Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Γκλεν είναι Καμαροειδες, αφού ξάδερφοι λολ απλά έχει καλύτερο built up and link up play, καλύτερες μεταβιβάσεις και κουβάλημα. Μια χαρά λύση, Κραλ για μένα πιο ολοκληρωμένος.
- pagotatzis
-
Για την αλλαγη καμαρα αυγουστο μηνα μιλαω κι εγω. Ασχετα με ποσά κλπ.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:10Οι τρεις και αυτός που θα έρθει είναι εν δυνάμει βασικοί, 30λεπτα θα παίρνει ο 5ος. Αυτά για αλλαγή Μάντι με Κρααλ δε γίνονται, δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πουλήσουμε 7-8 και να δώσουμε τα 5-6 για αντικαταστάτη. Μια χαρά είναι ο Μάντι και φέτος με Μεϊτέ θα είναι ακόμα καλύτεροςblack death έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:53 Δεν ξερω γιατι το συζητατε αυτο ενω εχουμε εναν προπονητη που έχει αλλεργία στις αλλαγες παιχτών που τους ξερει και τους εκτιμαει. Δηλαδη και το βιτινια να φερω, που λεει ο λογος, αν είναι να παιζει 30λεπτα μεχρι το νοεμβρη να μου λείπει.
https://www.transfermarkt.com/faris-mou ... ler/599663
Άρθρο από Γαλλία λέει ότι ενδιαφερόμαστε.
(Έχει ρήξη χιαστού)
Άρθρο από Γαλλία λέει ότι ενδιαφερόμαστε.
(Έχει ρήξη χιαστού)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
@makispaspartou
Φίλε Μάκη, δεν λέω ότι Μεϊτέ, Γκλεν και Κραλ είναι ίδιοι παίκτες αλλά ότι και οι τρεις παίζουν αρκετά χαμηλά και δεν πατάνε περιοχή, έχουν δηλαδή deep ρόλους ο καθένας βέβαια με άλλα χαρακτηριστικά και στυλ παιχνιδιού.
Για Chotard κρατάω επιφυλάξεις γιατί έχω επιδερμική εικόνα. Τους υπόλοιπους τους έχω παρακολουθήσει αρκετά.
Φίλε Μάκη, δεν λέω ότι Μεϊτέ, Γκλεν και Κραλ είναι ίδιοι παίκτες αλλά ότι και οι τρεις παίζουν αρκετά χαμηλά και δεν πατάνε περιοχή, έχουν δηλαδή deep ρόλους ο καθένας βέβαια με άλλα χαρακτηριστικά και στυλ παιχνιδιού.
Για Chotard κρατάω επιφυλάξεις γιατί έχω επιδερμική εικόνα. Τους υπόλοιπους τους έχω παρακολουθήσει αρκετά.
-
Αυτος αν ερθει πάντως, δανεικος θα ρθει. Με καμια ρητρα στα 5 σαν τον ιβανουσετς.
- john4serres
- Σουριναμέζος
H forza ουσιαστικά παρουσιάζει το αφρικανικό δημοσίευμα που πρώτος μας παρέθεσε ένας φίλος χθες στο φόρουμ. Απλά μετά μπήκε ο κατ και είπε Γιόβιτς οπότε πέρασε στα ψιλά.
Παππάς φαίνεται, παίκτης μεγαλύτερου ρίσκου από τον Κεντίρα.
-
Μαλλον και μεγαλύτερης ποιοτητας βεβαια.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:30 H forza ουσιαστικά παρουσιάζει το αφρικανικό δημοσίευμα που πρώτος μας παρέθεσε ένας φίλος χθες στο φόρουμ. Απλά μετά μπήκε ο κατ και είπε Γιόβιτς οπότε πέρασε στα ψιλά.
Εμένα μου άρεσε ότι είχε τα τελευταία χρόνια σταθερά 10-15 γκολ και έπαιξε και Νορβηγία. Συμφωνώ όμως ότι είναι τρελό ρίσκο.
-
Μέχρι τώρα τα ονόματα που κυκλοφορούν για φορ ο Ακπομ τα έχει για πρωινό. Κεντίρες, Φαρίς, Μοσταφά και σία.
Στα χαφ εφόσον ισχύει και του Γκλεν, μαζί με Κραλ είναι καλά.
Εύχομαι ο φορ να είναι κάποιος από αυτούς που ήταν αρνητικοί στην αρχή να έρθουν και το χαφ να είναι όνομα που έχει γραφτεί και αναλυθεί εδώ μέσα.
Στα χαφ εφόσον ισχύει και του Γκλεν, μαζί με Κραλ είναι καλά.
Εύχομαι ο φορ να είναι κάποιος από αυτούς που ήταν αρνητικοί στην αρχή να έρθουν και το χαφ να είναι όνομα που έχει γραφτεί και αναλυθεί εδώ μέσα.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- theo G4, SCIFO
Εμένα αυτός ο Καμαρα δεν μου αρέσει, με τη λογική ότι θα πάμε με 4 χαφ ροτεσιον ,θέλω καλύτερο παίχτη.
Όσον αφορά το φορ,εγώ λέω ότι θα πάμε για δανεισμό Ακπομ ,τέλοςΑυγούστου,αφού θα εχουμε αποκλειστεί από τους Αυστριακούς και θα παίζουμε για το Κονφερενς και με τα παζάρια της Μαρίας, μη σας πω ότι,ούτε ολοκληρο το συμβόλαιο δεν θα πληρώσουμε.
win win situation.
Όσον αφορά το φορ,εγώ λέω ότι θα πάμε για δανεισμό Ακπομ ,τέλοςΑυγούστου,αφού θα εχουμε αποκλειστεί από τους Αυστριακούς και θα παίζουμε για το Κονφερενς και με τα παζάρια της Μαρίας, μη σας πω ότι,ούτε ολοκληρο το συμβόλαιο δεν θα πληρώσουμε.
win win situation.