Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Για να ειμαστε στο θεμα μας και παλι:
Στο δια ταυτα:
- Ενεργοποιηση του λαου του ΠΑΟΚ σε καθε επιπεδο κατα του πραξικοπηματος εναντιον του ΠΑΟΚ
- Συνδεσμοι διπλα στον Σαββιδη και ξεκαθαρη θεση απο ολους τους συνδεσμους
- Αμεση Γενικη Συνελευση χθες
- Ερωτησεις στη συνεντευξη τυπου απο τον λαο του ΠΑΟΚ
- Εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που το πραξικοπημα πετυχει.
Οσο αφορα το τελευταιο σεναριο θα προσπαθησω να στρογγυλοποιησω μια αποψη
που εχω καιρο για το γηπεδο (την οποια εχω απο παντα και εχω καταθεσει την αποψη μου)
για να χρησιμοποιηθει τωρα απο σποντα.
Αν το πραξικοπημα πετυχει, μια προταση (που μπορει να τεθει και στη ΓΣ του Συλλογου)
για ανταλλαγη οικοπεδων και κτισιμο του γηπεδου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ
της πολιτειας χωρις τη χρηση κεφαλαιων απο επενδυτες.
Αυτη ειναι η αποψη μου ουτως ή αλλως και απο πολλα χρονια πριν και ασχετως των τελευταιων γεγονοτων
(την εχω εξηγησει ηδη και δε επεκταθω εδω).
Ετσι, θα τελειωνε το θεμα της ιδιοκτησιας της ΠΑΕ, του γηπεδου και του διχασμου.
Ταυτοχρονα θα ειχαμε γηπεδο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΩΡΕΑΝ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,
την Τουμπα ορθια καβαντζα μεχρι να κτιστει το νεο(γιατι τωρα οπως και να γινει μπορει να εχουμε
κλαματα οπως αεχ αν γκρεμιστει) και ολα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ που θα ειχαν ολα αυτα
καθως και η χρηση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ.
Στο δια ταυτα:
- Ενεργοποιηση του λαου του ΠΑΟΚ σε καθε επιπεδο κατα του πραξικοπηματος εναντιον του ΠΑΟΚ
που εχω καιρο για το γηπεδο (την οποια εχω απο παντα και εχω καταθεσει την αποψη μου)
Αν το πραξικοπημα πετυχει, μια προταση (που μπορει να τεθει και στη ΓΣ του Συλλογου)
Αυτη ειναι η αποψη μου ουτως ή αλλως και απο πολλα χρονια πριν και ασχετως των τελευταιων γεγονοτων
Ετσι, θα τελειωνε το θεμα της ιδιοκτησιας της ΠΑΕ, του γηπεδου και του διχασμου.
την Τουμπα ορθια καβαντζα μεχρι να κτιστει το νεο(γιατι τωρα οπως και να γινει μπορει να εχουμε
κλαματα οπως αεχ αν γκρεμιστει) και ολα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ που θα ειχαν ολα αυτα
Από τα σχόλια με τεράστιο ενδιαφέρον που πρέπει να ανοίξει συζήτηση!!!anatolikos2 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:56 Με αυτήν την ιστορία το διακύβευμα φαίνεται να μην είναι ούτε το γήπεδο, ούτε το αγωνιστικό, ούτε τίποτα από όλα αυτά.
Το μεγαλύτερο θέμα που αναδύθηκε αυτό το διάστημα είναι ποιος τελικά είναι ο ΠΑΟΚτσής το 2025.
Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχαμε μέσα στο μυαλό μας;
Μήπως άλλα μας λέει η φαντασία μας και άλλα δείχνει η πραγματικότητα;
Εγώ θεωρούσα ότι θα έχουν μια στάση ουδετερότητας (πλην Θ4).
Από το θράσος όμως των κινήσεων ΑΣ και Μυστακίδη αρχίζω και πιστεύω ότι έχει γίνει η επιλογή στρατοπέδου, έχει μπει η πλάτη και θα επαληθευτεί ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα
Από το θράσος όμως των κινήσεων ΑΣ και Μυστακίδη αρχίζω και πιστεύω ότι έχει γίνει η επιλογή στρατοπέδου, έχει μπει η πλάτη και θα επαληθευτεί ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα
- Dimitris_L4
Πως ειναι δυνατον να λετε ετσι απλα οτι η ομαδα ειναι παρατημενη ρε παιδια..ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ??? Προπερσι κλαιγαμε απο χαρα, ημασταν αγκαλιασμενοι ολοι κ πανηγυριζαμε το πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωταθλημα που πηρε ομαδα στο Ελλαδισταν..
Λαθη ?? ναι εγιναν πολλα...αλλα οχι και παρατημενη...
Λαθη ?? ναι εγιναν πολλα...αλλα οχι και παρατημενη...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 5):
- Thax, WeWillRockYou, Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
Μόνο εμένα έχει προβληματίσει η ανακοίνωση της Θ4 μετά την πρώτη ανακοίνωση του ΑΣ;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:57 Για να ειμαστε στο θεμα μας και παλι:
Στο δια ταυτα:
πρωτόγνωρος ο "διχασμός" που έχει προκύψει στα διοικητικά. 18 χρόνια εδώ μέσα, δε θυμάμαι ξανά τέτοιον χαμό.
ούτε στην επιστροφή του 14 δεν είχε γίνει αυτό το πράγμα.
και η φάση είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι κάποια μεριά έχει άδικο. και οι 2 έχουν τα ποιντ τους.
εντωμεταξύ, με όλα αυτά που έχουν γίνει, σκέφτεσαι "να μπω να δω για μεταγραφές? τι μεταγραφές τώρα, που έχει μαμηθεί το σύμπαν?"
παράξενη σκέψη για καλοκαίρι, που άλλοτε ήμασταν νυχθημερόν καρφωμένοι με το f5 πατημένο
θα ευχηθώ τα "απόνερα" της διαμάχης των βοδιών, να μην εμφανιστούν στο γήπεδο αναμεταξύ των βατράχων
υγ. καλορίζικος rexaris
ούτε στην επιστροφή του 14 δεν είχε γίνει αυτό το πράγμα.
και η φάση είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι κάποια μεριά έχει άδικο. και οι 2 έχουν τα ποιντ τους.
εντωμεταξύ, με όλα αυτά που έχουν γίνει, σκέφτεσαι "να μπω να δω για μεταγραφές? τι μεταγραφές τώρα, που έχει μαμηθεί το σύμπαν?"
παράξενη σκέψη για καλοκαίρι, που άλλοτε ήμασταν νυχθημερόν καρφωμένοι με το f5 πατημένο
θα ευχηθώ τα "απόνερα" της διαμάχης των βοδιών, να μην εμφανιστούν στο γήπεδο αναμεταξύ των βατράχων
υγ. καλορίζικος rexaris
Παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ και είχα και λογαριασμό παλαιότερα αλλά δυστυχώς έχασα το μειλ. Όπως και να έχει καλώς σας ξαναβρήκα.
Ήθελα απλά να πω, ότι όλοι παιδιά θέλουμε το καλύτερο για την ΠΑΟΚαρα μας. Όλοι θέλουμε καινούργιο γήπεδο, πρωταθλήματα και CL, και, και, και.. Όμως ειλικρινά, με τα όσα λάθη του έχει κάνει ο Σαββίδης, δεν μπορεί να βγαίνει ισοβαρης με μια άγνωστη ποσότητα. Ποιος είναι ο Μυστακιδης, τι θέλει απο την ομάδα μας, γιατί γίνονται όλα κρυφά από τον ΑΣ? Ποιος δεν θα ήθελε να έρθει με έναν πιο ντόμπρο τρόπο και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας; Δεν είμαστε Σαββίδης αλλά ΠΑΟΚ, όμως αυτό που επιχειρείται αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο πολύ με πραξικόπημα.
ΥΓ. Επειδή βλέπω να κράζετε τα τελευταία 5 χρόνια. Μόλις πριν 2 χρόνια, πηρε πρωτάθλημα η ομάδα μας και δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην είμαστε διεκδικητές (γιατί ακόμα κ περσι δεν πρεπει να ξεχνάμε την τιμωρία του Λουτσε κ πόσο επηρεασε)
Ήθελα απλά να πω, ότι όλοι παιδιά θέλουμε το καλύτερο για την ΠΑΟΚαρα μας. Όλοι θέλουμε καινούργιο γήπεδο, πρωταθλήματα και CL, και, και, και.. Όμως ειλικρινά, με τα όσα λάθη του έχει κάνει ο Σαββίδης, δεν μπορεί να βγαίνει ισοβαρης με μια άγνωστη ποσότητα. Ποιος είναι ο Μυστακιδης, τι θέλει απο την ομάδα μας, γιατί γίνονται όλα κρυφά από τον ΑΣ? Ποιος δεν θα ήθελε να έρθει με έναν πιο ντόμπρο τρόπο και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας; Δεν είμαστε Σαββίδης αλλά ΠΑΟΚ, όμως αυτό που επιχειρείται αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο πολύ με πραξικόπημα.
ΥΓ. Επειδή βλέπω να κράζετε τα τελευταία 5 χρόνια. Μόλις πριν 2 χρόνια, πηρε πρωτάθλημα η ομάδα μας και δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην είμαστε διεκδικητές (γιατί ακόμα κ περσι δεν πρεπει να ξεχνάμε την τιμωρία του Λουτσε κ πόσο επηρεασε)
- These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
- Apil44, trelopaoki89, paok apo epilogi
Ειναι εντελως θεωρητικο αλλα πιστευω αν γινοταν ενα γκαλοπ σε οπαδους ομαδων, θελετε η ομαδα σας να ενισχυθει με οποιο θεμιτο ή αθεμιτο μεσο, οι ποκιτες και οι αρειανοι θα χτυπουσαν νουμερα Κιμ Γιονγκ Ουν στο ναι. Εμεις θα ημασταν αρκετα πιο κατω, ισως οχι οσο θα θελαμε, αλλα θα υπηρχε διαφορα. Και το πιστευω αυτο.
Μονο οπαδοι ομαδων οπως της γριας, του οφη, της λαρισας κλπ θα ηταν απο κατω μας και αυτο γιατι εχουν αποδεχτει το μεγεθος τους και θα το λεγαν εκ του ασφαλους.
Ο μεσος ΠΑΟΚτσης δεν ειναι αυτος στα ραδιοφωνα παλια και στα σοσιαλ τωρα. Οσοι ζουμε τουλαχιστον στην πολη το αντιλαμβανομαστε. Αλλα σιγουρα υπαρχει μια μεταλλαξη προς το χειροτερο. Ειναι αναποφευκτο και συμβανει παγκοσμιως.
Μονο οπαδοι ομαδων οπως της γριας, του οφη, της λαρισας κλπ θα ηταν απο κατω μας και αυτο γιατι εχουν αποδεχτει το μεγεθος τους και θα το λεγαν εκ του ασφαλους.
Ο μεσος ΠΑΟΚτσης δεν ειναι αυτος στα ραδιοφωνα παλια και στα σοσιαλ τωρα. Οσοι ζουμε τουλαχιστον στην πολη το αντιλαμβανομαστε. Αλλα σιγουρα υπαρχει μια μεταλλαξη προς το χειροτερο. Ειναι αναποφευκτο και συμβανει παγκοσμιως.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- trelopaoki89, paok apo epilogi
Odi, μην αφήνεις την οργή σου να σε τυφλώνει.Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:29 Τελευταία φορά που τις θάψαμε , προσλάβαμε τον Κουγια.
Μ αρέσει που δεν απαντάς σε απολύτως τίποτα από όσα ρωτάω.
Και συγνώμη που γκρινιάζουμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό , νόμιζα υποστηρίζουμε και γράφουμε για ποδοσφαιρική ομάδα και το αγωνιστικό είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να σχολιάζουμε.
Επίσης μπράβο σου για την προσπάθεια να με παρουσιάσεις ως παρανοϊκό γκρινιάρη, αλλά ευτυχώς έχουμε μνήμη και θυμόμαστε τι γίνεται στο αγωνιστικό όχι μόνο φέτος , αλλά εδώ και πέντε χρόνια.
Να είσαι καλά.
Παρουσιάζεις μια ομάδα παρατημένη και σαφώς είναι δικαίωμά σου, αλλά αν θες τη γνώμη μου, κάποιες ομάδες που χτίστηκαν μέσα στην 5ετία είναι πολύ πιο ποδοσφαιρικές για παράδειγμα από την ομάδα του double του 2018-2019.
Για μένα, η ομάδα του του 2023, είχε μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις και ναι, είναι κρίμα που αντί να πατήσει σε αυτό πέρυσι μπήκαμε σε μια καταστροφική περίοδο. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο θέμα του συλλόγου που φάνηκε ξεκάθαρα, είναι πως δυσκολεύεται να ερμηνεύσει και να διαχειριστεί της επιτυχίες του.
Σε καμία περίπτωση όμως η ομάδα δεν είναι παρατημένη 5 χρόνια. Μια παρατημένη ομάδα με το σκάνδαλο Αυγενάκη, θα έκανε παρέα με τη γειτονιά του Καυτατζογλείου στα σαλόνια της Football League.
Όσοι μιλάτε για ενεργοποίηση συνδέσμων, λες και πατάτε ένα κουμπί και μαζεύονται σαν στρατιωτάκια, έχετε εικόνα του τι γίνεται μέσα στους συνδέσμους;
Δε μιλάω για διαφορετικούς συνδέσμους μεταξύ τους που διαφωνούν σε πολλά πράγματα διαχρονικά και τώρα.
Μιλάω ακόμα και μέσα σε έναν σύνδεσμο πόσες φωνές μπορεί να υπάρχουν.
Καλώς ή κακώς το συνδεσμιακό κίνημα δεν είναι ούτε Original ούτε Super 3, που είναι όλοι μπετόν αρμέ και ακολουθούν μια κατεύθυνση που επιβάλλεται από λίγους.
Μου θυμίζει αυτό το πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος που λένε για τα πολιτικά θέματα, αλλά όταν ξεσηκωθεί θα κοιτάμε από την τηλεόραση του σπιτιού μας.
Δε μιλάω για διαφορετικούς συνδέσμους μεταξύ τους που διαφωνούν σε πολλά πράγματα διαχρονικά και τώρα.
Μιλάω ακόμα και μέσα σε έναν σύνδεσμο πόσες φωνές μπορεί να υπάρχουν.
Καλώς ή κακώς το συνδεσμιακό κίνημα δεν είναι ούτε Original ούτε Super 3, που είναι όλοι μπετόν αρμέ και ακολουθούν μια κατεύθυνση που επιβάλλεται από λίγους.
Μου θυμίζει αυτό το πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος που λένε για τα πολιτικά θέματα, αλλά όταν ξεσηκωθεί θα κοιτάμε από την τηλεόραση του σπιτιού μας.
- abc_o_ karpouzas
gika....gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 ..................
.............. αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
Όχι φίλε με αυτό που γράφεις έχεις διαλέξεις...
Δικαίωμα σου είναι...αλλα μην πετάς και την λέξη του ισταποστακια για να εμφανίσεις και μια ουδέτερη στάση αναμονής...
Τι ακριβώς μας λες ότι τα τελευταία 13 χρόνια σε έκαναν....απο αυτά που είδες από τον ιβαν και τον μυστακιδη...να τους βάλεις και τους 2 στον ίδιον κουβα;
13 χρόνια δεν έχεις καταλάβει τις προθέσεις του Σαββίδη ;
Και τον εμπιστεύεσαι το ίδιο...οσο τον μυστακιδη;
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 4):
- Fawkes, Apil44, trelopaoki89, ASTNORD2
Εχω εκφρασει πολλακις απο τοτε που ξεκινησε αυτη η ιστορια την απορια μου, εως και τον εκνευρισμο μου σχετικα με τον τροπο προσεγγισης που εμφανιζει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ η πλευρα Μυστακιδη και αυτο κυριως επικοινωνιακα. Απο εκει και περα ομως η υπερβολη παει συννεφο. Το να εμφανιζεται ο ΑΣ και ο Μυστακιδης ως η προσωποποιηση του εωσφορου που προσβαλει ιδανικα και αξιες του Παοκτση, ενω ο Ιβαν καποιου ειδους ηθικου οδοστρωτηρα που δεν εχει εμφανισει ποτε αντιστοιχα δειγματα και κινουνταν παντα εχοντας αυτα σαν φαρο που φωτιζε το δρομο του οκ το τερματιζει...
- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- paokspren, soigol, smoothcriminal1926
Όσο καλοπροαίρετος και να προσπαθω να ειμαι joshua με το όλο σκηνικο, όλες οι κινήσεις προκαλουν οχι απλα εκνευρισμό αλλα και κατι παραπανω. Το θεατρο του παραλογου η φαση με ευθυνη πρωτίστως τους ΑΣ
- These users thanked the author george188 for the post (total 3):
- astral, Apil44, trelopaoki89