Δε με απασχολει δε θα βγω κερδισμενος εγω. Εγω αυτο που θα ηθελα περισσοτερο απ'ολα θα ηταν να μην ειχε κανενα θεμα εξαρχης και το γηπεδο να ηταν ετοιμο να μπουμε φετος. Αλλα προφανως δεν ειναι. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι νομιζετε οτι ειμαι Μυστακιδης η τανκσ γιατι οι περισσοτεροι ειναι σαββιδης η τανκσ. Αλλα δεν ειμαι τιποτα απο τα 2. Εχω πει ανοιχτα οτι δεν εμπιστευομαι πλεον τον Ιβαν προσωπικα και εχω πει και τους λογους. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να αποκτησει ο ΠΑΟΚ μια νεα γηπεδαρα. Αν ο μονος τροπος να ειναι ευχαριστημενοι ολοι με αυτα που γραφω ειναι να παω μονοπατα το υπερ του Ιβαν στην κατασταση δε προκειται να πω κατι που δε πιστευω. Οτι ο ΑΣ εχει χειριστει ΣΚΑΤΑ το γηπεδικο εδω και 3 μηνες το εχω επισης πει πολλες φορες. Αυτα.theodoros έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:59Θα πουλήσει το Πόρτο καρρας και θα του μείνουν και ρέστα λεβέντη μου, σου κάνει το ντιλ;embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:33Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητο οτι το εργο το πηρε τελειωσε. Αν ειχε τελειωσει δε νομιζω να μπαινανε στην διαδικασια να πουν τον Σαββιδη να βγαλει δικο του proof of funds.gika έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:21 Γελοία πράγματα.
Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Αυτο που καταλαβαινω σε γενικο σκελος ειναι οτι πλεον εχει βρεθει ο Σαββιδης σε μια θεση οπου: Ειτε κινδυνευει να χασει το εργο του γηπεδου και ισως σε βαθος χρονου την ΠΑΕ ή για να μπορεσει να βγαλει το proof of funds πανετοιμο για το εργο του γηπεδου να πουλησει καποια εταιρια του. Συγκεκριμενα προφανως το λιμανι.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δεν πιστευω οτι γινεται αυτο. Πονταρει στο οτι θα στμφωνησει ο κοσμος μαζι τουjoshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41 Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- show_me_the_money_31_12, Apil44
- Unpsofable78
Psagmenos4
Δηλαδή λες ότι μετά από αυτή την εξέλιξη που όλοι έχουν καταλάβει τι πλέον γίνεται, θα κάνουν την παλαβή;
Δηλαδή λες ότι μετά από αυτή την εξέλιξη που όλοι έχουν καταλάβει τι πλέον γίνεται, θα κάνουν την παλαβή;
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- show_me_the_money_31_12
- Unpsofable78
Με μία πρόχειρη βόλτα στα sm πάντως ο Μυστακιδης τρώει άπειρο κράξιμοaivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:12Δεν πιστευω οτι γινεται αυτο. Πονταρει στο οτι θα στμφωνησει ο κοσμος μαζι τουjoshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41 Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- eorptol1, show_me_the_money_31_12
Δε σημαινει παλι τιποτα αυτο. Εγω πιστευω οτι υπαρχουν πολλα χρυσοψαρα και οταν ειναι μιλημενο πολιτικα το πραγμα δυσκολα να μη γινει. Θα κουνησει τα φραγκαUnpsofable78 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:16Με μία πρόχειρη βόλτα στα sm πάντως ο Μυστακιδης τρώει άπειρο κράξιμοaivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:12Δεν πιστευω οτι γινεται αυτο. Πονταρει στο οτι θα στμφωνησει ο κοσμος μαζι τουjoshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41 Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author aivas19 for the post:
Λογικές απορίες. Πιστεύω πως δεν τον ενδιαφέρει σ αυτή τη φάση ο κόσμος, γιατί δεν είναι αυτός που θα του κλείσει τη δουλειά. Μοίρασε κασέρι στους decision makers και στους opinion leaders και δουλεύει μεθοδικά το takeover. Μετά θα ασχοληθεί και με τους πελάτες.joshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41 Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author jibbie for the post (total 10):
- Σουριναμέζος, zissos, dionisisbasi, show_me_the_money_31_12, WeWillRockYou, Apil44, Logistis, astral, PAOKevolution, Dimpatra
Ο jibbie το περιγράφει καλυτερα απο μεναjibbie έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:19Λογικές απορίες. Πιστεύω πως δεν τον ενδιαφέρει σ αυτή τη φάση ο κόσμος, γιατί δεν είναι αυτός που θα του κλείσει τη δουλειά. Μοίρασε κασέρι στους decision makers και στους opinion leaders και δουλεύει μεθοδικά το takeover. Μετά θα ασχοληθεί και με τους πελάτες.joshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41 Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- show_me_the_money_31_12, Apil44
-
Σε λίγο ίσως βγει κάποια ανακοίνωση για χορηγία 600Κ..
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post:
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα επειδή υποθετικά τον πλήρωσαν? Σε άλλη πόλη ζείτε? Σε άλλη πόλη ζούνε? Δε θα μπορούν να κυκλοφορησουν πλέον.
Με το κόσμο κοντά του κανείς δεν κουνάει τον Ιβάν από πουθενά. Και είναι στην απόλυτη ευχέρεια του να τον έχει.
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα επειδή υποθετικά τον πλήρωσαν? Σε άλλη πόλη ζείτε? Σε άλλη πόλη ζούνε? Δε θα μπορούν να κυκλοφορησουν πλέον.
Με το κόσμο κοντά του κανείς δεν κουνάει τον Ιβάν από πουθενά. Και είναι στην απόλυτη ευχέρεια του να τον έχει.
Εγω παλι πιστευω οτι απλα θελει να δειξει οτι ειναι ετοιμος μαζι με ολα τα κεφαλαια για το γηπεδο. Να κερδισει κοσμο με αυτο ενω ο κοσμος ειναι σε αναμονη να δει αν ο Ιβαν θα δειξει τα κεφαλαια και η πλειοψηφια εξακολουθει να θελει αυτος να κανει το γηπεδο μαλλον χανει εδαφος.aivas19 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:12Δεν πιστευω οτι γινεται αυτο. Πονταρει στο οτι θα στμφωνησει ο κοσμος μαζι τουjoshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41 Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author embuji for the post:
- abc_o_ karpouzas
Psagmenos4..........
σχεδον ολες οι αποφασεις ενος ΔΣ-ΑΣ ειναι εκτος αθλητικου νομου...
οποτε οτι και να λενε φουσκες ειναι οταν θα το ...πιασουν...οι νομικοι...
απιθανο νομιζεις οτι ειναι να εχουν παρθει αποφασεις κατα πλειοψηφία και να υπαρχουν ... ψηφισαντες...100χλμ μακρια απο την αιθουσα??
ξερεις ποσα πρακτικά εχουν κενες σελιδες και ...γεμιζουν...κατοπιν εορτης??
νομιζεις η οποια επιφυλακτικότητα που εχουν δείξει αυτοι οι...τυποι...ειναι μονο γιατι πανε να κανουν κατι στην μουχτα??
το κεφαλι τους ...με τοσα χρηματα που πανε και ερχονται...στον ντορβα φοβουντε να μην μπει...
η οικονομικη τους επιφανεια ...για να υποστηρίξουν επαναστάσεις...ειναι οσο το μεγεθος ενος βατραχου απεναντι σε ενα βουβαλι...
σχεδον ολες οι αποφασεις ενος ΔΣ-ΑΣ ειναι εκτος αθλητικου νομου...
οποτε οτι και να λενε φουσκες ειναι οταν θα το ...πιασουν...οι νομικοι...
απιθανο νομιζεις οτι ειναι να εχουν παρθει αποφασεις κατα πλειοψηφία και να υπαρχουν ... ψηφισαντες...100χλμ μακρια απο την αιθουσα??
ξερεις ποσα πρακτικά εχουν κενες σελιδες και ...γεμιζουν...κατοπιν εορτης??
νομιζεις η οποια επιφυλακτικότητα που εχουν δείξει αυτοι οι...τυποι...ειναι μονο γιατι πανε να κανουν κατι στην μουχτα??
το κεφαλι τους ...με τοσα χρηματα που πανε και ερχονται...στον ντορβα φοβουντε να μην μπει...
η οικονομικη τους επιφανεια ...για να υποστηρίξουν επαναστάσεις...ειναι οσο το μεγεθος ενος βατραχου απεναντι σε ενα βουβαλι...
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
Ναι θα γυρισει να παει κοντρα (οπως και εκαναν) γιατι δε θα πανε κοντρα στον αλλον. Μια χαρα θα μπορουν να κυκλοφορησουνsn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22 Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
- These users thanked the author aivas19 for the post:
Ο Ντικμπασάνης είναι αυτός ο οπαδός που λέγανε ότι μεσολάβησε και ανακοίνωσε και την χορηγία? Πράγμα πρωτοφανές στο διαδυκτιοMagdi Tolba 4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22 Σε λίγο ίσως βγει κάποια ανακοίνωση για χορηγία 600Κ..
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
Και σαουριδης και ο νεγρης κοβανε και ραβανε κάποτε στον ρουλη τώρα που είναι , του ΑΣ κάνανε ότι κάνανε δεν έχουν κανένα ενδοιασμό αν θα φύγουν να είσαι σίγουρος εκτός πόληςsn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22 Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
- abc_o_ karpouzas
εξακολουθεις και συνδέεις την...κοσμοθεωρια ΠΑΟΚ...με το αγωνιστικό...sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22 Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
ειναι δεν ειναι το αγωνιστικο καλα δεν μπορει ο οπαδος ο οποιος το πετσι του του εχει πει για ποιον λογο ειναι ΠΑΟΚ να δεχθει καποιον οποιος λειτουργει ...εξω...απο την ηθικη του...
με τον ιδιο τροπο ...που προσπαθει ...να κανει αυτο που εχει σο μυαλο του χωρις να σε ..υπολογιζει...μια φορα ....
απαξ ...για μενα...θα κανει αυτο που εχει στο μυαλο του χωρις να σε υπολογιζει....
ζητω που καήκαμε αν ....η κατανοηση...το ποιος συνεχιζει να βαδιζει με...τα ιδανικά του ΠΑΟΚ εξαρτατε αν παρουμε τον μπεκεμπαουερ η τον μαριφαλιεφ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- astral