Δεν το έχετε καταλάβει ή δεν θέλετε να το καταλάβετε ότι αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ έχει ξεσπάσει 'πόλεμος'. Στον πόλεμο διαλέγεις πλευρά, δεν έχει εγώ είμαι ουδέτερος, θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια νερόβραστα. Το καλό του ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του πολέμου οπότε αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εκτός και αν περιμένεις το αποτέλεσμα ώστε να διαλέξεις πλευρά. Διπλωματική τακτική αυτή αλλά δεν βοηθάειarrwstos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:04Έλα ρε σοβαρά; Αλήθεια;Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:30 Καλά έλεγε συνέχεια ο Eagle1980 ξανά και ξανά
"Οι μάσκες έπεσαν"
Προσωπικά πλέον, δεν δικαιολογώ κανέναν που δήθεν ανησυχεί για το καλό του ΠΑΟΚ και τον νοιάζει μόνο το γήπεδο και δεν είναι με κανέναν.Το έκανα μέχρι τώρα.
Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ να επιλέξουν πλευρά. Τέρμα οι υποκρισία.
Επίσης, πιο πολύ σέβομαι κάποιον που θα πει στα ίσια ότι είναι με τον Μυστακιδη ακόμη κι αν το θεωρώ προσβολή για την ΠΑΕ, τον Ιβάν και την προσφορά του, παρά αυτόν που γράφει όμορφα και περίτεχνα λογυδρια εκφράζοντας τις ανησυχίες του για να πείσει, να επηρεάσει και να διαμορφώσει εν τέλει απόψεις.
Εύχομαι η πλειοψηφία να είναι με τον Ιβάν. Και φυσικά δεν εννοώ εδώ μέσα.
Τον Ιβάν ειλικρινά θα τον δικαιολογουσα πλέον και για την πιο ακραία αντίδραση. Απο την πιο θετική μέχρι την πιο αρνητική.
Ελπίζω ότι θα βγάλει την πιο θετική.
Τι μας λες; Δεν ανέχεται ουδέτερους; Μας καλείς να επιλέξουμε πλευρά επιχειρηματία και ταυτόχρονα μας λες ότι θα δικαιολογούσες ακόμη και την πιο ακραία αντίδραση από την πλευρά που επέλεξες εσύ;
Είσαι με τα καλά σου καθόλου;
Καταλαβαίνεις τι γράφεις;
Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση κάνεις να φοβηθεί από τις αρλούμπες που λες;
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44, paok apo epilogi
Για αλλη μια φορα δυστυχως ενα μεγαλο κομματι του λαου του ΠΑΟΚ
δεν ειδε τη φακα που ηταν κρυμμενη πισω απο το τυρι.
Δε θα μιλησω για τους λιγους, των οποιων ειναι σεβαστη η γνωμη
που θελουν ξεκαθαρα και τεκμηριωμενα αλλαγη ιδιοκτησιας.
Τα παρακατω τα λεω απο την αρχη της ιστοριας
και δε χαιρομαι καθολου που επιβεβαιωθηκα.
Απλα οταν καποιοι χτιζαν θεωρητικα και φανταστικα
σεναρια, καποιοι απλα βλεπαν τα δεδομενα και τις επαναληψεις.
Α) Οπως καταλαβαν πλεον ακομη και μονοκυτταροι οργανισμοι,
κανεις δε ηλθε να φτιαξει ενα γηπεδο για την καυλα του.
Θελει την ΠΑΕ (οσο μας αφορα) και θελει και αλλα πραγματα
(εκδιωξη Σαββιδη απο τη χωρα, λιμανι, κλπ). Το ονομα του
ειναι Μυστακιδης. Δεν ειναι αορατος αλλα εδω και δυο μηνες
δεν τον εχει δει κανεις........
Β) Οταν εγραψα για Γενικη Συνελευση,
οταν σχεδον κανενας και πουθενα εκτος της ΠΑΕ
δεν το ανεφερε καθολου, λες και δεν υπαρχει Συλλογος παρα μονο ΔΣ,
το εβλεπα και το βλεπω ως μοναδικη ευκαιρια να μαθευτουν
καποια πραγματα που κρυβονται επιμελως σε ενα πιο διευρυμενο σωμα
(ακομα και αν ειναι πιθανον "θετικα" προσκειμενο απο πριν σε καποια ταση)
στο οποιο ο καθενας εχει το δικαιωμα να πει τη γνωμη του
και ως ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ να αποφασισει. Επισης, ειναι κοινα
αποδεκτο ακομη και απο αυτους που βλεπουν με θετικο
ματι την κινηση του Μυστακιδη οτι το ΔΣ του ΑΣ ειναι
πλεον ανυποληπτο. Την ιδια στιγμη, οπως εγραψα
μονο η Γενικη Συνελευση και ο λαος του ΠΑΟΚ μπορει να παρει
μια τετοια αποφαση και ο νοων νοειτω.....
Γ) Στα ξεκαθαρα πλεον και υπουλα πραξικοπηματα, οπως εγραφα και
απο την αρχη, χαρακτηριζοντας πουστια και πραξικοπημα την κινηση Μυστακιδη και ΑΣ οταν
καποιοι συμφορουμιτες δε θελουνε να χαρακτηριζουμε ετσι τετοιες κινησεις(προφανως αν
καποιος κλεφτης στο σπιτι τους το βραδυ θα τον προσφωνησουν κυριο), κατι που επιβεβαιωθηκε
που διχαζουν το λαο του ΠΑΟΚ και καταστρεφουν την ενοτητα, η απαντηση δυστυχως
δε μπορει να ειναι δημοκρατικη, παροτι ειμαι λατρης της συνεονοησης,
της συζητησης, της αμεσης δημοκρατιας και των συναινετικων ομοφωνων αποφασεων,
οπως και αλλων πολιτευματων πολλοι πιο προοδευτικων απο την αμεση δημοκρατια.
Δ) Οσο αφορα τη συνεντευξη τυπου, ειναι μια καλη ευκαιρια να ακουστουν
εκτος απο τις ερωτησεις των δημοσιογραφων και οι ερωτησεις
του λαου του ΠΑΟΚ.....
Ε) Οσο αφορα την εταιρια Μυστακιδη, το ξαναεγραψα.
Θελει η πουτανα να κρυφτει, αλλα η χαρα δεν την αφηνει.
Το ιδιο ισχυει και ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ με τη
"συμφωνια" του ΔΣ με τον Μυστακιδη. Δυστυχως οπως
ξαναεγραψα πριν λιγες μερες, ειναι κατι που φαινεται
απο τα δεδομενα(το ειπε ο Κατσαρης, δεν εμφανιζεται πουθενα
η συμφωνια, εφοσον υπαρχει συμφωνια θα ειναι δεσμευτικη
και δε θα μπορει ΑΛΛΟΣ να κτισει το γηπεδο) και τωρα επιβεβαιωνεται
απο την ιδρυση της εταιριας με την επωνυμια "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΑΕ"
Αυτα εν ολιγοις. Μαθετε να βλεπετε τα δεδομενα και τις επαναληψεις.
Καλα τα σεναρια αλλα για τα καφενεια.
Στο δια ταυτα θα επανερθω.....
δεν ειδε τη φακα που ηταν κρυμμενη πισω απο το τυρι.
Δε θα μιλησω για τους λιγους, των οποιων ειναι σεβαστη η γνωμη
που θελουν ξεκαθαρα και τεκμηριωμενα αλλαγη ιδιοκτησιας.
Τα παρακατω τα λεω απο την αρχη της ιστοριας
και δε χαιρομαι καθολου που επιβεβαιωθηκα.
Απλα οταν καποιοι χτιζαν θεωρητικα και φανταστικα
σεναρια, καποιοι απλα βλεπαν τα δεδομενα και τις επαναληψεις.
Α) Οπως καταλαβαν πλεον ακομη και μονοκυτταροι οργανισμοι,
κανεις δε ηλθε να φτιαξει ενα γηπεδο για την καυλα του.
Θελει την ΠΑΕ (οσο μας αφορα) και θελει και αλλα πραγματα
(εκδιωξη Σαββιδη απο τη χωρα, λιμανι, κλπ). Το ονομα του
ειναι Μυστακιδης. Δεν ειναι αορατος αλλα εδω και δυο μηνες
δεν τον εχει δει κανεις........
Β) Οταν εγραψα για Γενικη Συνελευση,
οταν σχεδον κανενας και πουθενα εκτος της ΠΑΕ
δεν το ανεφερε καθολου, λες και δεν υπαρχει Συλλογος παρα μονο ΔΣ,
το εβλεπα και το βλεπω ως μοναδικη ευκαιρια να μαθευτουν
καποια πραγματα που κρυβονται επιμελως σε ενα πιο διευρυμενο σωμα
(ακομα και αν ειναι πιθανον "θετικα" προσκειμενο απο πριν σε καποια ταση)
στο οποιο ο καθενας εχει το δικαιωμα να πει τη γνωμη του
και ως ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ να αποφασισει. Επισης, ειναι κοινα
αποδεκτο ακομη και απο αυτους που βλεπουν με θετικο
ματι την κινηση του Μυστακιδη οτι το ΔΣ του ΑΣ ειναι
πλεον ανυποληπτο. Την ιδια στιγμη, οπως εγραψα
μονο η Γενικη Συνελευση και ο λαος του ΠΑΟΚ μπορει να παρει
μια τετοια αποφαση και ο νοων νοειτω.....
Γ) Στα ξεκαθαρα πλεον και υπουλα πραξικοπηματα, οπως εγραφα και
απο την αρχη, χαρακτηριζοντας πουστια και πραξικοπημα την κινηση Μυστακιδη και ΑΣ οταν
καποιοι συμφορουμιτες δε θελουνε να χαρακτηριζουμε ετσι τετοιες κινησεις(προφανως αν
καποιος κλεφτης στο σπιτι τους το βραδυ θα τον προσφωνησουν κυριο), κατι που επιβεβαιωθηκε
που διχαζουν το λαο του ΠΑΟΚ και καταστρεφουν την ενοτητα, η απαντηση δυστυχως
δε μπορει να ειναι δημοκρατικη, παροτι ειμαι λατρης της συνεονοησης,
της συζητησης, της αμεσης δημοκρατιας και των συναινετικων ομοφωνων αποφασεων,
οπως και αλλων πολιτευματων πολλοι πιο προοδευτικων απο την αμεση δημοκρατια.
Δ) Οσο αφορα τη συνεντευξη τυπου, ειναι μια καλη ευκαιρια να ακουστουν
εκτος απο τις ερωτησεις των δημοσιογραφων και οι ερωτησεις
του λαου του ΠΑΟΚ.....
Ε) Οσο αφορα την εταιρια Μυστακιδη, το ξαναεγραψα.
Θελει η πουτανα να κρυφτει, αλλα η χαρα δεν την αφηνει.
Το ιδιο ισχυει και ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ με τη
"συμφωνια" του ΔΣ με τον Μυστακιδη. Δυστυχως οπως
ξαναεγραψα πριν λιγες μερες, ειναι κατι που φαινεται
απο τα δεδομενα(το ειπε ο Κατσαρης, δεν εμφανιζεται πουθενα
η συμφωνια, εφοσον υπαρχει συμφωνια θα ειναι δεσμευτικη
και δε θα μπορει ΑΛΛΟΣ να κτισει το γηπεδο) και τωρα επιβεβαιωνεται
απο την ιδρυση της εταιριας με την επωνυμια "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΑΕ"
Αυτα εν ολιγοις. Μαθετε να βλεπετε τα δεδομενα και τις επαναληψεις.
Καλα τα σεναρια αλλα για τα καφενεια.
Στο δια ταυτα θα επανερθω.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
- tolis14, Ragnar1926, Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
Κι εσύ κατευθυνόμενος θα είσαι. Ή θα τα παίρνεις. Έτσι μας είπαν κάποιοι και δεν άνοιξε ρουθούνι.Odi έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:13Μάλιστα.DamoN έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57 @Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που είναι 1000 φορές σημαντικότερα από όποια πτυχή και να το δεις στην καλύτερη σφυρίζετε αδιάφορα στην χειρότερη προσπαθείτε να περάσετε κλίμα ότι είναι φυσιολογικό και όλα καλά .
Στο ξαναείπα και χθες το μόνο σχόλιο που μου έμεινε την μέρα της πώλησης Ντελια ήταν το δικό σου γιατί δεν το περίμενα
Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.
Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.
Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι πέτρες ποιος είμαι και τι είμαι. Δεν χρειάζομαι κανέναν τυχαίο να μου πει αν είμαι ΠΑΟΚ.
Εγώ γράψει άρθρα , έχει ακουστεί η φωνή μου σε ραδιόφωνα, podcast , εκπομπές. Εχω εκφράσει δημόσια τι πιστεύω σε δύσκολες στιγμές.
Για να έρθει ο κάθε ένας να μου λέει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ και ότι με νοιάζει ο Μυστακίδης.
Καλή συνέχεια . Μείνετε μόνοι να τα λέτε μεταξύ σας , να συμφωνείτε.
Οποιος μπορέσει ας διαγράψει τον λογαριασμό μου.
Odi out.
Όποιος έχει διαφορετική άποψη πλέον τρώει μια ταμπέλα στα μούτρα και περιφέρεται από άτομα που έχουν αποκτήσει αιώνια ασυλία και μπορούν να ειρωνεύονται όλη μέρα.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- soigol, smoothcriminal1926
- abc_o_ karpouzas
Έτσι....Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:50
Ας περάσει καμία δεκαετία μέχρι να χωνέψετε ότι ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Το παρελθόν πρέπει να είναι οδηγός μας για να γινόμαστε καλύτεροι αλλά όπως είπες και εσύ ή σκέψη μας για την....ιδεολογία μας...φτανει μέχρι τον κεντιρα και γιατί δεν έχει πάρει μέχρι τώρα αυτά που δικαιούται κάποιος....χωρις να μας νοιάζει πως το χανουμι στο χάντμπολ πάντα στο τέλος μας κερδίζει με γκολ στο τέλος του χρόνου...το βόλεϋ άντρες γυναίκες πάντα είναι ένα τσακ πίσω το μπάσκετ πάντα θέλει έναν χρόνο ακόμη για να ξεχρεώσει και το γυναικείο ποδόσφαιρο έφαγε αποκαθήλωση αντί να γίνεται όλο και καλύτερο και η καλύτερη επιθετικός έφυγε στον βαζελο σε αντίθεση με τον ντελια πού......ουφφφ...εμεινε
Πως μετράτε Μερικοί τον ΠΑΟΚ ; Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το αντρικό ποδόσφαιρο....
Όπως είπα για....το παρελθόν...και τι ακριβώς μας μαθαίνει...
Τα χρόνια που λέει ο.....εξισωτης...και λιγα ακόμη περάσανε για να...καταλαβουμε...οτι
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΉΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το θέμα. Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.
Και ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε χθες. Κάνει τις κινήσεις του χρόνια τώρα. Εχει 1 χρόνο ή 2 που τον είχαμε δει στο Καυτατζόγλειο; Και πριν από αυτό ήταν στην Τούμπα με σουίτα. Και προφανώς ο πόλεμος που βλέπουμε τώρα διαδραματίζεται καιρό για να του την έχει πάρει ο Ιβάν.
Αλλά και του Μυστακίδη τις προθέσεις δεν τις ξέρουμε. Θέλει τον ΠΑΟΚ για το καλό του ΠΑΟΚ; Θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ; Ή θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν επικηρύξει τον Ιβάν και το bounty είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ΠΑΟΚ;
Οσο δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Και προς το παρόν ούτε ο Ιβάν μας ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε ο Μυστακίδης.
Καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει ήδη προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης όχι, αλλά ο Ιβάν έχει καρπωθεί και πράγματα από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μυστακίδης όχι. Επίσης η εικόνα του Ιβάν την τελευταία 5ετια σηκώνει πολλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν προσωπικά δεν θα μπορέσω να πάρω λάβαρο με την φάτσα του και να βγω μπροστά.
Εδώ που είμαστε, δεν διαλέγω πλευρά, όχι γιατί θέλω να είμαι ισαποστακιας και να πάω με τον νικητή, αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το θέμα. Μπορεί ακόμα ακόμα να προτίμησε να πουλήσει ότι μπορούσε τα τελευταία 1-2 χρόνια για να κάνει την αντίπαλη πλευρά να σταματήσει να ενδιαφέρεται. Αλλιως κυνηγάει καποιος την αγορά εταιρίας που έχει περιουσιακά στοιχεία 100+ εκατομμυρίων (Κουλιερακης, Τζιμας, Κωνσταντελιας κτλ) και αλλιώς μια που δεν τα εχει. Το να πουλάς τα Crown Jewels είναι στρατηγική άμυνας σε περιπτώσεις hostile takeover.
Και ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε χθες. Κάνει τις κινήσεις του χρόνια τώρα. Εχει 1 χρόνο ή 2 που τον είχαμε δει στο Καυτατζόγλειο; Και πριν από αυτό ήταν στην Τούμπα με σουίτα. Και προφανώς ο πόλεμος που βλέπουμε τώρα διαδραματίζεται καιρό για να του την έχει πάρει ο Ιβάν.
Αλλά και του Μυστακίδη τις προθέσεις δεν τις ξέρουμε. Θέλει τον ΠΑΟΚ για το καλό του ΠΑΟΚ; Θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ; Ή θέλει τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν επικηρύξει τον Ιβάν και το bounty είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ΠΑΟΚ;
Οσο δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Και προς το παρόν ούτε ο Ιβάν μας ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε ο Μυστακίδης.
Καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει ήδη προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Μυστακίδης όχι, αλλά ο Ιβάν έχει καρπωθεί και πράγματα από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μυστακίδης όχι. Επίσης η εικόνα του Ιβάν την τελευταία 5ετια σηκώνει πολλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν προσωπικά δεν θα μπορέσω να πάρω λάβαρο με την φάτσα του και να βγω μπροστά.
Εδώ που είμαστε, δεν διαλέγω πλευρά, όχι γιατί θέλω να είμαι ισαποστακιας και να πάω με τον νικητή, αλλά γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις και δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο πλευρές.
- These users thanked the author gika for the post:
- smoothcriminal1926
Εύκολο είναι αρκεί να έχεις σαν άνθρωπος τους κατάλληλους μηχανισμούς .
Έστω ότι ο ιβαν δεν έχει μια και δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο λόγω όσων πολύ καλά ξέρουμε ότι διαδραματίζονται και ο νέος είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚΤΣΗΣ με διαρκείας στην 4 πιο πολλά χρόνια από μένα .
Ο τρόπος που πάει να χωθεί και ότι στα 100 έχει διχάσει έτσι τον κόσμο για μένα είναι πανεύκολο να διαλέξω πλευρά
Έστω ότι ο ιβαν δεν έχει μια και δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο λόγω όσων πολύ καλά ξέρουμε ότι διαδραματίζονται και ο νέος είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚΤΣΗΣ με διαρκείας στην 4 πιο πολλά χρόνια από μένα .
Ο τρόπος που πάει να χωθεί και ότι στα 100 έχει διχάσει έτσι τον κόσμο για μένα είναι πανεύκολο να διαλέξω πλευρά
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- Thax, Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
- Vet_eranos
Αν ''ψαχνουμε'' τον Ιβαν στο Ροστοφ,
φανταστειτε τι εχει να γινει με τον Μυστακιδη που μονο σε φωτο τον εχουμε δει και δεν ξερουμε ουτε τον ηχο της φωνης του..
Ασε που ο τροπος που το επιχειρει ειναι τουλαχιστον ακομψος..
ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ..
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ κι ας με τρωει το λιοπηρι ..
φανταστειτε τι εχει να γινει με τον Μυστακιδη που μονο σε φωτο τον εχουμε δει και δεν ξερουμε ουτε τον ηχο της φωνης του..
Ασε που ο τροπος που το επιχειρει ειναι τουλαχιστον ακομψος..
ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ..
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ κι ας με τρωει το λιοπηρι ..
- These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 4):
- Grimson4, Ragnar1926, Apil44, Parolos
Αν μπορει καποιος υπευθυνα, ας μου απαντησει.
Αυτος ο καθηγητης Κωνσταντινιδης Θανασης, που ορισε ο ΑΣ συμβουλο επικοινωνιας, εχει επαγγελματικη σχεση με το μετροκωλις ?
Αν ναι, η αυτογελοιοποιηση, εχει σπασει ολα τα κοντερ.
Αυτος ο καθηγητης Κωνσταντινιδης Θανασης, που ορισε ο ΑΣ συμβουλο επικοινωνιας, εχει επαγγελματικη σχεση με το μετροκωλις ?
Αν ναι, η αυτογελοιοποιηση, εχει σπασει ολα τα κοντερ.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω οριζόντια και κάθετα.gika έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35 Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Το ότι η ομάδα είναι παρατημένη είναι μεγάλος μύθος. Υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, το οποίο πληρώνεται απο τον ιδιοκτήτη. Επίσης υπάρχει ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, ο οποίος επίσης πληρώνεται αδρά από τον ιδιοκήτη. Κάθε χρόνο διεκδικούμε τίτλους και μόλις πέρυσι πήραμε πρωτάθλημα. Είμαστε πλέον παγιωμένοι ως διεκδικητές τίτλων κάθε χρόνο. Πότε έγινε ξανά αυτό με τον ΠΑΟΚ; Έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα που στις οποίες ο ιδιοκτήτης χώνει κάθε χρόνο 2εκ. Δεν χρωστάμε πουθενά. Είμαστε πλέον ισότιμοι του ΠΟΚ και διεκδικούμε (και προκαλούμε) αλλαγές στους κανόνες, βλέπε VAR, διαιτησία, ΕΠΟ κλπ. Πως λοιπόν είναι παρατημένη η ομάδα; επειδή δεν πήραμε φορ ακόμη; ή επειδή δεν εμφανίζεται συχνά ο Σαββίδης; Προφανώς το τι είναι σημαντικό στο μυαλό του καθενός διαφέρει.
Δεύτερον, τις προθέσεις του Μυστακίδη λες δεν τις ξέρουμε. Έλα όμως που μπορούμε να τις υποθέσουμε. Αν ο Μυστακίδης ερχόταν και έλεγε στον Ιβάν, πόσα θέλεις, πάρτα και δώσε μου την ΠΑΕ, τότε ναι κι'εγώ μαζί σου. Έτσι και αλλιώς, λεφτά στην τράπεζα υπάρχουν. Άλλο αυτό όμως και άλλο να προσπαθείς να μπεις από το παράθυρο, υπογράφοντας κρυφές συμφωνίες με τον ΑΣ και ιδρύοντας εταιρείες για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν σου ανήκει. Δεν φανταζόταν δηλαδή ο αγνός ΠΑΟΚτσής ότι αυτό που έκανε θα προκαλούσε προβήματα και διχασμό; σίγουρα το ήξερε, έξυπνος επιχειρηματίας είναι εξάλλου. Γιαν να μην αναφέρω την ταχύτατη δήλωση τηε κυβέρνησης ότι και καλά δεν εμπλεκεται σ'αυτό. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις κάτι για τις προθέσεις του. Όταν κάποιος ξεκινάει κάτι στις σκιές και πλαγίως, μπορείς κάπως να καταλάβεις πως θα πάει στη συνέχεια.
Οι αποδείξεις και τα σημάδια είναι εκεί. Λίγο αν κάνουμε τη χρυσόσκηνη στην άκρη, θα τις δούμε όλοι.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
- abc_o_ karpouzas
Όλοι κάποια στιγμή είπαμε το....καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη....
Μία πίστη στην δικαιοσύνη η οποία...στην τελική...μετράει και το ύψος της ηθικής του καθενός μας......
Μία πίστη στην δικαιοσύνη η οποία...στην τελική...μετράει και το ύψος της ηθικής του καθενός μας......
-
Με αυτήν την ιστορία το διακύβευμα φαίνεται να μην είναι ούτε το γήπεδο, ούτε το αγωνιστικό, ούτε τίποτα από όλα αυτά.
Το μεγαλύτερο θέμα που αναδύθηκε αυτό το διάστημα είναι ποιος τελικά είναι ο ΠΑΟΚτσής το 2025.
Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχαμε μέσα στο μυαλό μας;
Μήπως άλλα μας λέει η φαντασία μας και άλλα δείχνει η πραγματικότητα;
Το μεγαλύτερο θέμα που αναδύθηκε αυτό το διάστημα είναι ποιος τελικά είναι ο ΠΑΟΚτσής το 2025.
Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχαμε μέσα στο μυαλό μας;
Μήπως άλλα μας λέει η φαντασία μας και άλλα δείχνει η πραγματικότητα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anatolikos2 την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author anatolikos2 for the post (total 5):
- Thax, WeWillRockYou, paok apo epilogi, ASTNORD2, ABOLEYTOI
Ας δούμε πρώτα την ανακοίνωση των συνδέσμων. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος τι στάση θα κρατήσουν. Η ανακοίνωση της Θ4 μετά την ανακοίνωση συμφωνίας Μυστακίδη μπερδεύει τα πράγματα.Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:09 Μην τυχον κ λειψουν αρδ κ εκπροσωποι συνδεσμων απο τη συνεντευξη...εκτος αν την κανουν κεκλεισμενων...
-
Αν αγαπούσε την ομάδα πραγματικά δεν θα ακολουθούσε αυτή την τακτική του all or nothing, τώρα οτι και να γίνει η ομάδα θα έχει ζημιωθεί ...ίσως βέβαια αυτός να ήταν ο πραγματικός στόχος του ....DamoN έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:40 Εύκολο είναι αρκεί να έχεις σαν άνθρωπος τους κατάλληλους μηχανισμούς .
- These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 4):
- Thax, WeWillRockYou, paok apo epilogi, ASTNORD2