Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από eorptol1 »

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:50 Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Χθές κατά τις 11 το βράδυ.
Κακώς αλλα. Αυτό που είπες για την ΕΠΟ ήταν τελείως προκλητικο και άδικο για τον ΠΑΟΚ, μόνο οπαδοί αλλων ομάδων που είναι κομπλεξικοί με μας το χρησιμπποοουν σαν επιχειρηματολογία πες έκανα λάθος και τέλος εκτός αν πιστεύεις ακόμη ότι η ΕΠΟ μας ευνοεί
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
Unpsofable78, Dimpatra, Grimson4, Apil44, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ακριβώς. Μόνο αλλοθρησκοι θα χρησιμοποιούσαν τέτοιο επιχείρημα. Μήπως τελικά σου την χάρισαν κι εσένα;

Για τον Aivas ο ένας μήνας μπαν ήταν τεράστια υπερβολή πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
theodoros, eorptol1, Apil44
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:19
4) Λετε για γήπεδο στην Θέρμη και λέω το πιο απλό και λαϊκό πουν θα πει ένα τσακάλακι 16 χρόνων. Παίζει ο ΠΑΟΚ CL 10 η ώρα πως θα πάει από Κορδελιό-Θέρμη? Με 3 λεοφωρεια ? Υπάρχει κάποιο άλλο μέσον? Θα αποκοψουμε τον ΠΑΟΚ από την λαϊκή βάση του για να δείχνουμε δήθεν μεγαλεία? Πως τα παιδιά της Μπότσαρη και του Φαλήρου θα συνεχίσουν να είναι ενεργά και πωρωμένα με τον ΠΑΟΚ ,που θυμάμαι από μικρά κάθε μέρα ανέβαιναν Τούμπα για να είναι στο γήπεδο? Ποια αλλά μέσα μεταφοράς υπάρχουν για Θέρμη και ποια εύκολη πρόσβαση λέτε όταν σχεδόν απ όλη την επαρχία είναι πιο μακριά από την ΤΟΥΜΠΑ και δεν έχει και δρόμους ώστε να μην κολλάνε σε κάθε ματσ, ούτε περιφερειακό για να παρκάρεις όπως κάνουν όλοι από την επαρχία.

Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε αγανακτήσει με την στάση του ΑΣ προς τον Ιβαν Σαββίδη, ωστόσο αποφάσεις τόσο μεγάλες δεν παίρνονται με θυμό και νεύρα. Ο ΠΑΟΚ για να συνεχίσει να μεγαλουργεί θέλει καινούριο γήπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ και τέλος. Αν αυτό θα έχει εμπορικό κέντρο ούτε που με ενδιαφέρει.
Το γήπεδο εκτός αστικού ιστού θα ήταν κακή επιλογή για ένα σωρό λόγους. Για αυτό και λογικά δεν προχώρησε ως σενάριο.
Η μόνη άλλη επιλογή που θα είχε νόημα θεωρώ θα ήταν να πάει δυτικά.
Νομίζω έχει αναφερθεί και από άλλους συνοπαδούς, αλλά το στρατόπεδο Παύλου Μελά που είναι κοντά σε πολλές ασπρόμαυρες περιοχές και σε κεντρική αρτηρία την Λαγκαδά, θα ήταν βολικό, αν δεν είχε αποφασιστεί να γίνει μητροπολιτικό πάρκο.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
Grimson4, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:50 Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Έκανες αναφορά;
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:00 Ακριβώς. Μόνο αλλοθρησκοι θα χρησιμοποιούσαν τέτοιο επιχείρημα. Μήπως τελικά σου την χάρισαν κι εσένα;

Για τον Aivas ο ένας μήνας μπαν ήταν τεράστια υπερβολή πάντως.

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Τι λογικη ειναι αυτη ρε παιδια; Και εγω ας πουμε οταν καποιος λεει "θα ημασταν ηρακλης" η "και ο πηλαδακης εκανε γηπεδο στην αελ" εκνευριζομαι και τα θεωρω επιχειρηματα που μικραινουν τον ΠΑΟΚ ητοι επιχειρηματα "αλλοθρησκων"

Το θεμα ειναι οτι ο καθενας μπορει να γραψει κατι που θεωρουμε λαθος, καποια υπερβολη. Το να εχει καποιος 1-2-3 χιλ δημοσιευσεις εδω και να τον θεωρεις υποπτο και στημενο μαλλον δεν στεκεται στην πραγματικοτητα

Αν ειναι οποτε μας εκνευριζουν τα λεγομενα καποιου να πηγαινουμε σε αμεσες η εμμεσες προσωπικες επιθεσεις, καπου χανετε το νοημα

Προσωπικα δεν συμμετεχω τοσο πολυ στην κουβεντα εδω και 2-3 μερες γ αυτο

Συνεχως αφηνονται σαφεις υπονοιες η ακομα και αμεσες προσβολες απο καποια μελη. Τι να κανουμε ρε παιδια δεν γινεται να τα βλεπουμε ολα ιδια. Ακομα και τον Ιβαν
These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
Rexaris
soigol

Δημοσίευση από soigol »

eorptol1 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:54

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Κακώς αλλα. Αυτό που είπες για την ΕΠΟ ήταν τελείως προκλητικο και άδικο για τον ΠΑΟΚ, μόνο οπαδοί αλλων ομάδων που είναι κομπλεξικοί με μας το χρησιμπποοουν σαν επιχειρηματολογία πες έκανα λάθος και τέλος εκτός αν πιστεύεις ακόμη ότι η ΕΠΟ μας ευνοεί
Η στόχευση ήταν καθαρά, για μια ιδεατή κατάσταση που κάποιοι συγχέουν στο μυαλό τους ότι εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ, με μια εταιρεία που προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα της και η οποία θα χρησιμοποιήσει μεθόδους του συστήματος, που σίγουρα αυτοί δεν μας "εκπροσωπούν", για να πετύχει το αποτέλεσμα.
Το οποίο ευνοεί όλους και προς τιμή μας.
Δεν συναψαμε άτυπες συμφωνίες για αυτό τον λόγο;
Δεν ισχύει ή δεν κάνει να το γράφω;
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:03

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Έκανες αναφορά;
Θεωρούσα ότι λειτουργεί ο mod αυταπάγγελτα.
Όλα τα mpan είναι κατόπιν αναφοράς;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Είπες ότι πήραμε την επο για να έχουμε εύνοια όχι ισονομια εύνοια, είναι πάρα. Πολύ προκλητικο αυτό όχι δεν. Το. Κάναμε για να γίνουμε γαυροι. Πως να το κάνουμε....
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε πειρασμό να αναλύσω τέτοια κείμενα γραμμή προς γραμμή. Όμως πάντοτε γράφω σβήνω, γράφω, σβήνω. Μην μπεις σε προσωπική αντιπαράθεση σκέφτομαι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι μπορούν να μας περνάνε για χαζούς.

Όποτε τους φέρεις σε δύσκολη θέση με προφανή επιχειρήματα, σου λένε ότι κάνεις εικασίες, ότι δεν επιβεβαιωνεται το τάδε από κάποια πηγή, δεν υπάρχει αυτό που λες κτλπ

Κατά τα άλλα για να πείσουν κάνουν υποθέσεις , χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως εγώ εικάζω, εγώ νομίζω, έχω την εντύπωση, είναι φανερό ότι, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω, θεωρώ ότι ο Ιβάν είναι αδύναμος στην παρούσα φάση, δεν έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω εάν θα μπορέσει ξανά κτλπ κτλπ

Όσο για την υποτιθέμενη ουδετεροτητα και τα περιμένετε να δούμε είναι ακόμη πιο εκνευριστικά.

Είδαμε που κάναμε υπομονή από τον Ιούνη που φτάσαμε. Ο ΑΣ να δουλεύει τους ανθρώπους της ΠΑΕ στα ίσια στις συναντήσεις. Να βγάζει ανακοίνωση για απαιτήσεις σε οικονομικές εγγυήσεις, ενώ στις συναντήσεις δεν ανέφερε κιχ.

Και το πιο εκνευριστικό είναι ότι κάνετε σαν να μην συνέβη τίποτα από αυτά.

Αμφιβάλλω για το αν κάποιοι έχετε μπει στον κόπο να ακούσετε και όχι να διαβάσετε την συνέντευξη του Αγγελου.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε η ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού από τον νέο ηγέτη που εμπνέει εμπιστοσύνη με τις κινήσεις του μια και ο Ιβάν κινείται προδοτικα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Και τι διαβάζουμε πάλι;
Κάντε υπομονή να ακούσουμε την συνέντευξή τύπου του ΑΣ.
Τους ψεύτες. Τους υπουλους. Τους θεματοφύλακες ντε.
Την μητέρα, την μανούλα, την μαμά του συλλόγου.

Που μαζί με τον ακατανομαστο πυροδοτησαν την μεγαλύτερη βόμβα διχόνοιας στον λαό του ΠΑΟΚ με τις ευλογίες των λίγων.
Αυτών των λίγων που γουστάρουν να περάσουν αυτό που ντρέπονται οι πολλοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 8):
VfB v2, epitropos, Baldur, Nassos, GEOL, Apil44, Ιάσονας, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:09
aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:03
Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:13

Μάλιστα.

Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.

Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.

Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι πέτρες ποιος είμαι και τι είμαι. Δεν χρειάζομαι κανέναν τυχαίο να μου πει αν είμαι ΠΑΟΚ.

Εγώ γράψει άρθρα , έχει ακουστεί η φωνή μου σε ραδιόφωνα, podcast , εκπομπές. Εχω εκφράσει δημόσια τι πιστεύω σε δύσκολες στιγμές.

Για να έρθει ο κάθε ένας να μου λέει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ και ότι με νοιάζει ο Μυστακίδης.

Καλή συνέχεια . Μείνετε μόνοι να τα λέτε μεταξύ σας , να συμφωνείτε.

Οποιος μπορέσει ας διαγράψει τον λογαριασμό μου.

Odi out.
Τι γραφεις ρε δεν ντρεπεσαι; Τι προπαγανδα αναπαραγεις; Πας απο το κακο στο χειροτερο και περσι πηρες πρωταθλημα; Ρε ουστ

Aivas19 ένα μήνα έξω και για το σπαμαρισμα και για την υβριστική επίθεση
Τον Aivas19 τον κάνατε μπαν, αυτούς όλους τους λογαριασμούς (σαν αυτούς που έκαναν like στο δικό σου ποσταρισμα) που κάνουν like παντού για να φαίνονται και είναι εντελώς σπαμ τους βλέπετε;
These users thanked the author tolis14 for the post:
Apil44
soigol

Δημοσίευση από soigol »

eorptol1 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:18 Είπες ότι πήραμε την επο για να έχουμε εύνοια όχι ισονομια εύνοια, είναι πάρα. Πολύ προκλητικο αυτό όχι δεν. Το. Κάναμε για να γίνουμε γαυροι. Πως να το κάνουμε....
Που το είδες αυτό, δεν ισχύει
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Πώς είναι σπαμ τα like;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:23 Πώς είναι σπαμ τα like;
Από τα ονοματακια τους αδερφέ. Δεν σου έχει κάνει τίποτα εντύπωση όλες αυτές τις μέρες; Αποκλείεται
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:15
Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:03

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Έκανες αναφορά;
Θεωρούσα ότι λειτουργεί ο mod αυταπάγγελτα.
Όλα τα mpan είναι κατόπιν αναφοράς;
Σε ώρες αιχμής όπως χτες το βράδυ που έγινε ένα μικρός πανικός, είναι λογικό να χαθεί λίγο η μπάλα.

Ούτε μπορούμε να είμαστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο πάνω από το φόρουμ και να ελέγχουμε ένα ένα τα ποστ που γράφονται.

Υπάρχει το κουμπί της αναφοράς αν κάτι σε ενοχλεί να το κοιτάξουμε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@soigol πες μας ποιο ποστ ποτε και σε ποιο τοπικ να το δούμε αμεσα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”