Βλέπω πολλούς νέους λογαριασμούς να ψάχνουν εισιτήριο στην 4 με ημερομηνία εγγραφής 29 Ιουλίου.
Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Απλώς το επισημαίνω
Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Ε πέρυσι τέτοια μέρα είχε ανακοινωθεί ήδη το σολντ άουτ στην 4 γι'αυτό. Φέτος δεν ξέρω αν έχουν δεσμευθεί κάποια εισητηρια για την 4 από συνδέσμους ή απλώς έχει διαρρεύσει κάτι τέτοιο , αλλά και να υπήρχαν θεωρώ όπως έχουν ήδη εξαφανιστεί γιατί δε πιστεύω ότι τα διαθέσιμα μετά τις ανανεώσεις θα ήταν πάνω από 200-300
Πόσα διαρκείας κυκλοφόρησαν ξέρουμε?
Τα 3000 διαρκείας σε 5-6 ,που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είναι διαθέσιμα ,δύσκολο να φύγουν όλα μέχρι στην Κυριακή, κυρίως λόγω τιμής . Εκτός βέβαια και αν σκάσει καμιά βόμβα μέχρι μεθαύριο και φτιαχτεί ο κόσμος
Τα 3000 διαρκείας σε 5-6 ,που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είναι διαθέσιμα ,δύσκολο να φύγουν όλα μέχρι στην Κυριακή, κυρίως λόγω τιμής . Εκτός βέβαια και αν σκάσει καμιά βόμβα μέχρι μεθαύριο και φτιαχτεί ο κόσμος
- Skoufos_tou_Lucescu
Η ΠΑΕ πάντως στον πίνακα με τις τιμές για τα εισιτήρια στα φετινά παιχνίδια έχει και εισιτήρια στην 4 που πέρυσι δεν έβγαιναν καθόλουepitropos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:10 Ε πέρυσι τέτοια μέρα είχε ανακοινωθεί ήδη το σολντ άουτ στην 4 γι'αυτό. Φέτος δεν ξέρω αν έχουν δεσμευθεί κάποια εισητηρια για την 4 από συνδέσμους ή απλώς έχει διαρρεύσει κάτι τέτοιο , αλλά και να υπήρχαν θεωρώ όπως έχουν ήδη εξαφανιστεί γιατί δε πιστεύω ότι τα διαθέσιμα μετά τις ανανεώσεις θα ήταν πάνω από 200-300
Ισχύει και αυτό μου κάνει εντύπωση, δηλαδή δεν δεσμεύτηκαν από συνδέσμους και τσάμπα ρωτάνε κάποιοι φίλοι και δεσμεύτηκαν από την ΠΑΕ για να εκδίδει σε κάθε ματς 300 εισητηρια για τα οποία θα σφάζεται ο κόσμος online ή και πάλι θα έχουν προτεραιότητα σύνδεσμοι; Το μπερδεύουν μου φαίνεται χωρίς λόγο, γιατί να κόψουν υπεράριθμα θεωρώ πως δε γίνεται λόγο νομοθεσίας και η θύρα έχει fixed αριθμό θέσεων. Εκτός αν σε αυτό κάνω λάθος
- ΑποστόληςΑ
Πες τα Γιάννη!Kap έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:36 Βλέπω πολλούς νέους λογαριασμούς να ψάχνουν εισιτήριο στην 4 με ημερομηνία εγγραφής 29 Ιουλίου.
Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Απλώς το επισημαίνω