Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δεν μπορώ να ακούω μπαρούφες στα ράδια.
Πρώτα θα βγει η οικοδομική άδεια. Μετά θα εξασφαλιστεί η όποια χρηματοδότηση. Και μετά τα τεύχη δημοπράτησης και θα βγει ανάδοχος.
Αν δεν μπορέσει τότε ο Ιβάν να βρει χρηματοδότηση, ας την εξασφαλίσει ο Τέλης με τα όποια οφέλη για αυτόν από την εκμετάλλευση του γηπέδου. Χωρίς οικοδομική άδεια τον κόλο του να βαράει κάτω, δεν μπορεί να κανει γήπεδο μονο με proof of funds και να χαμε να λέγαμε. Παρουσίασε καμιά οικ. άδεια και δεν το ξέρουμε? Έλεος με το φάντασμα.
Τωρα γιατι ζητάει ο ΑΣ εγγυήσεις μεχρι 31-12-25, ενώ η άδεια καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βγει του χρόνου και το κυριότερο ο προϋπολογισμός του γηπέδου, είναι ή υποπτο ή έχουν μεσάνυχτα.
Δηλαδή θα τους αρκεί μια απόδειξη χρημάτων πχ 120 εκ, χωρίς να γνωρίζουν πόσο θα κοστίσει τελικά το γήπεδο?
Αν υπογράψουν με Τέλη τον Ιανουάριο 2026 τοτε ξανα από την αρχή με μελέτες και πάνε στραφι οι μελετες του Σαββιδη.
Πρώτα θα βγει η οικοδομική άδεια. Μετά θα εξασφαλιστεί η όποια χρηματοδότηση. Και μετά τα τεύχη δημοπράτησης και θα βγει ανάδοχος.
Αν δεν μπορέσει τότε ο Ιβάν να βρει χρηματοδότηση, ας την εξασφαλίσει ο Τέλης με τα όποια οφέλη για αυτόν από την εκμετάλλευση του γηπέδου. Χωρίς οικοδομική άδεια τον κόλο του να βαράει κάτω, δεν μπορεί να κανει γήπεδο μονο με proof of funds και να χαμε να λέγαμε. Παρουσίασε καμιά οικ. άδεια και δεν το ξέρουμε? Έλεος με το φάντασμα.
Τωρα γιατι ζητάει ο ΑΣ εγγυήσεις μεχρι 31-12-25, ενώ η άδεια καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βγει του χρόνου και το κυριότερο ο προϋπολογισμός του γηπέδου, είναι ή υποπτο ή έχουν μεσάνυχτα.
Δηλαδή θα τους αρκεί μια απόδειξη χρημάτων πχ 120 εκ, χωρίς να γνωρίζουν πόσο θα κοστίσει τελικά το γήπεδο?
Αν υπογράψουν με Τέλη τον Ιανουάριο 2026 τοτε ξανα από την αρχή με μελέτες και πάνε στραφι οι μελετες του Σαββιδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MagdiTolba την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- Apil44
NAI! Με VAR και ξένους διαιτητές και πιο πριν με διοικητική διεθνή επιτροπεία της UEFA !!soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Μπλα μπλα μπλα
Το αγωνιστικό
Ναι ναι ναι
Το αγωνιστικό
Ε δεν είναι το αγωνιστικό το ζήτημα, όταν γίνονται κρυφές συναντήσεις, κρυφές συμφωνίες, ύπουλες διαδικασίες και διχαστικές καταστάσεις από τον ΑΣ
Με το στανιό για μεταγραφές δεν θα μιλάμε
Θα απαντάω σε όσα κρίνω ότι έχουν νόημα
Σαββίδης τέλειος ΔΕΝ υπήρξε ποτέ. Από την πρώτη μέρα λάθη κάνει
Παρεμπιπτόντως, τα λάθη του Σαββίδη ξεκινάνε από το 2012
Του ΑΣ από το 1926
Αλλά επειδή στην πραγματικότητα στα παπάρια σας ο ΠΑΟΚ εσείς πελάτες είστε και θέλετε απλά να πανηγυρίζετε γκολ, λογικό είναι να μιλάμε στο θέμα του ΑΣ και των εξελίξεων, για το άμα έχει ωραία τεχνική ο Μπράντον ώστε να δικαιωσουμε όσους τιμωρούν και εκδικουνται τον Σαββίδη
Εφόσον πιστεύεις εσύ ή πολλοι ότι πρέπει να φύγει ο Σαββίδης γιατί κάνει κακό, τι ακριβώς σας εμποδισε να το πείτε ανοιχτά και έγκαιρα ΠΡΟΤΟΥ βρεθει ο επόμενος sugar daddy;
Έστω και τώρα όμως να μιλάμε ανοιχτά για να έχουμε και κατανόηση του τι θέλουμε
Εγώ σύλλογο ύποπτο που αυτομαχαιρωνεται πισώπλατα, δεν θέλω. Πείτε εσείς ότι είναι ύποπτο αυτό.
Υγ. Επειδή βλέπω ένα σχόλιο για ΕΠΟ: ΠΑΛΙ το ίδιο μπλέξιμο. Την κεντρική ιδέα και το φορτίο τα κουβαλάει ο ΑΣ. ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα και το έγκλημα. Επειδή τυγχάνει το ποδόσφαιρο να είναι το πιο δημοφιλές, δεν σημαίνει ότι είναι η μάνα του συλλόγου. Καταλάβετε το επιτέλους. Το τι λάθη κάνει το Χ τμήμα στις Χ υποθέσεις παραγοντικες ή αγωνιστικές είναι ΗΣΣΟΝΟΣ σημασίας όταν μιλάμε για συμπεριφορές και κηλίδες ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Το αγωνιστικό
Ναι ναι ναι
Το αγωνιστικό
Ε δεν είναι το αγωνιστικό το ζήτημα, όταν γίνονται κρυφές συναντήσεις, κρυφές συμφωνίες, ύπουλες διαδικασίες και διχαστικές καταστάσεις από τον ΑΣ
Με το στανιό για μεταγραφές δεν θα μιλάμε
Θα απαντάω σε όσα κρίνω ότι έχουν νόημα
Σαββίδης τέλειος ΔΕΝ υπήρξε ποτέ. Από την πρώτη μέρα λάθη κάνει
Παρεμπιπτόντως, τα λάθη του Σαββίδη ξεκινάνε από το 2012
Του ΑΣ από το 1926
Αλλά επειδή στην πραγματικότητα στα παπάρια σας ο ΠΑΟΚ εσείς πελάτες είστε και θέλετε απλά να πανηγυρίζετε γκολ, λογικό είναι να μιλάμε στο θέμα του ΑΣ και των εξελίξεων, για το άμα έχει ωραία τεχνική ο Μπράντον ώστε να δικαιωσουμε όσους τιμωρούν και εκδικουνται τον Σαββίδη
Εφόσον πιστεύεις εσύ ή πολλοι ότι πρέπει να φύγει ο Σαββίδης γιατί κάνει κακό, τι ακριβώς σας εμποδισε να το πείτε ανοιχτά και έγκαιρα ΠΡΟΤΟΥ βρεθει ο επόμενος sugar daddy;
Έστω και τώρα όμως να μιλάμε ανοιχτά για να έχουμε και κατανόηση του τι θέλουμε
Εγώ σύλλογο ύποπτο που αυτομαχαιρωνεται πισώπλατα, δεν θέλω. Πείτε εσείς ότι είναι ύποπτο αυτό.
Υγ. Επειδή βλέπω ένα σχόλιο για ΕΠΟ: ΠΑΛΙ το ίδιο μπλέξιμο. Την κεντρική ιδέα και το φορτίο τα κουβαλάει ο ΑΣ. ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα και το έγκλημα. Επειδή τυγχάνει το ποδόσφαιρο να είναι το πιο δημοφιλές, δεν σημαίνει ότι είναι η μάνα του συλλόγου. Καταλάβετε το επιτέλους. Το τι λάθη κάνει το Χ τμήμα στις Χ υποθέσεις παραγοντικες ή αγωνιστικές είναι ΗΣΣΟΝΟΣ σημασίας όταν μιλάμε για συμπεριφορές και κηλίδες ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Στο ίδιο σχόλιο έγραψες ότι στην πραγματικότητα στα παπαρια μας ο ΠΑΟΚ και είμαστε πελάτες και ότι θέλουμε να φύγει ο ιβαν για να έρθει ο επόμενος.
Θα σου έλεγα ντροπή σου , αλλά στερεύουν οι λέξεις.
Κρίμα. Και με ξέρεις πόσα χρόνια.
Θα σου έλεγα ντροπή σου , αλλά στερεύουν οι λέξεις.
Κρίμα. Και με ξέρεις πόσα χρόνια.
Και εγώ λέω ότι βαρέθηκα να βλέπω παιδιά που βγάζουν τα λυσσακα τους κάθε μέρα φωναζωντας για κάθε παραμικρή μαλακιουλα, όταν γίνεται το απόλυτο έγκλημα να σφυρανε αδιάφορα και να λένε "Ε και τι να κανς"
Εδω τα βασικά προσπαθούμε να αναλύσουμε και δεν δίνει σημασία κανείς αφού βλέπω την απαντηση "θα πουλούσε τον Ντελια".
Άρα, όλα καλά.
Ας περάσει καμία δεκαετία μέχρι να χωνέψετε ότι ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Άρα δεν χρειάζεται να απαντάτε λες και κάποιον υπερασπίζεται αυτόν συγκεκριμενα
Εδω τα βασικά προσπαθούμε να αναλύσουμε και δεν δίνει σημασία κανείς αφού βλέπω την απαντηση "θα πουλούσε τον Ντελια".
Άρα, όλα καλά.
Ας περάσει καμία δεκαετία μέχρι να χωνέψετε ότι ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Άρα δεν χρειάζεται να απαντάτε λες και κάποιον υπερασπίζεται αυτόν συγκεκριμενα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Apil44, Parolos, paok apo epilogi, ASTNORD2
@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που είναι 1000 φορές σημαντικότερα από όποια πτυχή και να το δεις στην καλύτερη σφυρίζετε αδιάφορα στην χειρότερη προσπαθείτε να περάσετε κλίμα ότι είναι φυσιολογικό και όλα καλά .
Στο ξαναείπα και χθες το μόνο σχόλιο που μου έμεινε την μέρα της πώλησης Ντελια ήταν το δικό σου γιατί δεν το περίμενα
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που είναι 1000 φορές σημαντικότερα από όποια πτυχή και να το δεις στην καλύτερη σφυρίζετε αδιάφορα στην χειρότερη προσπαθείτε να περάσετε κλίμα ότι είναι φυσιολογικό και όλα καλά .
Στο ξαναείπα και χθες το μόνο σχόλιο που μου έμεινε την μέρα της πώλησης Ντελια ήταν το δικό σου γιατί δεν το περίμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
Άκου να δεις!
Η συμφωνία Μύστα-ΑΣ ΠΑΟΚ είναι δεσμευτική με ρήτρα εμπιστευτικότητας.
Θα κοινοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που προχωρήσει.
Ο ΑΣ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο (8μηνο) για την ωρίμανση των μελετών που προχωρούν.
Στην περίπτωση κ μόνο που αναλάβει το έργο ο Μυστακίδης έχει εξασφαλιστεί κονδύλι 40 εκατομμυρίων από την κυβέρνηση.
Μπα αποκλείεται…
Ο ΑΣ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο (8μηνο) για την ωρίμανση των μελετών που προχωρούν.
Στην περίπτωση κ μόνο που αναλάβει το έργο ο Μυστακίδης έχει εξασφαλιστεί κονδύλι 40 εκατομμυρίων από την κυβέρνηση.
Μπα αποκλείεται…
- abc_o_ karpouzas
astral έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 04:28 "Δείξε τα λεφτά" και "δείξε τα λεφτά" λες και δεν υπάρχει απολυτως τίποτα άλλο για να γίνει το γηπεδο.
Κι ας μας τάραξαν στο δούλεμα .....
Τόση αθωότητα?
Έτσι....
Δεν μετριούνται ολα με....υλικά....
Τι ακριβώς θεωρούμε ότι μας κάνει να διαφέρουμε από τους....γαυρους...
Για ποιον λόγο ένα διαχρονικό μας σύνθημα λέει... Βάλτε ψωτια κάψτε καλα ο......και πει.... Το συν.... Και την βου....και της.........το μ...
Για τα λεφτά;
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Apil44
Παιδιά, όταν παραθέτετε στοιχεία, καλό είναι πάντα να βάζετε και την πηγή. Ποιός έγραψε - είπε για "κονδύλι 40 εκατομμυρίων από την κυβέρνηση" ;FreeWatcher έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:58 Άκου να δεις!
Μπα αποκλείεται…
- These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
- PAOKevolution, soigol
- Dimitris_L4
Μην τυχον κ λειψουν αρδ κ εκπροσωποι συνδεσμων απο τη συνεντευξη...εκτος αν την κανουν κεκλεισμενων...
Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο?soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
- These users thanked the author george188 for the post (total 6):
- DamoN, paokspren, PAOKevolution, Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
Μάλιστα.DamoN έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57 @Odi
Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.
Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.
Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι πέτρες ποιος είμαι και τι είμαι. Δεν χρειάζομαι κανέναν τυχαίο να μου πει αν είμαι ΠΑΟΚ.
Εγώ γράψει άρθρα , έχει ακουστεί η φωνή μου σε ραδιόφωνα, podcast , εκπομπές. Εχω εκφράσει δημόσια τι πιστεύω σε δύσκολες στιγμές.
Για να έρθει ο κάθε ένας να μου λέει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ και ότι με νοιάζει ο Μυστακίδης.
Καλή συνέχεια . Μείνετε μόνοι να τα λέτε μεταξύ σας , να συμφωνείτε.
Οποιος μπορέσει ας διαγράψει τον λογαριασμό μου.
Odi out.
Επειδή δεν είσαι τυχαίος για αυτό στα λέμε . Στο πρώτο πόντ που σ άκουσα σε αποθέωσα . Τεσπα κάνε ότι θες ποιος είμαι εγώ να σ κρίνω
Ναι αλλά ο Άγγελος είναι υπάλληλος αφούUnpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:09 Τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσουν στην συνέντευξη τους. Ο Άγγελος που η αξιοπιστία του είναι ντροπή να αμφισβητειται, επιβεβαίωσε στην συνέντευξη του ότι οι άνθρωποι είναι ΨΕΥΤΕΣ.
Υπενθυμίζω, έγιναν 4 συναντήσεις μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ.
Από την πρώτη συνάντηση ζητήθηκε από την ΠΑΕ το έγγραφο το οποίο υπέγραψε ο Κατσαρης με τον Μυστακιδη για να το διαβάσουν.
Οι του ΑΣ κάθε φορά έδιναν υπόσχεση ότι θα το φέρουν. Δεν το έφεραν ποτέ. Η δικηγόρος του ΑΣ, αυτή που ήταν διακοπές ντε, αρκέστηκε να πει ότι δεν έχει καμία ισχύ.
Ο ΑΣ σε αυτές τις συναντήσεις δεν ζήτησε ΠΟΤΕ εγγυήσεις. Έβγαλε όμως την έτοιμη γνωστή ανακοίνωση με την οποία ζητά τελικά εγγυήσεις.
Αντίθετα, οτιδήποτε αιτηθηκε ο ΑΣ σε αυτές τις συναντήσεις, όπως περισσότερα στρέμματα, η ΠΑΕ το έκανε άμεσα δεκτό.
Να πούνε τι; Το γνωστό παραμύθι για προτεραιότητα στον Ιβάν; Τυχαίο ήταν το χρονικό περιθώριο;
Με όσα γίνονται και όσες μαλακίες θα πει ο ερασιτέχνης στη συνέντευξη τύπου που κατάφερε να οργανώσει ένα μήνα μετά το ξέσπασμα του προβλήματος, σε μια βδομάδα στην Τούμπα ΑΝ μια μερίδα του κόσμου φωνάξει Ιβάν Σαββίδης και μια άλλη αντιδράσει και πέσει καμία ψιλή (διαχρονικά πλακωνομαστε για πολύ μικρότερα θέματα)
Βγείτε εσείς και πείτε ότι ο ΑΣ είναι σωστός και δεν δίχασε τον σύλλογο, ή ότι αν το έκανε καλά έκανε γιατί ξερωγω θα πουλούσε τον Ντελια ο Σαββίδης
Κουκουρούκου μανταλακια
Βγείτε εσείς και πείτε ότι ο ΑΣ είναι σωστός και δεν δίχασε τον σύλλογο, ή ότι αν το έκανε καλά έκανε γιατί ξερωγω θα πουλούσε τον Ντελια ο Σαββίδης
Κουκουρούκου μανταλακια