Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε σοφότεροι από την Συνέντευξη Τύπου του ΑΣ. Και γενικά ψιλοβρωμάει ανακοίνωση η συγκεκριμένη Σ.Τ. Δεν έχουν λόγο να μιλήσουν στον κόσμο, σύμφωνα με το πως κινούνται τουλάχιστον 2 μήνες τώρα.

Επομένως θεωρώ πως η συγκεκριμένη συνέντευξη, σε περίπτωση που δεν έχει αρδ ή συνδεσμίτες όπως είπε ένας φίλος, θα εδραιώσει τον πόλεμο με κάθε επίσημο τρόπο.

Κάθε φορά που ξεκινάω να γράφω στο παρών τόπικ, πάντα σβήνω, νευριάζω, στεναχωριέμαι. Τι κρίμα που για ένα στολίδι (Τούμπα) έχει στηθεί τέτοιο παρασκήνιο.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που πιστευετε καποιοι οτι οποισδηποτε ενδιαφερομενος θα χτισει με βαση τις μελετες και την αδεια που απλα θα αφησει ο Ιβαν παρακαταθηκη. Αλλο μνημειο προχειροτητας αυτο...Μεταξυ σοβαρου και αστειου αν τα σχεδια του Ιβαν μιλαμε για γηπεδο αντιστοιχο μεγαλων ευρωπαικων ομαδων και κοστους 250 μυριων θα επρεπε να τρεμετε στην ιδεα κατασκευης τετοιου γηπεδου και οχι να χαιρεστε.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Πότε και για ποιο θέμα έκανε ανήθικες κινήσεις απέναντι στον ΑΣ ή σε άλλο τμήμα του συλλόγου ο Σαββίδης; Και αν όντως αποδειχθεί ότι συνέβη, ποιος τον υπερασπίστηκε;

2. Το να λέμε ότι η ομάδα είναι παρατημένη είναι αποκύημα φαντασίας και συμπεριφορα κακομαθημένων εφηβων που δεν έχουν ιδέα ούτε από ομάδες ούτε από διοίκηση.

Το να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη κάνει μονίμως δύο βήματα μπρος και δυο βήματα πίσω βάζοντας ο ίδιος ταβάνι στον εαυτό του, κι ότι είναι ακριβός στα πιτουρα και φτηνός στο αλεύρι με κακή επικοινωνία, είναι απολύτως δίκαιο.

Καμία σχέση δεν έχουν όλα αυτα όμως με όσα γίνονται τώρα και απλά το επικαλούνται ορισμένοι για να πιέσουν -στο καλό σενάριο- καταστάσεις ή να εκδικηθούν τον Σαββίδη για το μεγάλο κακό που τους προκάλεσε επειδή δεν έκανε τις μεταγραφές που θέλουν, στο κακό σενάριο.

3. Μπορεί επιτέλους κάποιος να μας πει τι και ποιος είναι αυτός ο καθηγητής που έβαλε ο ΑΣ και αν όντως είναι κάποιου είδους μόνιμος θαμώνας του γνωστού άτυπου γραφείου τύπου Μυστακίδη;
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
astral, Apil44, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:39 Οχι @FreeWatcher δεν απαιτειται καμια αδεια για να γινει αυτο,στο λεω μετα βεβαιαοτητας.
Εξαρτάται τι εννοεί κανείς με τον όρο εγγυήσεις.
Αν υποθέσουμε από την γενική περιγραφή του ΑΣ αλλά κ τους εκπροσώπους τύπου της πλευράς Μυστακίδη (Μετροπολις) που άκουσα χθες, πρόκειται για εγγυητική επιστολή με ταυτόχρονη δέσμευση του ποσού για κατασκευή του έργου. Όχι για αποδεικτικό πλούτου, όπως αυτό του Μυστακίδη.
Επειδή τυγχάνει να είμαι του συναφιού, κάτι τέτοιο χωρίς άδεια δεν γίνεται!!!
Πολύ απλά δεν υπάρχει αντικείμενο...
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού από τον τιπιτελη
Νέα Τούμπα Α.Ε.
Πρόεδρος Πετμεζάς...Αντιπρόεδρος και CEO Καλανταριδης...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:26
Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:20 Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν οδηγήσουν σε κάτι κακό δηλαδή, που δεν διασφαλίζουν τη συνέχεια του έργου με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται τώρα;

Για να προσπαθήσουμε να μπούμε στο παρακείμενο και να αφήσουμε στην άκρη τα υπόλοιπα τέλος πάντων.
Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16? Μονο μην μου πει κανεις η κοστολογηση του εργου. Αυτο απλα δεν υπαρχει.Και επειδη στη ζωη μου εχω υπογραψει αρκετα μνημονια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αυτο που εμφανισε η ΠΑΕ ειναι μνημειο προχειροτητας.
Αφού φίλε μου έχεις υπογράψει πολλά μνημόνια κατασκευής έργων προυπολογισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, θα ήθελα να μας ενημερώσεις και αν σε κανένα από αυτά δόθηκε εξαρχής εγγύηση του συνολικού ποσού του έργου με την κατάθεση μάλιστα σε λογαριασμό όλου του ποσού του προυπολογισμού.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 3):
astral, paok apo epilogi, Parolos
soigol

Δημοσίευση από soigol »

george188 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:11
soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο?
Γράφω, πώς την πήρες!
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Όταν ο Ιβάν απειλήθηκε για το λιμάνι από την οικογένεια Ντρέιφους , αντέδρασε με αποφασιστικότητα.
Μέρα με τη μέρα αγόραζε μετοχές, στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ότι “εδώ είμαι, δεν κάνω πίσω”. Ήταν μια ένδειξη ισχύος, ότι ο Ιβάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω όταν απειλείται κάτι που θεωρεί δικό του.

Τώρα που ο ΠΑΟΚ – η καρδιά του – φαίνεται να απειλείται από τον Μυστα και την αβεβαιότητα, γιατί δεν αντιδρά το ίδιο;
Γιατί να μη στείλει ξανά μήνυμα ισχύος με 2-3 δυνατές κινήσεις, μεταγραφές που θα κάνουν θόρυβο, που θα δείξουν σε όλους ότι ο Ιβάν είναι εδώ και δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίξει με τον ΠΑΟΚ;

Η σιωπή, αυτή τη φορά, δεν είναι δύναμη. Είναι ανησυχητική.
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 3):
soigol, smoothcriminal1926, bane1980
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:36
Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:05
Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:29 Τελευταία φορά που τις θάψαμε , προσλάβαμε τον Κουγια.

Μ αρέσει που δεν απαντάς σε απολύτως τίποτα από όσα ρωτάω.

Και συγνώμη που γκρινιάζουμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό , νόμιζα υποστηρίζουμε και γράφουμε για ποδοσφαιρική ομάδα και το αγωνιστικό είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να σχολιάζουμε.

Επίσης μπράβο σου για την προσπάθεια να με παρουσιάσεις ως παρανοϊκό γκρινιάρη, αλλά ευτυχώς έχουμε μνήμη και θυμόμαστε τι γίνεται στο αγωνιστικό όχι μόνο φέτος , αλλά εδώ και πέντε χρόνια.

Να είσαι καλά.
Odi, μην αφήνεις την οργή σου να σε τυφλώνει.

Παρουσιάζεις μια ομάδα παρατημένη και σαφώς είναι δικαίωμά σου, αλλά αν θες τη γνώμη μου, κάποιες ομάδες που χτίστηκαν μέσα στην 5ετία είναι πολύ πιο ποδοσφαιρικές για παράδειγμα από την ομάδα του double του 2018-2019.

Για μένα, η ομάδα του του 2023, είχε μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις και ναι, είναι κρίμα που αντί να πατήσει σε αυτό πέρυσι μπήκαμε σε μια καταστροφική περίοδο. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο θέμα του συλλόγου που φάνηκε ξεκάθαρα, είναι πως δυσκολεύεται να ερμηνεύσει και να διαχειριστεί της επιτυχίες του.

Σε καμία περίπτωση όμως η ομάδα δεν είναι παρατημένη 5 χρόνια. Μια παρατημένη ομάδα με το σκάνδαλο Αυγενάκη, θα έκανε παρέα με τη γειτονιά του Καυτατζογλείου στα σαλόνια της Football League.
Η ομάδα που χτίστηκε το 2023 ήταν όντως πολύ καλή. Αλλά πώς χτίστηκε;

Μετά από τρεις προκρίσεις, η πρώτη εκ των οποίων έγινε με ηρωικό τρόπο μέσα στο Ισραήλ με καμία ενίσχυση μεταγραφική (Πλην Μπάμπα).
Στην δεύτερη πρόκριση στην Κροατία κατεβήκαμε με χαφ τον Σβαμπ και τον Φελίπε Σοάρες και τρίτο τον Οζντόεφ που είχε στην ομάδα 48 ώρες.
Και στα play off , οκ ήρθαν μετά οι Σκωτσέζοι της πλάκας.

Μετά είδαμε τις μεταγραφές. Και μάλιστα όχι μετά την πρόκριση απλά, αλλά μετά τις πωλήσεις Νάρει και Αουγκούστο.

Και τί έγινε μετά από εκείνη την ομάδα; Τον Γενάρη ήμασταν πρώτοι και ήρθε μόνο ο Ότο και μετά Μεταγραφική ολιγωρία, τουρλουμπούκι, λάθος επιλογές, καθυστερήσεις. Πήγαμε με τη Μάλμε χωρίς χαφ και χωρίς φορ;

Να πάω πιο πίσω; Στη χαμένη ευκαιρία με την Κράσνονταρ; Στις πωλήσεις 80 εκατομμυρίων ευρώ την τελευταία πενταετία;

Έχετε λάθος αν πιστεύετε οτι εγώ ξύπνησα μια μέρα ξαφνικά και γράφω για τα λάθη του Ιβάν. Ο Ιβάν έχει κάνει τόσα λάθη στο αγωνιστικό που αν ξεκινήσω τώρα, θα τελειώσω σε ένα χρόνο.

Εσείς Sera ξέρετε τί κάνετε; Διαβάζετε φίλε μια κριτική και τον βάζετε τον άλλον σε ένα στρατόπεδο.

"Τί, έγραψε για τα λάθη του Ιβάν;; Τα παίρνει, είναι ΝΔ , είναι φυτευτός, είναι το ένα και είναι το άλλο, δεν έχει αξίες, δεν είναι ΠΑΟΚ, θέλει sugar daddy".

Είχαμε μια Νέα Τούμπα στα συρτάρια τρία χρόνια και έναν Ιβάν εξαφανισμένο πέντε χρόνια. Το γράφουμε αυτό και νομίζετε οτι θέλουμε να θάψουμε τον Ιβάν και να τον διώξουμε και δεν ξέρω εγώ τι. Το αμφισβητεί κανένας;

Δεν βλέπετε οτι τα λάθη του Ιβάν οδήγησαν στην φετινή τραγωδία;Τα μεγάλα του λόγια, οι υποσχέσεις που έμειναν στα συρτάρια, η έλλειψη επικοινωνίας η τραγική διαχείριση αγωνιστικών και μη θεμάτων.

Μην βλέπετε εχθρούς αυτούς που λένε μια άποψη. Χίλια καλά έχει κάνει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, τον γιγάντωσε, τον έκανε πρωταγωνιστή. Αλλά αν δεν λέμε και τα στραβά, δεν είμαστε οπαδοί. Είμαστε χειροκροτητές.

Βάζετε εσείς το χέρι στη φωτιά οτι χωρίς σκιώδη, φυτευτό Μυστακίδη θα είχαμε τώρα μνημόνιο κατασκευής της Νέας Τούμπας; Θα είχαμε άφιξη Ιβάν στο γήπεδο; Θα είχαμε ανανέωση Κωσταντέλια; Τί δείχνει το πρόσφατο παρελθόν;
Odi, μη με τσουβαλιάζεις σε παρακαλώ πολύ, εγώ ποτέ δε σε έβαλα σε κανένα στρατόπεδο ούτε εσένα ούτε κανέναν που κριτικάρει. Άλλωστε είμαι από αυτούς που έχω ασκήσει την πιο έντονη κριτική εδώ μέσα σε πολλά αγωνιστικά ζητήματα.

Αλλά αυτό απέχει πολύ από εικόνα εγκατάλειψης, αυτή είναι η γνώμη μου και σέβομαι τη δικιά σου αν το βλέπεις διαφορετικά.

Τα νούμερα είναι εκεί, το μπάτζετ της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν παρουσιάζει εικόνα ομάδας απλά για τη συμμετοχή, κάποιες κινήσεις βγαίνουν κάποιες όχι, το μοντέλο λήψης κομβικών αποφάσεων είναι συγκεντρωτικό και σίγουρα κάποιες θέσεις σε μεταγραφοαγωνιστικά ζητήματα είναι γυμνές και εξαιτίας του παραπάνω.

Αλλά κανέναν δεν είδα για παράδειγμα να σχολιάζει (αν το έχεις παρακολουθήσει κιόλας), ότι από το χειμώνα στο κομμάτι του sports/recruiting dpt έγιναν στοχευμένες προσθήκες και σε scouters και σε ανώτερα στελέχη.

Είναι εικόνα εγκατάλειψης αυτή; Γιατί εμένα για προσπάθεια να βγούμε από ένα απαρχαιωμένο μοντέλο μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

,θα κανείς μετάγραφές να αποδείξεις τι? θα απάντηση δυναμικα στο θέμα νέας Τούμπας πο Μεταγραφες είναι τελείως άσχετο θέμα και δεν προσφέρει στην νέα τουμπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν ήθελα να σε τουβαλιάσω, ο πληθυντικός ήταν απλά για την έκφραση. Καμία τέτοια πρόθεση δεν είχα.

Όσο για τα υπόλοιπα εντάξει διαφωνώ εγώ. Θεωρώ οτι η ΠΑΕ είναι πολύ πιο πίσω από εκεί που θα μπορούσε να είναι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:45 Αυτο που πιστευετε καποιοι οτι οποισδηποτε ενδιαφερομενος θα χτισει με βαση τις μελετες και την αδεια που απλα θα αφησει ο Ιβαν παρακαταθηκη. Αλλο μνημειο προχειροτητας αυτο...Μεταξυ σοβαρου και αστειου αν τα σχεδια του Ιβαν μιλαμε για γηπεδο αντιστοιχο μεγαλων ευρωπαικων ομαδων και κοστους 250 μυριων θα επρεπε να τρεμετε στην ιδεα κατασκευης τετοιου γηπεδου και οχι να χαιρεστε.
Γιατί όχι, πρώτη φορά είναι που θα συμβεί αυτό; Γιατί έχει συμβεί άπειρες φορές.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:50
george188 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:11
soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο?
Γράφω, πώς την πήρες!
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ρε συ soigol. Στον πόλεμο δεν θεωρείται έγκλημα το να σκοτώσεις υπερασπιζόμενος τη ζωή σου και την πατρίδα σου. Το ίδιο και με την ΕΠΟ. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να καθαρίζεις τη βρώμα. Ανήθικο θα ήταν αν χρησιμοποιούσες την ΕΠΟ για να ευνοείσαι εσύ και να αδικούνται οι άλλοι.
These users thanked the author nkoss for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μήπως η ένταξη Τσάκα στην ΠΑΕ έγινε το χειμώνα με συζητήσεις από νωρίτερα, επειδή τον Ιούνιο εμφανίστηκε "στα χαρτιά" ο Μυστακίδης;

Αλλά εντάξει ο Τσακας που μπήκε ειδικά για να ασχοληθεί το γήπεδο, είναι άλλη μια απλή δικαιολογία. Σιγά μη τον πάρουμε στα σοβαρά

Μόνο τα φράγκα να υπόσχονται και είμαστε εντάξει.

Μη ξεχάσουμε ένα κόκκινο φωτάκι να κρεμάσουμε στο νέο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Οταν παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα δεν χρειαζεται να ανυσηχεις και πολυ.
Φαινεται οτι ακομη και εδω μεσα παρεισφρησαν τα παιδια "περιμενετε να δουμε" "ευλογια να εχεις 2 κρισους" ραπτομπουζιστικη προπαγανδα.
Η μονη τους ανυσηχια ειναι να μην αντιδρασει ο κοσμου στις πιο σκοτεινες μερες της ιστοριας του ΠΑΟΚ. Αηδια μονο μπορεις να νιωθεις.
Δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα αν ο ουρανοκατεβατος πηγαινε στον Ιβαν και του ελεγε δεν σε σηκωνει το κλιμα, δεν σε θελουν, ελα να κανουμε μια συμφωνια και πηγαινε στο καλο. Αλλα ο τυπος δεν εχει καμια αναστολη και καμια ηθικη. Ακολουθει διαταγες και εξυπηρετει αλλες πολιτικες.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 3):
eorptol1, Apil44, Parolos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”