Φίλε να κάνω μια ερώτηση; Είσαι κοντά στον ΑΣ ή τον Μυστακιδη; Γιατί κάθε φορά φαίνεται ότι γνωρίζεις πολλά επί του θέματος και τα παρουσιάζεις ως προβλέψειςMīngus έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:46 Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Είναι κάποιος από τον ΑΣ στην ειδικού σκοπού αυτή τη στιγμή;
Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η κίνηση Μυστακίδη ώστε να δείξει ότι τα λεφτά δεσμεύονται για το γήπεδο.
Πολλοί έσπευσαν να ειρωνευτουν το proof of funds και το κούριερ.
Τώρα απλά θα πει να τα λεφτά στον λογαριασμό της ειδικού σκοπού δεσμευμένα για αυτό το λόγο.
Με την υπογραφή του μνημονίου, ο ΑΣ γίνεται εταίρος κλπ.
Κίνηση τακτικής είναι.
Για να δείξει ότι δε χρειάζεται καμία εγγυητική σε 16 μήνες για να αποδείξεις ότι μπορείς να σηκώσεις τη χρηματοδότηση.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Unpsofable78
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μπορεί να έχει κληρονομικό χάρισμα

- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- eorptol1, pagotatzis, vasgias
- Kabamaru11
Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;
Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.
Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον αποκαλουσαν κατσαριδα,ηταν ειναι κ θα ειναι,τρισαθλιος!
Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον αποκαλουσαν κατσαριδα,ηταν ειναι κ θα ειναι,τρισαθλιος!
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 17):
- Unpsofable78, eorptol1, Мир, Ragnar1926, ASTNORD2, thanasakiss4, dionisisbasi, eXosi_stin autarkeia_2026, paok apo epilogi, vasgias and 7 more users
- Σουριναμέζος
Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους. Δυστυχώς, η πραγματικότητα αποδείχτηκε διαφορετική. Ο ΑΣ κατέληξε να γίνει η κερκόπορτα για εξωτερικές παρεμβάσεις/τρυπήματα στον σύλλογο.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 15):
- eorptol1, Мир, Unpsofable78, ASTNORD2, thanasakiss4, astral, WeWillRockYou, eXosi_stin autarkeia_2026, paok apo epilogi, paokkerkir and 5 more users
- Unpsofable78
Μίλα ρε Mingus. Μουγκαθηκες;
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- eXosi_stin autarkeia_2026
Πιθανοτατα εγινε "Behind closed doors" που λενε και στο χωριο μου, τοτε με την δηλωση του καραγκ- Κυρ² και του μιλησαν τους εδειξε το πλανο τους τους αρεσε αλλα τους ειπε οτι εαν θελετε να συνεχισουμε πρεπει να υπογραψετε NDA.tzo_1926 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:00embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:50Εχει ακουστει οτι εχει υπογραφει NDA. Και μαλλον εχει ορο οτι δε μπορουν να μιλησουν για την προταση Μυστακιδη ειτε για προκαθορισμενο χρονο ειτε μεχρι να παρει ή οχι το εργο ο Μυστακιδης.Мир έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:44
Αν είναι όλα τόσο καλά, γιατί δεν παρουσιάζεται το σχέδιο/πλάνο/ΜοU στον κόσμο για να πάρουν και ένα μέρος του κόσμου με το μέρος τους; Για την ώρα, αρκουνται στο να πετιέται λάσπη απο τις πληρωμενες πενες, copy&paste περι ελλειψης ρευστοτητα και στηριξη απο τα τοπικα κομματικα στελεχη που ειναι Κουλης πανω απο ολα/
Αν ηταν τοσο καλα και αγνα τα πραγματα, γιατι δεν βγαζουν τι συμφωνισαν, ποιο θα ειναι το εργο και το όραμα.
Είναι δύσκολο να δώσεις όραμα, με 'ΘΑ" έστω ρε παιδί μου σε νεοέλληνα; Δεν νομίζω
edit: NDA = NON DISCLOSURE AGREEMENT. Συμβαση εμπιστευτικοτητας.
Ναι, αλλά αν υφίσταται κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έγινε κι αλλο ΔΣ στον ΑΣ το οποίο δε μαθεύτηκε ποτέ.
Γιατί όμως;;; Τί λογική έχει αυτό;
Δε ξερω και εγω εικασιες κανω προσπαθω να το δω λογικα και να βγαλω ακρη. Ο ΑΣ εχει χειριστει την υποθεση τοσο σκατα ειναι για σεμιναριο

Αν φιλε καμπαμαρου ειμαι ενας απο τους 2, εχω πει αρκετες φορες οτι δεν μου αρεσει που δεν εχει μιλησει ο Μυστακιδης, ασχετα εαν το θεωρω εξυπνη κινηση επιχειρηματικα.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04 Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;
Κάτι μου λέει ότι η δικηγόρος δε θα είναι διακοπές αυτή τη φορά .
- These users thanked the author astral for the post (total 4):
- eXosi_stin autarkeia_2026, eorptol1, paokkerkir, Apil44
- Unpsofable78
Embuji καταρχήν σε ευχαριστούμε που μας διασκεδάζεις και θεωρείς αστείο αυτό που γίνεται.
Θεωρείς και έξυπνο επιχειρηματικα αυτόν που δεν είχε τα @@ να απευθυνθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Που πάει να κάνει την μεγαλύτερη στιαπου στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Όπως είπε και μια άλλη ψυχή που ήλπιζε να είσαι απλά αφελής
Θεωρείς και έξυπνο επιχειρηματικα αυτόν που δεν είχε τα @@ να απευθυνθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Που πάει να κάνει την μεγαλύτερη στιαπου στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Όπως είπε και μια άλλη ψυχή που ήλπιζε να είσαι απλά αφελής
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- eXosi_stin autarkeia_2026, eorptol1
Όπως πολύ έξυπνη κίνηση πολιτικά ήταν και η υπόθεση του οπεκεπε που έβαψε μπλε την Κρήτη, απορώ πως δεν την αποθεωνουμε συνολικά σαν έθνοςembuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:13Αν φιλε καμπαμαρου ειμαι ενας απο τους 2, εχω πει αρκετες φορες οτι δεν μου αρεσει που δεν εχει μιλησει ο Μυστακιδης, ασχετα εαν το θεωρω εξυπνη κινηση επιχειρηματικα.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04 Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;
Αν δε το καταλαβες δε γελαω με την ολη κατασταση αλλα το ποσο σκατα την εχει χειριστει ο ΑΣ...
Γελοία πράγματα.
Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Όλα σχετικά είναι, Για κάποιους έκανε τρομερή δουλειά ο ερασιτέχνης, αξιοζήλευτη
- These users thanked the author zissos for the post:
- eXosi_stin autarkeia_2026
Και ο Τελης δεν πάει πίσω δυστηχως ... αν δεν είσαι ηγέτης, δεν εχεις λέγειν ή δεν θες να λερωσεις το image σου θα σε φάει λάχανο το ΠΟΚ, δεν έχεις καμία τύχη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ένα Κύπελλο στα 30 χρόνια θα βλεπουμς, θα πάμε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τις κατακτήσεις τροπεων και διακρίσεων.
Ένα Κύπελλο στα 30 χρόνια θα βλεπουμς, θα πάμε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τις κατακτήσεις τροπεων και διακρίσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- eXosi_stin autarkeia_2026, eorptol1, Apil44, Unpsofable78
Οκ εξισωνουμε μια διαμαχη δισεκατομμυριουχων για ενα εργο με ενα οικονομικο εγκλημα το οποιο θα βαλει μεσα τον λαο που καλειται να πληρωσει τα 300 εκατομμυρια προστιμο απο την ΕΕ σε συνδιασμο με την επιχορηγηση που εγινε ενας θεος ξερει τι σε τσεπες πολιτικων. Δεκτον.zissos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:18Όπως πολύ έξυπνη κίνηση πολιτικά ήταν και η υπόθεση του οπεκεπε που έβαψε μπλε την Κρήτη, απορώ πως δεν την αποθεωνουμε συνολικά σαν έθνοςembuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:13Αν φιλε καμπαμαρου ειμαι ενας απο τους 2, εχω πει αρκετες φορες οτι δεν μου αρεσει που δεν εχει μιλησει ο Μυστακιδης, ασχετα εαν το θεωρω εξυπνη κινηση επιχειρηματικα.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04 Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;