Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:52 Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Του ΑΣ που ηταν φιλε;
makedonas1926

Δημοσίευση από makedonas1926 »

magdy έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:11
…..και εκτός ο Ιβαν και γήπεδαρα βολεύει και τον λαο του ΠΑΟΚ και τους πολιτικούς …….
Καλα μην είσαι και σιγουρος για την γηπεδαρα. Αν φάνε τον σαββιδη μετά παίζουν μπάλα μόνοι τους. Μπορεί να ξυπνήσουν μια μέρα κ να πούνε δεύτερες σκέψεις για γήπεδο στην τούμπα. Θα βρουν αυτοί ένα πρόβλημα να το ακυρώσουν
These users thanked the author makedonas1926 for the post (total 3):
Unpsofable78, Stelios Bagios, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

burbu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:16
Που είναι το κακό δηλαδή να συνεισφέρει ο ΑΣ?
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?
Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα συμφώνησα με τον εργολάβο, υπογράψαμε τα συμβόλαια, έβγαλα και ένα δάνειο, χτίστηκε το σπίτι, το πήρα και τώρα το αποπληρώνω.
Εμφάνισε ο Ιβάν 150-200 εκατομμύρια διαθέσιμα για την κατασκευή του γηπέδου και του έβαλε κάποιος εμπόδια; Ποιος είναι; Πείτε ονόματα να πάμε να τον φάμε.
Για ΝΔ ακούγαμε και η ΝΔ είπε δια στόματος ΜΤΣΚ πως η μπάλα είναι πλέον στα χέρια του επενδυτή διότι το Προεδρικό Διάταγμα έχει βγει και είναι απολύτως έτοιμο.
Μετά ακούγαμε για πόλεμο και μετά το τίποτα.
Ε ποιος φταίει τέλος πάντων που τρία χρόνια δεν έγινε τίποτα; Εγώ; Ο ΑΣ; Ο Μυστακίδης; Ποιος;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
embuji, Nikodiai, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ρε παιδια αντι να μαλωνουν γιατι δεν χτιζουν ενα γηπεδο ο καθενας να χουμε δυο?το ενα καβατζα? :?:
These users thanked the author theodorsalonika for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:21
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα συμφώνησα με τον εργολάβο, υπογράψαμε τα συμβόλαια, έβγαλα και ένα δάνειο, χτίστηκε το σπίτι, το πήρα και τώρα το αποπληρώνω.
Εμφάνισε ο Ιβάν 150-200 εκατομμύρια διαθέσιμα για την κατασκευή του γηπέδου και του έβαλε κάποιος εμπόδια; Ποιος είναι; Πείτε ονόματα να πάμε να τον φάμε.
Για ΝΔ ακούγαμε και η ΝΔ είπε δια στόματος ΜΤΣΚ πως η μπάλα είναι πλέον στα χέρια του επενδυτή διότι το Προεδρικό Διάταγμα έχει βγει και είναι απολύτως έτοιμο.
Ε ποιος φταίει τέλος πάντων που τρία χρόνια δεν έγινε τίποτα; Εγώ; Ο ΑΣ; Ο Μυστακίδης; Ποιος;
Μπορούσε η ΠΑΕ από μόνη της να ξεκινήσει να χτίζει?
Όταν περίμενε η ΠΑΕ να δωθεί έκταση για νέο γήπεδο, βγήκε ο ΑΣ να πει έλα να συζητήσουμε για την Τούμπα?
Όλοι έχουν ευθύνη άλλως λίγο άλλος πολύ, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα και με βάση ότι ξέρουμε απ' τις ανακοινώσεις, ξεκάθαρα ερασιτεχνικός και λάθος χειρισμός από τον ΑΣ
Η συνεισφορά είναι συνεργασία, συνεισφορά θα ήταν όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης να συζητήσουν με την ΠΑΕ πριν αποφασίσουν οτιδήποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author burbu for the post:
Unpsofable78
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:40
DamoN έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:38
Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:31

Είτε το λες είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Αν σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια με τον καλό Ιβάν που απέτρεψε την πώληση Ντέλια στην οποία ο ίδιος είχε συμφωνήσει , και σου βγάζει εσένα αυτό εικόνα σοβαρής ΠΑΕ, τότε όντως δεν έχει νόημα να συζητάμε.
Την συζήτηση την έχεις πάει στην κερκίδα. Εσύ ρωτησες ποιος τον έθιξε . Αν δεν καταλαβαίνεις ότι με την στάση σου τον θίγεις οκ .
Τπτ δεν πιστεύω ίσα ίσα το ότι έκανε πίσω δείχνει αδυναμία .
Αν κρίνει ότι έπρεπε να πωληθεί θα έπρεπε να τον πουλήσει .
Άσχετο αν εγώ το θεωρώ αυτοκτονικό ….
Απλά μέχρι το πρωί να συζητάμε άκρη δεν βγάζουμε γιατί ξεκινάμε από τελείως διαφορετική αφετηρία
Εμένα περιμένει ο Ιβάν να θιχτεί; Την εικόνα που δημιουργείται, δεν την δημιουργεί ο κάθε τρελός άσχετος odi, σε ένα forum.

Οι πράξεις δημιουργούν αποτελέσματα. Εμένα μου βγάζει εικόνα κωλοχανείου όλο αυτό το τσίρκο.

Τέλης Τελης οεοεοε οεοεοε οεοεοε...

Ο Σωτήρας μας...
Όλοι μαζί.
These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
dragon, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 4):
Blackgr4, embuji, smoothcriminal1926, bane1980
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

burbu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:25
Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:21
Μπορούσε η ΠΑΕ από μόνη της να ξεκινήσει να χτίζει?
Όταν περίμενε η ΠΑΕ να δωθεί έκταση για νέο γήπεδο, βγήκε ο ΑΣ να πει έλα να συζητήσουμε για την Τούμπα?
Όλοι έχουν ευθύνη άλλως λίγο άλλος πολύ, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα και με βάση ότι ξέρουμε απ' τις ανακοινώσεις, ξεκάθαρα ερασιτεχνικός και λάθος χειρισμός από τον ΑΣ
Η συνεισφορά είναι συνεργασία, συνεισφορά θα ήταν όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης να συζητήσουν με την ΠΑΕ πριν αποφασίσουν οτιδήποτε
Τι ρωτάς ρε φίλε; Έβαλε δηλαδή εμπόδια ο ΑΣ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια; Πως; Ενημέρωσε και εμάς που δεν γνωρίζουμε.
Ξαναλέω δεν με απασχολεί ο Μυστακίδης, Ούτε τον ξέρω, ούτε τον εμπιστεύομαι, ούτε ήμουν ποτέ υπέρ της πλευράς του.
Δεν ξέρω γιατί πρέπει με το στανιό να διαλέξω πλευρά. Εγώ ΠΑΟΚ είμαι και θέλω εξηγήσεις γιατί δεν κινήθηκε καμία διαδικασία εδώ και τρία χρόνια. Μπορείς να απαντήσεις; Αν όχι άστο πάμε παρακάτω.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Metagrafakias
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Εμ! Ακριβώς αυτό συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Δηλαδή θα πάει ο άλλος και θα πει : ορίστε κύριοι "στημένοι", πάρτε τον ουρανό με τα άστρα και σε μια βδομάδα συνεχίστε ελεύθερα το δούλεμα, όπως κάνετε μέχρι σημεεα
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsaousila1234 την Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:33
Καλά καθίστε να δούμε τι θα ζητήσει η "τεχνοκρατική επιτροπή" πρώτα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δίκιο έχετε σε αυτό (κατ' εμέ) @Blackgr4 & Mingus. Το θέμα της βρωμιάς που επί μία ολόκληρη εβδομάδα τα μέλη ΔΕΝ διάβασαν το μνημόνιο πότε στον κόρακα θα απαντηθεί;! Καταλαβαίνετε πως ό,τι και να κάνει ο Ιβάν, που προφανώς δεν είναι άμοιρος ευθυνών, θα έχουν κάτι καινούργιο να βγάλουν γιατί τα έχουν όλα έτοιμα από πίσω;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!;
Τα νεύρα δεν πάνε προς εσάς.
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 5):
astral, burbu, Λεμεσος4, theo-drama, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:33

Ζητήθηκαν τα ίδια και από τον αριστοκράτη θεσσαλονικευς να υποθέσω; Τους έστειλε με κούριερ ένα κωλοχαρτο ότι έχει λεφτά σ έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα του εξωτερικού και στήσανε κωλο σε χρόνο dt.

Αφού τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε εξηγήστε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε πως δέχτηκαν τα λεφτά του τέλη χωρίς κανένα due diligence και τώρα ξεψαχνίζουν έναν άνθρωπο που έχει βάλει ήδη ένα σκασμό λεφτά στην ΠΑΕ.

Πραγματικά, τέτοιο στήσιμο που έχει κάνει ο ΑΣ στον Ιβαν δεν έκανε ούτε ο Θωμάς για γαύρο και Αιγάλεω.
These users thanked the author jibbie for the post (total 13):
astral, Kabamaru11, Σουριναμέζος, riegel, DamoN, Thax, VfB v2, Λεμεσος4, eorptol1, theo-drama and 3 more users
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Για να το κάνω πιο λιανά.
Τη στιγμή που μιλάμε για τις δημόσιες συμβάσεις (για όποιο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία συμμετέχει σε διαγωνισμό ανάληψης δημόσιας σύμβασης) ισχύουν τα κάτωθι:

"Tο Υπουργείο Ανάπτυξης ενημερώνει για την τροποποίηση του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 833/2014 σχετικά με περιοριστικά μέτρα λόγω ενεργειών της Ρωσίας που αποσταθεροποιούν την κατάσταση στην Ουκρανία.

Στην εγκύκλιο του Υπουργείου αναφέρεται ότι, δυνάμει του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/576 του Συμβουλίου, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 8 Απριλίου 2022, απαγορεύεται η ανάθεση ή η συνέχιση της εκτέλεσης οποιασδήποτε δημόσιας σύμβασης ή σύμβασης παραχώρησης που εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής των οδηγιών για τις δημόσιες συμβάσεις με:

α) Ρώσο υπήκοο ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα που έχει την έδρα του στη Ρωσία.
β) νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα του οποίου τα δικαιώματα ιδιοκτησίας κατέχει άμεσα ή έμμεσα σε ποσοστό άνω του πενήντα τοις εκατό (50%) οντότητα αναφερόμενη στο στοιχείο α) της παρούσας παραγράφου. ή
γ) φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα που ενεργεί εξ ονόματος ή κατ’ εντολή οντότητας αναφερόμενης στο στοιχείο α) ή β) της παρούσας παραγράφου,
συμπεριλαμβανομένων, όταν αντιστοιχούν σε περισσότερο από το δέκα τοις εκατό (10%) της αξίας της σύμβασης, των υπεργολάβων, προμηθευτών ή οντοτήτων στων οποίων τις ικανότητες στηρίζεται κατά την έννοια των οδηγιών για τις δημόσιες συμβάσεις.

Η απαγόρευση σύναψης και συνέχισης της εκτέλεσης δημοσίων συμβάσεων δεν καταλαμβάνει την εκτέλεση έως τις 10 Οκτωβρίου 2022 συμβάσεων, που
συνήφθησαν πριν από τις 9 Απριλίου 2022.
Ο Κανονισμός είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα κράτη μέλη και ισχύει άμεσα από την επομένη της δημοσίευσής του στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή από 09.04.2022"

Τι εμποδίζει λοιπόν την "τεχνοκρατική επιτροπή" με το πρόσχημα να είναι σύμφωνη με την Ε.Ε. να θέσει αντίστοιχους όρους για αυτόν που θέλει να χτίσει το γήπεδο έστω και αν δε πρόκειται για δημόσια σύμβαση;
Μπορεί να βρει τρόπο να ξεπεράσει κάτι τέτοιο ο Σαββίδης; Εγώ θα πω μπορεί αλλα αντίστοιχα μπορεί και η τεχνοκρατική επιτροπή να σκαρφιστεί ό,τι θέλει.
Γι' αυτό λέω καθίστε πρώτα να δούμε τι θα ζητηθεί και μετά να δούμε τι θα τρίψει ο Σαββίδης στη μούρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”