Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ νομίζω ότι όλες τις πλευρές τις συμφέρει να δοθεί το γήπεδο στον Ιβάν.
Με ξεκάθαρες ρήτρες και πρόβλεψη έκπτωσης σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος.
Ο ΑΣ αν όλα πάνε καλά θα έχει αυτά που θέλει. Αν όχι θα πάρει τις ρήτρες (τις οποίες λογικά θα διαπρεγματευτεί) και σε περίπτωση αθέτισης θα κυρήξει την ανάδοχο έκπτωτη σε ορισμένο χρονικό ορίζοντα.
Ο Ιβάν θα έχει πάρει το γήπεδο κι από κει και πέρα είναι όλα στο χέρι του.
Και ο Μυστακίδης αφού επιμένει ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί να ακολουθήσει στο οικονομικό, θα χρειαστεί να περιμένει περίπου ένα χρόνο για να φανεί αν έχει δίκιο και τότε θα έχει πραγματικά το πάνω χέρι στο επικοινωνιακό σκέλος.
These users thanked the author Mīngus for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και τί είναι ο ΠΑΟΚ για να παίζουν κάποιοι τέτοια παιχνιδάκια δηλαδή?
These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
Unpsofable78, Montrealiotis
george188

Δημοσίευση από george188 »

Mīngus έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:20 Εγώ νομίζω ότι όλες τις πλευρές τις συμφέρει να δοθεί το γήπεδο στον Ιβάν.
Με ξεκάθαρες ρήτρες και πρόβλεψη έκπτωσης σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος.
Ο ΑΣ αν όλα πάνε καλά θα έχει αυτά που θέλει. Αν όχι θα πάρει τις ρήτρες (τις οποίες λογικά θα διαπρεγματευτεί) και σε περίπτωση αθέτισης θα κυρήξει την ανάδοχο έκπτωτη σε ορισμένο χρονικό ορίζοντα.
Και ο Μυστακίδης αφού επιμένει ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί να ακολουθήσει στο οικονομικό, θα χρειαστεί να περιμένει περίπου ένα χρόνο για να φανεί αν έχει δίκιο και τότε θα έχει πραγματικά το πάνω χέρι στο επικοινωνιακό σκέλος.
Η ατμόσφαιρα και τα τριγύρω, οι καθυστερήσεις κτλ δεν δειχνουν κάτι τετοιο πάντως.
These users thanked the author george188 for the post:
Unpsofable78
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Και ένα τελευταίο.
Επ ευκαιρία επειδή ανέφερε
ο Κουβεντιδης, ότι δεν πιστεύει
ότι ο ΑΣ θα κάνει Γενική Συνέλευση.

Σίγουρα βάση καταστατικού,
εφόσον συγκεντρωθεί ένας
αριθμός μελών του Συλλογου μπορεί να ζητήσει με υπογραφές τη σύγκληση ΓΣ.

Αν κάποιος μπορεί να βρει το
καταστατικο θα είναι πολύ χρήσιμο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Οχι ρε φιλε γιατι να χαθει ετσι ενας χρονος;

Αν Ο Μυστακιδης μπορει να εγγυηθει κατι καλυτερο του Σαββιδη για το γηπεδο γιατι να μην το δεχτει ο ΑΣ εξαρχης;

Οπως και να εχει, τωρα δεν ιδιαιτερο νοημα οτι και να λεμε για τα 2 μνημονια (αν ειναι οντως 2).

Ειδωμεν
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:24 Εγω ανεκαθεν θεωρουσα το καλυτερο σημειο να φτιαξεις γηπεδο ηταν το παλιο στρατοπεδο στην λαγκαδα εκει Παυλου Μελα.

Τεραστιος χωρος και εχει εξοδους για να πας σε ολη την πολη σχεδον καρφι. Και διπλα στον περιφερειακο μεσω λαγκαδα που ειναι τεραστιος δρομος.

πεταξε αυτο το πουλακι ομως.
Εγώ πίστευα ότι ιδανικό σημεία βάση χώρου ήταν κοντα στο στρατόπεδο Καρατασου απέναντι από τα νοσοκομεία, με πρόσβαση στον περιφερειακό αλλά για κάποιο μαγικό λόγο η Θ4 και ο Α.Σ. είχαν διαφορετική άποψη. Για κάποιο λόγο επιβλήθηκε η άποψη ότι πρέπει να μείνει στη Τούμπα το νέο γήπεδο, λες και δεν είχαμε είμασταν ΠΑΟΚ όταν είχα έδρα στο συντρίβανι.
Τέλος παντός είναι άτοπο πλέον η συζήτηση για Πολίχνη/Ευκαρπία γιατί άρχισαν να χτίζουν παντού και εκεί γύρο.
These users thanked the author Мир for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Mīngus έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:20 Εγώ νομίζω ότι όλες τις πλευρές τις συμφέρει να δοθεί το γήπεδο στον Ιβάν.
Όταν λες πάρει, ελπίζω να εννοείς να του ανατεθεί η κατασκευή.
These users thanked the author arrwstos for the post:
Mīngus
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Мир έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:59
embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:24 Εγω ανεκαθεν θεωρουσα το καλυτερο σημειο να φτιαξεις γηπεδο ηταν το παλιο στρατοπεδο στην λαγκαδα εκει Παυλου Μελα.

Τεραστιος χωρος και εχει εξοδους για να πας σε ολη την πολη σχεδον καρφι. Και διπλα στον περιφερειακο μεσω λαγκαδα που ειναι τεραστιος δρομος.

πεταξε αυτο το πουλακι ομως.
Εγώ πίστευα ότι ιδανικό σημεία βάση χώρου ήταν κοντα στο στρατόπεδο Καρατασου απέναντι από τα νοσοκομεία, με πρόσβαση στον περιφερειακό αλλά για κάποιο μαγικό λόγο η Θ4 και ο Α.Σ. είχαν διαφορετική άποψη. Για κάποιο λόγο επιβλήθηκε η άποψη ότι πρέπει να μείνει στη Τούμπα το νέο γήπεδο, λες και δεν είχαμε είμασταν ΠΑΟΚ όταν είχα έδρα στο συντρίβανι.
Τέλος παντός είναι άτοπο πλέον η συζήτηση για Πολίχνη/Ευκαρπία γιατί άρχισαν να χτίζουν παντού και εκεί γύρο.
Συγνωμη αλλα αν δεν υπερισχύσει η αποψη του Συνδεσμιακου κινηματος και του ΑΣ για το που θα γινει η νεα τουμπα, ποιανου θα υπερισχύσει; Να ρωτησουμε ολο τον κοσμακη αμα ειναι για το που τον βολευει να παιζει ο ΠΑΟΚ. Δεν παει ετσι
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Επειδή κάποιοι αναφέρετε το χώρο.
Και επειδή ξεχνάω. Έχει ερωτηθεί
πότε ο κόσμος επισημα, το που θέλει
να γίνει το γήπεδο;. Νομίζω πως ναι,
αλλά ειλικρινά δε θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Άτοπη συζήτηση γιατί έχει παρθεί η απόφαση. Κανονικά αφορά όλο τον λαό του ΠΑΟΚ αλλά δεν θυμάμαι να ρωτήθηκε η πλατια μάζα του κοσμου.
Δεν ξέρω αν υπήρχε κίνδυνος για τον Α.Σ. αλλά εννοείτε ότι το γήπεδο θα έπρεπε να ανοίκει στον Α.Σ. ακόμα και σε τράμπα/αλλαγή οικοπέδου.

ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί όλοι γράφεται εκεί που δεν πιάνει μελάνι την Δ.Θεσσαλονικη όταν μιλάμε για έργα ανάπτυξης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Δηλωνει καποιος καπου οπαδικό φρόνημα;

Πως ακριβως θα μαθουμε τι θελει ο «κοσμος» του ΠΑΟΚ;

Το συνδεσμιακο κινημα με ολα τα στραβα του πρεσβευει αυτο ακριβως. Οπως και ο ΑΣ. Εχουμε καμια 100 συνδεσμους. Υποστηριξε κανεις να γινει εκτος τουμπας το νεο γηπεδο;

Ποιον ας πουμε να ρωτησουν τι να κανουν γκαλοπ;

Δεν μπαινω καν στη συζητηση του ΓΙΑΤΙ πρεπει να γινει εκει που χτισαν με τα χερια τους οι προπατορες απλα συζηταω το διαδικαστικο του θεματος
These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
arrwstos
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Мир έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:10 Άτοπη συζήτηση γιατί έχει παρθεί η απόφαση. Κανονικά αφορά όλο τον λαό του ΠΑΟΚ αλλά δεν θυμάμαι να ρωτήθηκε ο πλατια μάζα του κοσμου.
Δεν ξέρω αν υπήρχε κίνδυνος για τον Α.Σ. αλλά εννοείτε ότι το γήπεδο θα έπρεπε να ανοίκει στον Α.Σ. ακόμα και σε τράμπα/αλλαγή οικοπέδου.

ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί όλοι γράφεται εκεί που δεν πιάνει μελάνι την Δ.Θεσσαλονικη όταν μιλάμε για έργα ανάπτυξης.
Πολλές αποφάσεις έχουν παρθεί.
Το ερώτημα είναι αν αποφασίστηκε
από το λαό του ΠΑΟΚ.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

alexgarcia6 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:14 Δηλωνει καποιος καπου οπαδικό φρόνημα;

Πως ακριβως θα μαθουμε τι θελει ο «κοσμος» του ΠΑΟΚ;

Το συνδεσμιακο κινημα με ολα τα στραβα του πρεσβευει αυτο ακριβως. Οπως και ο ΑΣ. Εχουμε καμια 100 συνδεσμους. Υποστηριξε κανεις να γινει εκτος τουμπας το νεο γηπεδο;

Ποιον ας πουμε να ρωτησουν τι να κανουν γκαλοπ;

Δεν μπαινω καν στη συζητηση του ΓΙΑΤΙ πρεπει να γινει εκει που χτισαν με τα χερια τους οι προπατορες απλα συζηταω το διαδικαστικο του θεματος
Τι φοβάσαι ρε συ Alex, μην ψηφίσουν
τίποτε Αρειανοί και αλλοιωθεί το αποτέλεσμα; Κάνε μια ψηφοφορία
διαδικτυακή, βάλε και ένα παράβολο
πέντε ευρώ και δώσε τα λεφτά στον ΑΣ
η στο γήπεδο..
Νομίζω όμως, για αυτό ρώτησα ότι
η ΠΑΕ, είχε κάνει ήδη ψηφοφορία.
Πάντως για να μην είμαστε οφ τοπικ,
εγώ έγραψα και στο τοπικ του γηπέδου,
οπότε καλύτερα να το συζητήσουμε εκεί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ θα το πω και ας φάω ξανά κράξιμο. Να πάει να @###@ ο Μυστακιδης ειλικρινά. Εγώ διεργασίες για το γήπεδο πριν ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό η μελλοντική σχέση Ρωσίας- Ευρώπης δεν θα έκανα όσο καλές προθέσεις και αν έχει ο Ιβαν. Περιμένουμε τόσα χρόνια ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Το ρίσκο είναι μεγάλο μπορεί εύκολα να βρεθούμε σε τρελό αδιεξοδο και έχω την αίσθηση ότι αυτό φοβούνται και στον ΑΣ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τρελάθηκαν όλοι εκεί,άνθρωποι τόσα χρόνια ,οι περισσότεροι με ανιδιοτελή προσφορά και χωρίς κανέναν λόγο εμφανίζονται διστακτικοι απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
soigol, Apil44
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

joshua έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:39 Εγώ θα το πω και ας φάω ξανά κράξιμο. Να πάει να @###@ ο Μυστακιδης ειλικρινά. Εγώ διεργασίες για το γήπεδο πριν ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό η μελλοντική σχέση Ρωσίας- Ευρώπης δεν θα έκανα όσο καλές προθέσεις και αν έχει ο Ιβαν. Περιμένουμε τόσα χρόνια ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Το ρίσκο είναι μεγάλο μπορεί εύκολα να βρεθούμε σε τρελό αδιεξοδο και έχω την αίσθηση ότι αυτό φοβούνται και στον ΑΣ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τρελάθηκαν όλοι εκεί,άνθρωποι τόσα χρόνια ,οι περισσότεροι με ανιδιοτελή προσφορά και χωρίς κανέναν λόγο εμφανίζονται διστακτικοι απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα.
Αυτό που λες δεν έχει βάση, γιατί
και αύριο να τελειώσει ο πόλεμος
και να τα βρουν στην Ουκρανία, το
λιμάνι στην Θεσσαλονίκη και τα επιχειρηματικά συμφέροντα πάντα
θα θέλουν να τα έχουν. Και αύριο
μπορεί να έρθει ένας Κινέζος να
πάρει το λιμάνι και τον ΠΑΟΚ. Πάλι
θα περιμένουμε; Άλλο πόλεμος
άλλο business. Οι μπίζνες δεν
ελέγχονται δεν τελειώνουν ποτε και δεν έχουν σημαια....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Iznogoud4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”