Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Athens »

Μέχρι στιγμής καμία διάψευση ούτε για τον Μέντορα
Ούτε για τον Ντελιας
Ο Ντελιας δεν έπρεπε να είναι σήμερα στα γραφεία για την ανανέωση του;
These users thanked the author Athens for the post (total 2):
Dimitris_L4, margas
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Eagle1980 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:40 Να μιλώ βρε ομερτά για υποτιθέμενους επενδυτές οταν ο ΙΒΑΝ έβαλε βάζει και θα βάζει τα καλά του εκατομύρια !!!
Υ.Γ. Μην ξεχνάτε και τις οικογένεις που ταιζει στην Βόρειο Ελλάδα Ο ΙΒΑΝ !!! Οταν μιλάτε απαξιωτικά λέω αυτο μόνο..
Δεν μιλάω απαξιωτικά για τον Ιβάν, λέω ότι ακολουθούμε λάθος δρόμο.

Ας γίνω selling club αλλά να πουλάω στη σωστή τιμή και να επαν-επενδύω μέρος αυτών σε νέους παίχτες με προοπτική, όχι δανεικούς και αγύριστους, ούτε ελεύθερους παλαίμαχους.

Επίσης, στον ΠΑΟΚ λείπει ένας ΤΔ.

Τεσπα, sorry φίλε δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης.

Ας έρθει και ο Κεντίρα και ας μας βγάλει όλους Νουρέγιεφ. Εμενα τα χαφ με καίνε
katman41

Δημοσίευση από katman41 »

Ακούν πολλοί Μαροκινό φορ και νομίζουν ότι θα έρθει ο Ελ Κααμπί, ενώ μιλάμε για παλαιστή που θα μας κάνει να αναπολούμε τον Μπραντονάκο και ο οποίος δεν ψήνεται καν να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Φυσικά θα πουν "επιλογή Λουτσέσκου"...

Και τα 3 μύρια μούφα φυσικά. Η Νάπολι θέλει να δείξει έσοδα και η διοίκηση να μην χαλάσει λεφτά.

Αλλιώς ονειρευόμασταν τα 100 χρόνια...
These users thanked the author katman41 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O gika νομίζω το έθεσε όπως είναι...Τον Ιβανουσετς δανεικο με ρητρα 5 μυρια και τον Κεντιρα αγορά με 3 μυρια και 3ετες συμβολαιο ίδιο με αυτό του Κροατη...Δεν περιγράφω άλλο...
These users thanked the author joshua for the post (total 10):
Montrealiotis, Dimitris_L4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Logistis, smoothcriminal1926, soigol, Special 4, bane1980, margas, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα post γκρίνιας και μοιρολογηματος απο τα ίδια άτομα θυμίζουν το "αχ Κώστα Κώστα " του Σερβετά ...Είπαμε δε σας αρέσει ο Κεντιρα.Κιεμεις καλύτερο θα θέλαμε, ΑΝ ερχόταν ..Δεν καταλαβαίνω πως βοηθάει όλο αυτό...
These users thanked the author Hayate for the post:
Unpsofable78
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Εμένα δε με ενδιαφέρει οποιοσδήποτε αλλος επενδυτης, ΠΑΟΚ ημουν και πριν τον Ιβαν, ΠΑΟΚ ειμαι κ τωρα και θα ειμαι και οταν αποφασίσει να φύγει, γιατι νομίζω μόνο δική του απόφαση θα ειναι.

Αλλά οι οικογένεις που "ταίζει" εχουν καποιο που δουλευει καποιο πόστο στις επιχειρήσεις του, δε τα παίρνουν τζάμπα. Θα συμφωνήσω οτι εχει συνεισφέρει στην οικονομία της Β Ελλάδος, σε ενα τοσο συγκεντρωτικό κρατος εχει μεγάλη σημασία σε πολλα κομμάτια.

Προς το παρον αυτο που θα ήθελα απ τον Ιβαν θα ειναι να δεχτεί να υπάρχει κανα έλλειμα και 10 και 15 μυρρια για φετος, και να βάλει τη διαφορά αυτος μιας που τα ΦΦΠ κλπ εχουν χαλαρώσει απ οτι λενε τα παιδιά που ξέρουν. Κ έτσι να κλεισει ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΤΕΛΙΑ, φορ, χαφ και στοπερ που να κανουν τη διαφορά :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

katman41 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:44 Ακούν πολλοί Μαροκινό φορ και νομίζουν ότι θα έρθει ο Ελ Κααμπί, ενώ μιλάμε για παλαιστή που θα μας κάνει να αναπολούμε τον Μπραντονάκο και ο οποίος δεν ψήνεται καν να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Και τα 3 μύρια μούφα φυσικά. Η Νάπολι θέλει να δείξει έσοδα και η διοίκηση να μην χαλάσει λεφτά.

Τού Π.Α.Ο.Κ. τα νούμερα είναι μούφα και του Γκέι κανονικά το πιασαμε το υπονοουμενο ο επόμενοσ... :mrgreen:
These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 3):
black death, eorptol1, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:46 Εμένα δε με ενδιαφέρει οποιοσδήποτε αλλος επενδυτης, ΠΑΟΚ ημουν και πριν τον Ιβαν, ΠΑΟΚ ειμαι κ τωρα και θα ειμαι και οταν αποφασίσει να φύγει, γιατι νομίζω μόνο δική του απόφαση θα ειναι.

Αλλά οι οικογένεις που "ταίζει" εχουν καποιο που δουλευει καποιο πόστο στις επιχειρήσεις του, δε τα παίρνουν τζάμπα. Θα συμφωνήσω οτι εχει συνεισφέρει στην οικονομία της Β Ελλάδος, σε ενα τοσο συγκεντρωτικό κρατος εχει μεγάλη σημασία σε πολλα κομμάτια.

Προς το παρον αυτο που θα ήθελα απ τον Ιβαν θα ειναι να δεχτεί να υπάρχει κανα έλλειμα και 10 και 15 μυρρια για φετος, και να βάλει τη διαφορά αυτος μιας που τα ΦΦΠ κλπ εχουν χαλαρώσει απ οτι λενε τα παιδιά που ξέρουν. Κ έτσι να κλεισει ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΤΕΛΙΑ, φορ, χαφ και στοπερ που να κανουν τη διαφορά :nairepaok:
Εμένα με ενδιαφέρουν και αυτοι κοιτώ όλη την εικόνα και οχι ότι με συμφέρει .
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως ούτε αυτός ο Στρεφέζα που παίρνει ο γαύρος από Κόμο δεν αξίζει τα 8 που δίνει... σύμφωνα με το βιογραφικό του τουλάχιστον
These users thanked the author pirate_salonica for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

katman41 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:44 Ακούν πολλοί Μαροκινό φορ και νομίζουν ότι θα έρθει ο Ελ Κααμπί, ενώ μιλάμε για παλαιστή που θα μας κάνει να αναπολούμε τον Μπραντονάκο και ο οποίος δεν ψήνεται καν να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Δεν θα σχολιάσω τις υπόλοιπες ανοησίες. Θα σχολιάσω το ότι πιστεύεις ότι εν έτη 2025 που οι τράπεζες και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί γνωρίζουν αν αγόρασες μια τσίχλα από το περίπτερο, θα γίνει συμβόλαιο για 3εκ.,ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει ξέρω γω 1εκ. και κανένας δεν θα το πάρει χαμπάρι. Εκτός αν πιστεύεις ότι όντως θα πληρώσει 3εκ. και η Ναπολι θα στείλει τον Βίτο Κορλεονε με μια βαλίτσα τα υπόλοιπα πίσω. Ρε τι διαβάζουμε
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
Dimitris_L4, eorptol1, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Athens έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:43 Μέχρι στιγμής καμία διάψευση ούτε για τον Μέντορα
Ούτε για τον Ντελιας
Καλα δεν μπορει καθε μερα να βγαινει η ΠΑΕ να διαψευδει για τν Ντελια σε οτι γραφει ο καθενας..απο επισημα χειλη το Σαββατο ειπωθηκε ( ποσταριστηκε για να ειμαι ακριβης) οτι ο Ντελιας θα μεινει κ θα ανανεωσει...
Υ.Γ. ολο αυτο ειναι το καλο σεναριο που (θελω να ) πιστευω...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Athens έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:43 Μέχρι στιγμής καμία διάψευση ούτε για τον Μέντορα
Ούτε για τον Ντελιας
13 μήνες σέρνεται η περιβόητη ανανέωση. Το είχα γράψει πριν κανα μήνα οτι με ζώνουν τα φίδια. Εννοούσα οτι κάποιοι θέλουν να τον πουλήσουν.

Τώρα που στο παρατρίχα το γλιτώσαμε το κάζο, πάλι ξέροντας οτι μπορεί κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ θα το ξαναπροσπαθήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τότε και πάλι μέσω μιάς διαφωνίας στην διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ Ντέλια μπορεί να τον ωθήσουν να μήν δεχτεί και μετά να πούν οτι αυτός ήθελε να φύγει.

Πιστεύω αυτή εδώ είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, στα μέζεά μου ο Κεντίρα και ο χάφ. Η παραμονή Ντέλια πρέπει να είναι αυτό που μας καίει.
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Eagle1980 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:49
perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:46 Εμένα δε με ενδιαφέρει οποιοσδήποτε αλλος επενδυτης, ΠΑΟΚ ημουν και πριν τον Ιβαν, ΠΑΟΚ ειμαι κ τωρα και θα ειμαι και οταν αποφασίσει να φύγει, γιατι νομίζω μόνο δική του απόφαση θα ειναι.

Εμένα με ενδιαφέρουν και αυτοι κοιτώ όλη την εικόνα και οχι ότι με συμφέρει .
Τι εννοεις φιλε μου ακριβως;
Η ευθύνη για τις θέσεις εργασίας είναι του εργοδότη και ιδιοκτητη των επιχειρησεων, οχι του οπαδου του ΠΑΟΚ επειδή τυγχάνει ο ιδιοκτήτης να ειναι το ίδιο πρόσωπο στις 2 εταιρείες
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

pirate_salonica έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:49 Πάντως ούτε αυτός ο Στρεφέζα που παίρνει ο γαύρος από Κόμο δεν αξίζει τα 8 που δίνει... σύμφωνα με το βιογραφικό του τουλάχιστον
Ούτε 2 δεν αξίζει ο συγκεκριμένος κ θα το δούμε...ταβάνι του μια Κόμο κ μια λετσε..από ποντενσε που είχε πριν 2 χρόνια ο γαυρος σε στρεφεζα δεν το λες κ αναβάθμιση, μη ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pirate_salonica έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:49 Πάντως ούτε αυτός ο Στρεφέζα που παίρνει ο γαύρος από Κόμο δεν αξίζει τα 8 που δίνει... σύμφωνα με το βιογραφικό του τουλάχιστον
Προέρχεται από καλή σεζόν μεν.
Τσιμπημένα τα οκτώ δε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”