Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από riegel »

gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:17

Διαβάζουμε διαφορετικά την κατάσταση.

Γνώμη μου είναι ότι όλα τα καλά που αναφέρεις ότι έχει κάνει ο Ιβάν, έγιναν ή μπήκαν οι βάσεις για να γίνουν, μέχρι και το 2019. Εκ τότε τράβηξε χειρόφρενο.

Σύγκρινε την πορεία μας από το 2019 μέχρι σήμερα με του Ολυμπιακού, ομάδα με ιδιοκτήτη αντιστοιχης επιφάνειας και δύναμης. Η ομάδα μας από τότε μέχρι σήμερα είναι σταθερά στο ίδιο επίπεδο, έβγαινε 2η τότε γιατί δεν υπήρχε παναθηναϊκός και αεκ, βγήκε τρίτη πέρσι, και ακόμα και προπερσι που τελικά το πήραμε θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε βγει και τέταρτοι. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο εμφανίζεται πιο δυνατός, ψωνίζει από πιο πάνω ράφι, πουλάει σε πιο πάνω ράφι, πήρε πρωταθλήματα, ευρωπαϊκό σε νέους και το κονφερενς.

Αν ο Ιβάν συνέχιζε να επενδύει χρόνο και χρήμα όπως έκανε το 2016-2019, και νέο γήπεδο θα είχαμε τώρα και στο top 20 μπορεί να ήμασταν. Το υποσχεθηκε. Δεν το έκανε όμως. Το παράτησε 6 χρόνια και το θυμήθηκε όταν έκανε το μπάσιμο ο Μυστακίδης.
Φίλε δυστυχώς για εμάς ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης δεν έχουν την ίδια οικονομική δύναμη αυτή τη στιγμή. Πρόχειρα μόνο από το forbes απέχουν κατά 3,5 περίπου δισεκατομμύρια δολάρια.
Επίσης ο Μαρινάκης είναι κατά μια δεκαετία νεότερος στα επιχειρηματικά "ντουζένια" του, ενώ ο Σαββίδης πλησιάζει τα 70, πιθανόν έχοντας αντιμετωπίσει και πρόβλημα υγείας όπως ακουγόταν, με το ανησυχητικό κατ' εμέ να είναι ότι δε φαίνεται να υπάρχει διάδοχη κατάσταση από τα παιδία του οπότε λογικά κινείται πιο συντηρητικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:27 O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
Καπου το χανουν με το γραφειο τυπου τους (Μιμης Μπουζας) ο οποιος στην αρθογραφια του συνεχιζει και γραφει για Εγγυητικη ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ο Μυστακιδης....
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
Unpsofable78, astral, eorptol1, Apil44, paok apo epilogi
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Kατι όχι τόσο ουσιώδες που δεν ξέρω αν έχει καμιά σημασία θα φανεί από σήμερα και στο μέλλον. Χθες στην συνάντηση των ΣΦ, παρευρέθηκαν αρδ όπως ο Κουλιανος ,Ο Ζαιρης ,ο Τσορμπατζογλου δεν ξέρω και ποιοι άλλοι όχι πάντως οι ενορχήστρωτες της λάσπης μπουζας μπουζος, νικολακης, Γρηγορίαδης, έφαγαν κράξιμο από τους ΣΦ και τους ζητήθηκε να σταματήσουν να γράφουν κατά κάποιας μεριάς δημιουργώντας διχασμό
Κατά τ άλλα πιστεύω ότι όλο αυτό που έπεσε στην νέα γενιά είναι πολύ έξω από τα νερά της,μην ξεχνάμε οτι οι σημερινοί 93αρηδες ήταν 14 χρόνων όταν ήρθε ο Ζαγοράκης και είδανε έναν ΠΑΟΚ ενωμένο που προοδεύε με μαθηματική ακρίβεια, και πότε δεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοια περίπλοκα θέματα. Η απειρία τους σε αυτά τους κάνει διστάκτικους να πάρουν θέση και πλευρά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

ΕΙΧΕΣ ΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΑΤΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ , ΟΤΑΝ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αν αυτο εχει 0.00001 λογικη γνωριζοντας ποιος ειναι ο Γουμενος, ο Μυστακιδης και ο Σαββιδης,
τοτε ο καθενας εχει τις δικες του ηθικες αξιες , ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ......

Ας βρεθει εστω και ενας να απαντησει στο παραπανω......
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
Unpsofable78, eorptol1, Apil44
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:17
tolis14 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:55
gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.

Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το θέμα. Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.

Και ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε χθες. Κάνει τις κινήσεις του χρόνια τώρα. Εχει 1 χρόνο ή 2 που τον είχαμε δει στο Καυτατζόγλειο; Και πριν από αυτό ήταν στην Τούμπα με σουίτα. Και προφανώς ο πόλεμος που βλέπουμε τώρα διαδραματίζεται καιρό για να του την έχει πάρει ο Ιβάν.

Αλλά και του Μυστακίδη τις προθέσεις δεν τις ξέρουμε. Θέλει τον ΠΑΟΚ για το καλό του ΠΑΟΚ; Θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ; Ή θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν επικηρύξει τον Ιβάν και το bounty είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ΠΑΟΚ;

Οσο δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Και προς το παρόν ούτε ο Ιβάν μας ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε ο Μυστακίδης.

Καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει ήδη προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης όχι, αλλά ο Ιβάν έχει καρπωθεί και πράγματα από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μυστακίδης όχι. Επίσης η εικόνα του Ιβάν την τελευταία 5ετια σηκώνει πολλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν προσωπικά δεν θα μπορέσω να πάρω λάβαρο με την φάτσα του και να βγω μπροστά.

Εδώ που είμαστε, δεν διαλέγω πλευρά, όχι γιατί θέλω να είμαι ισαποστακιας και να πάω με τον νικητή, αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω οριζόντια και κάθετα.

Το ότι η ομάδα είναι παρατημένη είναι μεγάλος μύθος. Υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, το οποίο πληρώνεται απο τον ιδιοκτήτη. Επίσης υπάρχει ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, ο οποίος επίσης πληρώνεται αδρά από τον ιδιοκήτη. Κάθε χρόνο διεκδικούμε τίτλους και μόλις πέρυσι πήραμε πρωτάθλημα. Είμαστε πλέον παγιωμένοι ως διεκδικητές τίτλων κάθε χρόνο. Πότε έγινε ξανά αυτό με τον ΠΑΟΚ; Έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα που στις οποίες ο ιδιοκτήτης χώνει κάθε χρόνο 2εκ. Δεν χρωστάμε πουθενά. Είμαστε πλέον ισότιμοι του ΠΟΚ και διεκδικούμε (και προκαλούμε) αλλαγές στους κανόνες, βλέπε VAR, διαιτησία, ΕΠΟ κλπ. Πως λοιπόν είναι παρατημένη η ομάδα; επειδή δεν πήραμε φορ ακόμη; ή επειδή δεν εμφανίζεται συχνά ο Σαββίδης; Προφανώς το τι είναι σημαντικό στο μυαλό του καθενός διαφέρει.

Δεύτερον, τις προθέσεις του Μυστακίδη λες δεν τις ξέρουμε. Έλα όμως που μπορούμε να τις υποθέσουμε. Αν ο Μυστακίδης ερχόταν και έλεγε στον Ιβάν, πόσα θέλεις, πάρτα και δώσε μου την ΠΑΕ, τότε ναι κι'εγώ μαζί σου. Έτσι και αλλιώς, λεφτά στην τράπεζα υπάρχουν. Άλλο αυτό όμως και άλλο να προσπαθείς να μπεις από το παράθυρο, υπογράφοντας κρυφές συμφωνίες με τον ΑΣ και ιδρύοντας εταιρείες για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν σου ανήκει. Δεν φανταζόταν δηλαδή ο αγνός ΠΑΟΚτσής ότι αυτό που έκανε θα προκαλούσε προβήματα και διχασμό; σίγουρα το ήξερε, έξυπνος επιχειρηματίας είναι εξάλλου. Γιαν να μην αναφέρω την ταχύτατη δήλωση τηε κυβέρνησης ότι και καλά δεν εμπλεκεται σ'αυτό. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις κάτι για τις προθέσεις του. Όταν κάποιος ξεκινάει κάτι στις σκιές και πλαγίως, μπορείς κάπως να καταλάβεις πως θα πάει στη συνέχεια.

Οι αποδείξεις και τα σημάδια είναι εκεί. Λίγο αν κάνουμε τη χρυσόσκηνη στην άκρη, θα τις δούμε όλοι.
Διαβάζουμε διαφορετικά την κατάσταση.

Γνώμη μου είναι ότι όλα τα καλά που αναφέρεις ότι έχει κάνει ο Ιβάν, έγιναν ή μπήκαν οι βάσεις για να γίνουν, μέχρι και το 2019. Εκ τότε τράβηξε χειρόφρενο.

Σύγκρινε την πορεία μας από το 2019 μέχρι σήμερα με του Ολυμπιακού, ομάδα με ιδιοκτήτη αντιστοιχης επιφάνειας και δύναμης. Η ομάδα μας από τότε μέχρι σήμερα είναι σταθερά στο ίδιο επίπεδο, έβγαινε 2η τότε γιατί δεν υπήρχε παναθηναϊκός και αεκ, βγήκε τρίτη πέρσι, και ακόμα και προπερσι που τελικά το πήραμε θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε βγει και τέταρτοι. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο εμφανίζεται πιο δυνατός, ψωνίζει από πιο πάνω ράφι, πουλάει σε πιο πάνω ράφι, πήρε πρωταθλήματα, ευρωπαϊκό σε νέους και το κονφερενς.

Αν ο Ιβάν συνέχιζε να επενδύει χρόνο και χρήμα όπως έκανε το 2016-2019, και νέο γήπεδο θα είχαμε τώρα και στο top 20 μπορεί να ήμασταν. Το υποσχεθηκε. Δεν το έκανε όμως. Το παράτησε 6 χρόνια και το θυμήθηκε όταν έκανε το μπάσιμο ο Μυστακίδης.

Με το παράτησε την ομάδα δεν εννοώ ότι την εγκατέλειψε, αλλά το ότι την άφησε στάσιμη σε ένα χαμηλοτερο επίπεδο από αυτό που την είχε φτάσει, υψηλότερο φυσικά από την προ 15 χρόνων εποχή.

Όσον αφορά τον Μυστακίδη ο λαϊκός μύθος τον θέλει να έχει χτυπήσει την πόρτα του Ιβάν 2 φορές και να εισπράτει όχι ως απάντηση. Την πρώτη φορά ένα σκέτο οχι, και την δεύτερη ο Ιβαν ζήτησε κάπου 2.5 φορές αυτά που πήρε ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ.

Η εναλλακτική ήταν η πλάγια οδός. Να τα βρει με τον ερασιτέχνη, να εξασφαλίσει την Νέα Τούμπα που θα του αποφέρει και οικονομικά οφέλη και θα τον αφήσει στο πάνθεον της ιστορίας, και να ασκήσει πίεση στον Σαββιδη να δεχτεί μια λογική προσφορά.

Απο την άλλη και αυτά είναι εικασίες. Κανεις δεν εγγυάται ότι θα κάνει την Νέα Τούμπα και όλα αυτά δεν είναι απλά ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να εκθέσει τον Ιβάν. Αν δεν βγει να μιλήσει, απλά δεν ξέρουμε και προσωπικά δεν μπορώ να τον στηρίξω.

Ομοίως πλέον κι ο Ιβάν έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου και θέλω να ακούσω και από αυτόν ανοιχτά τι συμβαίνει και γιατί έχει γίνει ότι έχει γίνει.

Επιφυλάσσομαι να πάρω θέση και να διαλέξω πλευρά όταν μας πουν κι οι δυο τι θέλουν και τι δίνουν. Μέχρι τότε εγώ κι εσύ είμαστε απλά irrelevant και έχεις δύο billionaires να τρώγονται μεταξύ τους για χρήμα και επιρροή.
Για τα περισσότερα που γράφεις, συμφωνούμε απλά ότι διαφωνούμε. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Δύο διευκρινίσεις μόνο.

Πρώτον, ο Μελισσανιδης που ανέφερες δεν έβαλε φράγκο στην χάρτινη και μάλιστα την έριξε γ εθνική για να γλυτώσει την πληρωμή των χρεών της. Τα ίδια μ αυτόν θεωρείς ότι πρέπει να ζητήσει ο Ιβαν για τον ΠΑΟΚ;

Δεύτερον, όσο και να το βλέπουμε αλλιώς ως οπαδοί, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να συγκριθουμε με τον γάβρο και τον Μαρινακη, για πολλούς λόγους. Αφενός μεν γιατί ο γαβρος ως διορισμένος πρωταθλητής της γνωστής παράγκας μπήκε στου ομίλους του Ch. L. άπειρες φορές και γνωρίζεις πολύ καλά τι συνεπάγεται αυτό οικονομικά και αφετέρου γιατί ακόμη και τώρα έχει τη δύναμη να επηρεάζει ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο εμάς μας έχει τρυπήσει ξανά και ξανά. Και γιατί όχι, μπορούμε να το παραδεχτούμε, γιατί ο γάβρος έχει μεγαλύτερη πελατειακή βάση, δηλαδή οπαδούς, που σήμαινει περισσότερα διαρκείας, μεγαλύτερο μέσο όρο πληρότητας γηπέδου, καλύτερες συμφωνίες για τηλεοπτικά, σπόνσορες, χορηγούς κλπ. Εγώ θα σου πω ότι όσο τα έχουμε καταφέρει απέναντι σ αυτούς, άθλος είναι.

Για το τελευταίο που τόνισα με bold, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι, μπορεί να "έχεις δύο billionaires να τρώγονται μεταξύ τους για χρήμα και επιρροή", πλην όμως το αποτέλεσμα αυτού το φαγώματος θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον ΠΑΟΚ που όλοι αγαπάμε. Όταν εσύ και άλλοι πολλοί νοιώσουν τελικά relevant και αποφασίσουν να πάρουν πλευρά, πιθανόν να είναι πολύ αργά και τότε θα είναι, μη αναστρέψιμα, πιο irelevant από ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
Unpsofable78, Apil44, Ιάσονας, paok apo epilogi, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:27 O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
Εσύ τώρα νομίζεις ότι αυτοί οι άνθρωποι τα ξεχωρίζουν.

Αυτό το εγγυήσεις (πέραν του ηθικού κομματιού το οποίω προσπαθώ σκληρά να μην αναλύσω), είναι ό,τι πρέπει για πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, μια κλίκα ανθρώπων που δεν κατάφεραν ούτε να διανέμουν το μνημόνιο και ενώ επί της ουσίας δεν παρέθεσαν σχεδόν καμία αντίρρηση επί της αρχής.

Θα είμαι περίεργος να δω βέβαια πόσο χρόνο θα χρειαστούν να συγκεκριμενοποιήσουν αυτό το γενικό όρο οι τεχνικοί σύμβουλοι του ΑΣ (του ΑΣ ο τρόπος του λέγειν). Φαντάζομαι, όσο χρόνο τους ζητήσει ο Θεσσαλονικεύς.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
Apil44, Parolos, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

FreeWatcher έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:12
joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:01 Πραγματικα τι λετε καποιοι? Ας υποθεσουμε οτι ο ΑΣ, για να το πω οσο πιο απλα γινεται, εκανε διαγωνισμο αναθεσης για την κατασκευη του εργου. Θα εσκαγε ο καθε ενδιαφερομενος και θα ελεγε αφηστε με να παρω μερος και θα σας δωσω τις εγγυησεις συμμετοχης στον διαγωνισμο αφου τον κερδισω και βγαλω αδεια?
Άλλο η εγγύηση συμμετοχής, όπως κ οι προυποθέσεις συμμετοχής, σε διαγωνισμό ανάθεσης για κατασκευή έργου κ άλλο η εγγυητική καλής εκτέλεσης έργου.
Η πρώτη είναι ένα μικρό ποσοστό επί του συνόλου του έργου.
Η δεύτερη ακολουθεί της επιλογής του αναδόχου κ δεσμεύει όλο το ποσό έως την παράδοσή του.
Η άδεια απαραίτητη κ στις 2 περιπτώσεις.
Ποτέ και σε κανένα έργο δε δεσμεύεται ολόκληρο το πόσο με την εγγυητική καλής εκτέλεσης. Όπως έχει ειπωθεί στα δημόσια έργα η εγγυητική καλής εκτέλεσης είναι 5% επι του προϋπολογισμού.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το υπογειως δεν το καταλαβαινω. Στον ΑΣ απευθυνθηκε για να μην υιοθετησω το οτι ο ΑΣ πηγε σε αυτον. Θεσμικα η κινηση του ηταν η προβλεπομενη και ο ΑΣ ανταπαντησε στον Ιβαν οτι ειμαστε προθυμοι να δεσμευτουμε με σενα αρκει να μας δοθουν οικονομικες εγγυησεις. Εχουμε κανει την ηθικη λαστιχο...Το επικοινωνιακο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ,ο τροπος προσεγγισης του κοσμου ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
soigol, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:11
theodoros έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:59
embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:33

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητο οτι το εργο το πηρε τελειωσε. Αν ειχε τελειωσει δε νομιζω να μπαινανε στην διαδικασια να πουν τον Σαββιδη να βγαλει δικο του proof of funds.

Αυτο που καταλαβαινω σε γενικο σκελος ειναι οτι πλεον εχει βρεθει ο Σαββιδης σε μια θεση οπου: Ειτε κινδυνευει να χασει το εργο του γηπεδου και ισως σε βαθος χρονου την ΠΑΕ ή για να μπορεσει να βγαλει το proof of funds πανετοιμο για το εργο του γηπεδου να πουλησει καποια εταιρια του. Συγκεκριμενα προφανως το λιμανι.
Θα πουλήσει το Πόρτο καρρας και θα του μείνουν και ρέστα λεβέντη μου, σου κάνει το ντιλ;
Δε με απασχολει δε θα βγω κερδισμενος εγω. Εγω αυτο που θα ηθελα περισσοτερο απ'ολα θα ηταν να μην ειχε κανενα θεμα εξαρχης και το γηπεδο να ηταν ετοιμο να μπουμε φετος. Αλλα προφανως δεν ειναι. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι νομιζετε οτι ειμαι Μυστακιδης η τανκσ γιατι οι περισσοτεροι ειναι σαββιδης η τανκσ. Αλλα δεν ειμαι τιποτα απο τα 2. Εχω πει ανοιχτα οτι δεν εμπιστευομαι πλεον τον Ιβαν προσωπικα και εχω πει και τους λογους. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να αποκτησει ο ΠΑΟΚ μια νεα γηπεδαρα. Αν ο μονος τροπος να ειναι ευχαριστημενοι ολοι με αυτα που γραφω ειναι να παω μονοπατα το υπερ του Ιβαν στην κατασταση δε προκειται να πω κατι που δε πιστευω. Οτι ο ΑΣ εχει χειριστει ΣΚΑΤΑ το γηπεδικο εδω και 3 μηνες το εχω επισης πει πολλες φορες. Αυτα.
Θέλεις απλά μονο καινούριο γηπεδο; αδιαφορώντας για όλα αυτά που έχουν συμβει; μιλάμε για το μεγαλύτερο τρύπημα ριφιφι του αιώνα εδώ, το καταλαβαίνεις δεν είσαι χαζός. Οπως επισης θεωρω οτι καταλαβαινεις πως το προβλημα του Σαββιδη δεν ειναι ο Μυστακιδης, το προβλημα ειναι Χ1000000. Δεν ειναι football manager το ποδόσφαιρο ρε παλικάρια . Όχι εγω δε θέλω γηπεδο. Θέλω την ηρεμία της ομάδας. Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω με αυτό που έγινε. Απλά τότε θα είχαμε αλλα κόλπα. Σήμερα ο κόσμος άλλαξε τι να πω. Έχω γηπεδο. Όταν θέλει και ειναι έτοιμα όλα να το κάνει ο Ιβαν. Για 1000000 λόγους.
Και όχι δεν τα έκανε σκατα ο ΑΣ , πουλήθηκε με φράγκα κανονικά. Όπως και αρδ και λογαριασμοί στα σοσιαλ και σύνδεσμοι. Πάντως στα γραπτά σου είδα όλη την αλήθειαγια το θεμα, σε ευχαριστώ. Πες μας τι θα ανακοινωθεί και στις 4 Αυγούστου, να ξέρουμε αν στο πλάνο είναι να γκρεμιστεί η Τούμπα χωρίς έξοδα στις 7.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodoros την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author theodoros for the post (total 3):
Unpsofable78, Apil44, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:00
sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22 Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα επειδή υποθετικά τον πλήρωσαν? Σε άλλη πόλη ζείτε? Σε άλλη πόλη ζούνε? Δε θα μπορούν να κυκλοφορησουν πλέον.

Με το κόσμο κοντά του κανείς δεν κουνάει τον Ιβάν από πουθενά. Και είναι στην απόλυτη ευχέρεια του να τον έχει.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει συμβεί έως τώρα στην υπόθεση από Μυστακίδη + ΑΣ είναι ενάντια σε κάθε ρανίδα αξίας και ιδέας ΠΑΟΚ

Και μόνο που αποδεχεστε να συζητήσετε το ΜΕΤΑ των πράξεων αυτών, είναι ήττα και εξευτελισμός του ΠΑΟΚτση

Ναι, του ΠΑΟΚτση που στραβωνει το στομα και βγάζει τη μάγκικη γλώσσα του μέχρι το πάτωμα όταν είναι να ζητησει μεταγραφές και ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Εδώ τουμπεκί. "Ε, και τι να κάνεις, ας φέρει ο Σαββίδης το χρήμα".

Ρε ποιος Σαββίδης ρε;

Ο ΠΑΟΚ
ΕΜΕΙΣ

Ποια σκατα θα είναι η ιδέα αύριο; Ότι πάμε όπου βολεύει;

Δέκα χρόνια κλάψα και μιζέρια ότι ΣΥΜΠΕΡΑΝΑΜΕ πως μας βλέπει η Γκοντσαρεβα σαν πελάτες επειδή ξερωγω "ακριβυνε τα εισιτήρια χωρίς να μας ρωτήσει" αλλά τώρα που ο άλλος φέρεται σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ σαν σκουπίδι, "εμ τα έχει αυτά η ζωή, ας δούμε ποιος θα φέρει τα λεφτά πρώτος"

Λες και υπάρχει κάνας συμπαντικος κανόνας που απαιτεί να μπούνε τα λεφτά μέχρι 31/12

Συγχαρητήρια σε όλους

Κηλίδα

Εδώ δεν ψάχνουμε τρόπους να κερδίσει ο Σαββίδης

Εδώ ψάχνουμε τρόπους να είναι ο ΠΑΟΚ αντάξιος της ιδέας του και της ιστορίας που κουβαλάει.

Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Προφανώς για το μέγεθος που το αναλογεί ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα μικρός και πρέπει να συνεχίσει να γιγαντώνεται. Οτι έγινε τωρα, κινητοποιησε το θέμα του γηπέδου και πάει τον ΠΑΟΚ προς αυτόν τον δρόμο. Τώρα εσύ γράφεις για ευτελισμό αξιών και εξευτελισμό του ΠΑΟΚΤΣΗ, έτσι χωρίς να φταίει σε τίποτα κανένας ΠΑΟΚτσης. Αλλά έτσι είναι εύκολο, όταν είσαι εξω απο τον χορό των ευθυνών να χρησιμοποιείς τέτοιες βαριές εκφράσεις λες και αντιπροσωπευεις εσύ ( και ο καθένας εδω μέσα) τον λαό του ΠΑΟΚ. Έχει κάνει πολλα λάθη στη διαχείριση της όλης φασης ο ΑΣ, αλλά λαθη εχει κάνει και το αφεντικό και φτάσαμε εως εδώ.

Ήμαρτον ρε παιδιά με τις υπερβολές...ήμαρτον...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Συγγνώμη αλλά ούτε η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει με ποιον τρόπο θα δοθούν οι οικονομικές εγγυήσεις.
Ως ''οικονομικές εγγυήσεις'' αναφέρεται στο μνημόνιο.
Επίσης το ζήτημα με τις ρήτρες είναι απόλυτα ασαφές. Εκεί σίγουρα ο ερασιτέχνης θα πρέπει να ορίσει ποσά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:41 Μπλα μπλα μπλα

Θα απαντάω σε όσα κρίνω ότι έχουν νόημα

Αλλά επειδή στην πραγματικότητα στα παπάρια σας ο ΠΑΟΚ εσείς πελάτες είστε και θέλετε απλά να πανηγυρίζετε γκολ, λογικό είναι να μιλάμε στο θέμα του ΑΣ και των εξελίξεων, για το άμα έχει ωραία τεχνική ο Μπράντον ώστε να δικαιωσουμε όσους τιμωρούν και εκδικουνται τον Σαββίδη

Εφόσον πιστεύεις εσύ ή πολλοι ότι πρέπει να φύγει ο Σαββίδης γιατί κάνει κακό, τι ακριβώς σας εμποδισε να το πείτε ανοιχτά και έγκαιρα ΠΡΟΤΟΥ βρεθει ο επόμενος sugar daddy;
Αν μη τι άλλο πίστευα ότι ένα ποσοστό του κόσμου θα ήθελε να κρατήσει ο σύλλογος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον αυτοσεβασμό του
Και μόνο που αποδεχεστε να συζητήσετε το ΜΕΤΑ των πράξεων αυτών, είναι ήττα και εξευτελισμός του ΠΑΟΚτση
βαρέθηκα να βλέπω παιδιά που βγάζουν τα λυσσακα τους κάθε μέρα φωναζωντας για κάθε παραμικρή μαλακιουλα, όταν γίνεται το απόλυτο έγκλημα να σφυρανε αδιάφορα και να λένε "Ε και τι να κανς"
Όλα αυτά και άλλα τόσα γράφτηκαν εδώ μέσα από τον Admin του σαιτ τις τελευταίες 12 ώρες

Τα περισσότερα ως απάντηση σε πρώην και νυν mod αποκαλώντας τους πελάτες και ντεμεκ παοκτσηδες, άτομα που μιλάει /μιλούσε καθημερινά και ξέρει ποιοι είναι αλλά και μέλη επειδή παρέθεσαν την άποψη τους χωρίς να προσβάλλουν κανένα

Αν μη τι άλλο αν κάτι δείχνουν τα παραπάνω είναι την ποιότητα κάποιου

Μπορούμε υπερβολικά πολύ εύκολα να γίνουμε κωλος εδώ μέσα με χαρακτηρισμούς προς τον καθένα ξεχωριστά και ειδικά

Συνέχισε έτσι Γιάννη το πας πολύ καλά
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 3):
soigol, smoothcriminal1926, TylerDurden
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:40 Kατι όχι τόσο ουσιώδες που δεν ξέρω αν έχει καμιά σημασία θα φανεί από σήμερα και στο μέλλον. Χθες στην συνάντηση των ΣΦ, παρευρέθηκαν αρδ όπως ο Κουλιανος ,Ο Ζαιρης ,ο Τσορμπατζογλου δεν ξέρω και ποιοι άλλοι όχι πάντως οι ενορχήστρωτες της λάσπης μπουζας μπουζος, νικολακης, Γρηγορίαδης, έφαγαν κράξιμο από τους ΣΦ και τους ζητήθηκε να σταματήσουν να γράφουν κατά κάποιας μεριάς δημιουργώντας διχασμό
Κατά τ άλλα πιστεύω ότι όλο αυτό που έπεσε στην νέα γενιά είναι πολύ έξω από τα νερά της,μην ξεχνάμε οτι οι σημερινοί 93αρηδες ήταν 14 χρόνων όταν ήρθε ο Ζαγοράκης και είδανε έναν ΠΑΟΚ ενωμένο που προοδεύε με μαθηματική ακρίβεια, και πότε δεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοια περίπλοκα θέματα. Η απειρία τους σε αυτά τους κάνει διστάκτικους να πάρουν θέση και πλευρά.
Νομιζω στις ανακοινωσεις 11, 16 και 18 ιουλιου απο δυτικους, ανατολικους και θυρα4 αντιστοιχα, δεν φανηκαν διστακτικοι

Οι συνδεσμοι οταν γραφουν μακροσκελεις ανακοινωσεις θεωρω πως προσεχουν καθε λεξη. Ειχα αναλυσει ειδικα την ανακοίνωση των ανατολικων η οποια τοτε με εξεπληξε
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:47 Το υπογειως δεν το καταλαβαινω. Στον ΑΣ απευθυνθηκε για να μην υιοθετησω το οτι ο ΑΣ πηγε σε αυτον. Θεσμικα η κινηση του ηταν η προβλεπομενη και ο ΑΣ ανταπαντησε στον Ιβαν οτι ειμαστε προθυμοι να δεσμευτουμε με σενα αρκει να μας δοθουν οικονομικες εγγυησεις. Εχουμε κανει την ηθικη λαστιχο...Το επικοινωνιακο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ,ο τροπος προσεγγισης του κοσμου ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Αυτό ανταπάντησε ο ΑΣ; ή μήπως έπαιξε κρυφτούλι? Γιατί δεν ζήτησε να διορθωθούν οι εγγυήσεις/όροι πριν τη συνέλευση? Γιατί δεν μοιράστηκαν το μνημόνιο με τα υπόλοιπα μέλη? Γιατί δεν έδωσαν στην παε Αυτό που υπέγραψαν? Ποιος ο λόγος για ρητρες εμπιστευτικοτητας? Είναι πολλα παραπάνω από το επικοινωνιακο.
These users thanked the author Nassos for the post (total 4):
astral, Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια στιγμη υπαρχει αμεσα ενδιαφερομενος αλλος, ο οποιος μπορει να αποτελει ερωτηματικο ως προσωπικοτητα ,αλλα δεν αποτελει ως οικονομικο μεγεθος. Ο ΑΣ καλειται να αποφασισει αν θα στηριξει Ιβαν μεχρι τελους ,η για ενα τοσο μεγαλο εργο,εργο ζωης για τον συλλογο συνολικα και οχι μονο για το τμημα του ποδοσφαιρου, θα επιλεξει το αμεσο και σιγουρο δρομο και ας μοιαζει και ας ειναι,οπως θελετε πειτε το αδικο για τον Ιβαν. Η προθεσμια των 5 μηνων ειναι αυτο που τελικα επελεξαν ως μεση λυση.
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
alexgarcia6, soigol, smoothcriminal1926, panta
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”