Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από joshua »

Μπορω να σου αναφερω ενα σκασμο περιπτωσεις που οι κινησεις Σαββιδη εχουν προκαλεσει εκνευρισμο αλλα τοτε η απαντηση καποιων ηταν απλα οτι εχουμε κατακτησει οσους τιτλους δεν ειχαμε κατακτησει ποτε. Ηθικη και αξιες περιπατο...Λες και ο Ιβαν εμφανιστηκε στις ζωες μας με καλυτερο τροπο απο αυτον του Μυστακιδη.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
soigol, smoothcriminal1926
black death

Δημοσίευση από black death »

gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.
Οοοοπα, παρ'το λιγο αλλιως, ρε συ gika, θα βρουμε.
Αντε να δεχθω αυτο που λες για ντελια. Για κουλιερακη και τζιμα πως φτασαμε εκει; Ο ενας είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει καν το συμβολαιο (εκτος αν ακουσουμε ότι επίτηδες δεν τον ανανεωνε κι αυτον) κι ο αλλος πηγε δανεικος επειδη δεν τον χρησιμοποιουσε ο προπονητής του, με μια υψηλη ρητρα, και κατέληξε να γενναν και τα κοκορια του.
Νταξει καταλαβαινω οτι ο ιβαν ελειπε (τωρα για το λογο έχουμε ολοι λιγο πολύ ακούσει και σενάρια πιο προσωπικα απ' τον πολεμο κλπ) και κάποια σημαντικά πραγματα εμειναν πίσω.
Αλλα θα διαβάσει κανείς το ποστ και θα νομίζει οτι ειχε την ομαδα μονιμα 5η και πούλαγε τα πάντα, ενω προπερσι πηρε πρωταθλημα (ναι ξέρω θαυμα, κατα τυχη κλπ) και μεχρι περσι ηταν ο γιος του μονιμα γύρω απ'την ομάδα της οποιας το μισθολογικο μπατζετ συνέχεια ανεβαίνει.
These users thanked the author black death for the post (total 4):
Apil44, trelopaoki89, paok apo epilogi, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν οδηγήσουν σε κάτι κακό δηλαδή, που δεν διασφαλίζουν τη συνέχεια του έργου με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται τώρα;

Για να προσπαθήσουμε να μπούμε στο παρακείμενο και να αφήσουμε στην άκρη τα υπόλοιπα τέλος πάντων.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
astral, Psaras, WeWillRockYou, trelopaoki89, paok apo epilogi, ASTNORD2
icue

Δημοσίευση από icue »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:15 Μπορω να σου αναφερω ενα σκασμο περιπτωσεις που οι κινησεις Σαββιδη εχουν προκαλεσει εκνευρισμο αλλα τοτε η απαντηση καποιων ηταν απλα οτι εχουμε κατακτησει οσους τιτλους δεν ειχαμε κατακτησει ποτε. Ηθικη και αξιες περιπατο...Λες και ο Ιβαν εμφανιστηκε στις ζωες μας με καλυτερο τροπο απο αυτον του Μυστακιδη.
Τι εννοεις; Ηρθε νυχτα να παρει τον ΠΑΟΚ; Αλλο πραγμα εγω θυμαμαι.
These users thanked the author icue for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Αυτό το αφήγημα με τον παντοδύναμο λαό του ΠΑΟΚ δεν είδα να επιβεβαιώνεται όταν ο αυγενά@κης κατ'εντολή του αρχηγού του (είτε του θεσμικού είτε του πραγματικού, πιθανότατα αμφοτέρων) ξευτέλισε την ομάδα και την έστειλε εν μία νυκτί στη δεύτερη κατηγορία και με προκάτ τροπολογία μας έκανε και χάρη να "θυσιάσουμε" το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς για χάρη του χοντρού. Εάν δεν πήγαινε η ομάδα την υπόθεση στο CAS θα είχαμε καταπιεί τον εξευτελισμό μέχρι τέλους.

Και δυστυχώς αυτό δεν είναι το χειρότερο. Μόλις 5 χρόνια μετά η πλειονότητα του παντοδύναμου λαού δεν θυμάται καν την υπόθεση στα κύρια σημεία της.

Κι όλως τυχαίως τώρα ένα τμήμα του "λαού" έχει ταχθεί υπέρ ενός "παράγοντα" για τον οποίο μέχρι τώρα τα δεδομένα που υπάρχουν είναι τα εξής: έχει πολλά λεφτά, δηλώνει ΠΑΟΚ και προσπάθησε μέσω της κερκόπορτας του ΑΣ να μπει στον ΠΑΟΚ. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε η πιθανότητα να αποτελεί δούρειο ίππο μας γελάει κατάμουτρα. Το ακόμη χειρότερο σενάριο οι δύο προαναφερθείσες υποθέσεις να έχουν τους ίδιους πρωταγωνιστές για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση φαντάζει δυστοπικό.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 7):
astral, Fawkes, Thax, tolis14, trelopaoki89, paok apo epilogi, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.

Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το θέμα. Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.

Και ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε χθες. Κάνει τις κινήσεις του χρόνια τώρα. Εχει 1 χρόνο ή 2 που τον είχαμε δει στο Καυτατζόγλειο; Και πριν από αυτό ήταν στην Τούμπα με σουίτα. Και προφανώς ο πόλεμος που βλέπουμε τώρα διαδραματίζεται καιρό για να του την έχει πάρει ο Ιβάν.

Αλλά και του Μυστακίδη τις προθέσεις δεν τις ξέρουμε. Θέλει τον ΠΑΟΚ για το καλό του ΠΑΟΚ; Θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ; Ή θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν επικηρύξει τον Ιβάν και το bounty είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ΠΑΟΚ;

Οσο δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Και προς το παρόν ούτε ο Ιβάν μας ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε ο Μυστακίδης.

Καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει ήδη προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης όχι, αλλά ο Ιβάν έχει καρπωθεί και πράγματα από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μυστακίδης όχι. Επίσης η εικόνα του Ιβάν την τελευταία 5ετια σηκώνει πολλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν προσωπικά δεν θα μπορέσω να πάρω λάβαρο με την φάτσα του και να βγω μπροστά.

Εδώ που είμαστε, δεν διαλέγω πλευρά, όχι γιατί θέλω να είμαι ισαποστακιας και να πάω με τον νικητή, αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
+++

Ακριβώς αυτό το σκεπτικό έχω κι εγώ και δεν φοβάμαι καν την ταμπέλα του ισαποστάκια. Για μένα θα είναι θαύμα αν δεν σκοτωθούμε μεταξύ μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Ακόμα και το 23-24, τη χρονιά του Μεγάλου Μεσημεριού, η ομάδα πήρε πρωτάθλημα απόντος του προέδρου της, σε πείσμα του προϋπολογισμού της και των εμβριθών αναλύσεων, 100% αγωνιστικά και ορχιδάτα, κάτι που για το ελλαδικό πρωτάθλημα ήταν πρωτοφανές, με πιθανή εξαίρεση το πρωτάθλημα πάλι του ΠΑΟΚ το 84-85. Δεν θα είχα πρόβλημα με τη φυσική απουσία του Σαββίδη (βάζω χρήμα και τρέχουν άλλοι το μαγαζί, hands-off διαχείριση που λένε και οι βλάχοι) αν έβλεπα μια ΠΑΕ καλά στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα, με διάθεση να ενημερώνει τον κόσμο, και όχι έναν δυσκίνητο οργανισμό που ακόμη δεν έχει βρει αντικαταστάτη του Μάκη Γκαγκάτση, έχει κάνει τον προπονητή του πολυτεχνίτη και πολλά άλλα. Από την άλλη, ο χειρισμός του θέματος από τον ΑΣ ήταν εξαρχής ιδιαίτερα επιθετικός, λες και είχαν προηγούμενα με τον Σαββίδη και, χάρη στην πρόταση Μυστακίδη, είχαν επιτέλους την ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ο ΑΣ, θεματοφύλακας των περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου, θα έπρεπε να είναι ο μεσολαβητής μεταξύ Σαββίδη και Μυστακίδη, όχι ο μπουρλοτιέρης (ή, στην περίπτωση του Κατσαρή, ο καμικάζι που φωνάζει ΜΠΑΝΖΑΪ).

Δεν χρειάζεται να είστε ουδέτεροι ή ισαποστάκηδες. Αυτό που χρειάζεται είναι αυτό που δεν είχαμε ποτέ: ψυχραιμία. Ας βγάλουμε τα νεύρα μας αλλού, όχι μεταξύ μας. Η χρονιά προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη, ακόμα περισσότερο από την περσινή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρικυμίας την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Τρικυμίας for the post (total 3):
soigol, WeWillRockYou, Apil44
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:57 Για να ειμαστε στο θεμα μας και παλι:

Στο δια ταυτα:

- Ενεργοποιηση του λαου του ΠΑΟΚ σε καθε επιπεδο κατα του πραξικοπηματος εναντιον του ΠΑΟΚ
- Συνδεσμοι διπλα στον Σαββιδη και ξεκαθαρη θεση απο ολους τους συνδεσμους
- Αμεση Γενικη Συνελευση χθες
- Ερωτησεις στη συνεντευξη τυπου απο τον λαο του ΠΑΟΚ
- Εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που το πραξικοπημα πετυχει.

Οσο αφορα το τελευταιο σεναριο θα προσπαθησω να στρογγυλοποιησω μια αποψη
που εχω καιρο για το γηπεδο (την οποια εχω απο παντα και εχω καταθεσει την αποψη μου)
για να χρησιμοποιηθει τωρα απο σποντα.

Αν το πραξικοπημα πετυχει, μια προταση (που μπορει να τεθει και στη ΓΣ του Συλλογου)
για ανταλλαγη οικοπεδων και κτισιμο του γηπεδου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ
της πολιτειας χωρις τη χρηση κεφαλαιων απο επενδυτες.
Αυτη ειναι η αποψη μου ουτως ή αλλως και απο πολλα χρονια πριν και ασχετως των τελευταιων γεγονοτων
(την εχω εξηγησει ηδη και δε επεκταθω εδω).

Ετσι, θα τελειωνε το θεμα της ιδιοκτησιας της ΠΑΕ, του γηπεδου και του διχασμου.
Ταυτοχρονα θα ειχαμε γηπεδο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΩΡΕΑΝ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,
την Τουμπα ορθια καβαντζα μεχρι να κτιστει το νεο(γιατι τωρα οπως και να γινει μπορει να εχουμε
κλαματα οπως αεχ αν γκρεμιστει) και ολα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ που θα ειχαν ολα αυτα
καθως και η χρηση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ.
Καλημέρα
Αυτό που προτείνεις αν καταλαβαίνω είναι η ίδια διαδικασία με αυτή που ακολουθεί ο βαζελος με το γήπεδο στο βοτανικό;;;
Αν ναι υπάρχει υπάρχει το εξής πρόβλημα.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να συνδράμει θετικά και η πολιτεία.
Πώς μπορεί να συμβεί αυτό όταν υποθέτουμε ( και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο μετά τα χθεσινά γεγονότα ότι πίσω από την κίνηση του Μυστακίδη υπάρχουν παράγοντες που επιθυμούν εκρίζωση και εκδίωξη του Σαββίδη από την Ελλάδα)
Επίσης αυτό δεν πρέπει να ζητηθεί από τον ΑΣ;
Πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν ο ΑΣ έχει επιλέξει πλευρά;
Αν καταλαβαίνω σωστά λέω και πάλι αυτό που γράφεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:20 Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν οδηγήσουν σε κάτι κακό δηλαδή, που δεν διασφαλίζουν τη συνέχεια του έργου με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται τώρα;

Για να προσπαθήσουμε να μπούμε στο παρακείμενο και να αφήσουμε στην άκρη τα υπόλοιπα τέλος πάντων.
Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16? Μονο μην μου πει κανεις η κοστολογηση του εργου. Αυτο απλα δεν υπαρχει.Και επειδη στη ζωη μου εχω υπογραψει αρκετα μνημονια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αυτο που εμφανισε η ΠΑΕ ειναι μνημειο προχειροτητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.

Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το θέμα. Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.

Και ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε χθες. Κάνει τις κινήσεις του χρόνια τώρα. Εχει 1 χρόνο ή 2 που τον είχαμε δει στο Καυτατζόγλειο; Και πριν από αυτό ήταν στην Τούμπα με σουίτα. Και προφανώς ο πόλεμος που βλέπουμε τώρα διαδραματίζεται καιρό για να του την έχει πάρει ο Ιβάν.

Αλλά και του Μυστακίδη τις προθέσεις δεν τις ξέρουμε. Θέλει τον ΠΑΟΚ για το καλό του ΠΑΟΚ; Θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ; Ή θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν επικηρύξει τον Ιβάν και το bounty είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ΠΑΟΚ;

Οσο δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Και προς το παρόν ούτε ο Ιβάν μας ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε ο Μυστακίδης.

Καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει ήδη προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης όχι, αλλά ο Ιβάν έχει καρπωθεί και πράγματα από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μυστακίδης όχι. Επίσης η εικόνα του Ιβάν την τελευταία 5ετια σηκώνει πολλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν προσωπικά δεν θα μπορέσω να πάρω λάβαρο με την φάτσα του και να βγω μπροστά.

Εδώ που είμαστε, δεν διαλέγω πλευρά, όχι γιατί θέλω να είμαι ισαποστακιας και να πάω με τον νικητή, αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
Φιλε gika,
Τις προθεσεις του Ιβαν και του Τελη δεν προκειται να τις μαθεις ποτε γιατι δεν ειναι αδελφια σου.
Κρινουμε με βαση τα δεδομενα οπως εχω πει εκατο φορες και τις επαναληψεις.
Εχω γραψει εκατο φορες οτι ο Ιβαν ειναι απαραδεκτος στο ποδοσφαιρικο κομματι
και δε θα το ξαναγραψω τωρα το γιατι.
Χρηματα ομως εχει και μπορει να τα δωσει και αυτο αποδεικνυεται με τις συνεχομενες αυξησεις
Μετοχικων κεφαλαιων και αυτα ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Περυσι εδωσε με τα συμβολαια και την εφορια μαζι
για φορ 15+ εκατομυρια. Τωρα το οτι τα πεταξε γιατι δεν ακουει κανεναν ειναι αλλο και αυτο ειναι το προβλημα.
Το οτι τα εδωσε ομως ειναι δεδομενο. Το οτι εχει λεφτα και τα βαζει στην Ελλαδα αυτο ειναι δεδομενο.
Και στον ΠΑΟΚ (λιμανι, πορτο καρρας προσφατα, καμια αποεπενδυση). Αυτα ειναι δεδομενα.

Για το γηπεδο. Το γηπεδο θελει 150 το λιγοτερο. Ναι το ειπε. Ειπε και οτι θα μας βαλει
τοπ 20. Δεν το κανε. Μπορει; Ναι μπορει πρακτικα. Θελει; Δεν ξερω
Κανει αυτα που θα επρεπε; OXI. Γιατι;
Για το γηπεδο: Κανεις δεν τον πιεσε(λαος, ΑΣ, ΜΜΕ). Κανεις δεν το βοηθησε(κυβερνηση, ΑΣ, λαος)
Για το τοπ 20: Κανεις δεν τον πιεσε(λαος,ΜΜΕ)

Επαναπαυτηκε; NAI Κανει μεγαλες υποσχεσεις και βγαινει ψευτης; ΝΑΙ
Το κανουν αυτο οι προεδροι ολων των ελληνικων ομαδων; NAI
Αλλαζει; NAI (φανηκε απο τον Ντελια, αλλα εστω και με αυτον τον απαραδεκτο τροπο απο το γηπεδο)

Εχει πετυχει με τη μαγκια του και τη ντομπροσυνη του
και χωρις υπογειους τροπους την αλλαγη
στο ΑΙΛΙΝΙΚΩ ποδοσφαιρο (διαιτησια, βαρ,β ομαδες, τελος παραγκας, κλπ)

Πες μου τωρα ενα καλο και σωστο και ηθικο πραγμα που εκανε ο Μυστακιδης.
Τον ειδες ποτε;
Μιλησε ποτε;
Ειπε ανοιχτα οτι θελει την ΠΑΕ;
Παει να παρει υπογειως την ΠΑΕ;
Χρησιμοποιει οποιο τροπο υπαρχει και κανει ανιερες συμμαχιες;
Εμπλεκεται μια σιχαμερη κυβερνηση σε αυτο;
Υπαρχουν και αλλοι λογοι εκτος απο τον ΠΑΟΚ;
Εχει γινει συμφωνια με τον ΑΣ;

Οταν ηρθε ο Σαββιδης να παρει την ΠΑΕ, ειχες Γουμενο.
Ο Σαββιδης πηγε να κανει το ιδιο. Εφαγε πορτα και καλως.
Αλλα εκατσες αλλα τρια χρονια με Γουμενο και μετα αλλα τοσα με Ζαγορ
και δεν ειπες τιποτε.

Οταν ξαναηρθε ομως, ηρθε σαν κυριος, πληρωσε τα χρεη,
οταν η αεχ επεσε στη γ εθνικη και καποιοι καναν
ηρωα τον τιγρη που εφυγε με μετοχικο κεφαλαιο τεσσερα
εκατομυρια και πηρε 90ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ απο Ηλιοπουλο
και λενε οτι ο Σαββιδης ζητησε 250 και ειναι πολλα
οταν το μετοχικο κεφαλαιο ειναι 160 εκατομυρια!
Η συνεχεια γνωστη. Λεφτα πετουσε, δεν εβαζε,
χιλιοεξηγημενα απο οσους καναμε σκληρη κριτικη,
οταν καποια παπαγαλακια απλα γλυφανε τον Ιβαν.
ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑΝΕ. ΠΟΛΛΑ!
Και λεφτα ΕΧΕΙ. ΠΟΛΛΑ!

Και ολα τα παραπανω, ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ και οχι καφενειακα σεναρια.

Και για να τελειωνω. ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΙΧΕΣ ΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΑΤΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ , ΟΤΑΝ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αν αυτο εχει 0.00001 λογικη γνωριζοντας ποιος ειναι ο Γουμενος, ο Μυστακιδης και ο Σαββιδης,
τοτε ο καθενας εχει τις δικες του ηθικες αξιες (δεν αναφερομαι σε σενα), ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ......
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
Apil44, trelopaoki89, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:05
Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:29 Τελευταία φορά που τις θάψαμε , προσλάβαμε τον Κουγια.

Μ αρέσει που δεν απαντάς σε απολύτως τίποτα από όσα ρωτάω.

Και συγνώμη που γκρινιάζουμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό , νόμιζα υποστηρίζουμε και γράφουμε για ποδοσφαιρική ομάδα και το αγωνιστικό είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να σχολιάζουμε.

Επίσης μπράβο σου για την προσπάθεια να με παρουσιάσεις ως παρανοϊκό γκρινιάρη, αλλά ευτυχώς έχουμε μνήμη και θυμόμαστε τι γίνεται στο αγωνιστικό όχι μόνο φέτος , αλλά εδώ και πέντε χρόνια.

Να είσαι καλά.
Odi, μην αφήνεις την οργή σου να σε τυφλώνει.

Παρουσιάζεις μια ομάδα παρατημένη και σαφώς είναι δικαίωμά σου, αλλά αν θες τη γνώμη μου, κάποιες ομάδες που χτίστηκαν μέσα στην 5ετία είναι πολύ πιο ποδοσφαιρικές για παράδειγμα από την ομάδα του double του 2018-2019.

Για μένα, η ομάδα του του 2023, είχε μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις και ναι, είναι κρίμα που αντί να πατήσει σε αυτό πέρυσι μπήκαμε σε μια καταστροφική περίοδο. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο θέμα του συλλόγου που φάνηκε ξεκάθαρα, είναι πως δυσκολεύεται να ερμηνεύσει και να διαχειριστεί της επιτυχίες του.

Σε καμία περίπτωση όμως η ομάδα δεν είναι παρατημένη 5 χρόνια. Μια παρατημένη ομάδα με το σκάνδαλο Αυγενάκη, θα έκανε παρέα με τη γειτονιά του Καυτατζογλείου στα σαλόνια της Football League.
Η ομάδα που χτίστηκε το 2023 ήταν όντως πολύ καλή. Αλλά πώς χτίστηκε;

Μετά από τρεις προκρίσεις, η πρώτη εκ των οποίων έγινε με ηρωικό τρόπο μέσα στο Ισραήλ με καμία ενίσχυση μεταγραφική (Πλην Μπάμπα).
Στην δεύτερη πρόκριση στην Κροατία κατεβήκαμε με χαφ τον Σβαμπ και τον Φελίπε Σοάρες και τρίτο τον Οζντόεφ που είχε στην ομάδα 48 ώρες.
Και στα play off , οκ ήρθαν μετά οι Σκωτσέζοι της πλάκας.

Μετά είδαμε τις μεταγραφές. Και μάλιστα όχι μετά την πρόκριση απλά, αλλά μετά τις πωλήσεις Νάρει και Αουγκούστο.

Και τί έγινε μετά από εκείνη την ομάδα; Τον Γενάρη ήμασταν πρώτοι και ήρθε μόνο ο Ότο και μετά Μεταγραφική ολιγωρία, τουρλουμπούκι, λάθος επιλογές, καθυστερήσεις. Πήγαμε με τη Μάλμε χωρίς χαφ και χωρίς φορ;

Να πάω πιο πίσω; Στη χαμένη ευκαιρία με την Κράσνονταρ; Στις πωλήσεις 80 εκατομμυρίων ευρώ την τελευταία πενταετία;

Έχετε λάθος αν πιστεύετε οτι εγώ ξύπνησα μια μέρα ξαφνικά και γράφω για τα λάθη του Ιβάν. Ο Ιβάν έχει κάνει τόσα λάθη στο αγωνιστικό που αν ξεκινήσω τώρα, θα τελειώσω σε ένα χρόνο.

Εσείς Sera ξέρετε τί κάνετε; Διαβάζετε φίλε μια κριτική και τον βάζετε τον άλλον σε ένα στρατόπεδο.

"Τί, έγραψε για τα λάθη του Ιβάν;; Τα παίρνει, είναι ΝΔ , είναι φυτευτός, είναι το ένα και είναι το άλλο, δεν έχει αξίες, δεν είναι ΠΑΟΚ, θέλει sugar daddy".

Είχαμε μια Νέα Τούμπα στα συρτάρια τρία χρόνια και έναν Ιβάν εξαφανισμένο πέντε χρόνια. Το γράφουμε αυτό και νομίζετε οτι θέλουμε να θάψουμε τον Ιβάν και να τον διώξουμε και δεν ξέρω εγώ τι. Το αμφισβητεί κανένας;

Δεν βλέπετε οτι τα λάθη του Ιβάν οδήγησαν στην φετινή τραγωδία;Τα μεγάλα του λόγια, οι υποσχέσεις που έμειναν στα συρτάρια, η έλλειψη επικοινωνίας η τραγική διαχείριση αγωνιστικών και μη θεμάτων.

Μην βλέπετε εχθρούς αυτούς που λένε μια άποψη. Χίλια καλά έχει κάνει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, τον γιγάντωσε, τον έκανε πρωταγωνιστή. Αλλά αν δεν λέμε και τα στραβά, δεν είμαστε οπαδοί. Είμαστε χειροκροτητές.

Βάζετε εσείς το χέρι στη φωτιά οτι χωρίς σκιώδη, φυτευτό Μυστακίδη θα είχαμε τώρα μνημόνιο κατασκευής της Νέας Τούμπας; Θα είχαμε άφιξη Ιβάν στο γήπεδο; Θα είχαμε ανανέωση Κωσταντέλια; Τί δείχνει το πρόσφατο παρελθόν;
These users thanked the author Odi for the post (total 4):
psykoman, soigol, Blackgr4, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:26
Sera4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:20 Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16? Μονο μην μου πει κανεις η κοστολογηση του εργου. Αυτο απλα δεν υπαρχει.Και επειδη στη ζωη μου εχω υπογραψει αρκετα μνημονια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αυτο που εμφανισε η ΠΑΕ ειναι μνημειο προχειροτητας.
Η άδεια τζος.
Για να βγει εγγυητική για έργο πρέπει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.
Πράγμα που εξαρτάται από την άλλη πλευρά ΑΣ-Μυστα-Κυβέρνηση και όχι από τον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι @FreeWatcher δεν απαιτειται καμια αδεια για να γινει αυτο,στο λεω μετα βεβαιαοτητας.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

(Είπα να γραψω τα) Γεγονότα έως τώρα:

1. Η ομάδα δεν είναι παρατημένη, έχει καλό ρόστερ και της λείπουν τρείς τέσσερεις δυνατές προσθήκες. Έγινε καλή προετοιμασία. (με λεφτά ΠΑΕ)
2. Ο Ντέλιας έμεινε αν και κάποιοι άσχετοι με την μπάλα τον είχαν πουλήσει. (με λεφτά ΠΑΕ)
3. Νέα τούμπα δεν υπάρχει αλλά από τα μέσα Ιουνίου και μετά έχουμε δύο Κροίσους που θέλουν να φτιάξουν το γήπεδο. Ο ένας είναι ο Ιβάν (ΠΑΕ)
4. Ο ιβάν (ΠΑΕ) έχει κωλυσσιεργήσει στο θέμα της Νέας Τούμπας. Έχει όμως ρίξει λεφτά για σχέδια (3 χαρτιά;) και επίσης έχει ρίξει 6 χαρτιά για να αγοράσει τον χώρο για το προπονητικό (σύμφωνα με τον Αγγελο). Άρα υπάρχει μιά άλφα ρευστότητα σε αντίθεση με ό,τι γράφεται. Αυτό δείχνει και η επέκταση του Λιμανιού που απαιτεί μεγάλα κεφάλαια. Άρα ΔΕΝ ισχύει το ότι η ρευστότητα του Ιβάν είναι μηδενική (γραμμή Μετρόπ, Σαμπράκου).
5. Ο Τέλης (ΑΣ) μπήκε επιθετικά χωρίς ιδιαίτερη διαφάνεια και προχώρησε στην πράξη παρουσιάζοντας 250 εκ, με προορισμό την κατασκευή του έργου. Γράφω ΑΣ γιατί είναι γεγονός, μέσω ανακοίνωσης οτι συμφώνησαν.
6. Ο ΑΣ ζήτησε από την ΠΑΕ να κάνει και αυτή (ο Ιβάν) κάτι ανάλογο. Με 6 μήνες διορία. Αυτό ίσως και να έρχεται σε αντίθεση με το 5, αφού δεν έγινε γνωστό τί έχει υπογραφεί με τον Τέλη. Η ΠΑΕ ζητάει άμεση υπογραφή Μνημονίου απο τον ΑΣ, κάτι που ᾽᾽αναβλήθηκε᾽᾽. Η ΠΑΕ λέει οτι πρώτα θα γίνει η κοστολόγηση και μετά θα δώσουμε την εγγυητική. Λογικό, αλλά ...
7. Ο Τέλης ιδρύει εταιρία ειδικού σκοπού Νεα Τουμπα κλπ, ουσιαστικά παρακάμπτοντας το επιχείρημα της κοστολόγησης και δείχνοντας οτι το εργο μπορεί να προχωρήσει άμεσα και ανάλογα με την κοστολόγηση θα χρησιμοποιηθούν τα 250 τα οποία θα δεσμευτούν ΠΡΙΝ την κοστολόγηση.
8. Ο ΑΣ θα κάνει συνεντευξη τύπου στις 4 Αυγούστου.

Εμένα το τί συμβαίνει αυτή την στιγμή στο γηπεδικό και στον ΠΑΟΚ μου φαίνεται σαν ένα παιχνίδι σκάκι δύο επιχειρηματιών. Ούτε πρόβλημα ρευστότητας βλέπω από την πλευρά Ιβάν, ούτε θεωρίες συνωμοσίες αμερικάνων και λιμανιών βλέπω. Ο Σαββίδης έχει ρίξει άπειρα λεφτά στο λιμάνι και σε άλλες επενδύσεις. Πώς θα τον ᾽᾽διώξουν᾽᾽ρε παληκάρια; Προσέξτε ΔΕΝ λέω οτι ο Τέλης δεν θέλει την ΠΑΕ. Φυσικά αυτήν θέλει.

Το γήπεδο είναι ένα τεράστιο φιλέτο. Ο ΠΑΟΚ με την Νέα Τούμπα θα μεγαλουργήσει και θα φέρει τεράστια έσοδα στον (στούς) ιδιοκτήτη(ες).

Θεωρώ οτι ως Έλληνες φοβόμαστε οτι θα μπούν λαμόγια στον ΠΑΟΚ και θα μας καταστρέψουν την καψούρα, τα ιδεώδη μας την παιδική αγνότητα αγάπη που λέγεται ΠΑΟΚ. Αλλά όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα είναι υποθετικά, άλλοι ανεβάζουν πίεση, άλλοι είναι έτοιμοι να βγούν στους δρόμους γιατί ᾽᾽γίνεται πραξικόπημα᾽᾽.

Η αλήθεια όμως είναι οτι η ΠΑΕ ανήκει στον Ιβάν και όπως γράφτηκε πολλάκις, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να βγεί στην επίθεση ακριβώς όπως έκανε με το λιμάνι κλπ. Εγώ προσωπικά έχω αμφιβολίες αν ο ΠΑΟΚ είναι προτεραιότητα του Ιβάν (όπως ισχυρίζεται). Ένας δισεκατομμυριούχος πεισματάρης πόντιος όπως ο Ιβάν σε αυτήν εδώ την συγκυρία θα πρέπει να βγει στην επίθεση και να κάνει το έργο. Είναι στο χέρι του. Άρα όλοι εσείς που στεναχωριέστε (δικάιως) θα πρέπει να περιμένετε να δείτε τις προθέσεις και ενέργειες του προέδρου. Εγώ ευελπιστώ οτι στο τέλος θα βρεθεί μία λύση και θα γίνει το γήπεδο με έναν τρόπο ενωτικό.

Το να μιλάμε για πραξικοπήματα και διχασμούς είναι ό,τι χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16?
Τζόσουα δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά ρε φίλε εδώ μεταξύ μας μιλάμε.

Προτείνεται από την ΠΑΕ το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας. Ποιες είναι δηλαδή οι σοβαρές ενστάσεις επί αυτού.

Εγώ για παράδειγμα διαβάζω.

-12 μήνες + 4 (αχρείαστοι να είναι) για την έναρξη των εργασιών, μπουλντόζες που λέμε δηλαδή.
-Οικονομικές εγγυήσεις πριν την έναρξη της κατασκευής. Αν θέλει διευκρινήσεις ο ΑΣ για το είδος των εγγυήσεων κλπ να ζητήσει από την ΠΑΕ τι θέλει.
-Συμμετοχή και επίβλεψη του ΑΣ σε όλα τα στάδια από την έκδοση των αδειών μέχρι την κατασκευή.
-Ρήτρες για μη τήρηση χρονοδιαγραμμάτων. Πληρωμή ενοικίων μετεγκατάστασης κλπ.
-Σε περίπτωση αδυναμίας κατασκευής, στη χειρότερη ο ΑΣ θα είναι μια μελέτη έτοιμη και μια οικοδομική άδεια, για να βάλει όποιον γουστάρει να χτίσει.

Ποιο είναι δηλαδή το σημείο στο οποίο μπορεί κάποιος να ανησυχήσει. Ξαναλέω στο χειρότερο σενάριο ο ΑΣ θα είναι με έτοιμες μελέτες, σχέδια άδειες για να κάνει χτίσει με τον οποιοδήποτε Μυστακίδη. Σε ένα χρονικό διάστημα που θεωρείται φυσιολογικό για το τρέξιμο αυτών των ενεργειών.

Άρα ποιο είναι το θέμα που μας ρίχνει σε αυτή την εσωστρέφεια;

Για αυτό που ρωτάς παίζουν πολλά σενάρια, από το ότι αισθάνεται προσβεβλημένος ο άλλος που τον αντιμετωπίζουν έτσι σε σχέση με άλλους (πράγμα που σε εγωιστές δισεκατομμυριούχους είναι και το πιο σύνηθες), μέχρι του ότι δεν επαρκεί ο χρόνος για να εμφανίσει τα κεφάλαια -έστω και κατ' εκτίμηση- στην Ευρώπη, ή έχει κάποια πώληση στα σκαριά ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση το μνημόνιο αναφέρει ρητά οικονομικές εγγυήσεις για την έναρξη του έργου.

Άρα για τελευταία φορά με βάση τους όρους του μνημονίου, ποιό ήταν το πρόβλημα για το ΔΣ του Ερασιτέχνη.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
astral, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

FreeWatcher έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:36

Η άδεια τζος.
Για να βγει εγγυητική για έργο πρέπει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.
Πράγμα που εξαρτάται από την άλλη πλευρά ΑΣ-Μυστα-Κυβέρνηση και όχι από τον Ιβάν.
Μπορείς αύριο να ανοίξεις μια κατασκευαστική εταιρία, να ορίσεις το μετοχικό της κεφάλαιο βάσει προσεγγιστικής κοστολόγησης του έργου και να καταθέσεις και όλο το ποσό χωρίς να έχει βγει καμία απολύτως άδεια.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”