Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Caballo Viejo
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.
- These users thanked the author Caballo Viejo for the post:
- Apil44
Άσε ρε φίλε με την αγιογραφία του μυστακιδηembuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:33Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητο οτι το εργο το πηρε τελειωσε. Αν ειχε τελειωσει δε νομιζω να μπαινανε στην διαδικασια να πουν τον Σαββιδη να βγαλει δικο του proof of funds.gika έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:21 Γελοία πράγματα.
Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Αυτο που καταλαβαινω σε γενικο σκελος ειναι οτι πλεον εχει βρεθει ο Σαββιδης σε μια θεση οπου: Ειτε κινδυνευει να χασει το εργο του γηπεδου και ισως σε βαθος χρονου την ΠΑΕ ή για να μπορεσει να βγαλει το proof of funds πανετοιμο για το εργο του γηπεδου να πουλησει καποια εταιρια του. Συγκεκριμενα προφανως το λιμανι.
Βρώμικο τρύπημα Η ΗΘΙΚΉ ΔΕΝ ΜΕΤΡΆΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ ΓΙΑ Σένα ΚΑΙ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- eXosi_stin autarkeia_2026, Unpsofable78, Apil44
-
Όταν θα βγουν, πλέον θα είναι αργά κι όλα θα έχουν δρομολογηθεί.Caballo Viejo έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39 Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.
Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author joshua for the post:
- eXosi_stin autarkeia_2026
Ωραια, καταλαβαινω οτι θες επιτελους να ακουσεις την φωνουλα του. Μαζι σου ειμαι και εγω θελω και δε μου αρεσει που δεν εχει μιλησει. Τι θα ηθελες να ακουσεις απο αυτον. Πανω σε ποιο ζητημα και με ποια ιδιοτητα. Γιατι περαν απο φερελπι επενδυτης για το γηπεδο ο Μυστακιδης ειναι ΞΕΝΟΣ στον οργανισμο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη. Δεν δειχνει να εχει κατι χειροπιαστο πραγματικα.Unpsofable78 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:36 Embuji μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις τον εμπαιγμό; Πολύ σε παρακαλώ. Ειλικρινά στο λέω.
Δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να πει;;;;
Σε παρακαλώ. Δεν θέλω να ξεσπάσω. Μην προκαλείτε άλλο
Ουτε ειρωνικα στο λεω ουτε θελω να σε τσιγκλησω αληθεια θελω να μου πεις τι θα ηθελες να ακουσεις απο τον Μυστακιδη και με ποια ιδιοτητα. Εγω θα ηθελα να πει μια "καλησπερα" να μας πει ως τι ερχεται και περαν του γηπεδου τι θελει σε σχεση με τον ΠΑΟΚ γενικα. Δε νομιζω οτι θα το κανει αν δεν εχει συμφωνησει υπογεγραμμενα για το γηπεδο.
Βιαζεσε έχει πολλά επισοδεια το έργοPsagmenos4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41Όταν θα βγουν, πλέον θα είναι αργά κι όλα θα έχουν δρομολογηθεί.Caballo Viejo έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39 Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- eXosi_stin autarkeia_2026, Apil44
-
Αν και ο Μυστακίδης κάνει μπαμ ότι είναι αμερικάνικων συμφερόντων δάκτυλος, ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί η πλευρά Ιβάν κολυσιεργεί από την αρχή στο θέμα γηπεδου
Αυτο πρεπει να μπει σαν μπανερ με τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας. Να ειστε αυστηροι με τους εαυτους σας και πιο καχυποπτοι οτι κι αν σας ταζει ο καθενας. Ο Σαββιδης κερδισε τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη μας με πραξεις και διαφανεια με το καλημερα. Ασκετα που εχει κανει κι αυτος πολλα λαθη, εχει αποδειξει οτι τον ΠΑΟΚ τον εχει πανω απο ολα.Unpsofable78 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:25
Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια".
Ο Μυστακιδης μπορει να ειναι το πιο φανατικο ΠΑΟΚι στο συμπαν, να κλαιει καθε φορα που φερνουμε ισοπαλια, να ντυνεται ινκογκνιτο για να παει στο γηπεδο. Ολα αυτα δεν αναιρουν το γεγονος οτι εκανε μια κινηση γεματη π**στια και πονηρια η οποια βρωμαει ασχημα απο οποια οπτικη κι αν το δει κανεις.
Ολοι θελουμε γηπεδο. Ολοι θελουμε ενα καλυτερο μελλον για τον ΠΑΟΚ.Απο εκει και περα οποιος δημιουργει διχονοια στον λαο, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, δεν εχει θεση στην ομαδα.
- These users thanked the author Kaizen for the post (total 10):
- DamoN, Kabamaru11, theodoros, Apil44, eorptol1, ToMousiTouCrespo, paok apo epilogi, Unpsofable78, astral, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Στη φθορά του ιβαν προφανώς ποντάρουν και στο γεγονός οτι ο κοσμος έχει τη τάση να γινεται χρυσόψαρο. Οταν ολοκληρωθεί το έργο θα βγαλουν επικοινωνιακά μπροστα τη Νέα Τούμπα και το ποσο θα μεγαλουργήσει η ομαδα εκει. Παγκοσμιο φαινόμενο είμαστε πάντως με τον τρόπο που γίνεται το σκηνικοjoshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41 Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Apil44, WeWillRockYou
Αυτό φοβόμαστε που οι πιο παλιοί ηλικιακα, που έχουμε ζήσει και φρούτα τύπου Μπατατούδη αλλά και τις εποχές ημιχρεοκοπιας, ότι οκ θα παρει το κατασκευαστικό με το αζημίωτο, θα φορτωθεί την ΠΑΕ για να πάρει και το λιμάνι, αλλά η ομάδα θα επιστρέψει στο κομπαρσιλικι.Dimitrisou έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:34 Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν τους ενοχλουν οι π@στιες..εγω σιγουρα οχι..γενικα και η οψη του μου βγαζει κατι ας μην πω καλυτερα..
Και στο μπάσκετ ονειρευτήκαμε το Παλατάκι, αλλά χωρίς λεφτά, πρόεδρο που να νοιωθει ΠΑΟΚ, θα καταντήσει πολυχώρος για ραντεβού στα τυφλά όπως το Παλατάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
btw πραγματικα οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης είτε κοιμούνται όρθιοι και δεν κανουν σωστά τη δουλεια τους είτε εχοντας διαλέξει ηδη πλευρά δεν κανουν καν ρεπορτάζ για τα απλα.
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- Nea_toumba_me_Ai_Vasili, Apil44, eorptol1, astral
- Caballo Viejo
Είναι έκθετοι. Απορρίπτουν το μνημόνιο Σαββίδη, που το μάθαμε, διότι θέλουν εγγυήσεις, και από την άλλη ενδέχεται να έχουν υπογράψει κάτι που δεν ξέρουμε με τον Μυστακίδη, χωρίς να ξέρουμε αν ζήτησαν εγγυήσεις, τι είδους, κι αν τις πήραν; Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό φίλε μου. Δεν γίνεται.Psagmenos4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41Όταν θα βγουν, πλέον θα είναι αργά κι όλα θα έχουν δρομολογηθεί.Caballo Viejo έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39 Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.
- These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 4):
- Nea_toumba_me_Ai_Vasili, Apil44, WeWillRockYou, eorptol1
- Unpsofable78
Embuji
Τα κάλαντα. Με δουλεύεις τώρα; Είπα και πριν ότι έχω 20 πίεση και το εννοώ.Παράτα με
Τα κάλαντα. Με δουλεύεις τώρα; Είπα και πριν ότι έχω 20 πίεση και το εννοώ.Παράτα με
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- Nea_toumba_me_Ai_Vasili, eorptol1
Έριξε μόλις 190εκ και ξεκίνησε την κατασκευή της προβλήτας 6, πόσο θα το πουλήσει? 1 δις? Να το βάλουμε και κορδέλα αν τα δώσουν αλλιώς πούλο! Να κρατήσει ο ΑΣ το γήπεδο να κάνει συναυλίες, αφού οι "θεματοφύλακες" φτηνουν την ΠΑΕ που του συντηρεί.. δεν φτηνουν τον ΣΑΒΒΊΔΗ, φτηνουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτά είναι 2 διαφορετικά πράγματαembuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:33Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητο οτι το εργο το πηρε τελειωσε. Αν ειχε τελειωσει δε νομιζω να μπαινανε στην διαδικασια να πουν τον Σαββιδη να βγαλει δικο του proof of funds.gika έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:21 Γελοία πράγματα.
Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Αυτο που καταλαβαινω σε γενικο σκελος ειναι οτι πλεον εχει βρεθει ο Σαββιδης σε μια θεση οπου: Ειτε κινδυνευει να χασει το εργο του γηπεδου και ισως σε βαθος χρονου την ΠΑΕ ή για να μπορεσει να βγαλει το proof of funds πανετοιμο για το εργο του γηπεδου να πουλησει καποια εταιρια του. Συγκεκριμενα προφανως το λιμανι.
Επίσης emoji, ξένος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΙ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΠΟΥ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. (συγγνώμη για τα καλά αλλά δεν είναι ξένος με τέτοιες πράξεις σε τέτοιο timming ο Μυστακίδης, είναι ΕΧΘΡΟς όπως και ο ΑΣ για μένα!)
- These users thanked the author epitropos for the post (total 7):
- Nea_toumba_me_Ai_Vasili, Kabamaru11, Apil44, eorptol1, theodoros, paok apo epilogi, show_me_the_money_31_12
το ρώτησα και εγώ, αλλά απάντηση δεν πήρα. Γιατί δεν έχει τον ΑΣ στο τσεπάκι του ο Σαββίδης;sn0ufel4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:36
Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.
Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη μύτη του Σαββίδη
Όπως και να χει επειδή αποδεικνύεται πλέον πως ο ΑΣ ΔΕΝ θα μιλήσει ο Ιβάν πρέπει να δράσει