Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

dikomou01 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:09 @Blackgr4 συγνώμη αλλά διαφωνώ. Μπορεί να μην τρέχει το γήπεδο, να έχει κακή διαχείρηση στην ΠΑΕ, να θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα, αλλά ξεκίνησε το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο. Δεν έχει αφήσει κανένα απλήρωτο. Βλέπει ότι όλοι είναι εναντίον του και ακόμα συζητάει για την Νέα Τούμπα όταν στους άλλους παραχωρούνται γήπεδα, κόνονται δάση, γίνονται υπογειοποιήσεις όλα με κρατικά χρήματα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Σιγουρα περιμένουμε πιο πολλά στο αγωνιστικό αλλα εμείς την πέφτουμε στους δικούς μας πρώτοι, είτε είναι προπονητές είτε ποδοσφαιριστές είτε ο Πρόεδρος.Να γίνεται η κριτική αλλά χωρίς υπερβολές.
Ψιλα γραμματα μαλλον ολα αυτα για τον blackgr. Ισως υπαρχουν εγγυησεις οτι με αλλον θα ηταν καλυτερα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Unpsofable78, paok apo epilogi
navi_reloaded

Δημοσίευση από navi_reloaded »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:15 Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε λιγο τους τονους και θα κρινουμε οτι συμβει στο μελλον. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγουν ειδησεις αξιες σχολιασμου που μπορει να φερουν οσους βιαζονται να παρουν μερια προ εκπληξεως και αυτο αφορα ολες τις ''πλευρες''.

Με την υπομονή δηλαδή, που αναγκαστικά θα κάνουμε, είναι μονόδρομος, κι όσα εν ευθέτω θα βγουν προς τα έξω (σίγουρα όχι έγκαιρα πάντως όσα παρασκηνιακά έχουν παιχτεί εδώ και καιρό από την πλευρά του ΑΣ) , υπάρχει περίπτωση να μεταστρέψουμε άποψη το 90% εδώ μέσα που εκτιμούμε ότι η πουστιά των "θεματοφυλάκων" απέναντι στον Σαββίδη είναι τουλάχιστον αποκρουστική;;
These users thanked the author navi_reloaded for the post (total 3):
eorptol1, Apil44, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:05 @embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο. Δεν γινεται να μην καταλαβαινει καποιος αυτο που λεει ο ΑΣ. Θελει εμφανιση με καποιο τροπο που θα προσδιορισει ,κεφαλαιων που θα εξασφαλιζουν την βιωσιμοτηα του εργου και για να ειμαστε 100% ειλικρινεις ο φοβος του ΑΣ ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ η προελευση του Ιβαν,οχι με ρατσιστικο τροπο αλλα λογω των οσων συμβαινουν γεωπολιτικα. Ο Ιβαν μπορει να εχει 100 δις στην Ρωσια. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει και να τα διαθεσει η αν μπορει ζηταει να μαθει πως μπορει να γινει αυτο.
Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω και ίσως δείχνει και πολλά, είναι πως ο ΑΣ χωρίς να έχει ορίσει ακόμα τα οικονομικά εχέγγυα που θέλει, δίνει εκ των προτέρων και ένα φυσιολογικό όπως αναφέρει διάστημα μέχρι τις 31/12.

Μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμα τι χρειάζεται, μπορεί να μην έχει συσταθεί ακόμα η επιτροπή που θα το συζητήσει, αλλά το deadline είναι 31/12 αυτό το ξέρει.

Αντί λοιπόν να συζητήσει επί της βάσης του μνημονίου τι πιθανόν θα ήθελε ως οικονομικό εχέγγυο πριν ξεκινήσει η οποιαδήποτε κατασκευή και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ (και εντός του χρονοδιαγράμματος που αυτή προσφέρει), γιατί υποτίθεται το συμφέρον όλων είναι η κατασκευή του γηπέδου από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και εκεί θα πρέπει να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες, κάνει αυτό το πράγμα.

Για ποιο λόγο, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 7):
navi_reloaded, Unpsofable78, Apil44, Nassos, paok apo epilogi, jackba, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:26
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24 Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε έτσι τυφλά τον κάθε χ-ψ Μυστακίδη που εμφανίστηκε μια μέρα στις ζωές μας,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να δεχθούμε πως ο ΑΣ κινήθηκε με τέτοιο τρόπο μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ταυτόχρονα......

ΔΕΝ ψηνόμαστε να λιβανίζουμε τον Ιβάν μέρα νύχτα,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως ο κάθε πρόεδρος, ιδιοκτήτης ομάδας, δεν πρέπει να κρίνεται διαρκώς και δίκαια από τον κόσμο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε ΚΑΘΌΛΟΥ πως δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει πως οικονομικά είναι το ίδιο ισχυρός όσο ήταν κάποτε,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δεν μας έδωσε Ο ΙΔΙΟΣ το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για πολλά (τρελοί δεν είμαστε εμείς, ΕΣΕΙΣ είστε),
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται λόγω πολέμου, covid, FFP, ΝΔ, να μην επενδύει ΣΤΑΘΕΡΑ όσα χρειάζεται για να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ,
ΔΕΝ ψηνόμαστε πως δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του στην τωρινή ΣΗΜΑΊΑ του συλλόγου που ονομάζεται Κωνσταντέλιας,

Στο δια ταύτα και ανοίξτε τα μάτια σας:

1) Ο ΑΣ συμπεριφέρθηκε εντελώς πούστικ@ στον Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με τον Μυστακίδη και ο τρόπος που δεν κοινοποιήθηκε τίποτα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προφανώς στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνουν το επίπεδο της πουστι@ς

2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.

Όποιος πάει να σας περάσει πως κάτι από τα δυο δεν ισχύει, ψαχθείτε να δείτε τι ακριβώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Νέτα, σκέτα.

Ο μαλ@κας οπαδός του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, προφανώς πρώτα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ και μετά να μεγαλώνει διαρκώς σε κάθε επίπεδο (κάτι που έχει χρόνια που σταμάτησε να κάνει ΓΙΑ ΜΕΝΑ).

Δεν έχω να πω κάτι, απλά το παραθέτω σε περίπτωση που δεν το διάβασε κάποιος.

Αυτό είναι για κεντρική.
Ουτε καν
Unpsofable78, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:32 Πως είναι τίποτα ο Μυστακίδης την στιγμή που μέσα σε ούτε δύο μήνες μας έχει κάνει γιαμπαλο; πως είναι δυνατόν ένα τίποτα να έχει βγάλει σε αντιπαράθεση τον ΑΣ και την ΠΑΕ; Πως γίνεται ένα τίποτα να φτιάχνει εταιρία ειδικού σκοπού και αύριο-μεθαύριο να πετάξει ένα αντίστοιχο μνημόνιο προς έγκριση από τον ΑΣ μαζί με την εγγυητική και να βουλώσει σε όλους μας τα στόματα; εκτός αν νομίζεις ότι για πλάκα πέταξε 100 χιλιάρικα για να φτιάξει την Νέα Τούμπα ΑΕ.

Εμένα με νοιάζει να φτιάξει νέο γήπεδο η ομάδα ανεξάρτητα το ποιος είναι αυτός που θα το χτίσει. Συναισθηματισμοι την στιγμή που ειναι δεδομένο ότι όποιος το χτίσει θα κονομήσει τρελά δεν χωρούν. Είναι μάλλον ιστορίες για μικρά παιδιά
Και που θα παιζει η ομαδα; Απαντησε μας
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
navi_reloaded, Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

@Sera4 θέλω να πιστεύω ότι η συγκεκριμενοπο7ηση των απαιτήσεων θα γίνει σύντομα. Αν γίνει 30/12 τότε ναι έχεις δίκιο.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:27
theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:32 Πως είναι τίποτα ο Μυστακίδης την στιγμή που μέσα σε ούτε δύο μήνες μας έχει κάνει γιαμπαλο; πως είναι δυνατόν ένα τίποτα να έχει βγάλει σε αντιπαράθεση τον ΑΣ και την ΠΑΕ; Πως γίνεται ένα τίποτα να φτιάχνει εταιρία ειδικού σκοπού και αύριο-μεθαύριο να πετάξει ένα αντίστοιχο μνημόνιο προς έγκριση από τον ΑΣ μαζί με την εγγυητική και να βουλώσει σε όλους μας τα στόματα; εκτός αν νομίζεις ότι για πλάκα πέταξε 100 χιλιάρικα για να φτιάξει την Νέα Τούμπα ΑΕ.

Εμένα με νοιάζει να φτιάξει νέο γήπεδο η ομάδα ανεξάρτητα το ποιος είναι αυτός που θα το χτίσει. Συναισθηματισμοι την στιγμή που ειναι δεδομένο ότι όποιος το χτίσει θα κονομήσει τρελά δεν χωρούν. Είναι μάλλον ιστορίες για μικρά παιδιά
Στην Τούμπα ιδανικά
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Δεν ξέρω γιατί σπαμαρω άθελά μου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:17
aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:10
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:26

Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16? Μονο μην μου πει κανεις η κοστολογηση του εργου. Αυτο απλα δεν υπαρχει.Και επειδη στη ζωη μου εχω υπογραψει αρκετα μνημονια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αυτο που εμφανισε η ΠΑΕ ειναι μνημειο προχειροτητας.
Δε ζητησαν αυτο ομως
Τι ζητησαν γιατι οσες φορες και αν το διαβαζω δεν βλεπω κατι αλλο. Ας το ξαναδουμε...

Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του μεγέθους του έργου. Οι οικονομικές αυτές εγγυήσεις, σε καμία περίπτωση, δεν έχουν να κάνουν με έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή τον κ. Ιβάν Σαββίδη, παρά μόνο για την οικονομική ασφάλεια ενός έργου που αποτελεί όνειρο των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων.
Ποιες ειναι οι εγγυησεις μπορεις να μου τις αριθμησεις;
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:53
nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:50 Λεγεται οτι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Νεα Τουμπα που δημιούργησε ο Τελης,ειναι Αρειανός με διαρκείας καθε χρόνο
Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν γνωριζει το προσωπο η εχει αρχισει το ραδιο αρβυλα εκατερωθεν;
Και ο Αρωνιαδης που εκτοξευσε τα media του ΠΑΟΚ ειναι αεχτσης και τωρα δουλευει στον μπασκετικο Παναθηναϊκο. Η δουλεια ειναι δουλεια. Μην μπερδευετε το ενα με το αλλο παιδια. Οτι και να ειναι δεν εχει απολυτως καμια σημασια ως προς το εργο. Το ιδιο θα ισχυε και ισχυει και για την πλευρα Σαββιδη.
Έλα τώρα για την νέα τουμπα μιλάμε μην τα στρογγυλευεις τώρα που δεν σε πειράζει, φυσικά με πειράζει
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε @aivas19 θες να με τρελάνεις; Είπαν ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένες. Όπως είπα πριν αν αυτό γίνει 30/12 η ζητήσουν ξέρω γω ενέχυρο τις μετοχές του ΟΛΘ μαζί σου.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:31

Στην Τούμπα ιδανικά
Κανεις δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:38 Ρε @aivas19 θες να με τρελάνεις; Είπαν ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένες. Όπως είπα πριν αν αυτό γίνει 30/12 η ζητήσουν ξέρω γω ενέχυρο τις μετοχές του ΟΛΘ μαζί σου.
ΘΑ τις κανουν συγκεκριμενες. ΘΑ. Στο απροσδιοριστο μελλον. Ναι η οχι; Απο τον Μυστακιδη τι εγγυησεις ζητησαν; Γιατι δε ζητανε το ιδιο απο τον ιδιοκτητη της ΠΑΕ; Απαντησε μου εδω και τωρα να παμε παρακατω
These users thanked the author aivas19 for the post:
Apil44
navi_reloaded

Δημοσίευση από navi_reloaded »

aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:34
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:17
aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:10

Δε ζητησαν αυτο ομως
Τι ζητησαν γιατι οσες φορες και αν το διαβαζω δεν βλεπω κατι αλλο. Ας το ξαναδουμε...

Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του μεγέθους του έργου. Οι οικονομικές αυτές εγγυήσεις, σε καμία περίπτωση, δεν έχουν να κάνουν με έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή τον κ. Ιβάν Σαββίδη, παρά μόνο για την οικονομική ασφάλεια ενός έργου που αποτελεί όνειρο των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων.
Ποιες ειναι οι εγγυησεις μπορεις να μου τις αριθμησεις;

Θα συγκεκριμενοποιηθούν εν πορεία, σου λένε, από τους τεχνοκράτες. Μπορεί στις 25 Δεκεμβρίου, μεταξύ γεμιστής γαλοπούλας και μελομακάρονων, να καταλήξουν οι της τεχνοκρατικής επιτροπής του ΑΣ τι χρειάζονται τελικά και να ενημερωθούν σχετικά οι της ΠΑΕ λχ στις 27 του μήνα.
These users thanked the author navi_reloaded for the post (total 2):
Apil44, paok apo epilogi
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:38
theo111 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:31
Στην Τούμπα ιδανικά
Κανεις δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτο
Ο Ιβάν για την Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε τα σχέδια και τις μελέτες; ο Τελης για Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε την εταιρία ειδικου σκοπού;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”