Denis DrăgușΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:40 Κάτι έγραψε ο αδελφός prist σε άλλο θέμα, για κάποιον Διονύση!
Προφανώς Διονύση θα πάρουμε!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Με Ιβάν Σαββίδη έχουμε 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα όταν σε όλη μας την ιστορία μέχρι να έρθει είχαμε 2 και 4 αντίστοιχα. Οπότε λίγος σεβασμός από κάποιους δεν βλάπτει
- These users thanked the author AntreasG4 for the post (total 2):
- magdy, Unpsofable78
-
Έκραζα και γι αυτόν αλλά πλέον μου φαίνεται Ρόναλντο φαινόμενο
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- MikeStr4, margas
- smoothcriminal1926
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:19makis...........makispaspartou έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:57 ............................
Αν δεν πιάσει τι να περιμένουμε δηλαδή?
καλο θα σου κανει να κατανοήσεις τον τροπο που παιζει η ομαδα....
ξεχαστε τα...καννόνια και τα φλογοβόλα...αν βγει και σε αυτο το κομμάτι φυσικά και καλοδεχούμενο.
3 παιχνιδια..φιλικα μενα...η ομαδα εκανε 9 γκολ οπως και περσι το πρόβλημα δεν ειναι ο ...παστελωτης ...φορ αλλα η μεσοαμυντικη γραμμη...
Τι σχέση εχει το ενα με το άλλο; Άλλο το έχω πρόβλημα μεσοαμυντικα και άλλο το θέμα του φορ. Πάντως αυτό που ψάχνουμε σέντερ φορ και δεν μας νοιάζει αν θα βάζει γκολ ( κυριολεκτικά η δουλειά του και η έννοια του σέντερ φορ) πρέπει να ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- thios4
-
Θύμισε μου η ομάδα που πήρε το Τσάμπιονς λιγκ ποιον είχε σέντερ φορ;smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:57abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:19makis...........makispaspartou έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:57 ............................
Αν δεν πιάσει τι να περιμένουμε δηλαδή?
ξεχαστε τα...καννόνια και τα φλογοβόλα...αν βγει και σε αυτο το κομμάτι φυσικά και καλοδεχούμενο.
3 παιχνιδια..φιλικα μενα...η ομαδα εκανε 9 γκολ οπως και περσι το πρόβλημα δεν ειναι ο ...παστελωτης ...φορ αλλα η μεσοαμυντικη γραμμη...
Τι σχέση εχει το ενα με το άλλο; Άλλο το έχω πρόβλημα μεσοαμυντικα και άλλο το θέμα του φορ. Πάντως αυτό που ψάχνουμε σέντερ φορ και δεν μας νοιάζει αν θα βάζει γκολ ( κυριολεκτικά η δουλειά του και η έννοια του σέντερ φορ) πρέπει να ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
- smoothcriminal1926
Panostas1995 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:01Θύμισε μου η ομάδα που πήρε το Τσάμπιονς λιγκ ποιον είχε σέντερ φορ;smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:57abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:19
makis...........
Έχεις δικιο ας συγκρίνουμε την καλύτερη ομάδα του πλανήτη με τον 3ο Ελλάδος. Κοροιδευομαστε μεταξύ μας μετά απο ενα σημείο...
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
- thios4, margas
Ψάξτε φορ. Όταν η ομάδα είχε τον Τζίμα, έπαιζε ο Σαματα
. Πέρυσι ο Τζίμας έπρεπε να είναι εναλλάξ βασικός με το Ρώσο και έτσι θα έμενε. Φέτος βασικουρα με 20 γκολ άνετα στη σεζόν. Τέτοιες προδιαγραφές φορ με ύψος, κεφάλι, τελειώματα, διείσδυση απλά δε βρίσκεται. Για κάποιο μυστήριο λόγο του κάνει ο Μύθου που είναι ταλέντο επιπέδου Μιχαηλίδη και δεν του έκανε το wonderkid. Από την άλλη χαίρομαι βέβαια. Έστω... Η ομάδα χρειάζεται να βγάζει και παίκτες με το επίπεδο του Πέλκα σε όλες τις θέσεις, ώστε να μπορεί να τους κρατάει ο ΠΑΟΚ. Βέβαια ούτε τον Πέλκα κράτησε στα καλύτερα του χρόνια, γιατί ήταν πολλά να έδινε όταν έπρεπε 1 χαρτί μισθό και να τον έδενε (πριν φτάσει κοντά στη λήξη που ζήταγε παραπάνω σύμφωνα με διαρροές). Από την άλλη παίκτες που δεν ακουμπάνε κανένα πρόβλημα να παίρνουν 1.5 χαρτί... Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει δική του φουρνιά Ελλήνων αλλά και να αγοράσει, όπως πέρυσι έπρεπε να αγοράσει Χατζηδιακο.
Δύσκολα να βρει ο ΠΑΟΚ φορ της προκοπής. 1000 φορές να αγόραζε αυτόν της β ομάδας τον γρήγορο μαυρουκο και να τον έψηνε για βασικό. Η θέση του φορ είναι δύσκολη. Όταν σου προκύπτει ένας Τζίμας ή και ένας Σαλπι από τις ακαδημίες, τον κρατάς όσο μπορείς. Τώρα ρουφάμε την πορτοκαλάδα μας. Εγώ θα ξαναγράψω στη λήξη της μεταγραφικής, ίσως. Θεωρώ ότι φέτος θα κάνουμε μια καλή σχετικά χρονιά λόγω του Ντελια Ζιβκο, Καμαρα και της ενίσχυσης στα μπακ, που έγινε γρήγορα. Βελτίωση υπάρχει, αλλά στα 100 χρόνια περιμένεις κάτι μεγαλύτερο.

Δύσκολα να βρει ο ΠΑΟΚ φορ της προκοπής. 1000 φορές να αγόραζε αυτόν της β ομάδας τον γρήγορο μαυρουκο και να τον έψηνε για βασικό. Η θέση του φορ είναι δύσκολη. Όταν σου προκύπτει ένας Τζίμας ή και ένας Σαλπι από τις ακαδημίες, τον κρατάς όσο μπορείς. Τώρα ρουφάμε την πορτοκαλάδα μας. Εγώ θα ξαναγράψω στη λήξη της μεταγραφικής, ίσως. Θεωρώ ότι φέτος θα κάνουμε μια καλή σχετικά χρονιά λόγω του Ντελια Ζιβκο, Καμαρα και της ενίσχυσης στα μπακ, που έγινε γρήγορα. Βελτίωση υπάρχει, αλλά στα 100 χρόνια περιμένεις κάτι μεγαλύτερο.
-
Μπορεί να είναι off topic...
Δεν θαμπώθηκα ποτέ από όσα είδα από το Μαροκινό άτι aka Ουαλίντ Σεντίρα/ Κεντίρα, ίσα ίσα αν δεν έρθει θα πάρω τα πάνω μου. Σκουντούφλης πολυτελείας, προσπαθεί να είναι συμμετοχικός, μαχητικός, τα δίνει όλα και συμφέρει. Αν αφαιρέσεις όμως τη σωματοδομή του, τα αθλητικά του χαρακτηριστικά που δεν τρομάζουν κιόλας τι μένει; Κακές τοποθετήσεις, κακή τεχνική, πούλημα μπάλας και μετριότατη εκτέλεση, κοινώς παίκτης που κατά πάσα πιθανότητα στον Άρη δεν θα έπαιζε βασικός. Γνώμη μου.
Ωστόσο, δεν γίνεται ρε μάγκες να πηγαίνετε στο προφίλ του παίκτη και να τον κράζετε, τι σας φταίει το παιδί που κυνηγάει ένα καλό συμβόλαιο; Είδα κάτι σχόλια... Στην τελική αν έρθει τελικά, γιατί να του δημιουργηθεί έξτρα πίεση από την day one; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...
Δεν θαμπώθηκα ποτέ από όσα είδα από το Μαροκινό άτι aka Ουαλίντ Σεντίρα/ Κεντίρα, ίσα ίσα αν δεν έρθει θα πάρω τα πάνω μου. Σκουντούφλης πολυτελείας, προσπαθεί να είναι συμμετοχικός, μαχητικός, τα δίνει όλα και συμφέρει. Αν αφαιρέσεις όμως τη σωματοδομή του, τα αθλητικά του χαρακτηριστικά που δεν τρομάζουν κιόλας τι μένει; Κακές τοποθετήσεις, κακή τεχνική, πούλημα μπάλας και μετριότατη εκτέλεση, κοινώς παίκτης που κατά πάσα πιθανότητα στον Άρη δεν θα έπαιζε βασικός. Γνώμη μου.
Ωστόσο, δεν γίνεται ρε μάγκες να πηγαίνετε στο προφίλ του παίκτη και να τον κράζετε, τι σας φταίει το παιδί που κυνηγάει ένα καλό συμβόλαιο; Είδα κάτι σχόλια... Στην τελική αν έρθει τελικά, γιατί να του δημιουργηθεί έξτρα πίεση από την day one; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...
- These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 2):
- Σουριναμέζος, soigol
-
Μπορώ να θυμίσω τι είχε στα χαφ, στους μπακ, στους εξτρέμ, στα στόπερ και στο τέρμα! Και στην τελική υπήρξαν και παιχνίδια που η έλλειψη φορ ακόμα και σε αυτή την ομαδάρα, φάνηκε!Panostas1995 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:01Θύμισε μου η ομάδα που πήρε το Τσάμπιονς λιγκ ποιον είχε σέντερ φορ;smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:57abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:19
makis...........
-
Συμφωνώ απόλυτα και θα προσθέσω πως η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχει ο κεντιρα και κάθε κεντιρα .Outsider1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:03 Μπορεί να είναι off topic...
-
Δε συγκρίνω τις ομάδες απλά αναφέρω πως ακόμη και η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει ένα κανονικό φορ....smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:03Panostas1995 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:01Θύμισε μου η ομάδα που πήρε το Τσάμπιονς λιγκ ποιον είχε σέντερ φορ;smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:57
Έχεις δικιο ας συγκρίνουμε την καλύτερη ομάδα του πλανήτη με τον 3ο Ελλάδος. Κοροιδευομαστε μεταξύ μας μετά απο ενα σημείο...
Το αφήνω εδώ γιατί βγήκαμε εκτός τοπικ πάλι
Δυστυχώς στην εποχή των σόσιαλ έχουμε αυτό το φαινόμενο. Μιλάμε για Ξεφτίλα.Outsider1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:03 Μπορεί να είναι off topic...
-
Magpies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:48Denis DrăgușΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:40 Κάτι έγραψε ο αδελφός prist σε άλλο θέμα, για κάποιον Διονύση!
Προφανώς Διονύση θα πάρουμε!
Μπορεί να είναι αυτός. Βελτιωμένη έκδοση του Chedira που ταιριάζει στα θέλω του Λουτσέσκου https://www.transfermarkt.com/dennis-be ... ieler/3187
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.