Είναι επικοινωνιακό πλεον το ζήτημα.Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19 Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Έχω μπει πολλές φορές σε πειρασμό να αναλύσω τέτοια κείμενα γραμμή προς γραμμή. Όμως πάντοτε γράφω σβήνω, γράφω, σβήνω. Μην μπεις σε προσωπική αντιπαράθεση σκέφτομαι.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι μπορούν να μας περνάνε για χαζούς.
Όποτε τους φέρεις σε δύσκολη θέση με προφανή επιχειρήματα, σου λένε ότι κάνεις εικασίες, ότι δεν επιβεβαιωνεται το τάδε από κάποια πηγή, δεν υπάρχει αυτό που λες κτλπ
Κατά τα άλλα για να πείσουν κάνουν υποθέσεις , χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως εγώ εικάζω, εγώ νομίζω, έχω την εντύπωση, είναι φανερό ότι, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω, θεωρώ ότι ο Ιβάν είναι αδύναμος στην παρούσα φάση, δεν έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω εάν θα μπορέσει ξανά κτλπ κτλπ
Όσο για την υποτιθέμενη ουδετεροτητα και τα περιμένετε να δούμε είναι ακόμη πιο εκνευριστικά.
Είδαμε που κάναμε υπομονή από τον Ιούνη που φτάσαμε. Ο ΑΣ να δουλεύει τους ανθρώπους της ΠΑΕ στα ίσια στις συναντήσεις. Να βγάζει ανακοίνωση για απαιτήσεις σε οικονομικές εγγυήσεις, ενώ στις συναντήσεις δεν ανέφερε κιχ.
Και το πιο εκνευριστικό είναι ότι κάνετε σαν να μην συνέβη τίποτα από αυτά.
Αμφιβάλλω για το αν κάποιοι έχετε μπει στον κόπο να ακούσετε και όχι να διαβάσετε την συνέντευξη του Αγγελου.
Και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε η ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού από τον νέο ηγέτη που εμπνέει εμπιστοσύνη με τις κινήσεις του μια και ο Ιβάν κινείται προδοτικα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Και τι διαβάζουμε πάλι;
Κάντε υπομονή να ακούσουμε την συνέντευξή τύπου του ΑΣ.
Τους ψεύτες. Τους υπουλους. Τους θεματοφύλακες ντε.
Την μητέρα, την μανούλα, την μαμά του συλλόγου.
Που μαζί με τον ακατανομαστο πυροδοτησαν την μεγαλύτερη βόμβα διχόνοιας στον λαό του ΠΑΟΚ με τις ευλογίες των λίγων.
Αυτών των λίγων που γουστάρουν να περάσουν αυτό που ντρέπονται οι πολλοί
Τυχαία δε βγήκε χθες η διαρροή περί σύστασης της εταιρείας Νέα Τούμπα. Έγινε την ημέρα που ανανέωσε ο ντελιας. Κι αντί να μιλάμε για αυτό πνιξαμε τη χαρά μας μέσα σε 2 ώρες. Τυχαία επίσης η συνέντευξη του ΑΣ δε γίνεται στις 4 του μηνός 3 ημέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό. Κρίμα κρίμα κρίμα. Όλα έχουν το σκοπό τους και το έγκλημα έχει γίνει ήδη. Ειμαι σιγουρος πλεον ότι βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων. Εύχομαι ο Σαββιδης να έχει κάποιον άσσο στο μανίκι του. Αλλά το μεγαλύτερο χαρτί και θεματοφυλακας είναι ο κόσμος. Αν ο κόσμος εξισώνει αυτό το ζήτημα με μεταγραφές κτλ κλαφτα.