Και ο Αρωνιαδης που εκτοξευσε τα media του ΠΑΟΚ ειναι αεχτσης και τωρα δουλευει στον μπασκετικο Παναθηναϊκο. Η δουλεια ειναι δουλεια. Μην μπερδευετε το ενα με το αλλο παιδια. Οτι και να ειναι δεν εχει απολυτως καμια σημασια ως προς το εργο. Το ιδιο θα ισχυε και ισχυει και για την πλευρα Σαββιδη.nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:50 Λεγεται οτι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Νεα Τουμπα που δημιούργησε ο Τελης,ειναι Αρειανός με διαρκείας καθε χρόνο
Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν γνωριζει το προσωπο η εχει αρχισει το ραδιο αρβυλα εκατερωθεν;
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε παιδια μη μπερδευετε την εγγυητικη επιστολη με τις οικονομικες εγγυησεις. Ο ΑΣ θελει με καποιοι τροπο να εμφανισει ο καθε ενδιαφερομενος τα διαθεσιμα κεφαλαια και σκοπος της επιτροπης να συνταξει καποιου ειδους δεσμευση αυτων των κεφαλαιων για τη κατασκευη του εργου. Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τιι ακριβως θα πει αυτη η επιτροπη. Ας περιμενουμε μεχρι τις 4 Αυγουστου τουλαχιστον.
Και τι ζητησε; Γιατι ουτε αυτοι δεν ξερουν. Ενα απλο show me the money;joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:29Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.PAOKevolution έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22 @joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος το καταλαβαίνω;
Θέλω να πω πως ότι και να λέμε εμείς, η τράπουλα μοιάζει (κατά τη γνώμη μου είναι) σημαδεμένη.
Δηλαδη αν τους δειξει τα λεφτα που προοριζονται για τον προβλητα 6 λυθηκε το θεμα; Η μετα θα του βαλουν χερι οτι με τι λεφτα θα κανει τον προβλητα;
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και ο Μυστακιδης ενα proof of funds λεγεται οτι εδειξε. Κανεις δεν τον δεσμευει αυτα τα χρηματα να τα χρησιμοποιησει για το γηπεδο.
- FreeWatcher
Αμφιβάλλεις???joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:48FreeWatcher έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:40Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:29
Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds που βγάζει ο Ιβάν σε ένα απόγευμα?
Και γιατί δεν ξεκαθαρίζει τι θέλει?
Δεν ευσταθούν αυτά κ ένα ένα όλα θα καταρρίπτονται. Ξένοι δεν είμαστε, εδώ θα μαστε.
Επόμενο βήμα μετά το ξεβράκωμα των εγγυήσεων κτλ, η αλλαγή στάσης ΑΣ για τους όρους που συναποφασίστηκαν μεταξύ ΑΣ κ ΠΑΕ.
Στύβω το μυαλό μου κ τίποτα δεν βγάζει νόημα παρά ένα.
Οι υπογραφές με Μυστακίδη έπεσαν κ είναι δεσμευτικές!
Βγαζει ο Ιβαν proof of funds σε ενα απογευμα?
Εγώ σου λέω ότι θα έβγαζε σε ένα απόγευμα ακόμα κ αν δεν ταχε!
Τζάμπα το πάμε δεξιά αριστερά τζος.
ΑΝ θέλει proof of funds ο ΑΣ ασ το πει!
Αν έχει υπογράψει με Μυστακίδη ας το πει.
Αν θέλει να διώξει τον Ιβάν από τη Θεσσαλονίκη ας το πει επίσης.
Κούρασαν!!!
Όλα στο φως.
Δεν μιλάμε για χωράφι τους, μιλάμε για τον ΠΑΟΚ!!!
- These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 9):
- navi_reloaded, nunies4, Azrael, Kabamaru11, Dimpatra, Apil44, Ιάσονας, paok apo epilogi, ASTNORD2
Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου όμως ούτε ο Μυστακίδης έχει προτεραιότητα επ ουδενί, μην ξεχνάς ότι δεν έχει ούτε τις μελέτες έτοιμες ούτε και τα σχέδια όπως έχει ο Ιβάν. Χρονικά είναι ένα χρόνο μπροστά ο Ιβάνabc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:52 ) Ποιες είναι οι απαραίτητες βασικές προϋποθέσεις για την έκδοση εγγυητικής επιστολής;
Οι εγγυητικές επιστολές θα πρέπει να συνοδεύονται από σύμβαση, που αναφέρεται αναλυτικά στο έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί, στο ακριβές κόστος του, στο ακριβές αντικείμενο εργασιών του, στην τμηματοποίηση κατασκευής του έργου κτλ.
3) Μπορεί να δοθεί η εγγυητική επιστολή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, όπως αναφέρει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του;
Όχι. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι συντάκτες της ανακοίνωσης του Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Γιατί δεν μπορεί να δοθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025;
Επειδή πολύ απλά μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 δεν θα έχουμε την τελική και συνολική κοστολόγηση του έργου, ούτε θα καλύπτονται οι υπόλοιπες προϋποθέσεις έκδοσης εγγυητικής επιστολής, καθώς δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και οι τελικές αδειοδοτήσεις, που είναι απαραίτητες για την έναρξη της κατασκευής.
Όταν δεν υπάρχει ακριβές ποσό και ακριβές αντικείμενο έργου, δεν είναι δυνατόν να εκδοθεί εγγυητική επιστολή.
.........................
Αν ισχύουν αυτά τότε το ΔΣ πως ακριβώς δίνει προτεραιότητα στον Σαββίδη
Φιλε Josh επειδη εχει πολυ ευλογα ερωτηματα και γενικα απαντας αρκετα στοχευμενα, εχεις καποια παραπανω γνωση ισως λογω εργασιας γυρω απο κατασκευαστικα εργα; Εγω λογω σπουδων γραφω οτι γραφω γυρω απο το χρηματοοικονομικο σκελος χωρις φυσικα να ειμαι και καμια αυθεντια απλα διαβαζω με πολυ προσοχη αυτα που γραφεις και ηθελα να σε ρωτησωjoshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:54 Ρε παιδια μη μπερδευετε την εγγυητικη επιστολη με τις οικονομικες εγγυησεις. Ο ΑΣ θελει με καποιοι τροπο να εμφανισει ο καθε ενδιαφερομενος τα διαθεσιμα κεφαλαια και σκοπος της επιτροπης να συνταξει καποιου ειδους δεσμευση αυτων των κεφαλαιων για τη κατασκευη του εργου. Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τιι ακριβως θα πει αυτη η επιτροπη. Ας περιμενουμε μεχρι τις 4 Αυγουστου τουλαχιστον.

- Mitsospaoki4
- Moderator
Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.
Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι το προσωπικό συμφέρον του καθενός. Θεωρώ λοιπόν ότι σε πρώτη φάση επειδή όλοι (θέλω να πιστεύω) στο τέλος της μέρας, μας νοιάζει να δούμε τον ΠΑΟΚ με νέο γήπεδο και συσπειρωμένο.
Έχουμε λοιπόν κάποια γεγονότα:
1) Τον Σαββίδη που τόσα πρόσφερε τόσα χρόνια και εκτόξευσε την ομάδα πολλά επίπεδα πάνω από όσα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος οπαδός, να βαζει εδώ και μια 5ετια φρένο. Προσωπικά προβλήματα; Πόλεμος; Εξωγενείς παράγοντες; Κάτι πάντως άλλαξε και καλό είναι να μην εθελοτυφλουμε
2) Τον Μυστακίδη που μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει την ΠΑΕ, βρήκε σημείο επικοινωνίας με τον ΑΣ προκειμένου να εισχωρήσει από πλάγια οδό. Με κυβερνητικές πλάτες; Με σοβαρές οικονομικές εγγυήσεις; Με κάποιο άλλο τρόπο; Μόνο ο Κατσαρης γνωρίζει
3) Τον ΑΣ που στα μάτια μου απέδειξε πόσο μικρός είναι. Φέρθηκε με τρόπο αχαρακτηριστο στον άνθρωπο που τους τροφοδοτούσε τόσα χρόνια και τους έφερε στην θέση που είναι σήμερα, και φυσικά τηρούν σιγή ασυρμάτου σε θέματα που όφειλαν από την πρώτη μέρα να ενημερωθεί ο κόσμος. Ρήτρες εμπιστευτικότητας κλπ είναι παιδικές δικαιολογίες και επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την θέση τους, σε μια υπόθεση που θυμίζει στημένη ανάθεση έργου του Δημοσίου.
Για να κλείσω λοιπόν το σεντόνι (απλά τα κρατούσα από καιρό και ήθελα να το γράψω) βλέπω πως όλη η κατάσταση έγινε μπουρδέλο και δύσκολα σώζεται. Μέση λύση πλέον δύσκολα θα υπάρξει και κάποιος θα αναγκαστεί να κάνει πίσω. Εδώ που φτάσαμε ελπίζω με το μικρότερο κακό για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.
Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι το προσωπικό συμφέρον του καθενός. Θεωρώ λοιπόν ότι σε πρώτη φάση επειδή όλοι (θέλω να πιστεύω) στο τέλος της μέρας, μας νοιάζει να δούμε τον ΠΑΟΚ με νέο γήπεδο και συσπειρωμένο.
Έχουμε λοιπόν κάποια γεγονότα:
1) Τον Σαββίδη που τόσα πρόσφερε τόσα χρόνια και εκτόξευσε την ομάδα πολλά επίπεδα πάνω από όσα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος οπαδός, να βαζει εδώ και μια 5ετια φρένο. Προσωπικά προβλήματα; Πόλεμος; Εξωγενείς παράγοντες; Κάτι πάντως άλλαξε και καλό είναι να μην εθελοτυφλουμε
2) Τον Μυστακίδη που μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει την ΠΑΕ, βρήκε σημείο επικοινωνίας με τον ΑΣ προκειμένου να εισχωρήσει από πλάγια οδό. Με κυβερνητικές πλάτες; Με σοβαρές οικονομικές εγγυήσεις; Με κάποιο άλλο τρόπο; Μόνο ο Κατσαρης γνωρίζει
3) Τον ΑΣ που στα μάτια μου απέδειξε πόσο μικρός είναι. Φέρθηκε με τρόπο αχαρακτηριστο στον άνθρωπο που τους τροφοδοτούσε τόσα χρόνια και τους έφερε στην θέση που είναι σήμερα, και φυσικά τηρούν σιγή ασυρμάτου σε θέματα που όφειλαν από την πρώτη μέρα να ενημερωθεί ο κόσμος. Ρήτρες εμπιστευτικότητας κλπ είναι παιδικές δικαιολογίες και επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την θέση τους, σε μια υπόθεση που θυμίζει στημένη ανάθεση έργου του Δημοσίου.
Για να κλείσω λοιπόν το σεντόνι (απλά τα κρατούσα από καιρό και ήθελα να το γράψω) βλέπω πως όλη η κατάσταση έγινε μπουρδέλο και δύσκολα σώζεται. Μέση λύση πλέον δύσκολα θα υπάρξει και κάποιος θα αναγκαστεί να κάνει πίσω. Εδώ που φτάσαμε ελπίζω με το μικρότερο κακό για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 9):
- theodoros, WeWillRockYou, Azrael, smoothcriminal1926, Logistis, Blackgr4, Kourdos, jackba, ASTNORD2
@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο. Δεν γινεται να μην καταλαβαινει καποιος αυτο που λεει ο ΑΣ. Θελει εμφανιση με καποιο τροπο που θα προσδιορισει ,κεφαλαιων που θα εξασφαλιζουν την βιωσιμοτηα του εργου και για να ειμαστε 100% ειλικρινεις ο φοβος του ΑΣ ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ η προελευση του Ιβαν,οχι με ρατσιστικο τροπο αλλα λογω των οσων συμβαινουν γεωπολιτικα. Ο Ιβαν μπορει να εχει 100 δις στην Ρωσια. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει και να τα διαθεσει η αν μπορει ζηταει να μαθει πως μπορει να γινει αυτο.
Μια Γενική Συνέλευση είναι που θα μας σώσει ή που θα βγουν τα μαχαίρια (θεμιτό κι αυτό αν είναι να βγουν όλα στο φως από τον ΑΣ)
- These users thanked the author theo111 for the post (total 2):
- Kabamaru11, joshua
Άρχισε σιγά σιγά να τοποθετείται το ζήτημα στη σωστή του βάση, αν επιθυμεί ο κ.Μυστακίδης να κατασκευάσει τη Νέα Τούμπα θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ένας πραγματικός και ειλικρινής θεματοφύλακας του Συλλόγου θα πρέπει πρώτα από κάθε άλλο να του έχει θέσει αυτή την προϋπόθεση.
Ένας πραγματικός και ειλικρινής θεματοφύλακας του Συλλόγου θα πρέπει πρώτα από κάθε άλλο να του έχει θέσει αυτή την προϋπόθεση.
Δεν πουλάει ο Ιβάν την ΠΑΕ και το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους. Νομίζω ότι μόνο με Ιβάν θα έχουμε νέο γήπεδο όσο και να προσπαθεί ο Τελης
Μα γιαυτο και ο ΑΣ εχει ζητησει να εμφανισει κεφαλαια τα οποια ειναι ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ. Ξερουν οτι εχει λεφτα, ολοι το ξερουμε. Το ερωτημα του ΑΣ ειναι εαν εχει προσβαση σε αυτα για να γινει το εργο. Εκει παταει ο Μυστακιδης. Στο οτι τα εχει και τα δειχνει κιολας σαν το παγωνι που παει να ριξει γκομενα. Ξερει οτι ειναι σε θεση ισχυος ξερει οτι μπορει αυριο κιολας να χρηματοδοτησει το εργο. Η ΠΑΕ ανεβαζει τους τονους γιατι δεν ειναι σε θεση ισχυος. Ξερουν οτι δε μπορουν να κανουν το ιδιο και να κλειδωσουν το εργο προς το μερος τους.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:05 @embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο. Δεν γινεται να μην καταλαβαινει καποιος αυτο που λεει ο ΑΣ. Θελει εμφανιση με καποιο τροπο που θα προσδιορισει ,κεφαλαιων που θα εξασφαλιζουν την βιωσιμοτηα του εργου και για να ειμαστε 100% ειλικρινεις ο φοβος του ΑΣ ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ η προελευση του Ιβαν,οχι με ρατσιστικο τροπο αλλα λογω των οσων συμβαινουν γεωπολιτικα. Ο Ιβαν μπορει να εχει 100 δις στην Ρωσια. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει και να τα διαθεσει η αν μπορει ζηταει να μαθει πως μπορει να γινει αυτο.
Αυτο δε ξεπλενει την αστεια και προσβλητικη διαχειριση του ΑΣ αλλα ειναι μια πραγματικοτητα οτι ο Σαββιδης ΔΕΝ ΕΧΕΙ το πανω χερι στην προκειμενη κατασταση οχι γιατι ολοι ξαφνικα τον πολεμανε αλλα γιατι βρεθηκε καρχαριας με μεγαλυτερα δοντια των δικων του.
Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε λιγο τους τονους και θα κρινουμε οτι συμβει στο μελλον. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγουν ειδησεις αξιες σχολιασμου που μπορει να φερουν οσους βιαζονται να παρουν μερια προ εκπληξεως και αυτο αφορα ολες τις ''πλευρες''.
Πως κρίνεις το γεγονός οτι στις διαπραγματεύσεις δεν τεθηκε τέτοια ζήτημα και βγηκε μετά μέσο ανακοίνωσης?joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:05 @embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο. Δεν γινεται να μην καταλαβαινει καποιος αυτο που λεει ο ΑΣ. Θελει εμφανιση με καποιο τροπο που θα προσδιορισει ,κεφαλαιων που θα εξασφαλιζουν την βιωσιμοτηα του εργου και για να ειμαστε 100% ειλικρινεις ο φοβος του ΑΣ ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ η προελευση του Ιβαν,οχι με ρατσιστικο τροπο αλλα λογω των οσων συμβαινουν γεωπολιτικα. Ο Ιβαν μπορει να εχει 100 δις στην Ρωσια. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει και να τα διαθεσει η αν μπορει ζηταει να μαθει πως μπορει να γινει αυτο.
Πως είματε τόσο σιγουροί? Ο ΑΣ δεν ήταν τεχνικά συγκεκριμένος για το τι ακριβώς ζητάει στην ανακοίνωση. Ενα proof of funds δεν εξασφαλίζει την χρηματοδότηση.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:29Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.PAOKevolution έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22 @joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος το καταλαβαίνω;
Θέλω να πω πως ότι και να λέμε εμείς, η τράπουλα μοιάζει (κατά τη γνώμη μου είναι) σημαδεμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author VfB v2 for the post (total 3):
- eorptol1, Unpsofable78, Nassos
- abc_o_ karpouzas
Και από που προκύπτει ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει...εδω και τώρα....
Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 5):
- riegel, nunies4, astral, Unpsofable78, Apil44