Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Equalizer »

Αστείες δικαιολογίες και γελοίες προφάσεις προβάλλονται

Και για όσους θίγονται, ΟΧΙ δεν λέω ότι όλα αυτά τα επικαλείται κάποιος εδώ μέσα

Μιλάω για τους αρμόδιους και τις "γραμμές" που επιχειρούν να περάσουν στον κόσμο μέσω των γνωστών υγιών μέσων
These users thanked the author Equalizer for the post:
ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ποιά είναι η θέση του ΑΣ ως θεματοφύλακα σε σχέση με την χρήση της επωνυμίας ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ από την νεοιδρυθείσα εταιρεία συμφερόντων Μυστακίδη,κ αθώς και το αντικείμενο της ,που παραπέμπει ευθέως στο γήπεδο ιδιοκτησίας του? ΌΛα καλά?
Δείξτε το κωλόχαρτο( σε ελεύθερη μετάφραση,αφού σύμφωνα με την Κατερίνα Γιαννακοπούλου δεν έχει καμιά ισχύ) στον κόσμο να δούμε τι υπογράφηκε, ώστε να διατρανώσετε ότι είστε καθαροί και δεν υπάρχουν σκιές ,ότι όλα αυτά περί συμπαιγνίας ΑΣ - Μυστακίδη σε βάρος της ΠΑΕ και του Σαββίδη είναι παραμύθια της χαλιμάς.
Εκτός βέβαια εαν όλα αυτά ισχύουν.
Πώς άραγε μπορεί να είναι άξιος εμπιστοσύνης ένας άνθρωπος που δεν ακούγεται η φωνή του 45 μέρες τώρα σε σχέση με την κατασκευή ενός γηπέδου? Ξέρει κανείς ποιές είναι οι προθέσεις του?Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνει το κομμάτι του,και δεν θα εξαφανιστεί λίγο πριν υπογράψει, ή αφού υπογράψει ότι απαιτείται σε σχέση με την κατασκευή του νέου γηπέδου?
Τί λένε για αυτά οι θεματοφύλακες?
Πάλι ανακοίνωση σε μεταμεσονύχτιο χρόνο, μέσα στο βαθύ σκοτάδι,που είναι η χαρά των κατσαρίδων.
Συνήθως όμως αυτές οι συμπεριφορές επιστρέφονται.
Να μην ζήσουμε μόνο Δικαστήρια μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ,ούτε λαικά δικαστήρια. Αν και πιστεύω ότι πάμε καρφί για εκεί.
These users thanked the author alp920 for the post (total 3):
eorptol1, Apil44, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

tolis14 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:55
gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.

Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το θέμα. Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.

Και ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε χθες. Κάνει τις κινήσεις του χρόνια τώρα. Εχει 1 χρόνο ή 2 που τον είχαμε δει στο Καυτατζόγλειο; Και πριν από αυτό ήταν στην Τούμπα με σουίτα. Και προφανώς ο πόλεμος που βλέπουμε τώρα διαδραματίζεται καιρό για να του την έχει πάρει ο Ιβάν.

Αλλά και του Μυστακίδη τις προθέσεις δεν τις ξέρουμε. Θέλει τον ΠΑΟΚ για το καλό του ΠΑΟΚ; Θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ; Ή θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν επικηρύξει τον Ιβάν και το bounty είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ΠΑΟΚ;

Οσο δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Και προς το παρόν ούτε ο Ιβάν μας ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε ο Μυστακίδης.

Καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει ήδη προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης όχι, αλλά ο Ιβάν έχει καρπωθεί και πράγματα από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μυστακίδης όχι. Επίσης η εικόνα του Ιβάν την τελευταία 5ετια σηκώνει πολλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν προσωπικά δεν θα μπορέσω να πάρω λάβαρο με την φάτσα του και να βγω μπροστά.

Εδώ που είμαστε, δεν διαλέγω πλευρά, όχι γιατί θέλω να είμαι ισαποστακιας και να πάω με τον νικητή, αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω οριζόντια και κάθετα.

Το ότι η ομάδα είναι παρατημένη είναι μεγάλος μύθος. Υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, το οποίο πληρώνεται απο τον ιδιοκτήτη. Επίσης υπάρχει ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, ο οποίος επίσης πληρώνεται αδρά από τον ιδιοκήτη. Κάθε χρόνο διεκδικούμε τίτλους και μόλις πέρυσι πήραμε πρωτάθλημα. Είμαστε πλέον παγιωμένοι ως διεκδικητές τίτλων κάθε χρόνο. Πότε έγινε ξανά αυτό με τον ΠΑΟΚ; Έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα που στις οποίες ο ιδιοκτήτης χώνει κάθε χρόνο 2εκ. Δεν χρωστάμε πουθενά. Είμαστε πλέον ισότιμοι του ΠΟΚ και διεκδικούμε (και προκαλούμε) αλλαγές στους κανόνες, βλέπε VAR, διαιτησία, ΕΠΟ κλπ. Πως λοιπόν είναι παρατημένη η ομάδα; επειδή δεν πήραμε φορ ακόμη; ή επειδή δεν εμφανίζεται συχνά ο Σαββίδης; Προφανώς το τι είναι σημαντικό στο μυαλό του καθενός διαφέρει.

Δεύτερον, τις προθέσεις του Μυστακίδη λες δεν τις ξέρουμε. Έλα όμως που μπορούμε να τις υποθέσουμε. Αν ο Μυστακίδης ερχόταν και έλεγε στον Ιβάν, πόσα θέλεις, πάρτα και δώσε μου την ΠΑΕ, τότε ναι κι'εγώ μαζί σου. Έτσι και αλλιώς, λεφτά στην τράπεζα υπάρχουν. Άλλο αυτό όμως και άλλο να προσπαθείς να μπεις από το παράθυρο, υπογράφοντας κρυφές συμφωνίες με τον ΑΣ και ιδρύοντας εταιρείες για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν σου ανήκει. Δεν φανταζόταν δηλαδή ο αγνός ΠΑΟΚτσής ότι αυτό που έκανε θα προκαλούσε προβήματα και διχασμό; σίγουρα το ήξερε, έξυπνος επιχειρηματίας είναι εξάλλου. Γιαν να μην αναφέρω την ταχύτατη δήλωση τηε κυβέρνησης ότι και καλά δεν εμπλεκεται σ'αυτό. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις κάτι για τις προθέσεις του. Όταν κάποιος ξεκινάει κάτι στις σκιές και πλαγίως, μπορείς κάπως να καταλάβεις πως θα πάει στη συνέχεια.

Οι αποδείξεις και τα σημάδια είναι εκεί. Λίγο αν κάνουμε τη χρυσόσκηνη στην άκρη, θα τις δούμε όλοι.
Διαβάζουμε διαφορετικά την κατάσταση.

Γνώμη μου είναι ότι όλα τα καλά που αναφέρεις ότι έχει κάνει ο Ιβάν, έγιναν ή μπήκαν οι βάσεις για να γίνουν, μέχρι και το 2019. Εκ τότε τράβηξε χειρόφρενο.

Σύγκρινε την πορεία μας από το 2019 μέχρι σήμερα με του Ολυμπιακού, ομάδα με ιδιοκτήτη αντιστοιχης επιφάνειας και δύναμης. Η ομάδα μας από τότε μέχρι σήμερα είναι σταθερά στο ίδιο επίπεδο, έβγαινε 2η τότε γιατί δεν υπήρχε παναθηναϊκός και αεκ, βγήκε τρίτη πέρσι, και ακόμα και προπερσι που τελικά το πήραμε θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε βγει και τέταρτοι. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο εμφανίζεται πιο δυνατός, ψωνίζει από πιο πάνω ράφι, πουλάει σε πιο πάνω ράφι, πήρε πρωταθλήματα, ευρωπαϊκό σε νέους και το κονφερενς.

Αν ο Ιβάν συνέχιζε να επενδύει χρόνο και χρήμα όπως έκανε το 2016-2019, και νέο γήπεδο θα είχαμε τώρα και στο top 20 μπορεί να ήμασταν. Το υποσχεθηκε. Δεν το έκανε όμως. Το παράτησε 6 χρόνια και το θυμήθηκε όταν έκανε το μπάσιμο ο Μυστακίδης.

Με το παράτησε την ομάδα δεν εννοώ ότι την εγκατέλειψε, αλλά το ότι την άφησε στάσιμη σε ένα χαμηλοτερο επίπεδο από αυτό που την είχε φτάσει, υψηλότερο φυσικά από την προ 15 χρόνων εποχή.

Όσον αφορά τον Μυστακίδη ο λαϊκός μύθος τον θέλει να έχει χτυπήσει την πόρτα του Ιβάν 2 φορές και να εισπράτει όχι ως απάντηση. Την πρώτη φορά ένα σκέτο οχι, και την δεύτερη ο Ιβαν ζήτησε κάπου 2.5 φορές αυτά που πήρε ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ.

Η εναλλακτική ήταν η πλάγια οδός. Να τα βρει με τον ερασιτέχνη, να εξασφαλίσει την Νέα Τούμπα που θα του αποφέρει και οικονομικά οφέλη και θα τον αφήσει στο πάνθεον της ιστορίας, και να ασκήσει πίεση στον Σαββιδη να δεχτεί μια λογική προσφορά.

Απο την άλλη και αυτά είναι εικασίες. Κανεις δεν εγγυάται ότι θα κάνει την Νέα Τούμπα και όλα αυτά δεν είναι απλά ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να εκθέσει τον Ιβάν. Αν δεν βγει να μιλήσει, απλά δεν ξέρουμε και προσωπικά δεν μπορώ να τον στηρίξω.

Ομοίως πλέον κι ο Ιβάν έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου και θέλω να ακούσω και από αυτόν ανοιχτά τι συμβαίνει και γιατί έχει γίνει ότι έχει γίνει.

Επιφυλάσσομαι να πάρω θέση και να διαλέξω πλευρά όταν μας πουν κι οι δυο τι θέλουν και τι δίνουν. Μέχρι τότε εγώ κι εσύ είμαστε απλά irrelevant και έχεις δύο billionaires να τρώγονται μεταξύ τους για χρήμα και επιρροή.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Διανύουμε την 7η εβδομάδα μετά την γνωστή ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ και δεν έχουμε διαβάσει δυο λόγια από μεριά Μυστακίδη.

Ναι, έχει τα χρήματα. Ίσως έχει την δυναμική και τα μέσα να ξεκινήσουν τα έργα με το τέλος της σεζόν 2025/26.

Αλλά δεν μου φτάνουν αυτά.
Θέλω να σε δω, να σε ακούσω. Να δω τι πλάνο έχεις, κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Τι κάνεις 7 εβδομάδες στη σκιά;
These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
TylerDurden, thomas Murg
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν ξερω τι περιμένετε ακριβως. Καλα καλα ουτε φωτογραφίες του στο ιντερνετ δεν βρίσκεις.. :lol:
These users thanked the author black death for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

psykoman έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:18 https://publicity.businessportal.gr/com ... 6278604000
Εδώ θα βρείτε καταστατικό... δραστηριότητες κτλ...

Τελικά πόσο προχωρημένο είναι;
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Εγώ άλλο λέω και μάλλον κάποιοι δεν το πιάνετε… Το θέμα δεν είναι αν το ποδόσφαιρο είναι μόνο οι μεταγραφές. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος σε αμφισβητεί, απαντάς. Όχι με λόγια. Με ΠΡΑΞΕΙΣ.

Όταν πήγαν να μπλέξουν με τον Ιβάν στο θέμα του λιμανιού, κάθε μέρα αγόραζε και μετοχές. Γιατί; Γιατί ήθελε να δείξει ποιος είναι. Ότι δεν αφήνει χώρο, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.Δεν αγάπησε ξαφνικά το χρηματιστήριο…

Τώρα τι βλέπουμε; Σιγή. Ρευστότητα. Μυρίστηκαν “κάτι” και μπήκαν σφήνα. Όχι γιατί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά γιατί νομίζουν ότι “κάτι τελείωσε”.
Και εδώ είναι που πρέπει να απαντήσει. ΟΧΙ απαραίτητα με μεταγραφή. Αλλά με κάτι που να φωνάζει: “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ”.

Πάρε έναν παικταρά; ΟΚ. Πες κάτι δημόσια, κάνε μια κίνηση ισχύος, κάνε κάτι με την Τούμπα, βγες μπροστά και εμπνεύσε τον λαό! Δεν γίνεται να μας έχεις αφήσει στο “θα δούμε” και να περιμένουμε να μας εμπνεύσει ο Μυστα ή ο καιρός.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψάει. Όχι μόνο για νίκες. Για ΕΛΠΙΔΑ. Για παρουσία. Για πλάνο.

Επικοινωνιακό είναι το παιχνίδι!!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:16 Μιλάμε για ιδιωτικο έργο όχι για δημόσιο.
Ωραία στα ιδιωτικά έργα οι εγγυητικές δεν εμπίπτουν στον 4412.

Ξέρεις πολλά ιδιωτικά έργα στα οποία έχει ζητηθεί εγγυητική μεγαλύτερη του 5% για τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου;
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
keep_paokizein, astral, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Unpsofable78, abc_o_ karpouzas
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:16 Μιλάμε για ιδιωτικο έργο όχι για δημόσιο.
Δείξε μας μια μονο σύμβαση, έστω και μιας απλής οικοδομής, στην οποία ο εργολάβος κατέθεσε για εγγύηση και δέσμευσε εξ αρχής όλο τον προυπολογισμό του έργου. Μιλάμε για επιχειρηματίες εκατομμυριούχους. Τα 200εκ μπορούν στην αγορά να τους αποφέρουν άλλα 200 εκ. σε ενα δύο τρία χρόνια και θα τα δεσμεύσουν για ένα έργο; Αυτό δεν γίνεται ποτέ και πουθενά.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 7):
astral, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, Apil44, paok apo epilogi, Parolos, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:08
13 χρόνια δεν έχεις καταλάβει τις προθέσεις του Σαββίδη ;

Και τον εμπιστεύεσαι το ίδιο...οσο τον μυστακιδη;
Επειδή προσπαθώ να μην κουράζω γράφοντας την άποψη μου 100 φορές την ημέρα, ένα τελευταίο post από μένα να απαντήσω σε αυτό.

Αν έπρεπε να βάλω στην ζυγαριά την εμπιστοσύνη προς τον έναν και τον άλλο, προφανώς θα έγερνε υπέρ του Ιβάν.

Better the devil you know

Από εκεί και πέρα, ούτε τον Ιβάν μπορώ να τον εμπιστευτώ πάντως.

Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το πάθος του, ούτε η προτεραιότητα του. Από τις κακές μεταγραφές, μέχρι την κατάσταση με το γήπεδο που έπρεπε να εμφανιστεί ο Μυστακίδης για να πάρει μπρος ξανά, μέχρι το θέμα Κωνσταντελια που έδειξε να μην αφουγκράζεται τον κόσμο, δεν τον νιώθω όπως τον ένιωθα.

Δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί προφανώς - και πίστεψε με, διαβάζω κάθε άποψη με πολύ προσοχή και σεβασμό. Είναι τεράστιο θέμα, δεν χωράνε απόλυτες «οπαδικές» απόψεις, και κάθε επιχείρημα μπορεί να μου αλλάξει την γνώμη που δεν είναι γραμμένη σε καμία πέτρα.

Δεν θεωρώ ότι έχω την πλήρη εικόνα για να είμαι απόλυτος, και πέρα από το να λέω την άποψη μου εδώ, δεν έχω και καμία επιρροή.
These users thanked the author gika for the post:
smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 7):
Odi, Metagrafakias, Blackgr4, Mīngus, soigol, smoothcriminal1926, Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

keep_paokizein έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:24
Δείξε μας μια μονο σύμβαση, έστω και μιας απλής οικοδομής, στην οποία ο εργολάβος κατέθεσε για εγγύηση και δέσμευσε εξ αρχής όλο τον προυπολογισμό του έργου. Μιλάμε για επιχειρηματίες εκατομμυριούχους. Τα 200εκ μπορούν στην αγορά να τους αποφέρουν άλλα 200 εκ. σε ενα δύο τρία χρόνια και θα τα δεσμεύσουν για ένα έργο; Αυτό δεν γίνεται ποτέ και πουθενά.
Μπερδευεσαι και παλι. Δεν μιλαμε για εργολαβο που θα αναλαβει την κατασκευη της Τουμπας με χρηματα αλλου. Μιλαμε για τον ιδιοκτητη ,οχι τον κατασκευαστη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μέχρι να βάλει δύο λέξεις σε μια πρόταση ο ΑΣ χωρίς να έχει προπονηθεί 50 μέρες πρώτα, η διαφορά "εγγυητικής" και "εγγυήσεων" είναι όση και η απόσταση "μάνα του συλλόγου" με "ανήθικη κλικα που μας τρυπάει χωρίς να εξηγει και αφήνει επίτηδες τον κόσμο να διχαζεται"
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
Unpsofable78, astral, Apil44, paok apo epilogi, Parolos, ASTNORD2
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”