Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
anatolikos2

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Έχετε συμπεράνει με κάποιον τρόπο ότι ο ΑΣ έχει μπλέξει με κάτι που υπέγραψε και δεν βρίσκει τώρα τρόπο να ξεμπλέξει;

Από πού την έχετε συμπεράνει αυτή τη μεταμέλεια ας πούμε;

Είδατε εσείς στις συναντήσεις με την ΠΑΕ τίποτα τύπους που έχουν μετανιώσει για κάτι;
These users thanked the author anatolikos2 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Το ποτήρι ξεχείλισε. Ο διχασμός είναι πλέον οριστικός για μένα προσωπικά. Αυτή την στιγμή είμαι κυριολεκτικά με 20 πίεση και ο άλλος γελάει λέγοντας ότι ο ΑΣ το χειρίστηκε απλά "σκατα για σεμινάριο".
Και θαυμάζει την εξυπνάδα του Μυστακιδη.

Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια". Ξέρετε σε ποιους απευθύνομαι. Αν τέτοιον ηγέτη επιθυμείτε, τέτοιος σας αξίζει

Εγώ προσωπικά θέλω να δημοσιευτούν τα ονόματα των μελών του ΔΣ που εξουσιοδοτησαν τον Κατσαρη εν λευκώ. Όπως και αυτών που απέρριψαν το μνημόνιο της ΠΑΕ.

Τελείωσαν τα ψέμματα.

ΥΓ: Equalizer πόσο δίκαιο είχες πριν για τα μπαν και πόσο αγαθουλης φάνηκα εγώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 7):
theodoros, eXosi_stin autarkeia_2026, eorptol1, Kabamaru11, vasgias, Apil44, Λεμεσος4
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

gika έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:21 Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Και τι να πει ? Ειλικρινά ρωτάω, καμία ειρωνία.

Αν θέλει το γήπεδο θα πρέπει να αγοράσει πρώτα την ΠΑΕ. Όλα τα άλλα είναι από ανέφικτα έως ύποπτα.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
eXosi_stin autarkeia_2026, eorptol1
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
zissos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:18
embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:13

Αν φιλε καμπαμαρου ειμαι ενας απο τους 2, εχω πει αρκετες φορες οτι δεν μου αρεσει που δεν εχει μιλησει ο Μυστακιδης, ασχετα εαν το θεωρω εξυπνη κινηση επιχειρηματικα.
Όπως πολύ έξυπνη κίνηση πολιτικά ήταν και η υπόθεση του οπεκεπε που έβαψε μπλε την Κρήτη, απορώ πως δεν την αποθεωνουμε συνολικά σαν έθνος
Οκ εξισωνουμε μια διαμαχη δισεκατομμυριουχων για ενα εργο με ενα οικονομικο εγκλημα το οποιο θα βαλει μεσα τον λαο που καλειται να πληρωσει τα 300 εκατομμυρια προστιμο απο την ΕΕ σε συνδιασμο με την επιχορηγηση που εγινε ενας θεος ξερει τι σε τσεπες πολιτικων. Δεκτον.
Συγγνώμη φίλε αλλά δεν δέχομαι, ούτε να δεχτείς κάτι από αυτά που γράφω
These users thanked the author zissos for the post (total 3):
eXosi_stin autarkeia_2026, paok apo epilogi, Apil44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

zissos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:26
embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
zissos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:18
Όπως πολύ έξυπνη κίνηση πολιτικά ήταν και η υπόθεση του οπεκεπε που έβαψε μπλε την Κρήτη, απορώ πως δεν την αποθεωνουμε συνολικά σαν έθνος
Οκ εξισωνουμε μια διαμαχη δισεκατομμυριουχων για ενα εργο με ενα οικονομικο εγκλημα το οποιο θα βαλει μεσα τον λαο που καλειται να πληρωσει τα 300 εκατομμυρια προστιμο απο την ΕΕ σε συνδιασμο με την επιχορηγηση που εγινε ενας θεος ξερει τι σε τσεπες πολιτικων. Δεκτον.
Συγγνώμη φίλε αλλά δεν δέχομαι, ούτε να δεχτείς κάτι από αυτά που γράφω
τοτε μην μου απευθυνεις τον λογο απο την στιγμη που δεν εχεις καμια ορεξη να μπεις σε διαλογο. Μπορεις καλιστα να αγνοεις ο,τι γραφω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

astral έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43 Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.

Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
eXosi_stin autarkeia_2026, Dimitrisou, Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58 Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
Μην ανησυχεις φιλε, αφου εδωσαν προτεραιοτητα στον Ιβαν
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
eXosi_stin autarkeia_2026, Dimitrisou, paok apo epilogi, vasgias, Apil44
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παρατηρώντας πάντως μια σειρά από ενέργειες του Ιβαν αλλά τη συγκεκριμένη χρονικη στιγμή κυρίως τις μη ενέργειες του Μυστακιδη μοιραία αναρωτιέσαι ώρες ώρες τι σκατα έχουν στο κεφάλι τους οι μεγαλοεπιχειρηματιες και επιλέγουν να κινούνται τόσο κόντρα στη λογική που διέπει εμας τους κοινούς θνητούς. Τόσο πια κλεισμένοι στο μικρόκοσμο τους που αδυνατούν πλήρως να κατανοήσουν τις αυτονόητες επιθυμίες αυτών στους οποίους απευθύνονται; Αι στα διαλα στο κάτω κάτω...
These users thanked the author joshua for the post:
george188
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Δεν είναι σκατα χειρισμός του ΑΣ είναι προδοσία για την ομάδα και αποδείχθηκαν ΛΙΓΟΙ και επικίνδυνοι!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να απαιτείς πράγματα (και να τα παίρνεις) από αυτόν που σε συντηρεί 12 χρόνια τώρα , ενώ του τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια... Όλες οι ομάδες προσελκύουν επενδυτές με τα γήπεδα εμείς τα δίνουμε σε άλλους..
Υγ είναι διαφορετικό ένα NDA και διαφορετικό η υπογραφή ενός δεσμευτικού συμφώνου η οποία ελέγχεται από ΓΣ ενός σωματείου, απλώς το ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

gika έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:21 Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητο οτι το εργο το πηρε τελειωσε. Αν ειχε τελειωσει δε νομιζω να μπαινανε στην διαδικασια να πουν τον Σαββιδη να βγαλει δικο του proof of funds.

Αυτο που καταλαβαινω σε γενικο σκελος ειναι οτι πλεον εχει βρεθει ο Σαββιδης σε μια θεση οπου: Ειτε κινδυνευει να χασει το εργο του γηπεδου και ισως σε βαθος χρονου την ΠΑΕ ή για να μπορεσει να βγαλει το proof of funds πανετοιμο για το εργο του γηπεδου να πουλησει καποια εταιρια του. Συγκεκριμενα προφανως το λιμανι.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν τους ενοχλουν οι π@στιες..εγω σιγουρα οχι..γενικα και η οψη του μου βγαζει κατι ας μην πω καλυτερα..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
eXosi_stin autarkeia_2026, Kabamaru11, Apil44
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Embuji μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις τον εμπαιγμό; Πολύ σε παρακαλώ. Ειλικρινά στο λέω.

Δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να πει;;;;

Σε παρακαλώ. Δεν θέλω να ξεσπάσω. Μην προκαλείτε άλλο
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
eXosi_stin autarkeia_2026, Apil44
george188

Δημοσίευση από george188 »

Εγώ νομιζω οτι το θέμα τελειωμένο ειναι χωρςι να εχω ουδεμία πληροφόρηση. Πατάνε πανω στην αδυναμία άμεσης μετακίνησης κεφαλαίων του ιβαν. Μπορει να πεφτω πολυ εξω αλλα θεωρω οτι αυτο που εχουν υπογραψει (δεν ξερω τι) ειναι δεσμευτικο. Ολα οσα γινονται είναι βημα βημα και αρκετα επικοινωνιακά. Δυστυχώς κ ο ιβαν με τη φαση του ντέλια τους έδωσε εξτρα πατημα.
Ο μυστακίδης προφανως περιμενει να ολοκληρωθούν ολα τα διαδικαστικα και μετα να βγει και να μιλήσει. Βεβαια και η διαρροή στη συγκεκριμένη ιστοσελιδα καθολου τυχαια δεν ειναι, γιατι διαρροή ειναι οχι δημοσιογραφική ανακάλυψη.
Δεν μ απασχολει ο μυστακίδης, απο τη πρωτη στιγμή το αναθεμα το ριχνω στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Γελάω με αυτους που μιλάνε για θεματοφύλακα, σκατα τα εχουν κανει
These users thanked the author george188 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Πίεση ξεπιεση ηθικό ή όχι ο Ιβάν πλέον έχει μια επιλογή. Εμφανίζει τώρα άμεσα χθες διαθέσιμο κεφάλαιο και χώνει χρήμα για την αγωνιστική αναβάθμιση της παε. Διώχνει οποιαδήποτε υποψία έχει δημιουργηθεί εναντίον του κερδίζει και πάλι τον κόσμο και αναγκάζει τον ερασιτέχνη να εκτεθεί ολοκληρωτικά

Αν τραβήξει σε μάκρος αυτή η ιστορία ο μόνος χαμένος θα είναι ο Ιβάν και κατ επέκταση ο ΠΑΟΚ.

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη μύτη του Σαββίδη

Όπως και να χει επειδή αποδεικνύεται πλέον πως ο ΑΣ ΔΕΝ θα μιλήσει ο Ιβάν πρέπει να δράσει
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 3):
bane1980, Apil44, Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

aivas19 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:30
astral έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43 Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.

Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»
Και στο κάτω κάτω και να την θέλει καλά κάνει αφού ο ιβαν πούλησε τον Ντελια.
Δεν μπορώ να μιλήσω για ηθική κιόλας γιατί ο μοντ μ είπε να προσέχω.
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
eXosi_stin autarkeia_2026, Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”