Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Magpies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:08
Ο Κεντίρα πείστηκε να πάει στον ΠΑΟΚ
λέει ένα ράδιο στη Νάπολι λένε οι 24.
Ελπίζω να μην ισχύει. Φτάσαμε να παρακαλάμε έναν παίκτη που δεν τον θέλει καμμία άλλη ομάδα ( γιατί άραγε; ) και μάλιστα να μας το παίζει και δύσκολος Λες και είναι ο τελευταίος παίκτης στη Γη. Τόσο ψωμί ( μίζα) έχει πια η περίπτωση του;
Δεν βρίσκω κάποιον άλλο λόγο......
Μακάρι να χαλάσει. Άλλος Samatta μη μας βρει.
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
Athens έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:43
Μέχρι στιγμής καμία διάψευση ούτε για τον Μέντορα
Ούτε για τον Ντελιας
Ο Ντελιας δεν έπρεπε να είναι σήμερα στα γραφεία για την ανανέωση του;
13 μήνες σέρνεται η περιβόητη ανανέωση. Το είχα γράψει πριν κανα μήνα οτι με ζώνουν τα φίδια. Εννοούσα οτι κάποιοι θέλουν να τον πουλήσουν.
Τώρα που στο παρατρίχα το γλιτώσαμε το κάζο, πάλι ξέροντας οτι μπορεί κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ θα το ξαναπροσπαθήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τότε και πάλι μέσω μιάς διαφωνίας στην διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ Ντέλια μπορεί να τον ωθήσουν να μήν δεχτεί και μετά να πούν οτι αυτός ήθελε να φύγει.
Πιστεύω αυτή εδώ είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, στα μέζεά μου ο Κεντίρα και ο χάφ. Η παραμονή Ντέλια πρέπει να είναι αυτό που μας καίει.
Το θυμόμουν ότι κάποιος το έγραψε αλλα δε θυμόμουν ποιος, πιστέυεις οτι η χαοτική εικόνα που βγήκε προς τα έξω εκείνη τη μερα εχει να κανει και με αυτο;
Υπάρχουν και εδω αρκετοί πολύ ..πρόθυμοι.. να μας πουν οτι ο Ντέλιας πιέζει και θέλει να φυγει, ντεμεκ αθώα και υποθετικά ετσι να το εχουμε στο μυαλο μας για παν ενδεχόμενο. Ελπίζω οι μοντς να εχουν το νου τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perestroik4 την Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Ξανά είπα μακάρι να πιάσει ο Κέντιρα.
Εμένα μου αρέσει από ότι είδα.
Αλλά με ποια λογική θα δώσεις
1.3×3 συν εφορία συν 3 εκατομυρια
για αυτόν δηλαδή 8 εκατομυρια για τρία χρόνια!, όταν μπορείς να τον πάρεις
δανεικό για έναν παίχτη που θα ρθει
Αύγουστο για να αποδώσει μετά από 3 μήνες και παίρνεις δανεικό τον Ιβανουσετς για ένα χρόνο, όταν μπορείς
να τον αγοράσεις και να δώσεις μαζί
με το συμβόλαιο τα ίδια σχεδόν (άντε
συν ένα εκατομμύριο) για 3 χρόνια πάλι.
Διεθνής Κροάτης! Προπέρυσι βασικός
στην Φέγενορντ!
Ποδοσφαιρική λογική ΠΑΟΚ Σαββίδη.
Δεν είναι θέμα χρημάτων. Το έχουμε
γράψει εκατό φορές. Λεφτά βάζει
από το 2013. Που για ποιους και ποιος αποφασίζει είναι το θέμα. Αλλά έχεις τον αυτοφορακια Ραζβαν να βγάζει τα κάστανα, να παίρνει πρωταθλήματα με
Σαματα, Μουργκ και Μπράντον και μετά
να πανηγυρίζεις και να λες είδατε;
Δε με πιστεύατε. Είδατε ο Ιβάν;
Ποιος Ιβάν; Θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ χωρίς Λουτσεσκου; Αυτόν που έδιωξε το
2019 λέμε με δύο νταμπλ γιατί
δεν ήθελε να του πάρει δύο παίχτες που ζήτησε και πήγε να διώξει ξανά φέτος....
Ιβάν πάρτο αλλιώς......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
Ούτε για τον Ντελιας
Καλα δεν μπορει καθε μερα να βγαινει η ΠΑΕ να διαψευδει για τν Ντελια σε οτι γραφει ο καθενας..απο επισημα χειλη το Σαββατο ειπωθηκε ( ποσταριστηκε για να ειμαι ακριβης) οτι ο Ντελιας θα μεινει κ θα ανανεωσει...
Υ.Γ. ολο αυτο ειναι το καλο σεναριο που (θελω να ) πιστευω...
Aπο θα χορτάσαμε. Από πέρυσι ΘΑ γινόταν αναπροσαρμογη.
Εγώ θα πω κ 1 άλλο σενάριο ρεαλιστικό. Να μείνει μέχρι καλοκαίρι 2027 με το ίδιο ποσό, αφού δεν τα βρίσκουν με γκοντζαροβα και να φύγει μετά ελεύθερος. Και μπράβο του αν το κάνει.
Magpies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:08
Ο Κεντίρα πείστηκε να πάει στον ΠΑΟΚ
λέει ένα ράδιο στη Νάπολι λένε οι 24.
Ελπίζω να μην ισχύει. Φτάσαμε να παρακαλάμε έναν παίκτη που δεν τον θέλει καμμία άλλη ομάδα ( γιατί άραγε; ) και μάλιστα να μας το παίζει και δύσκολος Λες και είναι ο τελευταίος παίκτης στη Γη. Τόσο ψωμί ( μίζα) έχει πια η περίπτωση του;
Δεν βρίσκω κάποιον άλλο λόγο......
Μακάρι να χαλάσει. Άλλος Samatta μη μας βρει.
Συμφωνα με το μεσο που εβγαλε την ειδηση τον θελουν η κρεμονεζε και μοντσα παντως.
Ούτε για τον Ντελιας
13 μήνες σέρνεται η περιβόητη ανανέωση. Το είχα γράψει πριν κανα μήνα οτι με ζώνουν τα φίδια. Εννοούσα οτι κάποιοι θέλουν να τον πουλήσουν.
Τώρα που στο παρατρίχα το γλιτώσαμε το κάζο, πάλι ξέροντας οτι μπορεί κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ θα το ξαναπροσπαθήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τότε και πάλι μέσω μιάς διαφωνίας στην διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ Ντέλια μπορεί να τον ωθήσουν να μήν δεχτεί και μετά να πούν οτι αυτός ήθελε να φύγει.
Πιστεύω αυτή εδώ είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, στα μέζεά μου ο Κεντίρα και ο χάφ. Η παραμονή Ντέλια πρέπει να είναι αυτό που μας καίει.
Το θυμόμουν ότι κάποιος το έγραψε αλλα δε θυμόμουν ποιος, πιστέυεις οτι η χαοτική εικόνα που βγήκε προς τα έξω εκείνη τη μερα εχει να κανει και με αυτο;
Ειλικρινά δεν ξέρω. Προσωπικά είμαι εντελώς απογοτηγευμένος με τον χειρισμό της περίπτωσης Ντέλια μέχρι σήμερα. Είναι σαν να παλεύουν να τον πουλήσουν ντέ και καλά σαν να φοβούνται οτι θα είναι ο επόμενος Ιωαννίδης.
Ειλικρινά δεν ξέρω. Προσωπικά είμαι εντελώς απογοτηγευμένος με τον χειρισμό της περίπτωσης Ντέλια μέχρι σήμερα. Είναι σαν να παλεύουν να τον πουλήσουν ντέ και καλά σαν να φοβούνται οτι θα είναι ο επόμενος Ιωαννίδης.
Το θέμα ειναι οτι δεν εχει μεινει και κανένας που να εχει κάποιο λόγο πλέον στις αποφασεις. Ποιος ηθελε να το πουλησει η Μαρία μονη της; Ο ΚΚ είχε "φύγει" ηδη, ΤΔ δεν υπαρχει, Μακης δεν υπαρχει (ασε που καποιοι λενε οτι αυτος πηρε τον Ιβαν τηλ να το ταρακουνησει, εγω δεν εχω ιδεα απ αυτα), ποιος αλλος ειναι στη διοικηση ο Άγγελος να ηθελε να το πουλήσει δύσκολο μου φαίνεται Είναι κανας αλλος;
renegade έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Εδώ ρε συ έφτασαν τον Μπράντον Τόμας (που ήταν παίκτης μας, με τα καλά του και τα κακά του βοήθησε και αυτός στην κατάκτηση του πιο μάγκικου και ήταν πάντα τίμιος) να τον χλευάζουν και να τον κοροϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ όταν ακούστηκε ότι μπορεί να ανανεώσει. Τι άλλο θα περίμενες για έναν παίκτη που είναι να έρθει και δεν τον γουστάρουν;
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
Εγώ αν δεν δω την ανακοίνωση για την ανανέωση του Ντέλια δεν ησυχάζω.
Όσο για το φορ που πάνε να φέρουν υποτίθεται με τρία μύρια... Δώσε σε μένα 300 χιλιάρικα και δεν γίνεται, έστω τυχαία θα πέσει μια φορά η μπάλα πάνω μου να την βάλω στα δίχτυα.