Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Σε όλα αυτά που λέτε βέβαια για τον ΑΣ και τη σιωπή του όσον αφορά την οποία πρόταση έχει η και τους λόγους για τους οποίους είναι διστακτικός απέναντι στον Ιβαν είμαι 100000% μαζί σας.
- These users thanked the author joshua for the post:
- navigator11
-
Θα πρέπει να βγει ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση. Τι θα ειπωθεί μέσα κάνεις δεν ξέρει πόσο μάλλον όταν επιμένουν να μην θέλουν άτομα της ΠΑΕ μαζί.Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:03 Κάτσε να δούμε αν θα πουν και τίποτα στον κόσμο; Μπορεί να κρατήσουν μυστικό το ΔΣ. Το συνηθίζουν τελευταία…
Και ακόμα δεν έχει πάρει ο κόσμος το ΔΣ του ΑΣ με τις «πέτρες»….
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Unpsofable78
Εγώ θα απλοποιήσω λίγο τα πράγματα και θα κάνω την εξής πρόβλεψη.
O ΑΣ θα δώσει το χρονικό περιθώριο που ζήτησε ο Ιβάν, όμως θα βάλει αυστηρό πλαίσιο ελέγχου. Θα προσπαθήσει να τον εκθέσει και να τον φθείρει στην κοινή γνώμη. Αν ο Ιβάν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα των αδειοδοτήσεων και καταθέσει ισχυρή εγγυητική στο τέλος του 16μήνου, τότε θα έχει κερδίσει και θα συνεχίσει. Αν όχι, τότε ο Αριστοτέλης θα πάρει τη σκυτάλη με τον κόσμο σύμμαχο*. Οι 16 μήνες είναι ο ικανός και αναγκαίος χρόνος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
*Θα τον έχει σύμμαχο με την προϋπόθεση ότι ο ΑΣ και ο τύπος θα χειριστούν με διαφάνεια και ειλικρίνεια την κατάσταση. Αν έχουμε συμπεριφορά ανάλογη αυτής των ΣΚΑΙ- MEGA την εποχή του δημοψηφίσματος ή του κορωνοιού, προβλέπω διχασμό.
O ΑΣ θα δώσει το χρονικό περιθώριο που ζήτησε ο Ιβάν, όμως θα βάλει αυστηρό πλαίσιο ελέγχου. Θα προσπαθήσει να τον εκθέσει και να τον φθείρει στην κοινή γνώμη. Αν ο Ιβάν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα των αδειοδοτήσεων και καταθέσει ισχυρή εγγυητική στο τέλος του 16μήνου, τότε θα έχει κερδίσει και θα συνεχίσει. Αν όχι, τότε ο Αριστοτέλης θα πάρει τη σκυτάλη με τον κόσμο σύμμαχο*. Οι 16 μήνες είναι ο ικανός και αναγκαίος χρόνος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
*Θα τον έχει σύμμαχο με την προϋπόθεση ότι ο ΑΣ και ο τύπος θα χειριστούν με διαφάνεια και ειλικρίνεια την κατάσταση. Αν έχουμε συμπεριφορά ανάλογη αυτής των ΣΚΑΙ- MEGA την εποχή του δημοψηφίσματος ή του κορωνοιού, προβλέπω διχασμό.
Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μόλις εμφανιστεί ο Κυριάκος για τη ΔΕΘ.
(έτσι το λέω δεν έχω καμία πληροφόρηση
)
(έτσι το λέω δεν έχω καμία πληροφόρηση

Joshua
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Δυστυχώς και εγώ δε μπορώ
να γίνω πιο σαφής.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Δυστυχώς και εγώ δε μπορώ
να γίνω πιο σαφής.
Ετσι ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει καθαρές κουβέντες. Βέβαια αν δεν μας αρέσουν αυτά που θα ακούσουμε ...joshua έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:05 Σε όλα αυτά που λέτε βέβαια για τον ΑΣ και τη σιωπή του όσον αφορά την οποία πρόταση έχει η και τους λόγους για τους οποίους είναι διστακτικός απέναντι στον Ιβαν είμαι 100000% μαζί σας.
Αν κάποιος είναι η έχει γνωστό που είναι μέλος του ΑΣ θα ήταν καλό
να πάει στο ΔΣ για να μάθουμε κάτι
από μέσα. Οποιοσδήποτε είναι μέλος του Συλλόγου, μπορεί να παρεβρεθεί
με δικαίωμα λόγου αλλά όχι ψήφου
στο ΔΣ.
Ήμουν μέλος σε ΔΣ Συλλόγων και Ομοσπονδιας για πάνω από δέκα
χρόνια. Είναι δεδομενο ότι το γράφει το
καταστατικο. Άρα και οποιοσδήποτε
από την ΠΑΕ είναι μέλος του Συλλόγου
μπορει να παρεβρεθεί, να μιλήσει,
αλλά όχι να ψηφίσει.
Εδώ μιλάνε οι μέτοχοι με μετοχες
σε ΠΑΕ με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη.
να πάει στο ΔΣ για να μάθουμε κάτι
από μέσα. Οποιοσδήποτε είναι μέλος του Συλλόγου, μπορεί να παρεβρεθεί
με δικαίωμα λόγου αλλά όχι ψήφου
στο ΔΣ.
Ήμουν μέλος σε ΔΣ Συλλόγων και Ομοσπονδιας για πάνω από δέκα
χρόνια. Είναι δεδομενο ότι το γράφει το
καταστατικο. Άρα και οποιοσδήποτε
από την ΠΑΕ είναι μέλος του Συλλόγου
μπορει να παρεβρεθεί, να μιλήσει,
αλλά όχι να ψηφίσει.
Εδώ μιλάνε οι μέτοχοι με μετοχες
σε ΠΑΕ με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη.
Δυστυχώς για γέλια και για κλάματαnavigator11 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:01Εν τω μεταξύ μιλάμε για τους τύπους, που εξουσιοδότησαν τον κυρ Θανάση να υπογράψει ό,τι γούσταρε με τον "όποιον άλλον ενδιαφερόμενο" και ενάμιση μήνα μετά ουδείς έχει μάθει (πέρα από αυτούς που ενεπλάκησαν άμεσα στο νταλαβέρι και , υποθέτω, κάποια τσιράκια-"εργαλεία" του περίγυρού τους) περί τίνος πρόκειται. Αυτοί θα απαιτήσουν πιο ξεκάθαρα λόγια!Psagmenos4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:28 Λοιπόν, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Ο ΑΣ σήμερα δε θα υπογράψει το μνημόνιο αλλά θα το στείλει πίσω στην ΠΑΕ ζητώντας εγγυητικές και πιο ξεκάθαρα λόγια.
Ααααααααααααχαααχαχαααχαχαχαχαααααααχαχα
- Montrealiotis
Αυτό είναι ΔΣ και όχι ΓΣ.
Γενικά δεν μπορεί να παρευρεθεί ο καθένας.
Και δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι διαφορετικό στους ΑΣ.
Μην παραπληροφορείτε τον κοσμο
Γενικά δεν μπορεί να παρευρεθεί ο καθένας.
Και δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι διαφορετικό στους ΑΣ.
Μην παραπληροφορείτε τον κοσμο
- navigator11
@Equalizer ορθώς έκανες την επεξεργασία, παρότι μέσα σε εισαγωγικά το είχε ο φίλος. Η ουσία δεν αλλάζει όμως. Αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες πολλών, από όσο αντιλαμβάνομαι, σχετικά με το παιχνιδάκι που έχει ξεκινήσει ήδη να επιχειρείται, με δόλωμα το γήπεδο, προβλέπω να μην περιορίζεται το Hells Bells μόνον εντός Τούμπας λίγο πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:03 Κάτσε να δούμε αν θα πουν και τίποτα στον κόσμο; Μπορεί να κρατήσουν μυστικό το ΔΣ. Το συνηθίζουν τελευταία…
Και ακόμα δεν έχει πάρει ο κόσμος το ΔΣ του ΑΣ με τις «ντοματες»….
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Montrealiotis, Unpsofable78
Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που έβαλε ο Κατσαρής τον Ιούνιο. Μια χαρα
Ισχύει μπορεί σαν κόσμος να έχουμε όλα τα κακά…navigator11 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:36@Equalizer ορθώς έκανες την επεξεργασία, παρότι μέσα σε εισαγωγικά το είχε ο φίλος. Η ουσία δεν αλλάζει όμως. Αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες πολλών, από όσο αντιλαμβάνομαι, σχετικά με το παιχνιδάκι που έχει ξεκινήσει ήδη να επιχειρείται, με δόλωμα το γήπεδο, προβλέπω να μην περιορίζεται το Hells Bells μόνον εντός Τούμπας λίγο πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:03 Κάτσε να δούμε αν θα πουν και τίποτα στον κόσμο; Μπορεί να κρατήσουν μυστικό το ΔΣ. Το συνηθίζουν τελευταία…
Και ακόμα δεν έχει πάρει ο κόσμος το ΔΣ του ΑΣ με τις «ντοματες»….
Αλλά οι π****ιες δεν μας εκφράζουν
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- george188, Montrealiotis, Unpsofable78, paok apo epilogi
Τρόποι υπάρχουνjoshua έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:15Μακάρι να ήταν τόσο απλό.aivas19 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:07Με μια ρητρα λυνεται αυτοjoshua έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:39 Εγώ θα το πω και ας φάω ξανά κράξιμο. Να πάει να @###@ ο Μυστακιδης ειλικρινά. Εγώ διεργασίες για το γήπεδο πριν ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό η μελλοντική σχέση Ρωσίας- Ευρώπης δεν θα έκανα όσο καλές προθέσεις και αν έχει ο Ιβαν. Περιμένουμε τόσα χρόνια ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Το ρίσκο είναι μεγάλο μπορεί εύκολα να βρεθούμε σε τρελό αδιεξοδο και έχω την αίσθηση ότι αυτό φοβούνται και στον ΑΣ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τρελάθηκαν όλοι εκεί,άνθρωποι τόσα χρόνια ,οι περισσότεροι με ανιδιοτελή προσφορά και χωρίς κανέναν λόγο εμφανίζονται διστακτικοι απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Unpsofable78
Όταν λέγαμε εδώ ότι δεν έχει προταθεί ΤΙΠΟΤΑ που να έχει σχέση με την ΠΑΕ (πχ που θα παίζει κτλ) εδώ μέσα κάποιοι λέγανε "Δεν πειράζει να χτίσει γήπεδο θέλει μόνο". Απαντήστε τώρα αφού νοιάζεστε για το καλό του ΠΑΟΚPsagmenos4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:28 Λοιπόν, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Ο ΑΣ σήμερα δε θα υπογράψει το μνημόνιο αλλά θα το στείλει πίσω στην ΠΑΕ ζητώντας εγγυητικές και πιο ξεκάθαρα λόγια.
Ο ΑΣ συνεχίζει και μιλάει με τον Μυστακιδη. Χθες περιμέναμε την συνέντευξη Μυστακιδη που θα έδινε δήθεν απαντήσεις έτσι είπε η πλευρά του,αυτή η συνέντευξη δεν βγήκε ή δεν δόθηκε ποτε πλέον κανεις δεν ξέρει.
Ο ΑΣ που έχει στο τραπέζι και συνομιλεί με τον Μυστακιδη εδώ και ένα μισή μήνα πλέον παίζει κρυφτό και αποφεύγει να απαντήσει τα βασικά, δηλαδή τι υπεγραψε εκείνη την Δευτέρα ο Κατσαρης με μια απλή εξουσιοδότηση του ΔΣ?
Αν όλα είναι καλώς γινόμενα για ποιο λόγο δεν ενημέρωθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και άμεσα ενδιαφέρομενος μιας και η ομάδα του θα παίζει σε όποιο γήπεδο χτιστεί.
Ισχύουν αυτά που ακούγονται ότι ουσιαστικά αν το γήπεδο το πάρει ο Μυστακιδης θα είναι μονόδρομος να πάρει και την ΠΑΕ ,μιας και σε αυτά που υπογράφηκαν υπάρχει απαίτηση του Μυστακιδη για μεγάλο ενοίκιο από την ΠΑΕ και την υποχρέωση της ΠΑΕ να συντηρεί το γήπεδο σαν ενοικιαστής όσο η ΠΑΕ δεν θα έχει το παραμικρό έσοδο εκτός των εισιτηρίων? Ότι θα πρέπει να πληρώνει ακόμα και χώρους για τα γραφεία της? Ενώ η εκμετάλλευση όλου του γηπέδου θα γίνεται 75% από τον Τέλη και 25% από τον ΑΣ? Ισχύει Ότι Κατσαρης και Τελης απλά δεν νοιάστηκαν που θα παίξει ο ΠΑΟΚ όταν ξεκινήσουν το γηπεδο ,κι ούτε νοιάστηκαν τι πρέπει να πληρώσει ως ενοίκιο ο Ιβάν για 2-3 χρονια ΑΝ τελικά βρεθεί γήπεδο?
Δυστυχώς όλες οι πλευρές τα κρίσιμα ερωτήματα τα κρατάνε ΚΡΥΦΑ.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Unpsofable78
- navigator11
george188 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:38 Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που έβαλε ο Κατσαρής τον Ιούνιο. Μια χαρα
Ο αμπελαλέ Κατσαρής, όταν τον έψαχνε η μισή τουλάχιστον πόλη μετά τη 16η Ιουνίου, δεν ήταν που παρουσιαζόταν να υποστήριζε πως ό,τι υπέγραψε με τον Μυστακίδη δεν ήταν δεσμευτικό ή θυμάμαι τόσο λάθος; Το άτυπο γραφείο τύπου δεν είχε αναλάβει τότε να προσπαθήσει να τον υπερασπιστεί;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- george188, Мир, Unpsofable78