Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
theodoros

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από theodoros »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19 Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε πειρασμό να αναλύσω τέτοια κείμενα γραμμή προς γραμμή. Όμως πάντοτε γράφω σβήνω, γράφω, σβήνω. Μην μπεις σε προσωπική αντιπαράθεση σκέφτομαι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι μπορούν να μας περνάνε για χαζούς.

Όποτε τους φέρεις σε δύσκολη θέση με προφανή επιχειρήματα, σου λένε ότι κάνεις εικασίες, ότι δεν επιβεβαιωνεται το τάδε από κάποια πηγή, δεν υπάρχει αυτό που λες κτλπ

Κατά τα άλλα για να πείσουν κάνουν υποθέσεις , χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως εγώ εικάζω, εγώ νομίζω, έχω την εντύπωση, είναι φανερό ότι, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω, θεωρώ ότι ο Ιβάν είναι αδύναμος στην παρούσα φάση, δεν έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω εάν θα μπορέσει ξανά κτλπ κτλπ

Όσο για την υποτιθέμενη ουδετεροτητα και τα περιμένετε να δούμε είναι ακόμη πιο εκνευριστικά.

Είδαμε που κάναμε υπομονή από τον Ιούνη που φτάσαμε. Ο ΑΣ να δουλεύει τους ανθρώπους της ΠΑΕ στα ίσια στις συναντήσεις. Να βγάζει ανακοίνωση για απαιτήσεις σε οικονομικές εγγυήσεις, ενώ στις συναντήσεις δεν ανέφερε κιχ.

Και το πιο εκνευριστικό είναι ότι κάνετε σαν να μην συνέβη τίποτα από αυτά.

Αμφιβάλλω για το αν κάποιοι έχετε μπει στον κόπο να ακούσετε και όχι να διαβάσετε την συνέντευξη του Αγγελου.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε η ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού από τον νέο ηγέτη που εμπνέει εμπιστοσύνη με τις κινήσεις του μια και ο Ιβάν κινείται προδοτικα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Και τι διαβάζουμε πάλι;
Κάντε υπομονή να ακούσουμε την συνέντευξή τύπου του ΑΣ.
Τους ψεύτες. Τους υπουλους. Τους θεματοφύλακες ντε.
Την μητέρα, την μανούλα, την μαμά του συλλόγου.

Που μαζί με τον ακατανομαστο πυροδοτησαν την μεγαλύτερη βόμβα διχόνοιας στον λαό του ΠΑΟΚ με τις ευλογίες των λίγων.
Αυτών των λίγων που γουστάρουν να περάσουν αυτό που ντρέπονται οι πολλοί
Είναι επικοινωνιακό πλεον το ζήτημα.
Τυχαία δε βγήκε χθες η διαρροή περί σύστασης της εταιρείας Νέα Τούμπα. Έγινε την ημέρα που ανανέωσε ο ντελιας. Κι αντί να μιλάμε για αυτό πνιξαμε τη χαρά μας μέσα σε 2 ώρες. Τυχαία επίσης η συνέντευξη του ΑΣ δε γίνεται στις 4 του μηνός 3 ημέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό. Κρίμα κρίμα κρίμα. Όλα έχουν το σκοπό τους και το έγκλημα έχει γίνει ήδη. Ειμαι σιγουρος πλεον ότι βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων. Εύχομαι ο Σαββιδης να έχει κάποιον άσσο στο μανίκι του. Αλλά το μεγαλύτερο χαρτί και θεματοφυλακας είναι ο κόσμος. Αν ο κόσμος εξισώνει αυτό το ζήτημα με μεταγραφές κτλ κλαφτα.
These users thanked the author theodoros for the post (total 11):
Unpsofable78, astral, VfB v2, Baldur, epitropos, navigator11, GEOL, eorptol1, Ιάσονας, paok apo epilogi and one more user
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Δε θελω καν να φανταστω τι εχει να γινει απαξ και γκρεμιστει το 1ο τουβλο απτην Τουμπα..

Βλεπω να κανουμε γηπεδο στα 200 μας..

Γι αυτο σας λεω, αφηστε την Τουμπαρα μας οπως εχει κι ας κατουραμε στις ζαρτινιερες κι ας παρκαρουμε στο γηπεδο Μαλακοπης..

Με ενα εξωσκελετο με σκεπαστρο μη μας τρωει το λιοπηρι κ η βροχα προσωπικα θα μαι πανευτυχης...
These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 2):
GEOL, ASTNORD2
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.

Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.

Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να αποδείξεις ότι είσαι καλός σύζυγος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Σε ξαφνιάζει όμως ένα ίδιο υπογεγραμμένο χαρτί από τον γείτονα, που το υπέγραψε μέσα στο σπίτι σου προχθές το βράδυ, που ήσουν έξω.

Της γράφεις ένα γράμμα, αλλά μία εβδομάδα μετά παραμένει αδιάβατο επάνω στο τραπέζι.

Φίλε, σου έχω νέα.
These users thanked the author anatolikos2 for the post (total 13):
epitropos, Unpsofable78, Mitsospaoki4, vasgias, Nassos, GEOL, Dimpatra, tsario73, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Ιάσονας and 3 more users
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Giotis26 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:07
Taseos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:53 Ενα άδειο γήπεδο θα μείνει να το κρατάει ο ας μουσείο όταν η ΠΑΕ φύγει στο νέο της ιδιόκτητο γήπεδο.
Το σημα και το ονομα της ΠΑΕ ανηκουν στον ΑΣ που εχει παραχωρησει τη χρηση τους και μπορει να τα ανακαλεσει οποτε θελει σε τετοια περιπτωση
Όχι ακριβώς, η ΠΑΕ εκ του καταστατικού της είναι υποχρεωμένη να τα χρησιμοποιεί και για αυτό εκ οφιτσιο ανήκει στον ΑΣ το 10% της ΠΑΕ..δεν μπορεί να σου πει δε θα φοράς τον δικέφαλο γιατί αυτό είσαι εξ ιδρύσεως
These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
Unpsofable78, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:50 Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Χθές κατά τις 11 το βράδυ.
Το μέλος που σε έβρισε έχει ήδη φάει μιας εβδομάδας αποκλεισμό από εμένα. Μη στεναχωριέσαι, εσύ και οι υπόλοιποι, οι mods τα βλέπουμε όλα.
These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

anatolikos2 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53 Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.

Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.

Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να αποδείξεις ότι είσαι καλός σύζυγος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Σε ξαφνιάζει όμως ένα ίδιο υπογεγραμμένο χαρτί από τον γείτονα, που το υπέγραψε μέσα στο σπίτι σου προχθές το βράδυ, που ήσουν έξω.

Της γράφεις ένα γράμμα, αλλά μία εβδομάδα μετά παραμένει αδιάβατο επάνω στο τραπέζι.

Φίλε, σου έχω νέα.
:shock:
kos

Δημοσίευση από kos »

Ήρθε ένας εργολάβος και ζήτησε να του δώσω ένα οικόπεδο αντιπαροχή να σηκώσει πολυκατοικία.
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί γιατί δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει.
Εμένα ο φόβος μου είναι μην υπογράψω και δεσμευσω το οικόπεδο σε κάποιον που δεν θα μπορέσει να σηκώσει την οικοδομή. Θα έχει ρήτρες το συμβόλαιο αλλά γιατί να τρέχω στα δικαστήρια να τις διεκδικήσω;
Να επιμείνω στις εγγυήσεις ή να υπογράψω;
These users thanked the author kos for the post (total 3):
soigol, Metagrafakias, bane1980
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα, προσωπικά εξεπλάγην ευχάριστα που η συνέντευξη του ΑΣ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα κι όχι την Τετάρτη το βραδάκι ή ακόμα και νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, που τους είχα άνετα ικανούς να την παρέθεταν. Τους το πιστώνω οπότε, θέλοντας να είμαι δίκαιος.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
vasgias, Dimitris_L4, riegel, theodoros, Napoli4, paok apo epilogi, ASTNORD2
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Εμφανίστηκε ένας αόρατος "Θεσσαλονικεύς" και μας έκανε τριμπ@@@@λο με τις μεθόδους του :mrgreen:
These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
Apil44, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ούτε καν την οικογένεια του;

Εγώ λέω να μην φανείς αχάριστος και ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΦΙΛΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 14):
vasgias, navigator11, Nassos, VfB v2, Baldur, Dimpatra, tsario73, riegel, Apil44, theodoros and 4 more users
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους συμπολιτας μας οταν μου λεγαν οτι ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο εμας; Τους χτυπουσα με το εξης απλο: "αν παρεις εναν αγνωστο, εναν εξωγηινο ρε αδερφε, και τον φερεις δυο φυλλα χαρτι, με ολα τα επιτευγματα των ομαδων, οπαδικα και αγωνιστικα, αλλα προσεξε, ΑΝΩΝΥΜΑ, ποιον θα διαλεγε ο φιλτατος εξωγηινος ως πιο επιτυχημενο συλλογο μην εχοντας καμια αλλη πληροφορια παρα εναν ανωνυμο καταλογο επιτευγματων;"

Εφαρμοστε την ιδια λογικη στο διπολο Ιβαν - Μυατακιδης. Βγαλτε ταυτοτητες, ταμπελες, εθνικοτητες (λες και δεν κανετε μπαμ μερικοι...) και κρινετε με δεδομενα, οχι ονειρα θερινης νυκτος.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Α
- Προεδρος επι 13+ ετη
- Μοναδικος παραγοντας που υποσχεθηκε αποπληρωμη χρεων και το αποπερατωσε (κασερι, ή μαλλον τσαγακι, μπραφ)
- Γιγαντωσε το Συλλογο με επενδυσεις σε ακαδημιες, μαρκετινγκ, υποδομες
- Αποδεδειγμενα ικανος να πρωτοστατησει εναντι του συστηματος που αιωνιως σε σφαζει (αποχωρηση απο Κυπελλο 2016, VAR, ξενους διαιτητες, ημιαυτοματο οφφσαιντ, κλπ)
- Λοιπες επενδυσεις (ΑΜΚ, κλπ.) που φτανουν ενα ποσο της ταξης κοντα στα €200εκατ (χονδρικα)
- Ανελλιπης στηριξη στον Ερασιτεχνη περα απο το νομικα προβλεπομενο οπως διαρρεεται
- Αντικειμενικα δυσκοιλιος να συνεχισει να πρωταγωνιστει
- Στοχος κυβερνωντων και ΠΟΚ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Β
- Ουδεμια εμπρακτη στηριξη οιουδηποτε τμηματος του Συλλογου με οποιονδηποτε τροπο
- Παρασκηνιακη παρουσια διχως δημοσιες τοποθετησεις
- Μεθοδευσεις πισω απο κλειστες πορτες

Και ορισμενοι το χουν τοσο μα τοσο ευκολο να πουν "ε ξεκαθαρα ο Υποψηφιος Β ειναι η λυση που μας αρμοζει". Τι να πω, ισως εγω ειμαι τρελος.
These users thanked the author Baldur for the post (total 15):
Unpsofable78, VfB v2, Χωρικός, Nassos, astral, Dimpatra, Apil44, theodoros, anpanman, Maedhros4 and 5 more users
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Ειλικρινα, δεν θέλω το μπαναρισμά του. Δεν προσβάλομαι από άτομα, που δεν με γνωρίζουν στην προσωπική μου ζωή, μέσα σε ένα ανώνυμο φόρουμ.
Περίσσοτερο μια σύσταση και για να μην νομίζει ότι μπορεί να εκφράζεται έτσι.
@The Equalizer
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

kos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:02 Ήρθε ένας εργολάβος και ζήτησε να του δώσω ένα οικόπεδο αντιπαροχή να σηκώσει πολυκατοικία.
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί γιατί δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει.
Εμένα ο φόβος μου είναι μην υπογράψω και δεσμευσω το οικόπεδο σε κάποιον που δεν θα μπορέσει να σηκώσει την οικοδομή. Θα έχει ρήτρες το συμβόλαιο αλλά γιατί να τρέχω στα δικαστήρια να τις διεκδικήσω;
Να επιμείνω στις εγγυήσεις ή να υπογράψω;
1ον. Ο Σαββίδης δίνει εγγυήσεις.
2ον. Μην υπογράφεις, περίμενε να βρεις κι εσύ εναν φερεγγυο εργολάβο σαν τον Σαββίδη.
3ον. Εργολάβο να σου εγγυηθεί με δέσμευση ποσού όλου του προυπολογισμού δεν θα βρεις ποτέ.
4ον. Βρες ενα σπίτι να νοικιάσεις γιατί εργολάβο να σου χτίσει σπίτι δεν θα βρεις.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 7):
navigator11, astral, Unpsofable78, riegel, paok apo epilogi, trouman, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

epitropos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:54
Giotis26 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:07
Taseos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:53 Ενα άδειο γήπεδο θα μείνει να το κρατάει ο ας μουσείο όταν η ΠΑΕ φύγει στο νέο της ιδιόκτητο γήπεδο.
Το σημα και το ονομα της ΠΑΕ ανηκουν στον ΑΣ που εχει παραχωρησει τη χρηση τους και μπορει να τα ανακαλεσει οποτε θελει σε τετοια περιπτωση
Όχι ακριβώς, η ΠΑΕ εκ του καταστατικού της είναι υποχρεωμένη να τα χρησιμοποιεί και για αυτό εκ οφιτσιο ανήκει στον ΑΣ το 10% της ΠΑΕ..δεν μπορεί να σου πει δε θα φοράς τον δικέφαλο γιατί αυτό είσαι εξ ιδρύσεως
Μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα; Κάποιος που να γνωρίζει υπεύθυνα ομως.. Είναι σημείο κλειδί νομίζω
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:11 Ειλικρινα, δεν θέλω το μπαναρισμά του. Δεν προσβάλομαι από άτομα, που δεν με γνωρίζουν στην προσωπική μου ζωή, μέσα σε ένα ανώνυμο φόρουμ.
Περίσσοτερο μια σύσταση και για να μην νομίζει ότι μπορεί να εκφράζεται έτσι.
@The Equalizer
Υπάρχουν κανόνες. Κάποιες φορές προσπαθούμε να είμαστε συγκαταβατικοί όμως σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτει τιμωρία.
These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post:
Rexaris
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”