Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Metagrafakias »

nunies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:41
black death έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:15 Πως το είχε πει ενας φιλος... την παραβολή με το μπαρ και το μετριο γκομενάκι.
Τελικα τρως άκυρο κι απ'το μετριο, και φευγεις και με υφος χιλίων καρδιναλιων! :lol:
Μια χαρά ήταν η παραβολή. Αυτό που το δικό μας το μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί είναι ότι για πολλούς παίκτες προηγμένων πρωταθλημάτων, το μέτριο γκομενάκι είμαστε εμείς
Aμα πιστευεις οτι με ενα σφηνακι θα πηδηξεις, μετριο γκομενακι θα εισαι μια ζωη...Αν δεν κερασεις μπουκαλι δεν γινεται δουλεια....
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

nunies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:41
black death έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:15 Πως το είχε πει ενας φιλος... την παραβολή με το μπαρ και το μετριο γκομενάκι.
Τελικα τρως άκυρο κι απ'το μετριο, και φευγεις και με υφος χιλίων καρδιναλιων! :lol:
Μια χαρά ήταν η παραβολή. Αυτό που το δικό μας το μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί είναι ότι για πολλούς παίκτες προηγμένων πρωταθλημάτων, το μέτριο γκομενάκι είμαστε εμείς
Kαλα αυτό ισχύει σε ελάχιστες περιπτωσεις.Δηλαδή ο Ράσιτς κι ο Πέρεθ πως ήρθαν στη γειτονιά, τους απήγαγε ο Παλέτας ή θαμπώθηκαν απ' το πρότζεκτ των ατιτλων?
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

danirifle έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:21
Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:17 Εαν η ομαδα κανει προταση 3 μυρια στη Ναπολι τοτε δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα οντως ειναι ολ ιν για την αποκτηση επιθετικου ασχετα αν αυτος δε μας κανει εμας τους οπαδους...
δημήτρη το ολ ιν δεν το κάνεις για όποιον βρεις, το κάνεις για εκεί που αξίζει
αλλιώς γεμίζεις πάλι τισουντάλιδες

το all in δεν το κάνεις σε παίχτη στοίχημα, αυτό θέλω να πω

παρεμπιπτόντως, το ότι τα 3 μύρια ονομάζεται all in, είναι γελοίο για το μέγεθος του ΠΑΟΚ. γούμενο έχουμε? μικραίνουμε πολύ την ομάδα μας
[/quote

Δυστυχως τα 3 μυρια ειναι ολ ιν...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..μακαρι να μας αποδειξουν το αντιθετο..αρα ΕΑΝ δωθει αυτο το ποσο τοτε οντως εγινε υπερβαση...
Σε ολα συμφωνω μαζι σου, απλα παραθετω τα στοιχεια...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Μπορώ να δεχτώ κάθε προβληματισμό και επιφύλαξη πάνω σε οποιαδήποτε μεταγραφή και καλό είναι να γράφεται για οποιονδήποτε παιχτη.

Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος θα γράψει το πιο εξυπνατζιδικο λογιδιο, για να ισοπεδώσει με τον τρόπο του το σημερινό οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ελπιζω τουλάχιστον αυτό να σας βοηθάει να χαλαρώνετε στην πραγματική σας ζωή, γιατί σαν δείγμα του φόρουμ είναι πολύ ανησυχητικό.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 11):
black death, abc_o_ karpouzas, magdy, vasgias, adam04, trelopaoki89, AmirAzmiMegahed, DikefalosNisiotis, Unpsofable78, burbu and one more user
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει... Από την μία, λέμε, δεν χώνουμε λεφτά.

Από την αλλη, ειναι έτοιμοι να δώσουν 2.5 μυρια για αγορά και 1+ μυριο συμβολαιο στον Σεντιρα.... Δηλαδή, αν υποθέσουμε οτι υπογράφει 3ετες, μιλαμε για επένδυση (μίνιμουμ) 5.5 μυρια.

Δηλαδή, με 5.5 μυρια δεν μπορούσαν να βρουν τιποτα καλύτερο στην αγορα; Ουτε απο ελεύθερους;

Δεν έχω καταλαβει τελικά εαν ειμαστε φτωχοί, αν ειμαστε πλουσιοι αλλα τσιγκούνηδες ή αν ειμαστε απλα αδαείς.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

omerta76 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:12 Εντωνεταξυ ο λαριν σε 22χιλ λεπτά 110 γκολ , ο μοπαι σε 24χιλ λεπτά 106 γκολ και κέντρα σε 18χιλ λεπτά 70 γκολ, και το βγάζετε άχρηστο, χαλαρώστε λίγο
Ωραία σύγκριση πάντως, οι δύο παίζανε σε κορυφαία πρωταθλήματα και ο Μαροκινός στην Β Ιταλιας
Ε ναι έχει μεγάλη διαφορά η Τσάμπιονσιπ , β Γαλλίας με την β Ιταλίας
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Cheddira δεν πρόκειται να πάρουμε.Παιζει το όνομα του κάνα μήνα είδαν αντιδράσεις ( γιατί στον ΠΑΟΚ των 100 χρόνων παίζει κι αυτό) και παρά τις " φιλότιμες" προσπάθειες των 24 ότι πρέπει να τον πάρουμε επειδή και καλά είναι επιλογή του
Λουτσεσκου, μετρήθηκε και μας τελείωσε.Συντηρείτε το θέμα εξαιτίας της ανυπαρξίας ρεπορτάζ Οτιδήποτε άλλο θα είναι όχι απλώς επιζήμιο αλλά και κωμικοτραγικό.
Κατά την άποψη μου ή έχουν εγκλωβιστεί επειδή δεν έχουν ή δεν θέλουν να ρίξουν χρήμα στην αγορά( τα νούμερα που ακούγονται είναι γελοία για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και την οποία πορεία στην ευρώπη)
Και το δεύτερο σενάριο που κατ εμέ είναι και το χειρότερο γιατί δείχνει ότι δεν έχει αλλάξει τπτ στον τρόπο σκέψης του Ιβάν είναι το ότι κάτσε να δούμε πως θα πάμε στους πρώτους ευρωπαικούς αγώνες και σε ποια διοργάνωση θα είμαστε και ασχολούμαστε με μεταγραφές
Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε Αύγουστο και όλος ο άξονας είναι γυμνός
Δίδυμο στόπερ Κεντζιορα Μιχαηλίδη δεν υπάρχει
Εξαρι δεν υπάρχει ( σε αυτό βέβαια φταίει και ο Ρουμάνος με την εμμονή του για 8αρια )
Τσαλοφ τον είδαμε ,τον βλέπουμε και δεν μπορούμε να ελπίζουμε.
Δεν είναι αισιόδοξος για την έκβαση των μεταγραφών όταν πέρσι στην οποία ευκαιρία είχες για την κορυφαια ευρωπαϊκή διοργάνωση μου έφερε μπακαγιοκο κολει Γκόμεζ κλπ κλπ
These users thanked the author Panx Romana for the post (total 2):
dionisisbasi, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:07
omerta76 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:12 Εντωνεταξυ ο λαριν σε 22χιλ λεπτά 110 γκολ , ο μοπαι σε 24χιλ λεπτά 106 γκολ και κέντρα σε 18χιλ λεπτά 70 γκολ, και το βγάζετε άχρηστο, χαλαρώστε λίγο
Ωραία σύγκριση πάντως, οι δύο παίζανε σε κορυφαία πρωταθλήματα και ο Μαροκινός στην Β Ιταλιας
Ε ναι έχει μεγάλη διαφορά η Τσάμπιονσιπ , β Γαλλίας με την β Ιταλίας
Έγραψες 70 γκολ ενώ πάνω απ' τα μισά είναι σε Γ και Δ κατηγορία, ποια Β Ιταλίας?
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
thios4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παικτης με μια καλη σεζον στην β ιταλιας, που περασε και δεν ακουμπησε σε καμια ομαδα Α κατηγοριας της προκοπης που ξεκινησε την επαγγελματικη του καριερα στα 23 και κατεληξε στην ομαδα του πατερα οταν τον αγορασε απο την ομαδα του γιου του καλη μεταγραφη δε θα θεωρηθει ΠΟΤΕ.

Μονο αν ερθει και τους σκισει ολους οκ. Αλλα μην μας λετε ρε μαγκες οτι ειναι και κελεπουρι ο τσεντιρα. Ημαρτον
These users thanked the author embuji for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
AmirAzmiMegahed

Δημοσίευση από AmirAzmiMegahed »

Εγώ πάντως τον Cheddira ούτε που τον ξέρω, η μόνη άποψη που έχω γιαυτόν είναι από το FM όπου μάλιστα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μάτωσε τα δίχτυα, η οποία βέβαια δεν έχει την παραμικρή σημασία. Από τα βίντεο δε μπορώ να πω μάλιστα οτι έχω εντυπωσιαστεί.

Όμως δε θεώρησα τον εαυτό μου καταλληλότερο για να κρινει έναν παίκτη από αυτούς που το κάνουν στον ΠΑΟΚ κι ουτε πρόκειται να το κάνω ποτέ αυτό. Αν ο ΠΑΟΚ θεωρεί οτι ο Cheddira είναι ο παίκτης που θα αποκτήσουν τελειώνει η συζήτηση εκεί. Ούτε τι έκανε στην καριέρα του, ούτε τίποτα.

Κι ούτε χρειάζεται να ξέρω την παραμικρή λεπτομέρεια στο μεταγραφικό σχεδιασμό, αν ήταν πρώτη επιλογή ή δέκατη. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, αλλά να γίνεται προσπάθεια για να μην έρθει ο παίκτης επειδή δε μπήκε στο μάτι του lostos-4 και του takis1926 το θεωρώ εξωφρενικό.
These users thanked the author AmirAzmiMegahed for the post (total 2):
DikefalosNisiotis, burbu
23Bron

Δημοσίευση από 23Bron »

Magpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:59
23Bron έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:47
Magpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:02 Ελάτε κύριοι, για το 1 γκόλ του Τσεντίρα τρόλαρα στο παραπάνω σχόλιο. Το έχω γράψει οτι ΔΕΝ τον ξέρω τον παίκτη, ούτε τον έχω δεί. Και παρακολουθώ μπάλα.

Τον Πριγιο τον κρίνω εκ των υστέρων από αυτά που είδα στον ΠΑΟΚ, και θεωρώ άστοχη την σύγκριση με παίκτη 27 χρονών που έχει μια καλή χρονιά σε β Ιταλίας.

Σοβαρά τώρα. Ο Λουτσέσκου τον ήξερε ή τον είχε δεί; Ο παίκτης ΔΕΝ έχει λεπτα σε υψηλό επίπεδο. Πού τον είδε το σκάουτινγκ και ο Λουτσέσκου; Εμένα αυτά εδώ με στεναχωρούν, οτι μάλλον μιλάμε για μανατζεροδουλειά και κάποιον χαμηλά στην λίστα που μάλιστα παζαρεύουμε. Δεν με νοιάζει κάν η πιθανότητα να βάλει 20 γκόλ στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μιά σοβαρή ορθολογική προσέγγιση του συστήματος ΠΑΟΚ σε αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή με προβληματίζει. Όπως γράψανε τόσα παιδιά, γιατί δεν πάμε με παίκτη που έχει γράψει ένα βιογραφικό και ξέρουμε πάνω κάτω τί παίρνουμε. Μιλάμε για νούμερα σε υψηλό επίπεδο (συμμετοχες, γκόλ, ασσίστ). Οχι για τρελλά νούμερα Χάαλαντ.

Αντ᾽αυτού, αν δεν είναι εφεύρεση ΑΡΔ, μας λένε οτι ο Μαροκινός έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου και ας μην έχει νούμερα; Δεν έχω ακούσει πιό άστοχο επιχείρημα, και μιλάμε για τον ΠΡΩΤΟ φόρ. Οχι για κάποιον για το ροτέισον
Νουμερα σε υψηλο επιπεδο οπως του Τισουνταλι?? η σαν του Τσαλοφ??Γιατι αυτο περιγραφεις...και ειδες οτι δεν ειναι παντα ετσι...δεν μεταφραζονται παντα τα νουμερα...επισης για το τρολαρισμα νομιζω οτι κανεις λαθος...δεν τ λες τρολαρισμα αυτο που εκανες...ψεμα πιο ευκολα το λες ας πουμε
Καθόλου ψέμα. Όταν ο παίκτης που πάει να πάρει ο ΠΑΟΚ έχει ένα γκόλ στην περσινή σαιζόν, μιλάμε για τον πρώτο φορ, αξίζει ένα τρολάρισμα δεν νομίζεις; Ψεύτης, είναι βαριά κουβέντα, νομίζω.

Ισως οχι ψεμα αλλα σιγουρα παραπληροφορηση...σε ποσο χρονο συμμετοχης τ εβαλε το γκολ...το οτι δνε επαιζε ειναι κακο αλλα το να παρουσιαζεις ως σταθερα μια κακη χρονια που δεν πηρε χρονο συμμετοχης το λες και υπερβολη για να στηριξεις αυτο που θες...και εγω θελω καλυτερο και εφοσον δεν εχει κλεισει και μακαρι να παρουμε καλυτερο...
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Michael Scott έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:06 Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει... Από την μία, λέμε, δεν χώνουμε λεφτά.

Από την αλλη, ειναι έτοιμοι να δώσουν 2.5 μυρια για αγορά και 1+ μυριο συμβολαιο στον Σεντιρα.... Δηλαδή, αν υποθέσουμε οτι υπογράφει 3ετες, μιλαμε για επένδυση (μίνιμουμ) 5.5 μυρια.

Δηλαδή, με 5.5 μυρια δεν μπορούσαν να βρουν τιποτα καλύτερο στην αγορα; Ουτε απο ελεύθερους;

Δεν έχω καταλαβει τελικά εαν ειμαστε φτωχοί, αν ειμαστε πλουσιοι αλλα τσιγκούνηδες ή αν ειμαστε απλα αδαείς.
Θέλω να πιστεύω ότι για αυτό γίνονται κάποιες αλλαγές στην διοικηση
These users thanked the author adam04 for the post:
Michael Scott
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Mε 3 μύρια και χαμηλότερο συμβόλαιο από του Σεντιρα φέρνεις τον Παντοβιτσ που τουλάχιστον έχει και μετεπωλητικη αξία. Δεν ξέρω αν πιάσει αλλά από κάτι σεντιρα χίλιες φορές καλύτερα να πας σε τέτοιο ρισκο
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Στα σημερινά νέα:
- από Ιταλία βγαίνει πως ο Cheddira προτιμάει να παραμείνει εκεί, παρά τη συμφωνία Νάπολι-ΠΑΟΚ
- ο Wieteska θα συνεχίσει την καριέρα του στην Kocaelispor στην Τουρκία
- και το όνομα του Κωνσταντέλια είναι στην short list της Μπενφίκα
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
DikefalosNisiotis, margas
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Off topic (αν και εν δυνάμει εσωτερικές "μεταγραφές" :D ) αλλά επειδή δεν είδα κάποια σχετική είδηση ξέρει κανείς πότε θα ανακοινωθούν ποιοι από τους μικρούς θα μείνουν στην πρώτη ομάδα;
These users thanked the author thomas Murg for the post:
margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”