. Ο Ιβάν δεν είναι σημαίνει τίποτε απολύτως για τον οπαδό; Είναι ένας ακόμη; Στην πιο δύσκολη στιγμή του θα του γυρίσουμε την πλάτη; Ας τα βγάλει πέρα μόνος του; Ή μήπως δεν του φέρθηκαν πουστικα, ώστε να μην έχει ανάγκη την στήριξη μας;

Λυπάμαι αλλά αυτή η διχόνοια δημιουργήθηκε από την άλλη πλευρά και από αυτούς που με τις ευλογίες τους έγιναν όλα. Και άποψη μου είναι ότι όσοι δεν παίρνουν ξεκάθαρα μέρος δίνουν χρόνο και πρόσφορο έδαφος για να ολοκληρωθεί η πιο ντροπιαστική κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚτσηδικου κινήματος.
Αδερφέ να χαρείς, μη μου γράφεις πως δεν έχεις διάθεση αντιπαράθεσης.
Είστε συγκεκριμένα μέλη, που εδώ και 1 μήνα έχετε πάρει φόρα και τσακώνεστε με οποιονδήποτε γράψει κάτι που διαφωνείτε.

Σταματημό δεν έχετε. Λες και αν τσακωθείς με τον χ-ψ black, θα αλλάξει κάτι και ξαφνικά ο ΑΣ δεν θα προχωρήσει με τον Μυστακίδη ξέρω γω.

Εν ολίγοις, έχετε χάσει σε μεγάλο βαθμό την επαφή με την πραγματικότητα. Αν θέλεις να συμμετέχεις σοβαρά και να έχει όντως βαρύτητα η άποψη σου, πηγαίνεις στον ΑΣ, είσαι οικονομικά τακτοποιημένος και προσπαθείς να κάνεις την διαφορά.
Με το να τσακώνεσαι κάθε μέρα μέσα σε ένα forum, γράφοντας 24/7 τα ίδια πράγματα, μόνο χρόνο χάνεις.

Όσο για μένα, όχι πως σε αφορά, απλά για να ξέρεις, έχω εκφραστεί ουκ ολίγες φορές για τον Ιβάν και έχω πει πως πρέπει να του στήσουν άγαλμα εντός του γηπέδου για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο ΠΑΟΚ.
Καμία πλάτη δεν του γυρίζω όταν λέω πως πλέον δεν θεωρώ πως προσφέρει όσα πρόσφερε μέχρι το 2019, την αλήθεια μου γράφω, όπως επίσης αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως στηρίζω τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που με δόλιο τρόπο πάει να πάρει την κατασκευή της Τούμπας πάνω του. Δεν τον ξέρω, δεν τον εμπιστεύομαι, τον έχω γραμμένο στα @@ μου.

Πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να στο γράψω για να το καταλάβεις; Ειλικρινά δεν ξέρω. Ελπίζω ΈΣΤΩ τώρα να σε κάλυψα, αν όχι σόρυ αλλά δεν..
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
smoothcriminal1926, Metagrafakias, Apil44, Rexaris
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Patron έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:37 Ε κάθε βράδυ κάτι γίνεται, χθές εκεί που ετοιμαζομουν άρχισαν τα λινκς από γεμη κ να η ειδικού σκοπού κλπ.
Νωρις ειναι. Αυτα γινονται μετα τις 3:00 τα ξημερωματα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Miles έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:00
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24 Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε έτσι τυφλά τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που εμφανίστηκε μια μέρα στις ζωές μας,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να δεχθούμε πως ο ΑΣ κινήθηκε με τέτοιο τρόπο μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ταυτόχρονα......

ΔΕΝ ψηνόμαστε να λιβανίζουμε τον Ιβάν μέρα νύχτα,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως ο κάθε πρόεδρος, ιδιοκτήτης ομάδας, δεν πρέπει να κρίνεται διαρκώς και δίκαια από τον κόσμο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε ΚΑΘΌΛΟΥ πως δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει πως οικονομικά είναι το ίδιο ισχυρός όσο ήταν κάποτε,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δεν μας έδωσε Ο ΙΔΙΟΣ το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για πολλά (τρελοί δεν είμαστε εμείς, ΕΣΕΙΣ είστε),
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται λόγω πολέμου, covid, FFP, ΝΔ, να μην επενδύει ΣΤΑΘΕΡΑ όσα χρειάζεται για να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του στην τωρινή ΣΗΜΑΊΑ του συλλόγου που ονομάζεται Κωνσταντέλιας,

Στο δια ταύτα και ανοίξτε τα μάτια σας:

1) Ο ΑΣ συμπεριφέρθηκε εντελώς πούστικ@ στον Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με τον Μυστακίδη και ο τρόπος που δεν κοινοποιήθηκε τίποτα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προφανώς στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνουν το επίπεδο της πουστι@ς

2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.

Όποιος πάει να σας περάσει πως κάτι από τα δυο δεν ισχύει, ψαχθείτε να δείτε τι ακριβώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Νέτα, σκέτα.

Ο μαλ@κας οπαδός του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, προφανώς πρώτα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ και μετά να μεγαλώνει διαρκώς σε κάθε επίπεδο (κάτι που έχει χρόνια που σταμάτησε να κάνει ΓΙΑ ΜΕΝΑ).
Καλά όλα αυτά, αλλά το 1 και το 2 δεν έχουν την ίδια βαρύτητα (και αφήνω στην άκρη το κατά πόσο ισχύει σε τέτοιο βαθμό το 2). Οι συνέπειες του 1 οδηγούν σε εμφύλιο με άγνωστο τέλος, το 2 όχι. Συνεπώς, στάσεις "ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς" και "εγώ θέλω το καλό της ομάδας" δεν βοηθάνε.

Είναι αφέλεια να πιστεύει κάποιος ότι θα έρθει ο Αλμπερτίνι και θα τρέξει η τεχνογνωσία από τα μπατζάκια μας ή να πιστεύει ότι θα χεστούμε στις μεταγραφές των 5 και 10 εκατ. Εννοώ ότι κάποια από τα κακώς κείμενα του Ιβάν δεν πηγάζουν από υποκειμενικές αιτίες, αλλά από τους περιορισμούς που θέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε οικονομικό επίπεδο και στο αντίστοιχο της τεχνογνωσίας - αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Η στάση "ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς" είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα. Δεν εκφράζεται από εμένα με κανέναν τρόπο και σε κανένα σχόλιο. Επειδή λοιπόν απαντάς σε ΕΜΈΝΑ, πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ τι πας να μου φορτώσεις, γιατί δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι και δεν θα το γράψω δεύτερη φορά.
Κουράστηκα να σας βλέπω να μαλώνετε επειδή οι μεν δεν γουστάρετε να βλέπετε ούτε μισή αρνητική κριτική προς τον Ιβάν και οι δε νομίζουν πως ο Μυστακίδης θα έρθει αύριο και θα αρχίσει να μοιράζει εκατομμύρια.
Το χειρότερο δε, είναι πως φορτώνετε ο ένας στον άλλο κατηγορίες που δεν έχουν καμία βάση. Μην πας λοιπόν να μπλέξεις και εμένα μέσα σε αυτή την αηδία που έχετε δημιουργήσει. Όλα έχουν και ένα όριο.
Αυτά που έγραψα επάνω, ήταν η δικιά μου αποτύπωση της πραγματικότητας. Γράψε πως με βρίσκεις λάθος και διαφωνείς, αλλά μην με ερμηνεύεις όπως σε βολεύει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ιάσονας έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:46
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36 Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Σορρυ κιόλας αυτά είναι εξυπνάδες χωρίς λόγο. Πως θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ο κόσμος στο πιο σοβαρό΄ζήτημα που έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ στην μετά Γουμενου εποχή. Να πίνει μια μαργαρίτα και να απολαύσει την κόντρα εντός του συλλόγου και να καταπιεί ατάραχος το πιθανό τρύπημα από την κυβέρνηση του συλλογου?
Πάντως όχι να τσακώνεται στα forum νομίζοντας πως κάνει κάτι σημαντικό. Οι μισοί από εσάς που τσακώνεστε να ήσασταν γραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι στον ΑΣ, θα μπορούσατε να κάνετε πραγματική διαφορά και όχι μόνο στα λόγια.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ας κάνουμε 12 ώρες ανακωχή στο θέμα ΙΒΑΝ - ΤΕΛΗΣ !!! ΝΑ χαρούμε τον αποκλεισμο του οαρης. :mrgreen:
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
Grimson4
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:45
Δεν ειναι θεμα αθωοτητας φιλε μου. Μια χαρα καταλαβαινω τι παιζει. Αυτο που προσπαθω μετα μανιας ειναι να μη μπω σε μια αντιπαραθεση για το ποιος δισεκατομμυριουχος θελει το καλο του ΠΑΟΚ γιατι πολυ απλα ΚΑΝΕΝΑΣ τους δε θελει το καλο του ΠΑΟΚ. Θελουν το καλο το δικο τους αμφοτεροι. Εγω βαζω τα δεδομενα κατω και []θελω να δω ποιο ειναι το συμφερον του ΠΑΟΚ γενικοτερα. Και αυτο για εμενα ειναι το συγχρονο γηπεδο. Εαν το μπορει να το κανει ο Ιβαν ας δειξει τα κεφαλαια ωστε ο ΑΣ να του δωσει το εργο. Εαν δεν τα εχουν ας παρει το εργο ο Μυστακιδης.
Είναι το ίδιο το συμφέρον του ΠΑΟΚ λοιπόν αν το γήπεδο το κάνει ο Σαββίδης ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και το ίδιο αν το κάνει ο Μυστακίδης ως επιχειρηματίας εκτός ΠΑΟΚ με ενοικίαση του γηπέδου στην ΠΑΕ καί εκμετάλλευση των χώρων για την πάρτη του?
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
Apil44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ιάσονας έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:09
embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:45
Δεν ειναι θεμα αθωοτητας φιλε μου. Μια χαρα καταλαβαινω τι παιζει. Αυτο που προσπαθω μετα μανιας ειναι να μη μπω σε μια αντιπαραθεση για το ποιος δισεκατομμυριουχος θελει το καλο του ΠΑΟΚ γιατι πολυ απλα ΚΑΝΕΝΑΣ τους δε θελει το καλο του ΠΑΟΚ. Θελουν το καλο το δικο τους αμφοτεροι. Εγω βαζω τα δεδομενα κατω και []θελω να δω ποιο ειναι το συμφερον του ΠΑΟΚ γενικοτερα. Και αυτο για εμενα ειναι το συγχρονο γηπεδο. Εαν το μπορει να το κανει ο Ιβαν ας δειξει τα κεφαλαια ωστε ο ΑΣ να του δωσει το εργο. Εαν δεν τα εχουν ας παρει το εργο ο Μυστακιδης.
Είναι το ίδιο το συμφέρον του ΠΑΟΚ λοιπόν αν το γήπεδο το κάνει ο Σαββίδης ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και το ίδιο αν το κάνει ο Μυστακίδης ως επιχειρηματίας εκτός ΠΑΟΚ με ενοικίαση του γηπέδου στην ΠΑΕ καί εκμετάλλευση των χώρων για την πάρτη του?
Αυτο θα μπορω να το απαντησω οταν δω τους ορους που εχει θεσει ο Μυστακιδης για το γηπεδο. Αν φιλοτιμηθει ο ΑΣ να μας πει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Επισης εγω εχω μεγαλες αμφιβολιες οτι ο Σαββιδης εχει τα κεφαλαια on hand για να κανει το εργο. Και το εχω ξαναπει εχει χασει την εμπιστοσυνη μου. Οταν τον ξαναειδα τουμπα τωρα κατι πηγε να αλλαξει μεσα μου αλλα αυτο με τον Ντελια με εκανε να νεκρωσω εντελως απεναντι του. Και αν δεν εχει και λεφτα να φερει παικτες της προκοπης ας πουλησει και την ΠΑΕ. Πλεον το μονο που με νοιαζει ειναι η προοδος του κλαμπ με πραξεις και αποδειξεις. Τιποτα αλλο. Εντελως κυνικα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:57
Ιάσονας έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:46
Σορρυ κιόλας αυτά είναι εξυπνάδες χωρίς λόγο. Πως θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ο κόσμος στο πιο σοβαρό΄ζήτημα που έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ στην μετά Γουμενου εποχή. Να πίνει μια μαργαρίτα και να απολαύσει την κόντρα εντός του συλλόγου και να καταπιεί ατάραχος το πιθανό τρύπημα από την κυβέρνηση του συλλογου?
Πάντως όχι να τσακώνεται στα forum νομίζοντας πως κάνει κάτι σημαντικό. Οι μισοί από εσάς που τσακώνεστε να ήσασταν γραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι στον ΑΣ, θα μπορούσατε να κάνετε πραγματική διαφορά και όχι μόνο στα λόγια.
Έχεις δίκιο εμείς φταίμε που δεν είμαστε γραμμενοι στον ερασιτέχνη. Παρεμπιπτόντως δεν νομίζω να μάλωσα και με κανέναν. Όπως και να χει αν εσύ ή κάποιος άλλος είναι γραμμένος στον ερασιτέχνη στο φόρουμ μπορεί να μας κοινοποιήσει το καταστατικό του να δούμε κάτι σε σχέση με τις αρμοδιότητες του προέδρου και μέχρι που φτάνουν?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ιάσονας έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:24
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:57
Έχεις δίκιο εμείς φταίμε που δεν είμαστε γραμμενοι στον ερασιτέχνη. Παρεμπιπτόντως δεν νομίζω να μάλωσα και με κανέναν. Όπως και να χει αν εσύ ή κάποιος άλλος είναι γραμμένος στον ερασιτέχνη στο φόρουμ μπορεί να μας κοινοποιήσει το καταστατικό του να δούμε κάτι σε σχέση με τις αρμοδιότητες του προέδρου και μέχρι που φτάνουν?
Μα δεν απευθύνθηκα εγώ σε εσένα, αλλά εσύ σε εμένα, σε ποστ που έκλεινε με τη φράση "τώρα συνεχίστε να μαλώνετε".
Σου απάντησα λοιπόν στην ερώτηση που μου έθεσες, για το τι θα έπρεπε να κάνει ο κόσμος, με το "όχι να τσακώνεται στα forum".
Όχι δεν μπορώ να σου κοινοποιήσω το καταστατικό. Χρόνο έχεις (απ' ότι φαίνεται) ψάξτο να το βρεις. Καλή συνέχεια με ηρεμία εύχομαι.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Επίσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”