Τώρα τι να υποθέσω κι εγώ ο αφελής με αυτά που λες.sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22 Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα επειδή υποθετικά τον πλήρωσαν? Σε άλλη πόλη ζείτε? Σε άλλη πόλη ζούνε? Δε θα μπορούν να κυκλοφορησουν πλέον.
Με το κόσμο κοντά του κανείς δεν κουνάει τον Ιβάν από πουθενά. Και είναι στην απόλυτη ευχέρεια του να τον έχει.
Καταρχήν, ο ΑΣ δεν έχει ορίσει ακόμη την επιτροπή που Θα ορίσει τις εγγυήσεις που Θα ζητήσουν.
Από κει και πέρα, έχουν γίνει πόσες αναλύσεις από παιδιά βάσει των κυρώσεων σε Ρωσικές τράπεζες, για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην μεταφορά κεφαλαίων.
Δεν ξέρω αν έχει ο Ιβάν τέτοια ποσά σε Ευρωπαϊκές τράπεζες. Μπορεί και να έχει.
Αν όμως δεν έχει και χρειάζεται χρόνο για να γίνουν οι μεταφορές των κεφαλαίων;Τότε τι; Τι προτείνεις; Να το δώσουν στον Μυστακιδη;
Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Ιβάν θα τα φέρει τα κεφάλαια αλλά στον χρόνο που όριζε το μνημόνιο της ΠΑΕ.
Το ότι ο ΑΣ έθεσε χρονικό όριο 5 μηνών μόνο τυχαίο δεν είναι μια και είναι ολοφάνερο ότι έχουν συμβούλους με γνώσεις στο θέμα αυτό. Για αυτό και η δήθεν προτεραιότητα σε Ιβάν και το υποκριτικό deadline