Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mīngus »

Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:00
Mīngus έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:52 Συγγνώμη αλλά ούτε η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει με ποιον τρόπο θα δοθούν οι οικονομικές εγγυήσεις.
Ως ''οικονομικές εγγυήσεις'' αναφέρεται στο μνημόνιο.
Επίσης το ζήτημα με τις ρήτρες είναι απόλυτα ασαφές. Εκεί σίγουρα ο ερασιτέχνης θα πρέπει να ορίσει ποσά.
Ναι να το κάνει και στις 2 περιπτώσεις, καμία αντίρρηση, και είχε τη δυνατότητα να το κάνει από τη στιγμή που παρέλαβε το μνημόνιο στα χέρια του.

Αντιθέτως όμως προτίμησαν να κάνουν κάτι άλλο κατά τη συνεδρίασή τους.
Από τη στιγμή που θα συσταθεί η επιτροπή, νομίζω ότι αυτά όντως θα τεθούν επί ταπήτος με συγκεκριμένο τρόπο.
Ο τρόπος που έχει χειριστεί το θέμα ο ΑΣ συμφωνώ ότι δε δημιουργεί συνθήκες εμπιστοσύνης και έχει δημιουργήσει πολλά σενάρια.
Θεωρητικά πάντα, αυτή η επιτροπή θα συντάξει εκ νέου ένα μνημόνιο με βάσει το αρχικό όπου θα ζητά συγκεκριμένα πράγματα.
Έτσι κι αλλιώς δόθηκε ο χρονικός ορίζοντας στον Σαββίδη, χωρίς να δοθεί το είδος των εγγυήσεων που θα προσκομίσει.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:07
loukas karadimos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:06 Και αποτελεί ερωτηματικό ο ιβαν επειδή το λέει ο ΑΣ και πέντε ακόμα εδώ μέσα?

Το Forbes σας λέει κάτι? Κοροϊδευόμαστε? Γράφουμε για να γράφουμε? Τι ακριβώς συζητάμε?

Το street value του ΟΛΘ σας λέει κάτι?

Το 1.5 δις που πήρε ο ιβαν από τους Ιάπωνες για τα τσιγάρα σας λέει κάτι?

Αν έχετε την παραμικρή καλή προαίρεση προς τον ιβαν διάβαστε την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σε αντίθεση με τις κατσαρίδες και τους τεληδες έχει ιδιοκτήτη και μάλιστα έναν ιδιοκτήτη που χει βάλει και 200 μυρια σε αυξήσεις για να μην πούμε για τα γύρω γύρω και το πόσα χρειάστηκαν για να ξηλωθεί η γάγγραινα της επο για να κάθεστε εσείς εδώ μέσα πέμπτη πρωί και να τον λέτε μπατίρη και να τον αμφισβητείτε από το πληκτρολόγιο σας ανέξοδα
Τοτε γιατι αγχωνεται? Ας δειξει τις οικονομικες εγγυησεις και οχι απλα θα βγει πρωτος μαγκας,θα τους ξεφτυλισει ολους.

Εσύ δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι αγχώθηκε ο Ιβαν?

Δεν σου είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι όλα μα όλα μα όλα όσα γίνονται είναι μια προκλητική επίδειξη και αμφισβήτησης και της πρόθεσης του ΑΣ να πορευτεί με κάποιον άλλον ο οποίος έχει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ εγγυήσεις? Δεν βλέπεις ότι σε μια χώρα που η τοπική μαφία ελέγχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ο ιβαν είναι το τελευταίο μεγάλο οικονομικό μέγεθος που είναι σχεδόν εκτός της τοπικής διαπλοκής και ότι με άρμα τον ΠΑΟΚ ένας άνθρωπος πάει να καπαρώσει την θέση του ως νέο μέλος αυτής με τις ευλογίες της κυβέρνηση και πολιορκητικό κριό τον ΑΣ?

Η κουβέντα για τα μικρά και τις λεπτομέρειες είναι πραγματικά ανούσια όταν σε ένα τόσο γιγαντιαίο θέμα , το πιο σημαντικό στην ιστορία σου βασικά αντί να δούμε καλή θέληση και καθαρές προθέσεις έχουμε δει όσα έχουμε δει από αυτούς που αποφάσισαν να χωρίσουν με μια ανακοίνωση ενός μνημονίου με έναν άνθρωπο που δεν έχουμε δει ποτέ στα κοινά του συλλόγου την οικογένεια στα δύο

Δεν μπορώ πραγματικά να την κάνω , την θεωρώ κοροϊδία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
theodoros, Apil44, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Metagrafakias έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:22 Εγώ άλλο λέω και μάλλον κάποιοι δεν το πιάνετε… Το θέμα δεν είναι αν το ποδόσφαιρο είναι μόνο οι μεταγραφές. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος σε αμφισβητεί, απαντάς. Όχι με λόγια. Με ΠΡΑΞΕΙΣ.

Όταν πήγαν να μπλέξουν με τον Ιβάν στο θέμα του λιμανιού, κάθε μέρα αγόραζε και μετοχές. Γιατί; Γιατί ήθελε να δείξει ποιος είναι. Ότι δεν αφήνει χώρο, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.Δεν αγάπησε ξαφνικά το χρηματιστήριο…

Τώρα τι βλέπουμε; Σιγή. Ρευστότητα. Μυρίστηκαν “κάτι” και μπήκαν σφήνα. Όχι γιατί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά γιατί νομίζουν ότι “κάτι τελείωσε”.
Και εδώ είναι που πρέπει να απαντήσει. ΟΧΙ απαραίτητα με μεταγραφή. Αλλά με κάτι που να φωνάζει: “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ”.

Πάρε έναν παικταρά; ΟΚ. Πες κάτι δημόσια, κάνε μια κίνηση ισχύος, κάνε κάτι με την Τούμπα, βγες μπροστά και εμπνεύσε τον λαό! Δεν γίνεται να μας έχεις αφήσει στο “θα δούμε” και να περιμένουμε να μας εμπνεύσει ο Μυστα ή ο καιρός.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψάει. Όχι μόνο για νίκες. Για ΕΛΠΙΔΑ. Για παρουσία. Για πλάνο.

Επικοινωνιακό είναι το παιχνίδι!!!
Συμφωνώ απόλυτα
Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι ακολουθεί τις εξελίξεις.
Από τις μακετες
Από την αψυχολογητη παραλίγο πώληση του Ντελια
Από τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνάντηση. με τον ΑΣ
Αντίθετα η " άλλη" πλευρά έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει αλλά μου φαίνεται ότι παίζει άμυνα
Θα διαφωνήσω μαζί σου μόνο στο θέμα των μεταγραφών
Επειδή ακριβώς είναι και επικοινωνιακό το παιχνίδι αν έκανες μια ρελανς δυνατών μεταγραφών θα έδειχνε σαν Ιβάν Σαββίδης ότι μετά την κίνηση του μικρού επανέρχεσαι δυναμικά
These users thanked the author Panx Romana for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:56 Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια στιγμη υπαρχει αμεσα ενδιαφερομενος αλλος, ο οποιος μπορει να αποτελει ερωτηματικο ως προσωπικοτητα ,αλλα δεν αποτελει ως οικονομικο μεγεθος. Ο ΑΣ καλειται να αποφασισει αν θα στηριξει Ιβαν μεχρι τελους ,η για ενα τοσο μεγαλο εργο,εργο ζωης για τον συλλογο συνολικα και οχι μονο για το τμημα του ποδοσφαιρου, θα επιλεξει το αμεσο και σιγουρο δρομο και ας μοιαζει και ας ειναι,οπως θελετε πειτε το αδικο για τον Ιβαν. Η προθεσμια των 5 μηνων ειναι αυτο που τελικα επελεξαν ως μεση λυση.
Ακριβώς πολυ απλό το θέμα . Και πολυ λογική μέση λύση στο μυαλό μου. Αναγνωρίζουν ταυτόχρονα την προσφορά του Ιβαν στον σύλλογο και του δίνουν προτεραιότητα στο γήπεδο, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν ανοιχτή την πόρτα σε περίπτωση που ο Σαββίδης δεν μπορεί να το στηρίξει οικονομικά. Γιατί το εργο αυτό, είναι για το καλό του ΠΑΟΚ και εμένα αυτο με νοιάζει πρωτίστως, ο ΠΑΟΚ. Άρα, εγώ δεν βρίσκω τίποτα παράλογο σε ολο αυτό πραγματικά. Μπορεί βέβαια να έχω ευτελιστεί και εγω ηθικά δεν ξέρω....
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
soigol
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Δέχεται τους όρους του Ιβάν, το μόνο που πρέπει να διευκρινιστεί, μάλλον με την σύσταση την επιτροπής, είναι η χρηματοδότηση και τα εχέγγυα αυτής.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Προτείνω να ηρεμήσουμε λίγο. Ούτε οι γιοι του Σαββίδη δεν έχουν τόση αγωνία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε @Sera4 8 σελιδες μνημονιο για την παραχωρηση της Τουμπας. Συμφωνητικα μισθωσης διαμερισματος ειναι μεγαλυτερα και εσυ μου λες οτι απευθυνθηκαν στον ΑΣ για να απαντησουν σε τυχον αποριες...Με το χερι στη καρδια λετε οτι ανθρωποι που υπαρχουν στον ΑΣ για χρονια ,γνωριζουν προσωπα και πραγματα, σιγουρα περισσοτερα απο εμας,ολοι αυτοι ειναι πουλημενοι και διεφθαρμενοι οπως γραφτηκε εδω μεσα,τα εχουν αρπαξει απο τον Μυστακιδη οπως γραφτηκε εδω μεσα και τους ενδιαφερει μονο το προσωπικο συμφερον και το κακο του ΠΑΟΚ?

Y.Γ Το κακο που εχει κανει ο ΑΣ ειναι οτι εχει αφησει να αιωρουνται τετοιου ειδους μομφες οπως αυτες που περιεχει η νεα ανακοινωση της ΠΑΕ η οποια λεει μπουρδες...
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τα τρολ του Τελη στο tweeter κάνουν γλέντι. Πέφτει πολύ 20€. Το περίεργο ή κ όχι ειναι τρολ τη ΝΔ ταυτόχρονα
These users thanked the author dragon for the post (total 7):
Thax, astral, Fawkes, Unpsofable78, paok apo epilogi, panta, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:56 Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια στιγμη υπαρχει αμεσα ενδιαφερομενος αλλος, ο οποιος μπορει να αποτελει ερωτηματικο ως προσωπικοτητα ,αλλα δεν αποτελει ως οικονομικο μεγεθος. Ο ΑΣ καλειται να αποφασισει αν θα στηριξει Ιβαν μεχρι τελους ,η για ενα τοσο μεγαλο εργο,εργο ζωης για τον συλλογο συνολικα και οχι μονο για το τμημα του ποδοσφαιρου, θα επιλεξει το αμεσο και σιγουρο δρομο και ας μοιαζει και ας ειναι,οπως θελετε πειτε το αδικο για τον Ιβαν. Η προθεσμια των 5 μηνων ειναι αυτο που τελικα επελεξαν ως μεση λυση.
Απλά λιτά κι απέριττα
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Πόσες σελιδες είναι το συμφωνητικό του τέλη θα μάθουμε?
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
astral, paok apo epilogi, ASTNORD2
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο ΑΣ εχει αποφασίσει απλα το πάει απεξω απεξω για να μην κατηγορηθει. Ας μιλησουν ανοιχτα να παμε παρακατω και οπου βγει. αυτο το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί μεχρι το δεκεμβρη, δεν ξερω ποιος θεωρει οτι δεν θα εχουμε πολεμο μεσα στο γηπεδο με αυτη τη κατασταση
These users thanked the author george188 for the post:
Apil44
soigol

Δημοσίευση από soigol »

dragon έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:19 Τα τρολ του Τελη στο tweeter κάνουν γλέντι. Πέφτει πολύ 20€. Το περίεργο ή κ όχι ειναι τρολ τη ΝΔ ταυτόχρονα
Που το ξέρεις, είναι γαλάζια;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μιας και η ΠΑΕ ξαναλέει ότι οι ρήτρες αναφέρονται και μάλιστα ρητά.
Μπορεί κάποιος που γνωρίζει ή καταλαβαίνει να μας πει ποιες είναι αυτές οι ρήτρες;
Να τις ποσοτικοποιήσει.
Δεν το λέω ειρωνικά. Ειλικρινά θέλω να καταλάβω τι σημαίνουν σε ποσά.
Έχω δει πολλά εργολαβικά στη ζωή μου. Ποτέ προφανώς σε αυτό το επίπεδο.
Πάντα οι ρήτρες είχαν νούμερα.
These users thanked the author Mīngus for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:18 Βρε @Sera4 8 σελιδες μνημονιο για την παραχωρηση της Τουμπας. Συμφωνητικα μισθωσης διαμερισματος ειναι μεγαλυτερα και εσυ μου λες οτι απευθυνθηκαν στον ΑΣ για να απαντησουν σε τυχον αποριες...Με το χερι στη καρδια λετε οτι ανθρωποι που υπαρχουν στον ΑΣ για χρονια ,γνωριζουν προσωπα και πραγματα, σιγουρα περισσοτερα απο εμας,ολοι αυτοι ειναι πουλημενοι και διεφθαρμενοι οπως γραφτηκε εδω μεσα,τα εχουν αρπαξει απο τον Μυστακιδη οπως γραφτηκε εδω μεσα και τους ενδιαφερει μονο το προσωπικο συμφερον και το κακο του ΠΑΟΚ?

Y.Γ Το κακο που εχει κανει ο ΑΣ ειναι οτι εχει αφησει να αιωρουνται τετοιου ειδους μομφες οπως αυτες που περιεχει η νεα ανακοινωση της ΠΑΕ η οποια λεει μπουρδες...
Δηλαδη η ανακοινωση της ΠΑΕ λεει παλι μπουρδες; Και εκτιθεντε ετσι τοσο ευκολα δημοσια;
These users thanked the author nunies4 for the post:
Unpsofable78
soigol

Δημοσίευση από soigol »

george188 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:22 Ο ΑΣ εχει αποφασίσει απλα το πάει απεξω απεξω για να μην κατηγορηθει. Ας μιλησουν ανοιχτα να παμε παρακατω και οπου βγει. αυτο το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί μεχρι το δεκεμβρη, δεν ξερω ποιος θεωρει οτι δεν θα εχουμε πολεμο μεσα στο γηπεδο με αυτη τη κατασταση
Συνέντευξη τύπου θα δώσει ο ΑΣ, άσχετα που προκαταβολικά έχει απαξιωθεί
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”