Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ποσά 3μυρια στην ομαδα και 1,5 μυριο στον παικτη ειναι αστεια στην ευρωπη, δεν βρισκεις καλους παικτες ή δεν βρισκεις καλυτερους απο αυτους που εχεις
-
Πως το είχε πει ενας φιλος... την παραβολή με το μπαρ και το μετριο γκομενάκι.
Τελικα τρως άκυρο κι απ'το μετριο, και φευγεις και με υφος χιλίων καρδιναλιων!
Τελικα τρως άκυρο κι απ'το μετριο, και φευγεις και με υφος χιλίων καρδιναλιων!

-
Κι εγω για εκει μας βλεπω, ειδικα αν σκεφτεις οτι τα πρωτα ονοματα της λιστας ( σε καθε θεση) ειναι καλοι παικτες.embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:093 βλεπω να ειναι οι πιθανοτητες. Α) το σκαουτινγκ τιμ ειναι ανικανο να βρει καλους στραικερ Β) Η ΠΑΕ ειναι ανικανη να πληρωσει για να φερει τους καλους στραϊκερ. Γ) και τα 2.xrisitsapa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:53 ΚΙνησεις σαν του Τσολακ, του Τσαλοφ κτλ ακομα κι αν δεν επιασαν, δειχνουν μια λογικη και ενα σχεδιασμο, και οποτε δεν τις κατακρινω.
Το ιδιο και κινησεις στυλ Πριγιο ή Ντεσποντοφ. Απο το ιδιο ραφι ειναι, και δειχνουν και το ταβανι της ομαδας μας.
Αλλα κινησεις στυλ Κεντιρα (που δεν βλεπεις τιποτα), Μπακαγιοκο κτλ δεν δειχνουν λογικη.
Δειχνουν ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Ολοι καταλαβαινουμε τι εγινε.
Ειχαμε φτιαξει μια λιστα με Λαριν, Μοπαι, Ακπομ κ σια και καπου στο τελος ηταν και ο Κεντιρα.
Φαγαμε ( προς το παρον) ακυρο απο τους πρωτους και τωρα μας επιασε αγχος και παμε να κλεισουμε τον τελευταιο.
Εγω κυριοι δεν καταλαβαινω τη λογικη, βγαινω στην αγορα για αυτοκινητο, περναω απο Mercedes,BMW,Toyota και καταληγω να παρω Yugo.
Ειτε εχεις ας πουμε 30-40 και παιρνεις κατι αντιστοιχο ( θα βρεις), ειτε δεν τα εχεις και παιρνεις κατι των 15.
Εφοσον ξερω οτι εχω 15, που παω; Ασε που προσωπικα, αν ειναι να παρω κανενα χρεπι και να κινδυνευω, καλυτερα να μην το παρω. Πιο πολλα λεφτα θα μου βγει με τα σερβις τελικα...
Νομιζω οτι παμε προς το Β.
Στο οικονομικο κολλαει ΠΑΝΤΑ.
Ειδικα αν το συνδυασεις με το γνωστο μοτο - δεν δινουμε μπατζετ, κρινει το αφεντικο κατα περιπτωση- τοτε εξηγουνται πολλα.
Τι αλλο να κανει και το τμημα σκαουτινγκ ή ο Ραζβαν;
Γιατι η λιστα με Ακπομ,Λαριν, Μοπαι κτλ κατα τα αλλα ειναι μια καλη λιστα
- Dimitris_L4
Εαν η ομαδα κανει προταση 3 μυρια στη Ναπολι τοτε δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα οντως ειναι ολ ιν για την αποκτηση επιθετικου ασχετα αν αυτος δε μας κανει εμας τους οπαδους...
Γιατί αυτοί κοστίζουν, που καιρός για έξοδα χωρίς πωλήσειςPsagmenos4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:06 Αφού δοκιμάσαμε από τα μεγάλα πρωτάθληματα όλα τα πιθανά και απίθανα σεντερ φορ και φαγαμε άκυρο απ όλα. Γιατί δεν ξανά κοιτάμε τις αγορές ίσως για πιο νεαρούς η από κατώτερα πρωτάθληματα?
δημήτρη το ολ ιν δεν το κάνεις για όποιον βρεις, το κάνεις για εκεί που αξίζειDimitris_L4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:17 Εαν η ομαδα κανει προταση 3 μυρια στη Ναπολι τοτε δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα οντως ειναι ολ ιν για την αποκτηση επιθετικου ασχετα αν αυτος δε μας κανει εμας τους οπαδους...
αλλιώς γεμίζεις πάλι τισουντάλιδες
το all in δεν το κάνεις σε παίχτη στοίχημα, αυτό θέλω να πω
παρεμπιπτόντως, το ότι τα 3 μύρια ονομάζεται all in, είναι γελοίο για το μέγεθος του ΠΑΟΚ. γούμενο έχουμε? μικραίνουμε πολύ την ομάδα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author danirifle for the post (total 7):
- soigol, Metagrafakias, pagotatzis, arrwstos, bane1980, dionisisbasi, thios4
Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί εδώ μέσα. Μάλλον για επαγγελματία αθλητή πρόκειται που δεν βρίσκει χρόνο συμμετονής στην Νάπολι, που επίσης δεν μου λέει και πολλά. Δεν ξέρω πόσοι παίχτες από το Ελληνικό πρωτάθλημα θα βρίσκανε χρόνο συμμετοχής στην Νάπολι. Μπορεί να υπάρχουν 5-6.
Εκφράσεις όπως τραγικό- απελπισία- λευκή πετσέτα κλπ δεν βρίσκω λόγο να χρησιμοποιούνται για κάτι τέτοιο. Τραγικό ήταν αυτό που συνέβη στα Τέμπη και όχι το ότι βλέπει η ομάδα κάποιον που δεν μας αρέσει.
Τουλάχιστον έχει κανένας άποψη γιατί δεν μας αρέσει? Κανονική άποψη, όχι τρανσερμαρκτ και σοφασκορ. Να μας πει ρε παιδί μου ότι ο παίχτης π.χ. είναι αργός- άμπαλος - κοντός- επιρρεπής σε τραυματισμούς ή κάτι τέτοιο.
Κάποιος που να έχει παρακολουθήσει τον παίχτη, να έχει δει 2-3 αγώνες
Εκφράσεις όπως τραγικό- απελπισία- λευκή πετσέτα κλπ δεν βρίσκω λόγο να χρησιμοποιούνται για κάτι τέτοιο. Τραγικό ήταν αυτό που συνέβη στα Τέμπη και όχι το ότι βλέπει η ομάδα κάποιον που δεν μας αρέσει.
Τουλάχιστον έχει κανένας άποψη γιατί δεν μας αρέσει? Κανονική άποψη, όχι τρανσερμαρκτ και σοφασκορ. Να μας πει ρε παιδί μου ότι ο παίχτης π.χ. είναι αργός- άμπαλος - κοντός- επιρρεπής σε τραυματισμούς ή κάτι τέτοιο.
Κάποιος που να έχει παρακολουθήσει τον παίχτη, να έχει δει 2-3 αγώνες
Ωραία σύγκριση πάντως, οι δύο παίζανε σε κορυφαία πρωταθλήματα και ο Μαροκινός στην Β Ιταλιαςburbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:12 Εντωνεταξυ ο λαριν σε 22χιλ λεπτά 110 γκολ , ο μοπαι σε 24χιλ λεπτά 106 γκολ και κέντρα σε 18χιλ λεπτά 70 γκολ, και το βγάζετε άχρηστο, χαλαρώστε λίγο
- Angelos-Giorgos
Ας το δούμε και διαφορετικά. Θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες οι νέοι (Μύθου και Χατσίδης).
- Skoufos_tou_Lucescu
Ποια Β'? Τα μισά είναι Γ και Δ Ιταλιαςomerta76 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22Ωραία σύγκριση πάντως, οι δύο παίζανε σε κορυφαία πρωταθλήματα και ο Μαροκινός στην Β Ιταλιαςburbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:12 Εντωνεταξυ ο λαριν σε 22χιλ λεπτά 110 γκολ , ο μοπαι σε 24χιλ λεπτά 106 γκολ και κέντρα σε 18χιλ λεπτά 70 γκολ, και το βγάζετε άχρηστο, χαλαρώστε λίγο
- john4serres
Της παραπληροφόρησης το κάγκελο.burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:12 Εντωνεταξυ ο λαριν σε 22χιλ λεπτά 110 γκολ , ο μοπαι σε 24χιλ λεπτά 106 γκολ και κέντρα σε 18χιλ λεπτά 70 γκολ, και το βγάζετε άχρηστο, χαλαρώστε λίγο
Ο Cheddira έχει 67 γκολ καριέρας εκ των οποίων τα 36 είναι στη Γ' και Δ' Ιταλίας.
WOW!
O Larin έχει 115 γκολ και δεν έχει αγωνιστεί ΠΟΤΕ σε ομάδα Β' κατηγορίας.
O Maupay έχει 106 γκολ (εδώ είσαι σωστός) και τα 48 είναι σε πρωτάθλημα Β' κατηγορίας. Αλλά που;
Championship -> 1 γκολ ανά 163 λεπτά
Ligue 1 -> μια σεζόν στα 18, έκανε 11 γκολ.
-
Εγω στο υπογράφω παντως οτι στη σεριε β ειναι πιο δύσκολο να βαλεις γκολ απ'το μλς.
Μια χαρά ήταν η παραβολή. Αυτό που το δικό μας το μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί είναι ότι για πολλούς παίκτες προηγμένων πρωταθλημάτων, το μέτριο γκομενάκι είμαστε εμείςblack death έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:15 Πως το είχε πει ενας φιλος... την παραβολή με το μπαρ και το μετριο γκομενάκι.
Τελικα τρως άκυρο κι απ'το μετριο, και φευγεις και με υφος χιλίων καρδιναλιων!![]()
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- black death
Ωραια ολα αυτα με τις αξιες και τους μισθους και τις υπερβασεις, αλλα με το στανιο παικτης δεν επιασε ποτε. Και δεν το λεω για να χρυσωσω το χαπι αλλα αμα ειναι να τους δωσουμε τριπλασια απο απο την αξια τους μονο και μονο για να τους πεισουμε λες και θα ερθουν να παιξουν στην Β' Μολδαβιας, ε μην σωσουν και ερθουν στην τελικη.
Χιλιες φορες εναν τιμιο παικτη που θα ερθει με ορεξη να παιξει μπαλα, παρα αυτη η ταλαιπωρια.
Αρκει να μην ειναι ο Μπραντον.
Χιλιες φορες εναν τιμιο παικτη που θα ερθει με ορεξη να παιξει μπαλα, παρα αυτη η ταλαιπωρια.
Αρκει να μην ειναι ο Μπραντον.

- These users thanked the author icue for the post (total 4):
- black death, navigator11, margas, adam04
Ανούσια συζήτηση.
Κάποια παιδιά εδώ μέσα και φορ από την 8η κατηγορία Γουαδελούπης με 1 γκολ σε 10 χρόνια να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα βρούνε θετικά.
Το είπανε άλλωστε ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκαν ότι το βασικό επιχείρημα είναι "ε που θα πάει, θα μας βγει και ένα λαχείο σε κάποια φάση".
Άνθρωπος που σκέφτεται έτσι δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη ότι επιχείρημα και αν χρησιμοποιήσεις άρα τσάμπα χάνετε/χάνουμε τον χρόνο μας.
Αν εν τέλη είναι αυτός ο εκλεκτός όλοι θα ευχόμαστε να μας αναγκάσει όλους εμάς που βλέπουμε το βιογραφικό του και την πορεία του και λέμε WTF? να γίνουμε..Νάντια Κομανέτσι.
Κάποια παιδιά εδώ μέσα και φορ από την 8η κατηγορία Γουαδελούπης με 1 γκολ σε 10 χρόνια να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα βρούνε θετικά.
Το είπανε άλλωστε ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκαν ότι το βασικό επιχείρημα είναι "ε που θα πάει, θα μας βγει και ένα λαχείο σε κάποια φάση".
Άνθρωπος που σκέφτεται έτσι δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη ότι επιχείρημα και αν χρησιμοποιήσεις άρα τσάμπα χάνετε/χάνουμε τον χρόνο μας.
Αν εν τέλη είναι αυτός ο εκλεκτός όλοι θα ευχόμαστε να μας αναγκάσει όλους εμάς που βλέπουμε το βιογραφικό του και την πορεία του και λέμε WTF? να γίνουμε..Νάντια Κομανέτσι.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 8):
- Blackgr4, Polichni1926, dionisisbasi, arrwstos, Nikodiai, Logistis, Magpies4, Montrealiotis