Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Που πήγε η αισιοδοξία του Μπάνε; Τι του κάνατε modsssss;;
Σουβλάκι θα τους περάσουμε αδερφέ! Με Άκπομ, με Μαρία με Τέλη με Σαββίδη με με με. Και στην ανάγκη μόνοι μας. Έτσι μάθαμε από παιδιά!
Σουβλάκι θα τους περάσουμε αδερφέ! Με Άκπομ, με Μαρία με Τέλη με Σαββίδη με με με. Και στην ανάγκη μόνοι μας. Έτσι μάθαμε από παιδιά!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 4):
- giaxxo, margas, DikefalosNisiotis, TylerDurden
-
πολυ μεγαλυτερης ποιοτητας και δεν θα ελεγα μεγαλυτερου ρισκου ο παιχτης εχει εναν τραυματισμο στην καριερα τουblack death έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:31Μαλλον και μεγαλύτερης ποιοτητας βεβαια.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:30 H forza ουσιαστικά παρουσιάζει το αφρικανικό δημοσίευμα που πρώτος μας παρέθεσε ένας φίλος χθες στο φόρουμ. Απλά μετά μπήκε ο κατ και είπε Γιόβιτς οπότε πέρασε στα ψιλά.
Παππάς φαίνεται, παίκτης μεγαλύτερου ρίσκου από τον Κεντίρα.
Θα πάει η πούτσα σύννεφο.PAOKevolution έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:46 Που πήγε η αισιοδοξία του Μπάνε; Τι του κάνατε modsssss;;
- These users thanked the author theo G4 for the post (total 4):
- PAOKevolution, giaxxo, Maedhros4, TylerDurden
-
Αυτός ο Καμερουνέζος φαίνεται παίκτης από το πάνω ράφι για μας. Πολύ καλή σεζόν με την καλύτερη Νορβηγική ομάδα - και ομάδα με εξαιρετικές παρουσίες στην Ευρώπη, ακριβή μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα τοπ5 πρωταθλήματος, συμπαθητική πρώτη σεζόν, αλλά χιαστοί. Από την άλλη χωρίς χιαστούς γιατί να ερχόταν εδώ?
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- thios4, Polichni1926, DikefalosNisiotis
Ο Γιόβιτς μετά από μια σούπερ σεζόν στην μπουντεσλίγκα πριν 5-6 χρόνια, έχει ξαναπαίξει μπάλα?
Σοβαρά ρωτάω, χωρίς ίχνος ειρωνείας.
Όχι φίλε πουθενά,πέρα από μια μέτρια χρονιά στην Φιορεντίνα που κ εκεί δεν ήταν βασικουρα δεν έχει δείξει τίποτα.στην ουσία δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο από το 19.βεβαια δεν είναι εύκολο να βρεις χώρο στην Ρεάλ κ στην Μίλαν .μπορεί να πάει σε ομάδα κ να βάλει 25 γκολ κ μπορεί να έχει σιχαθεί το ποδόσφαιρο κ να είναι τουρίστας πολυτελείας.zissos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:52 Ο Γιόβιτς μετά από μια σούπερ σεζόν στην μπουντεσλίγκα πριν 5-6 χρόνια, έχει ξαναπαίξει μπάλα?
- FreeWatcher
Εγώ έχω ενθουσιαστεί με τα χαρακτηριστικά του Καμαρά 2. Πιστεύω είναι αυτά που λείπουν από το κέντρο μας κ ότι κολλάει με όλα τα ήδη υπάρχοντα χαφ του ρόστερ σαν δίδυμο! Μακάρι…
Το δανεικό φορ μετά από χιαστούς μου αρέσει μόνο σαν στοίχημα χωρίς πολλά λεφτά για αντιτσάλοφ. Με λογική οψιόν βέβαια. Τον φέρνεις να περιοριστεί η ανασφάλεια κ η γκρίνια κ μετά από την πρόκριση πουλάς Τσαλοφ κ φέρνεις 1ο. Πολύ πιθανώς Ακπομ θα έλεγα.
Το δανεικό φορ μετά από χιαστούς μου αρέσει μόνο σαν στοίχημα χωρίς πολλά λεφτά για αντιτσάλοφ. Με λογική οψιόν βέβαια. Τον φέρνεις να περιοριστεί η ανασφάλεια κ η γκρίνια κ μετά από την πρόκριση πουλάς Τσαλοφ κ φέρνεις 1ο. Πολύ πιθανώς Ακπομ θα έλεγα.
- Skoufos_tou_Lucescu
22/23 50 συμμετοχές 13 γκολ Φιορεντίναzissos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:52 Ο Γιόβιτς μετά από μια σούπερ σεζόν στην μπουντεσλίγκα πριν 5-6 χρόνια, έχει ξαναπαίξει μπάλα?
23/24 30 συμμετοχές 9 γκολ Μίλαν
Πέρυσι 17 συμμετοχές 4 γκολ Μιλαν
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
- Polichni1926, margas
Οχιzissos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:52 Ο Γιόβιτς μετά από μια σούπερ σεζόν στην μπουντεσλίγκα πριν 5-6 χρόνια, έχει ξαναπαίξει μπάλα?
- thanos-xanthi
νομίζω είναι εύκολο να βρεις παίχτες μεγαλύτερης ποιότητας από τον Μαροκινόblack death έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:31Μαλλον και μεγαλύτερης ποιοτητας βεβαια.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:30 H forza ουσιαστικά παρουσιάζει το αφρικανικό δημοσίευμα που πρώτος μας παρέθεσε ένας φίλος χθες στο φόρουμ. Απλά μετά μπήκε ο κατ και είπε Γιόβιτς οπότε πέρασε στα ψιλά.
Παππάς φαίνεται, παίκτης μεγαλύτερου ρίσκου από τον Κεντίρα.
το να βρεις κάποιον δε με περισσότερα γκολ σε πρώτης κατηγορίας πρωτάθλημα είναι παιχνιδάκι

το όνομα μάλλον καμμένο είναι, από Αφρική τι να πιστέψεις
Συγνώμη ρε παιδιά ένα τηλ στον Κονσεισάο δεν θα κάναν οι δικοί μας ?
Από ότι έχω καταλάβει με αυτά που γράφετε και η αγορά του Καμαρά σχετικα ανέφικτη μοιάζει.
Με 3 δανεικούς (φορ, χαφ, Ιβανουσεκ) είμαστε οκ;
Όχι γιατί του χρόνου θα έχουμε τρελό θέμα.nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:04 Από ότι έχω καταλάβει με αυτά που γράφετε και η αγορά του Καμαρά σχετικα ανέφικτη μοιάζει.
Εδώ που φτάσαμε θεωρώ ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι τόσο ο φορ όσο και ο χαφ να είναι δανεικοί.
Για στόπερ δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα πάρουμε να σας πω την αλήθεια.
Ρε dag μην μας κάνεις χάλι γκάλι την καρδιά.JohnDag έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:09 Εδώ που φτάσαμε θεωρώ ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι τόσο ο φορ όσο και ο χαφ να είναι δανεικοί.