Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από riegel »

theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:56
riegel έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:52
theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:42

Ο Ιβάν για την Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε τα σχέδια και τις μελέτες; ο Τέλης για Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε την εταιρία ειδικου σκοπού;
Καλά προς το παρόν καμία "ειδικού σκοπού" δεν έχει φτιάξει. Έχει φτιάξει μια εταρεία με την επωνυμία Νέα Τούμπα χωρίς να αναγράφεται πουθενά στο καταστατικό ο ειδικός σκοπός της. Βάσει καταστατικού αυτή τη στιγμή δε την εμποδίζει τίποτα να φτιάξει και το νεο Κλεάνθης Βικελίδης.
Καλα τα λες για το τυπικό μέρος αλλά όπως γνωρίζεις φαντάζομαι ο "ειδικός σκοπός" μπορεί να περιγράφει με μια τροποποίηση του καταστατικού ανά πάσα στιγμή. Φαντάζομαι αν όντως υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη
Το γνωρίζω αλλά αφού είναι τόσο αποφασισμένος γιατί να μη το συγκεκριμενοποιήσει από τώρα. Το πολύ πολύ θα τράβαγε μια λύση εταιρείας λόγω αδυναμίας επίτευξης του εταιρικού σκοπού αν δε προχώραγε το deal και θα έπαιρνε το μετοχικό κεφάλαιο πίσω.
Τι θα την κάνει ούτως η άλλως αν δε προχωρήσει το deal τώρα; Θα τη μετονομάσει και θα τη χρησιμοποιήσει για άλλα πράγματα;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κατ' εμέ, από τη στιγμή που έχουμε δύο ξεκάθαρα διαφορετικά πράγματα, δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο.

Από τη μια, υπόγειες δοσοληψίες, απόκρυψη στοιχείων, απαράδεκτη συμπεριφορά, ανεύθυνη και προσβλητική προς όλους ( δε διαβάσαμε, δε μας το έδωσαν, είμαι διακοπές τώρα κλπ. ), προσπάθεια δημιουργίας διχόνοιας ( βλέπε άτυπο εκπρόσωπο τύπου γνωστή μιντιακή λατέρνα, που τώρα παίζει μουσική με ελβετικά φράγκα) και πολλές άλλες ομορφιές ( τυχαία συνεύρεση με πρώ(κ)το θέμα).

Από την άλλη ο Σαββίδης.

Δε γίνεται να κάνουμε καμιά υπομονή, ούτε βδομάδα, ούτε μέρα, ούτε δευτερόλεπτο. Βάλουν κατά του ΠΑΟΚ, της ιστορικής του συνείδησης, του ασπρόμαυρου πνεύματος, κατά του ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση.

Χρειάζεται ο καθένας να τοποθετηθεί, να υποστηρίξει ( τον ΠΑΟΚ λέω εγώ κι ας σημαίνει αυτό οτιδήποτε), να μην αφήσει τακτικές υπόγειες, δόλιες, ανεντιμες να επικρατήσουν. Πρέπει να υπάρχει φωνή, κραυγή μαζική.

Έτσι λοιπόν ευγενικά λέω, έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ. Όχι ξανά τρυπήματα που οδηγούν εκεί που έχουμε δει πολλές φορές

Υγ. Λαμόγιο:
Η λέξη «λαμόγιο» χρησιμοποιείται πολλά χρόνια στα ελληνικά και προέρχεται από την αργκό, αν και η ετυμολογία της παραπέμπει σε ισπανική ή ιταλική λέξη.

Το λαμόγιο πότε κέρδιζε, δείχνοντας έτσι ότι ο παπατζής είναι κορόιδο και προσελκύοντας αυτούς που ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και πότε έχανε, διαλέγοντας πάντα το λάθος φύλλο, ενώ ήταν πασιφανές ότι ο «παπάς» ήταν άλλος.

Με αυτόν τον τρόπο, τα υποψήφια θύματα που έβλεπαν τον παπά να είναι σε εμφανή θέση και το «λαμόγιο» να χάνει, έριχναν τα λεφτά τους με μεγάλη ευκολία στον «παπά» και φυσικά έχαναν, αφού συνήθως «παπάς» ήταν το τρίτο φύλλο.
These users thanked the author trouman for the post (total 6):
eorptol1, Baldur, Nassos, Apil44, paok apo epilogi, Parolos
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ λέω για το καλο και του site να προσέχετε τι γράφετε γιατί άλλοι θα τρέχουν σε πιθανές μηνύσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

riegel έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:00
theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:56
riegel έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:52

Καλά προς το παρόν καμία "ειδικού σκοπού" δεν έχει φτιάξει. Έχει φτιάξει μια εταρεία με την επωνυμία Νέα Τούμπα χωρίς να αναγράφεται πουθενά στο καταστατικό ο ειδικός σκοπός της. Βάσει καταστατικού αυτή τη στιγμή δε την εμποδίζει τίποτα να φτιάξει και το νεο Κλεάνθης Βικελίδης.
Καλα τα λες για το τυπικό μέρος αλλά όπως γνωρίζεις φαντάζομαι ο "ειδικός σκοπός" μπορεί να περιγράφει με μια τροποποίηση του καταστατικού ανά πάσα στιγμή. Φαντάζομαι αν όντως υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη
Το γνωρίζω αλλά αφού είναι τόσο αποφασισμένος γιατί να μη το συγκεκριμενοποιήσει από τώρα. Το πολύ πολύ θα τράβαγε μια λύση εταιρείας λόγω αδυναμίας επίτευξης του εταιρικού σκοπού αν δε προχώραγε το deal και θα έπαιρνε το μετοχικό κεφάλαιο πίσω.
Τι θα την κάνει ούτως η άλλως αν δε προχωρήσει το deal τώρα; Θα τη μετονομάσει και θα τη χρησιμοποιήσει για άλλα πράγματα;
Από ότι διάβασα στο καταστατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εταιρεία και για άλλες δραστηριότητες πέραν των γηπεδικων εγκαταστάσεων. Όπως και να έχει δεν έχει εξασφαλιστεί το deal για την κατασκευή της Νέας Τούμπας επ' ουδενί, άσχετα των εντυπώσεων που θέλει να δημιουργήσει ο Μυστακίδης
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

TylerDurden έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:00 Παιδιά καλό θα ήταν να πέσουν λίγο οι τόνοι μεταξύ μας, η ειρωνεία και οι χαρακτηρισμοί πάνε σύννεφο γεγονός που μόνο σε καλόπιστο διάλογο δεν παραπέμπει, ενώ οδηγεί τους συμμετέχοντες να περιχαρακωθούν στις θέσεις τους χωρίς ελπίδα να τις αλλάξουν εάν βρεθούν αντιμέτωποι με ορθολογικά επιχειρήματα.
Δείτε πόσο όμορφα μιλάνε ο Sera4 και ο Joshua μεταξύ τους, που παρότι διαφωνούν σε κάποια θέματα, ο σεβασμός στην άποψη του άλλου είναι δεδομένος.
Είμαστε καλύτεροι απ'ότι οι τελευταίες (πολλές) σελίδες αφήνουν να εννοηθεί.
Πολύ σωστή παρατήρηση
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
Thax, astral
Άβαταρ μέλους
Giotis26

Δημοσίευση από Giotis26 »

Taseos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:53 Ενα άδειο γήπεδο θα μείνει να το κρατάει ο ας μουσείο όταν η ΠΑΕ φύγει στο νέο της ιδιόκτητο γήπεδο.
Το σημα και το ονομα της ΠΑΕ ανηκουν στον ΑΣ που εχει παραχωρησει τη χρηση τους και μπορει να τα ανακαλεσει οποτε θελει σε τετοια περιπτωση
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:03
Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:13
DamoN έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57 @Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που είναι 1000 φορές σημαντικότερα από όποια πτυχή και να το δεις στην καλύτερη σφυρίζετε αδιάφορα στην χειρότερη προσπαθείτε να περάσετε κλίμα ότι είναι φυσιολογικό και όλα καλά .
Στο ξαναείπα και χθες το μόνο σχόλιο που μου έμεινε την μέρα της πώλησης Ντελια ήταν το δικό σου γιατί δεν το περίμενα
Μάλιστα.

Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.

Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.

Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι πέτρες ποιος είμαι και τι είμαι. Δεν χρειάζομαι κανέναν τυχαίο να μου πει αν είμαι ΠΑΟΚ.

Εγώ γράψει άρθρα , έχει ακουστεί η φωνή μου σε ραδιόφωνα, podcast , εκπομπές. Εχω εκφράσει δημόσια τι πιστεύω σε δύσκολες στιγμές.

Για να έρθει ο κάθε ένας να μου λέει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ και ότι με νοιάζει ο Μυστακίδης.

Καλή συνέχεια . Μείνετε μόνοι να τα λέτε μεταξύ σας , να συμφωνείτε.

Οποιος μπορέσει ας διαγράψει τον λογαριασμό μου.

Odi out.
Τι γραφεις ρε δεν ντρεπεσαι; Τι προπαγανδα αναπαραγεις; Πας απο το κακο στο χειροτερο και περσι πηρες πρωταθλημα; Ρε ουστ

Aivas19 ένα μήνα έξω και για το σπαμαρισμα και για την υβριστική επίθεση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιάννη οι στιγμές είναι περίεργες. Όχι τέτοιου μεγέθους μπαν είναι η άποψη μου. Δυστυχώς με ευθύνη άλλων όλοι έχουμε ανεβάσει πίεση και παρασυρομαστε.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
Dimpatra, Apil44
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Και επειδή κάποιοι συνεχίζεται να μιλάτε για γήπεδο εκτός Τουμπας και όχι ιδιοκτησίας ΑΣ ,πάμε σε κάποια εύλογα ερωτήματα.
1) Η ομάδα φτιάχνει γηπεδο στην Θέρμη ιδιοκτησιας Ιβάν Σαββίδη, κάποια στιγμή ο κλοιός γύρω από τον Ιβαν λόγω πολέμου και αψυχολόγητου Τραμπ στενεύει τόσο που ουσιαστικά επιτάσσει στην κυβέρνηση η στην ΕΕ να δεσμεύσει τα περιουσιακά στοιχεία του Ιβάν Σαββίδη ως συνεργάτη του Πουτιν. Τι ακριβώς γίνεται μετά? Πως είναι καλυμμένος ο ΠΑΟΚ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΣΜΙΟΣ ΕΝΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΠΑΟΚ? Ωπου ναι είναι ευεργέτης τον στηρίζουμε αλλά σίγουρα δεν είναι πάνω από την ίδια την ύπαρξη του ΠΑΟΚ. Οπότε για να κλείσουμε το θέμα γήπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ μόνο ιδιοκτησία του ΑΣ.
2) Καμία ομάδα δεν έχει στην Ελλάδα γήπεδο εκτός αστικού ιστού μιας και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από το εξωτερικό όπως νομίζετε κάτι. Έδω η περιοχή του γηπέδου σου δίνει ταυτότητα και ΠΑΟΚ και ΤΟΥΜΠΑ είναι το ίδιο. ΠΑΟΚ =ΤΟΥΜΠΑ - ΤΟΥΜΠΑ =ΠΑΟΚ. Όχι γιατί εδώ υπήρξε απλά ένα γήπεδο, αλλά γιατί εδώ στεγαστηκαν οι πρόσφυγες παππουδες μας( τι σχέση έχει η νέο πλούτη Θέρμη?) Εδώ οι πρόσφυγες παππουδες μας έφτιαξαν δραχμή δραχμή και τούβλο τούβλο το δεύτερο τους σπίτι τον ναό της ΤΟΥΜΠΑΣ.Αν χρειαστεί ΑΣ γίνει απλά ένα γήπεδο 50 μυρίων δηλαδή μια πιο καινούρια ΤΟΥΜΠΑ 32000 θέσεων, αλλά σε καμία περίπτωση μακριά από την ΤΟΥΜΠΑ.
3) Επειδή κάποιοι δίνετε παράδειγμα τον Παναθηναικο,δεν ξέρω αν γνωρίζετε από Αθήνα ουσιαστικά δίνουν την Λεοφωρο που για να συμφωνήσουν να την δώσουν πέρασαν 15 χρόνια, για να πάρουν έτοιμο γήπεδο στον Βοτανικό μια περιοχή όπου από πάνω περνάει η Ιερα οδός, κι από κάτω η Πέτρου Ράλλη, είναι πάνω από το Γκαζι(Αμπελόκηπους ) με λίγα λόγια σαν να πηγαίνουμε εμείς από Τούμπα Κωνσταντίνουπολιτικα ,με εύκολη πρόσβαση από πολλά σημεία αφού γύρω γύρω έχει λεοφωρους ,κεντρικές αρτηρίες στον οδικό άξονα της Αθήνας και δεν ξέρω πραγματικά πόσα μέσα μεταφοράς.
4) Λετε για γήπεδο στην Θέρμη και λέω το πιο απλό και λαϊκό πουν θα πει ένα τσακάλακι 16 χρόνων. Παίζει ο ΠΑΟΚ CL 10 η ώρα πως θα πάει από Κορδελιό-Θέρμη? Με 3 λεοφωρεια ? Υπάρχει κάποιο άλλο μέσον? Θα αποκοψουμε τον ΠΑΟΚ από την λαϊκή βάση του για να δείχνουμε δήθεν μεγαλεία? Πως τα παιδιά της Μπότσαρη και του Φαλήρου θα συνεχίσουν να είναι ενεργά και πωρωμένα με τον ΠΑΟΚ ,που θυμάμαι από μικρά κάθε μέρα ανέβαιναν Τούμπα για να είναι στο γήπεδο? Ποια αλλά μέσα μεταφοράς υπάρχουν για Θέρμη και ποια εύκολη πρόσβαση λέτε όταν σχεδόν απ όλη την επαρχία είναι πιο μακριά από την ΤΟΥΜΠΑ και δεν έχει και δρόμους ώστε να μην κολλάνε σε κάθε ματσ, ούτε περιφερειακό για να παρκάρεις όπως κάνουν όλοι από την επαρχία.

Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε αγανακτήσει με την στάση του ΑΣ προς τον Ιβαν Σαββίδη, ωστόσο αποφάσεις τόσο μεγάλες δεν παίρνονται με θυμό και νεύρα. Ο ΠΑΟΚ για να συνεχίσει να μεγαλουργεί θέλει καινούριο γήπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ και τέλος. Αν αυτό θα έχει εμπορικό κέντρο ούτε που με ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

icue έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:26 Περι ηθικολογιας. Δεν ειπαμε οτι ενας ειναι αγιος και ο αλλος ο σατανας ο ιδιος. Ο Σαββιδης ηρθε δυο φορες με ανοιχτα χαρτια για να παρει την ομαδα σε μια φαση που τους κυνηγουσαμε με το ψαροντουφεκο μπας και μας σωσει κανεις. Δεν εγινε καμια συμφωνια κατω απο το τραπεζι. Ολα ηταν στο φως.

Αυτη την στιγμη παει να γινει κατι στα μουλωχτα, πισω απο κλειστες πορτες σε μια ομαδα που ουτε παραπαιει, ουτε ψαχνουμε καποιον να βρουμε να μας σωσει. Φανταζομαι ειναι ξεκαθαρη η διαφορα. Δεν μιλαμε για τον χαρακτηρα του καθενα, αλλα για το πως αντιμετωπιζει τον οργανισμο του ΠΑΟΚ.
"Και τι μας νοιάζει εμάς ρε παιδιά. Μην μαλώνουμε μεταξύ μας. Κάντε λίγη υπομονή. Σημασία έχει να γίνει το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Μην παίρνετε το μέρος κανενός. Και οι δύο είναι δισεκατομυριουχοι που δεν έχουν ηθική κτλπ"

Κρίμα...
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
theodoros, paok apo epilogi, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ειναι δυστυχως μια κατασταση που πολωνεται απο μονη της.
Ειναι τρομερα δυσκολο να κρατησεις ουδετερη σταση. Ακομα και σταση αναμονης. Σε αυτο συμβαλλουν 2 πραγματα.
1. Το τεραστιο συναισθηματικο φορτιο που κουβαλα το ονομα Ιβαν Σαββιδης για τον ΠΑΟΚτση
2. Η μη διαφανεια απο πλευρας ΑΣ ολο τον τελευταιο μηνα.

Καπου εδω θα συμφωνησω με τον Joshua.
Υπομονη μεχρι 4/8 οπου αναγκαστικα θα δοθουν (θελω να πιστευω) απο πλευρας ΑΣ καποιες απαντησεις.
Κατανοω οτι μια εβδομαδα ακομα δεν βοηθα στο να καταλαγιασει ο εκνευρισμος αλλα δυστυχως this is it.
Υπομονη μεχρι 4/8.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
WeWillRockYou, Azrael
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:09
aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:03
Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:13

Μάλιστα.

Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.

Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.

Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι πέτρες ποιος είμαι και τι είμαι. Δεν χρειάζομαι κανέναν τυχαίο να μου πει αν είμαι ΠΑΟΚ.

Εγώ γράψει άρθρα , έχει ακουστεί η φωνή μου σε ραδιόφωνα, podcast , εκπομπές. Εχω εκφράσει δημόσια τι πιστεύω σε δύσκολες στιγμές.

Για να έρθει ο κάθε ένας να μου λέει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ και ότι με νοιάζει ο Μυστακίδης.

Καλή συνέχεια . Μείνετε μόνοι να τα λέτε μεταξύ σας , να συμφωνείτε.

Οποιος μπορέσει ας διαγράψει τον λογαριασμό μου.

Odi out.
Τι γραφεις ρε δεν ντρεπεσαι; Τι προπαγανδα αναπαραγεις; Πας απο το κακο στο χειροτερο και περσι πηρες πρωταθλημα; Ρε ουστ

Aivas19 ένα μήνα έξω και για το σπαμαρισμα και για την υβριστική επίθεση
Ένα μήνα στην καλύτερη και εγώ αποχή ( ξέρω στα @@ σας ) για συμπαράσταση στο φιλαράκι μου
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
dragon, Apil44
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:56 Είμαι υπέρ Σαββίδη σε όλο αυτό.
ΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΆΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΝ ΜΆΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.
ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ Α.Σ
Γηπεδο στην Τούμπα η σε άλλο πλανήτη δεν είναι απλά θεωρητικό θα γίνει πράξη αν κάποιος τολμήσει να μιλησει για άλλο μέρος.
Μα δεν θέλει φίλε μου. Θα τον αναγκάσουν
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:05 @embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο. Δεν γινεται να μην καταλαβαινει καποιος αυτο που λεει ο ΑΣ. Θελει εμφανιση με καποιο τροπο που θα προσδιορισει ,κεφαλαιων που θα εξασφαλιζουν την βιωσιμοτηα του εργου και για να ειμαστε 100% ειλικρινεις ο φοβος του ΑΣ ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ η προελευση του Ιβαν,οχι με ρατσιστικο τροπο αλλα λογω των οσων συμβαινουν γεωπολιτικα. Ο Ιβαν μπορει να εχει 100 δις στην Ρωσια. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει και να τα διαθεσει η αν μπορει ζηταει να μαθει πως μπορει να γινει αυτο.
Πως κρίνεις το γεγονός οτι στις διαπραγματεύσεις δεν τεθηκε τέτοια ζήτημα και βγηκε μετά μέσο ανακοίνωσης?
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:29
PAOKevolution έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22 @joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος το καταλαβαίνω;

Θέλω να πω πως ότι και να λέμε εμείς, η τράπουλα μοιάζει (κατά τη γνώμη μου είναι) σημαδεμένη.
Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.
Πως είματε τόσο σιγουροί? Ο ΑΣ δεν ήταν συγκεκριμένος τεχνικά για το τι ακριβώς ζητάει στην ανακοίνωση. Ενα proof of funds δεν εξασφαλίζει την χρηματοδότηση.

@joshua Αναμένω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author VfB v2 for the post (total 2):
Unpsofable78, CCCP
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.

Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Χθές κατά τις 11 το βράδυ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”