Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Βλέπω πολλούς νέους λογαριασμούς να ψάχνουν εισιτήριο στην 4 με ημερομηνία εγγραφής 29 Ιουλίου.
Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Απλώς το επισημαίνω
Ε πέρυσι τέτοια μέρα είχε ανακοινωθεί ήδη το σολντ άουτ στην 4 γι'αυτό. Φέτος δεν ξέρω αν έχουν δεσμευθεί κάποια εισητηρια για την 4 από συνδέσμους ή απλώς έχει διαρρεύσει κάτι τέτοιο , αλλά και να υπήρχαν θεωρώ όπως έχουν ήδη εξαφανιστεί γιατί δε πιστεύω ότι τα διαθέσιμα μετά τις ανανεώσεις θα ήταν πάνω από 200-300
Πόσα διαρκείας κυκλοφόρησαν ξέρουμε?
Τα 3000 διαρκείας σε 5-6 ,που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είναι διαθέσιμα ,δύσκολο να φύγουν όλα μέχρι στην Κυριακή, κυρίως λόγω τιμής . Εκτός βέβαια και αν σκάσει καμιά βόμβα μέχρι μεθαύριο και φτιαχτεί ο κόσμος
Τα 3000 διαρκείας σε 5-6 ,που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είναι διαθέσιμα ,δύσκολο να φύγουν όλα μέχρι στην Κυριακή, κυρίως λόγω τιμής . Εκτός βέβαια και αν σκάσει καμιά βόμβα μέχρι μεθαύριο και φτιαχτεί ο κόσμος
- Skoufos_tou_Lucescu
Η ΠΑΕ πάντως στον πίνακα με τις τιμές για τα εισιτήρια στα φετινά παιχνίδια έχει και εισιτήρια στην 4 που πέρυσι δεν έβγαιναν καθόλουepitropos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:10 Ε πέρυσι τέτοια μέρα είχε ανακοινωθεί ήδη το σολντ άουτ στην 4 γι'αυτό. Φέτος δεν ξέρω αν έχουν δεσμευθεί κάποια εισητηρια για την 4 από συνδέσμους ή απλώς έχει διαρρεύσει κάτι τέτοιο , αλλά και να υπήρχαν θεωρώ όπως έχουν ήδη εξαφανιστεί γιατί δε πιστεύω ότι τα διαθέσιμα μετά τις ανανεώσεις θα ήταν πάνω από 200-300
Ισχύει και αυτό μου κάνει εντύπωση, δηλαδή δεν δεσμεύτηκαν από συνδέσμους και τσάμπα ρωτάνε κάποιοι φίλοι και δεσμεύτηκαν από την ΠΑΕ για να εκδίδει σε κάθε ματς 300 εισητηρια για τα οποία θα σφάζεται ο κόσμος online ή και πάλι θα έχουν προτεραιότητα σύνδεσμοι; Το μπερδεύουν μου φαίνεται χωρίς λόγο, γιατί να κόψουν υπεράριθμα θεωρώ πως δε γίνεται λόγο νομοθεσίας και η θύρα έχει fixed αριθμό θέσεων. Εκτός αν σε αυτό κάνω λάθος
- ΑποστόληςΑ
Πες τα Γιάννη!Kap έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:36 Βλέπω πολλούς νέους λογαριασμούς να ψάχνουν εισιτήριο στην 4 με ημερομηνία εγγραφής 29 Ιουλίου.
- Panx Romana
Στο μεταξύ " εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνι χτενιζεται" αλλά θα ρωτήσω.Κανένα συλλεκτικό καρτελακι θα βγάλουν για τα 100 χρόνια στους κατόχους διαρκείας;
με στεναχωρει πολυ οτι καποιος για να παρει διαρκειας θελει ονοματα τελειως λαθος νοοτροπιαalp920 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:30 Πόσα διαρκείας κυκλοφόρησαν ξέρουμε?
φυσικα επαιρνα και επι γουμενου απλα επι Σαββιδη ζουμε μεγαλες στιγμες,και δεν ειναι κακο να θελω να εχω αυτον που ξερω οτι ειναι λιρα 100 στην διοικηση της ομαδαςPanx Romana έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:11 Διαβάζω πολλά παιδιά και θέλω να κάνω μια ερώτηση .
Γιατί πρέπει η αγορά εισιτηρίου διαρκείας να σημαίνει απαραίτητα ότι παρέχω στήριξη στον Ιβάν ή το αντίστροφο;
Δηλαδή όταν έπαιρνα εισιτήριο επί Γούμενου στήριζα τον Γούμενο;
ΠΑΟΚ ήμουν είμαι και θα είμαι και πριν και μετά τον Σαββίδη ( που ελπίζω να αργήσει για να προλάβω καλοθελητες)
Για μένα προσωπικά είναι μια από τις βασικές μου ανάγκες να πηγαίνω Τούμπα και λέω και δόξα το θεό που έχω την δυνατότητα αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας.
Αν ηταν να βγαλουν καρτελακι πιστευω θα το ειχαν ανακοινωσει ηδη οπως εκανε η ΚΑΕ. Εκτος αν το κρατανε για εκπληξη που δεν νομιζωPanx Romana έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:15 Στο μεταξύ " εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνι χτενιζεται" αλλά θα ρωτήσω.Κανένα συλλεκτικό καρτελακι θα βγάλουν για τα 100 χρόνια στους κατόχους διαρκείας;
Πλέον υπάρχει πυρήνας στα διαρκείας.φτασαμε 18000 μετα από μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά ,με μένει φεύγει ο λουτσεσκου,με μένει φεύγει ο ντελιας κ χωρίς καμία μεταγραφή παίκτη κραχτη.κ αν το γήπεδο είχε αλλά 5000 εισητηρια σε τιμές 7 θα έφευγαν κ αυτά .μπράβο σε όλους που στηρίζουν την ομάδα μας
- These users thanked the author tenten4GT for the post:
- TylerDurden
Με οσους ΣΦ μιλησα για εισιτηριο στη 4 ηταν ολοι φισκα οποτε προβλεπω/ελπιζω φετος το πεταλο να ειναι γεματο. Δεν προλαβα να παρω εισιτηριο, ισως του χρονου, ξανα στο αγχος λοιπον πανω απτο TicketMaster, δεν γαμιεται 

- Panx Romana
Εννοείτε φίλοςeorptol1 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:36φυσικα επαιρνα και επι γουμενου απλα επι Σαββιδη ζουμε μεγαλες στιγμες,και δεν ειναι κακο να θελω να εχω αυτον που ξερω οτι ειναι λιρα 100 στην διοικηση της ομαδαςPanx Romana έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:11 Διαβάζω πολλά παιδιά και θέλω να κάνω μια ερώτηση .
Γιατί πρέπει η αγορά εισιτηρίου διαρκείας να σημαίνει απαραίτητα ότι παρέχω στήριξη στον Ιβάν ή το αντίστροφο;
Δηλαδή όταν έπαιρνα εισιτήριο επί Γούμενου στήριζα τον Γούμενο;
ΠΑΟΚ ήμουν είμαι και θα είμαι και πριν και μετά τον Σαββίδη ( που ελπίζω να αργήσει για να προλάβω καλοθελητες)
Για μένα προσωπικά είναι μια από τις βασικές μου ανάγκες να πηγαίνω Τούμπα και λέω και δόξα το θεό που έχω την δυνατότητα αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας.
Απλά οπως είπε και το παλικάρι από πάνω πλέον υπάρχει σκληρός πυρήνας που ανεξάρτητα των συνθηκών θα πάρει το διαρκείας του.Πανω σε αυτό ήταν το σχόλιο μου . Ελπίζω σε ένα γήπεδο 35-40 χιλιάδων που οι κάτοχοι των διαρκείας να είναι κάθε χρόνο 30000 plus και όποιος θέλει να μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας.

- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- eorptol1
Το μόνο στο οποίο διαφωνώ είναι ο περιορισμός στις μεταβιβάσεις που θεωρώ ότι είναι και αυτό που δημιουργεί τις άδειες κερκίδες. Δε ξέρω πως αλλιώς θα μπορούσε να δουλέψει για να μην κοπούν υπεράριθμα, αλλά θεωρώ ότι τουλάχιστον στις θύρες που εξαντλήθηκαν όλα μπορείς να πεις ότι οι μεταβιβάσεις θα είναι πχ 20 αντί για 10