Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ιβαν δειξε τα λεφτα η αν δεν τα εχεις ολα συνεργασου με τελη και μοιραστε την εκμεταλευση των χωρων.
εκει ειναι το ζουμι
ανακοινωσεις με κατινιες (στηνδικηγορο του ασ) και επικληση συναισθηματος για προσφυγικο λαο σε δουλεια 250 εκ ειναι ανευ ουσιας.
τελη βγες και μιλα και ξηγησου δεν αγοραζεις περιπτερο στο χωριο σου ποντικομαμη
εκει ειναι το ζουμι
ανακοινωσεις με κατινιες (στηνδικηγορο του ασ) και επικληση συναισθηματος για προσφυγικο λαο σε δουλεια 250 εκ ειναι ανευ ουσιας.
τελη βγες και μιλα και ξηγησου δεν αγοραζεις περιπτερο στο χωριο σου ποντικομαμη
- WestBlock4
Θα ηταν η καλύτερη λύση αυτη αλλα ή πίτα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα αυτα που θα ερθουν ( λιμάνια κλπ) . Οποτε δυσκολο να υπάρξει συνεργασία
Μιλαμε για δισεκατομμυριουχους με εγωισμους στον θεο. Θελουν ολη την κρεμουλα δικια τους καια γιαυτους αυτο ειναι αδιαπραγματευτο. Τσαμπα ελπιζει οποιος ελπιζει για συμπραξη των 2.
Πριν ηρεμησουμε και μπουμε στο απο εδω και περα.
Δεν ειμαι ανθρωπος των σεναριων, αλλα των ενδειξεων
και των επαναληψεων. Απο αυτα κρινω.
Φυσικα κατι τετοιο θα σας τιναξει λιγο τα μυαλα στον αερα,
οπως και τα δικα μου, καθοσον ως ατομο δεν ειμαι καχυποπτος,
αλλα προσπαθω να μην ειμαι και τελειως χαζος.
Θα κανω λοιπον το συνηγορο του Θεού, για αλλαγη.
Δεδομενο(το ανεφερε ο ιδιος ο Κατσαρης): Συμφωνησαμε με τον κ. Μυστακιδη να κτισει την Νεα Τουμπα
Δεδομενο: Αυτη η συμφωνια, εστω και τμημα της δεν εμφανιζεται πουθενα.
Δεδομενο: Στο μνημονιο - προταση της ΠΑΕ υπαρχει σαφης ορος ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ για την ανεγερση του γηπεδου
Δεδομενο:Ο ΑΣ ζηταει απο μια επιτροπη που θα κανει ο ιδιος να αποφασισει για τις οικονομικες εγγυησεις της ΠΑΕ κατα το δοκουν
Αν λοιπον υπαρχει ηδη ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ μεταξυ ΑΣ-Μυστακιδη
για την κατασκευη της ΝΕας Τουμπας, με το λογικο ορο που εβαλε
και η ΠΑΕ στη δικη της προταση ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ;
Τρελο το σεναριο;
Γιατι μας το κρυβει ο ΑΣ;
Πως θα δικαιολογηθει ο ΑΣ;
Μα ειναι δυνατον να γραφονται τετοια πραγματα;
- Η ΠΑΕ και ο Αγγελος μιλησε για αλλη ατζεντα και ουσιαστικα ηταν αρνητικοι πριν βγει η ανακοινωση
-Στη συναντηση δε ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις.
-Βλεπετε εσεις κατι λογικο και με τη σειρα στις μεχρι τωρα κινησεις του ΑΣ;
-Βλεπετε εσεις καποια στοιχειωδη διαφανεια στις κινησεις του ΑΣ;
-Δε σας φαινεται σαν να υπαρχει ηδη κατι απο πισω;
Ολα τα τελευταια αυτα ειναι εικασιες.
Τα δεδομενα ειναι ομως δεδομενα.
Αν εχει υπογραφει ηδη μνημονιο συνεργασιας ΑΣ-Μυστακιδη,
με ιδιο ορο που εβαλε η ΠΑΕ στην προταση της, οτι
δηλαδη ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ,
πως θα πει το ΟΚ στον Σαββιδη, αν ηδη δεσμευονται
απο ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, οτι εχουν ηδη αποφασισει
το γηπεδο να κτισει ο Τελης, και αρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
να κτισει το γηπεδο ο Ιβαν;
το οποιο φοβουνται να το βγαλουν λογω αντιδρασεων
και καθυστερουν μεχρι να πει ο Σαββιδης "φτιαξτε το μονοι σας εγω αποσυρομαι",
ή να αναγκαστουν αυτοι και ο Τελης απο τις αντιδρασεις
να ακυρωσουν το μνημονιο.
ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ....
Εγω με δεδομενα σεναριαστηκα
Δεδομενο(το ανεφερε ο ιδιος ο Κατσαρης): Συμφωνησαμε με τον κ. Μυστακιδη να κτισει την Νεα Τουμπα
Δεδομενο: Στο μνημονιο - προταση της ΠΑΕ υπαρχει σαφης ορος ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ για την ανεγερση του γηπεδου
Δεδομενο:Ο ΑΣ ζηταει απο μια επιτροπη που θα κανει ο ιδιος να αποφασισει για τις οικονομικες εγγυησεις της ΠΑΕ κατα το δοκουν
Τρελο το σεναριο;
- Η ΠΑΕ και ο Αγγελος μιλησε για αλλη ατζεντα και ουσιαστικα ηταν αρνητικοι πριν βγει η ανακοινωση
ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Ragnar1926, magdy
-
Και εγώ αυτό πιστεύω πως έχει συμβεί , δεν γίνεται να συνδέονται τόσα άτομα και να μην έχει μιλήσει κανένας .ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:12 Πριν ηρεμησουμε και μπουμε στο απο εδω και περα.
Τρελο το σεναριο;
ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ....
- These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 2):
- magdy, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Το προβλημα ειναι οτι μεσα απο ολο αυτο χανει η ομαδα. Και εμεις που καθομαστε σπαζοκεφαλιαζομαστε και μαλωνουμε για το ποια πλευρα ειναι σωστη. Σε αυτο φταιει η δυσπιστια στο προσωπο του Σαββιδη λογω της τελευταιας 5ετιας με τα (πολλα και επαναλαμβανωμενα για μενα) λαθη απο μια μεριδα και φυσικα οτι ο ΑΣ δεν μας λεει τιποτα γιατι μαλλον υπεγραψαν και συμφωνο εμπιστοσυνης το οποιο ειναι καρα-φαουλ προς τον κοσμο γιατι εκει κοιταξαν καθαρα το συμφερον τους και του φερελπι επενδυτη Μυστακιδη.
- abc_o_ karpouzas
Ότι λάθη και να έκανε η παε την τελευταία 5ετια δεν μπορεί να παιξει κανένα ρολο στις αποφάσεις του ΑΣ από την στιγμή που αυτοί σταθερά παίρνουν το 1.5 φανερό και 0.5 μουχτα
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- eorptol1
Διαφωνω μπορουν μια χαρα οταν δημιουργουν μια δυσπιστια οτι μπορει ο Σαββιδης να κανει το εργο της Νεας τουμπας.
Το τεραστιο φαουλ του ΑΣ ειναι οτι δε μας λεει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙμε τον Μυστακιδη.
Αν εχει ζητησει ακριβως τα ιδια που ζηταει απο την ΠΑΕ το ακουω. Εαν δεν εχουν ιση μεταχειριση οπως αρμοζει εκει ειναι το προβλημα.
Και ακριβως επειδη ΔΕΝ ξερουμε εχει γινει και ο κακος χαμος.
Το τεραστιο φαουλ του ΑΣ ειναι οτι δε μας λεει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙμε τον Μυστακιδη.
Αν εχει ζητησει ακριβως τα ιδια που ζηταει απο την ΠΑΕ το ακουω. Εαν δεν εχουν ιση μεταχειριση οπως αρμοζει εκει ειναι το προβλημα.
Και ακριβως επειδη ΔΕΝ ξερουμε εχει γινει και ο κακος χαμος.
Εγώ έχω μια απορία νομικής φύσης. Το μνημόνιο που παρουσίασε η ΠΑΕ ουσιαστικά δεσμεύει τον ΑΣ εφόσον αυτός το αποδεχθεί να προχωρήσει στη συμφωνία για παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου. Μπορεί να υπογραφεί κάτι τέτοιο αν δεν περάσει από ΓΣ ;
-
Υπάρχει πληροφορία οτι θα επιστρέψει στην ΠΑΕ ο Ζήσης Βρυζας και πολύ πιθανό να αναλάβει και CEO. Ξέρει κάποιος κάτι επ αυτού?
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- magdy
Είναι γεγονός χωρίς να ξέρουμε τι έχει παιχτεί, οτι το σενάριο που γράφεις είναι το πιό πιθανό.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:12 Πριν ηρεμησουμε και μπουμε στο απο εδω και περα.
Τρελο το σεναριο;
ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ....
Προσωπική γνώμη: ο Μυστακίδης φαίνεται να έπεισε τον ΑΣ οτι λόγω οικονομικού στάτους και ιστορίας της οικογένειάς του στον ΠΑΟΚ (δεν ξέρω τις λεπτομέρειες αλλά έχει ακουστεί οτι ο πατέρας του και η οικογένεια έχουν προσφορά στην ομάδα). Ήρθε και το proof of funds που δεν είναι δεσμευτικό αλλά δείχνει οτι υπαρχουν τα λεφτά που απαιτούνται, μιά καθαρά κίνηση επιδειξής δύναμης, για να χρησιμοποιηθεί σαν πρώτο βήμα υποψήφιου επενδυτή.῎
Να πώ την αλήθεια, δεν νομίζω να έχει υπογραφεί κάτι τόσο δεσμευτικό από τις δύο πλευρές. Πάντως κάτι σίγουρα έχει υπογραφεί, απλά πιστεύω δεν το βγάζουν προς τα έξω για να κρατήσουν ήρεμα τα νερά.
Κι εγώ το άκουσα. Μακάρι! Κάποιος που να ξέρει λίγη μπάλα χρειάζεται εκεί μέσα.Psagmenos4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:01 Υπάρχει πληροφορία οτι θα επιστρέψει στην ΠΑΕ ο Ζήσης Βρυζας και πολύ πιθανό να αναλάβει και CEO. Ξέρει κάποιος κάτι επ αυτού?
Κοιτα να δεις δε ξέρω τι ισχύει στα ερασιτεχνικά σωματεία ακριβώς και αν υπάρχουν διαφορές αλλα στις ανώνυμες εταιρείες δεν απαιτείται γενική συνέλευση για τέτοια θέματα. Απαιτείται εξουσιοδότηση του νόμιμου εκπροσώπου ή άλλου προσώπου από το ΔΣ. Εξαρτάται και τι αναγράφεται στο καταστατικό βέβαια που μπορεί να υπάρχουν ειδικές προβλέψεις.joshua έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:49 Εγώ έχω μια απορία νομικής φύσης. Το μνημόνιο που παρουσίασε η ΠΑΕ ουσιαστικά δεσμεύει τον ΑΣ εφόσον αυτός το αποδεχθεί να προχωρήσει στη συμφωνία για παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου. Μπορεί να υπογραφεί κάτι τέτοιο αν δεν περάσει από ΓΣ ;
-
Μιλάμε για τα λάθη της διοίκησης την τελευταία 5ετία, συμφωνώ και επαυξάνω!
Η λειτουργία της εταιρείας "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" παρουσιάζει σημαντικές υστερήσεις και όσοι από εμάς είναι έστω και λίγο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει "διοίκηση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας" το αντιλαμβάνονται εύκολα. Υποστελέχωση, προβληματική εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία, καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων, ασαφής (τουλάχιστον έτσι μοιάζει) στρατηγικός σχεδιασμός, συγκεντρωτισμός κ.λπ.
ΟΜΩΣ, όμως, όμως... για να τα δούμε λίγο αλλιώς τα πράγματα και εννοώ από εταιρικής απόψεως και όχι ποδοσφαιρικής.
Τελευταία 5ετία, μάλιστα... Για να θυμηθώ... 2,5 χρόνια covid και καραντίνες και η παγκόσμια οικονομία σε αναγκαστικό off.
Αμέσως μετά, άλλα 2,5 χρόνια "παγκόσμιος" (για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) πόλεμος, με εκτίναξη των τιμών της ενέργειας και των προϊόντων, αποκλεισμοί εμπορικών συναλλαγών, ασφυξία στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα κ.ο.κ. Προσοχή, δεν λαμβάνω καθόλου υπόψη τη γεωπολιτική συνθήκη που επηρεάζει εκ των πραγμάτων το Σαββίδη, μιλάω για το γενικό πλαίσιο της λειτουργίας της επιχειρηματικότητας, που σημαίνει ότι θα είχε επιπτώσεις ακόμη και αν ήταν Γερμανός π.χ. βλέπε Wolksvagen...
Συνεχίζω, για την τελευταία 5ετία, με τα δεδομένα εστιασμένα στην Ελλάδα, η οποία ως χώρα, για οικονομικούς/παραγωγικούς και πολιτικούς λόγους, έχει πάντοτε υπεροπολλαπλασιασμένες επιπτώσεις στην οικονομία της. Τις διαφορές στις τιμές τις ζούμε πιστεύω όλοι, τη φορολόγηση, το κόστος ζωής σε ενοίκια-πάγια κ.λπ.
Και φτάνω στον ΠΑΟΚ...
Τα ΠΡΟΦΑΝΗ και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ λάθη λοιπόν της τελευταίας 5ετίας είναι ποδοσφαιρικά και πιστεύω προκύπτουν από την αμπαλοσύνη του Ιβάν (είπαμε, δεν είναι κακό και εγώ και πολλοί άλλοι είμαστε άμπαλοι, δεν τρέχει κάτι) σε συνδυασμό με τα προβληματικά διοικητικά χαρακτηριστικά που ανέφερα στην αρχή.
ΟΜΩΣ, όμως, όμως... δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί (και όποιος το κάνει είναι υστερόβουλος) ότι, την τελευταία προβληματική 5ετία, στην Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΟΚ υπάρχει "νοικοκυριό" και οικονομική ασφάλεια και για να μην ξεχνιόμαστε ΚΑΙ επιχειρηματικές επιτυχίες (δεδομένων των συνθηκών), δηλαδή επίτευξη του εταιρικού σκοπού (ας το πούμε έτσι) με κατακτήσεις τίτλων!!!!
Και για τους παλιούς συνοπαδούς μας (like myself) που έχουμε ζήσει άγριες εποχές, αυτό σημαίνει πολλά!
Δεν θέλω να πείσω κανένα, θέλω να είμαι δίκαιος και όχι αχάριστος και να βγάζω τα συμπεράσματά μου βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Η λειτουργία της εταιρείας "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" παρουσιάζει σημαντικές υστερήσεις και όσοι από εμάς είναι έστω και λίγο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει "διοίκηση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας" το αντιλαμβάνονται εύκολα. Υποστελέχωση, προβληματική εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία, καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων, ασαφής (τουλάχιστον έτσι μοιάζει) στρατηγικός σχεδιασμός, συγκεντρωτισμός κ.λπ.
ΟΜΩΣ, όμως, όμως... για να τα δούμε λίγο αλλιώς τα πράγματα και εννοώ από εταιρικής απόψεως και όχι ποδοσφαιρικής.
Τελευταία 5ετία, μάλιστα... Για να θυμηθώ... 2,5 χρόνια covid και καραντίνες και η παγκόσμια οικονομία σε αναγκαστικό off.
Αμέσως μετά, άλλα 2,5 χρόνια "παγκόσμιος" (για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) πόλεμος, με εκτίναξη των τιμών της ενέργειας και των προϊόντων, αποκλεισμοί εμπορικών συναλλαγών, ασφυξία στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα κ.ο.κ. Προσοχή, δεν λαμβάνω καθόλου υπόψη τη γεωπολιτική συνθήκη που επηρεάζει εκ των πραγμάτων το Σαββίδη, μιλάω για το γενικό πλαίσιο της λειτουργίας της επιχειρηματικότητας, που σημαίνει ότι θα είχε επιπτώσεις ακόμη και αν ήταν Γερμανός π.χ. βλέπε Wolksvagen...
Συνεχίζω, για την τελευταία 5ετία, με τα δεδομένα εστιασμένα στην Ελλάδα, η οποία ως χώρα, για οικονομικούς/παραγωγικούς και πολιτικούς λόγους, έχει πάντοτε υπεροπολλαπλασιασμένες επιπτώσεις στην οικονομία της. Τις διαφορές στις τιμές τις ζούμε πιστεύω όλοι, τη φορολόγηση, το κόστος ζωής σε ενοίκια-πάγια κ.λπ.
Και φτάνω στον ΠΑΟΚ...
Τα ΠΡΟΦΑΝΗ και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ λάθη λοιπόν της τελευταίας 5ετίας είναι ποδοσφαιρικά και πιστεύω προκύπτουν από την αμπαλοσύνη του Ιβάν (είπαμε, δεν είναι κακό και εγώ και πολλοί άλλοι είμαστε άμπαλοι, δεν τρέχει κάτι) σε συνδυασμό με τα προβληματικά διοικητικά χαρακτηριστικά που ανέφερα στην αρχή.
ΟΜΩΣ, όμως, όμως... δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί (και όποιος το κάνει είναι υστερόβουλος) ότι, την τελευταία προβληματική 5ετία, στην Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΟΚ υπάρχει "νοικοκυριό" και οικονομική ασφάλεια και για να μην ξεχνιόμαστε ΚΑΙ επιχειρηματικές επιτυχίες (δεδομένων των συνθηκών), δηλαδή επίτευξη του εταιρικού σκοπού (ας το πούμε έτσι) με κατακτήσεις τίτλων!!!!
Και για τους παλιούς συνοπαδούς μας (like myself) που έχουμε ζήσει άγριες εποχές, αυτό σημαίνει πολλά!
Δεν θέλω να πείσω κανένα, θέλω να είμαι δίκαιος και όχι αχάριστος και να βγάζω τα συμπεράσματά μου βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Centenario την Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Centenario for the post (total 5):
- Ιάσονας, ASTNORD2, Unpsofable78, SCIFO, paok apo epilogi