Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από tolis14 »

Πόσα χρυσαφικά είχε ο ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη; γιατι Εγω θυμάμαι να πουλάμε Βιειρίνια για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, όχι κανένα χρυσαφικό
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δεν ειχε τιποτα. Ειπα οτι τοτε ξεκινησε με προπονητικο, οργανωση, παιδομαζωμα, επενδυση.
Αυτα εφεραν τα πρωτα αποτελεσματα καποια χρονια μετα, οταν ειχε ηδη ερθει ο Ιβαν
paokvsall

Δημοσίευση από paokvsall »

και πες οτι ηδη εχει κανει πισω ο Μυστακιδης, και συνεχιζουμε με Σαββιδη.
Αστα τα 100 και τα επετειακα κτλ.
Θα ειμαστε ευχαριστημενοι μολις συνεχισει ο Ιβαν απο κει που το αφησε ?
Θα στο γηπεδο, (το προπονητικο δεν το θεωρω τοσο μεγαλης σημασια οσο παρουσιαζεται), θα στις μεγαλες μεταγραφες (ετσι ειπε ο ιδιος), συνεχιση του πλανου της αυταρκειας με παικτες ημιπαλτα και πεταμα μεγαλων ποσων και ξαφνικων υπερδιπλασιασμων μισθων χωρις λογο και αιτια.
Πες οτι γυρναμε 2 μηνες πριν ας πουμε.... οτι ηταν μια παρενθεση ολο αυτο με τον Μυστακιδη, που ειναι και το πιο πιθανο για μενα
Θα ειμαστε ευχαριστημενοι με οτι συνεχιζει να παρουσιαζει ο Ιβαν στον κοσμο ?
Ποπ κορν μπιριτσα και αραγμα να διαβαζω σχολια και αντιδρασεις.....
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:29
tolis14 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:25
embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:03 Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".

5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι βαλαμε οχι απλα πλατη αλλα ΠΟΛΛΗ περισσοτερη πλατη και υπομονη απ'οτι θα βλεπαμε να βαζουν οι χαμω που σε μια σεζον ειναι ετοιμοι να ξεσκισουν οτι βρουν μπροστα τους.

Οχι μαγκες διαφωνω. Και αγαπη εδειξε ο ΠΑΟΚτσης και πλατη εβαλε και υπομονη εκανε. Αλλα καπου φτανει. Παντα ο ΠΑΟΚ πρεπει να μπαινει πανω απ'ολα.

Οτι βλεπουμε να διαδραματιζεται πλεον εχει εναν υπευθυνο και μονο. Τον Ιβαν Σαββιδη. Οτι ο ΑΣ μπηκε στην διαδικασια να βρει επενδυτη για το γηπεδο ειναι εξαιτιας του Ιβαν Σαββιδη. Οτι ο κοσμος κουραστηκε πλεον να βλεπει τα χρυσαφικα να πουλιουνται ειναι εξαιτιας του Ιβαν Σαββιδη. Οτι πλεον δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη μετα το Φιασκο Κωνσταντελια φταιει ο Ιβαν Σαββιδης. Οτι στα 100 παμε για βασικο φορ τον Κεντιρα αντι να παμε για υπερβαση μετα απο τοσα χρονια αυταρκεια βαραινει ποιον; Τον Ιβαν Σαββιδη. Οτι χαλανε καθε τρεις και λιγο μεταγραφες για διφραγκα και πρεπει να καθεται ο λουτσεσκου να βγαλει λαγους απ'το καπελο (ναι πλεον ακομα και εγω τον δικαιολογω) ποιος φταιει; Ο Ιβαν Σαββιδης.

Ο ΠΑΟΚ και η εξελιξη του ειναι πανω απο οτιδηποτε. Μακαρι σημερα κιολας ο Σαββιδης να εμφανισει ολα τα κεφαλαια για το γηπεδο, να φερει και 3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και να πουμε ναι παμε γερα. Αλλα φτανει η "αυταρκεια". Καναμε υπομονη και την αξιζε κιολας σαν ευεργετης του κλαμπ. Αλλα καπου φτανει.
Φίλε μου το ξαναλέω, ότι χρυσαφικό έχει ο ΠΑΟΚ, είναι 100% αποτέλεσμα της επένδυσης του Σαββίδη. 100%, όχι 99%. Αποκλειστικά αυτός χρηματοδότησε και οργάνωσε τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας. Όχι ο τελης, ούτε οι εξωγήινοι. Ο Ιβαν. Αποτέλεσμα αυτής της πολυ μεγάλης επένδυσης είναι το να έχει τώρα ο ΠΑΟΚ χρυσαφικά. Δεν είναι κάτι που βρήκε εδώ και το πουλάει. Μη μπερδευόμαστε.
Δεν ειπα πουθενα οτι δεν εχει τεραστια συμβολη στην δημιουργια τους ο Σαββιδης. Στο οτι βγαινουν στο σφυρι αντι να χτιζεις είτε πανω τους είτε να επενδυσεις στο ροστερ και το κλαμπ με αυτα τα λεφτα ειναι ευθυνη του Ιβαν.
Φίλε μου να σου υπενθυμίσω ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ της Ελλάδας όχι οπαδός της Ρεάλ. Σαν συνέπεια, ότι καλό βγει από την ομάδα, σε συντριπτικό ποσοστό θα φυγει για το εξωτερικό. Εσύ θα καθόσουν στην Ελλάδα για να χτιστεί ο ΠΑΟΚ πάνω σε σένα η θα έφευγες για Γερμανία η Αγγλία; λίγο να αναλογιζομαστε και τις ρεαλιστικές συνθήκες του περιβάλλοντος μας
icue

Δημοσίευση από icue »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:11 10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;
Επενδυτη που 12 χρονια βαζει απο την τσεπη σε ΑΜΚ δεν εχω ξαναδει παντως.
These users thanked the author icue for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:31 Δεν ειχε τιποτα. Ειπα οτι τοτε ξεκινησε με προπονητικο, οργανωση, παιδομαζωμα, επενδυση.
Αυτα εφεραν τα πρωτα αποτελεσματα καποια χρονια μετα, οταν ειχε ηδη ερθει ο Ιβαν
Εντάξει τώρα με τις λέξεις παίζουμε. Η οργάνωση που έχουμε σήμερα με το πανελλαδικό δίκτυο, τους σκαουτερς, τις υποδομές, τις ευκολίες στους γονείς των παικτών και φυσικά τα κεφάλαια, έγινε από τον Ιβάν.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:21
embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:15
Προσωπικα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, ουτε οτι μπορει να ξεκολλησει το κλαμπ απο το μοτιβο "αυταρκειας". Και αυτο που εγινε με τον Ντελια ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι.
Ο Ιβαν μεγαλωσε. Αν βαλεις και καποια θεματα υγειας, τα γεωπολιτικα και το γεγονος οτι δεν φαινεται εντος οικογενειας καποια διαδοχη κατασταση, το μελλον δεν φαινεται καλο.
Λογικο ειναι, εμεις κρινουμε τον Ιβαν οπως πριν απο 13 χρονια. Το ιδιο ημουν εγω ας πουμε στα 35 μου, το ιδιο τωρα που πλησιαζω τα 50;
Αλλες δυναμεις, αλλη λογικη, αλλες προτεραιοτητες, αλλη ορεξη.
Αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε, υποθεσεις κανουμε με βαση καποια δεδομενα. Και εγω δε τον βλεπω και τοσο ψημενο πλεον. Καμια σχεση με τον Ιβαν του 15 πχ που ηταν εδω και εβγαζε αφρους με το παραμικρο. Και μου εχει λειψει εκεινος ο Ιβαν, δε νομιζω ομως οτι υπαρχει πλεον. Και ειναι φυσιολογικο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

tolis14 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:33
embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:29
tolis14 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:25

Φίλε μου το ξαναλέω, ότι χρυσαφικό έχει ο ΠΑΟΚ, είναι 100% αποτέλεσμα της επένδυσης του Σαββίδη. 100%, όχι 99%. Αποκλειστικά αυτός χρηματοδότησε και οργάνωσε τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας. Όχι ο τελης, ούτε οι εξωγήινοι. Ο Ιβαν. Αποτέλεσμα αυτής της πολυ μεγάλης επένδυσης είναι το να έχει τώρα ο ΠΑΟΚ χρυσαφικά. Δεν είναι κάτι που βρήκε εδώ και το πουλάει. Μη μπερδευόμαστε.
Δεν ειπα πουθενα οτι δεν εχει τεραστια συμβολη στην δημιουργια τους ο Σαββιδης. Στο οτι βγαινουν στο σφυρι αντι να χτιζεις είτε πανω τους είτε να επενδυσεις στο ροστερ και το κλαμπ με αυτα τα λεφτα ειναι ευθυνη του Ιβαν.
Φίλε μου να σου υπενθυμίσω ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ της Ελλάδας όχι οπαδός της Ρεάλ. Σαν συνέπεια, ότι καλό βγει από την ομάδα, σε συντριπτικό ποσοστό θα φυγει για το εξωτερικό. Εσύ θα καθόσουν στην Ελλάδα για να χτιστεί ο ΠΑΟΚ πάνω σε σένα η θα έφευγες για Γερμανία η Αγγλία; λίγο να αναλογιζομαστε και τις ρεαλιστικές συνθήκες του περιβάλλοντος μας
Εχεις 10000% δικιο σε αυτο. Ειναι σχεδον ακατορθωτο. Ομως, τα λεφτα θα μπορουσαν να επενδυθουν στην ομαδα. Ανταυτου ειδα να φευγει Κουλιερακης για εναν περιεργο κολλεϊ. Ειδα να φευγει ο τζιμας χωρις καν να τον χαρω και ακουω για κατι κεντιρες τωρα. Τα λεφτα απο πωλησεις των μικρων μας ειναι ΠΟΛΛΑ, τα χρυσαφικα "σκοτωνονται" εδω και καιρο χωρις να βλεπουμε ουτε υποδομες ουτε επενδυση στην ΠΑΕ να γινεται. ΑΥΤΑ βαραινουν τον Ιβαν. Και το ενα αστερι, η μεγαλυτερη πουλεναρα του συγχρονου ΠΑΟΚ που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ, πηγε να την πουλησει και αυτην. Ε καπου ωπα.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

paokvsall έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:32 και πες οτι ηδη εχει κανει πισω ο Μυστακιδης, και συνεχιζουμε με Σαββιδη.
Αστα τα 100 και τα επετειακα κτλ.
Θα ειμαστε ευχαριστημενοι μολις συνεχισει ο Ιβαν απο κει που το αφησε ?
Θα στο γηπεδο, (το προπονητικο δεν το θεωρω τοσο μεγαλης σημασια οσο παρουσιαζεται), θα στις μεγαλες μεταγραφες (ετσι ειπε ο ιδιος), συνεχιση του πλανου της αυταρκειας με παικτες ημιπαλτα και πεταμα μεγαλων ποσων και ξαφνικων υπερδιπλασιασμων μισθων χωρις λογο και αιτια.
Πες οτι γυρναμε 2 μηνες πριν ας πουμε.... οτι ηταν μια παρενθεση ολο αυτο με τον Μυστακιδη, που ειναι και το πιο πιθανο για μενα
Θα ειμαστε ευχαριστημενοι με οτι συνεχιζει να παρουσιαζει ο Ιβαν στον κοσμο ?
Ποπ κορν μπιριτσα και αραγμα να διαβαζω σχολια και αντιδρασεις.....
Μάλλον άλλη ομάδα έχεις στο μυαλό σου. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί τίτλους σε μόνιμη βάση, έχει ιδιοκτήτη που δεν είναι βαλτός από κανέναν, δεν είναι μέρος του συστήματος (ούτε σχεδόν στο άρμα το λυ γάβρου που είπε ένας φίλος), έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, πλέον αρκετά καλό όνομα και παρουσίες στην Ευρώπη, δεν χρωστάει και δεν εξαρτάται από κανέναν. Ναι είμαι ευχαριστημένος. Εσύ μπορεί να μην είσαι από την ομάδα που ανέφερες
These users thanked the author tolis14 for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Που είναι ο Μυστακίδης οε;

Ράδιο αρβύλα η συνέντευξη τύπου που διέδιδαν κάποιοι;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όλα όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω. Στο προκείμενο. Μέχρι στιγμής το εν δυνάμει επόμενο κεφάλαιο στο διοικείν τον ΠΑΟΚ, μετά τον γερασμένο και ανόρεχτο πλέον Σαββίδη (δεν είναι δα κι ότι ο Μυστακίδης είναι καμιά 15ετία νεότερος) έχει πείσει κανέναν σας ότι έχει κάποιο σχέδιο για την ομάδα; Συγνώμη που προκαταβολικά θεωρώ δεδομένο ότι δε νοείται το παραμικρό ενδεχόμενο να περιοριστεί απλά στο να αναλάβει να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο και να θέλει μόνο να κονομήσει από την εκμετάλλευση κάποιων χώρων κλπ.
Σε όλο αυτό το διάστημα δηλαδή, μιας και δε μιλάμε για τον Γιαννούλη τον Καμπάνη ή τον βασιλέα των μαγιό, ένας ενδιαφερόμενος τέτοιου διαμετρήματος, ειδικά με αρκετό κόσμο να είναι σκεπτικός, αν όχι κλίνων προς τον αρνητισμό, απέναντι στον Σαββίδη, δε θα παρουσίαζε ένα αναλυτικό και ξεκάθαρο πλάνο των προθέσεων και σκέψεών του γύρω από τα του γηπέδου; Δηλαδή ο Σαββίδης τρώει τη λέζα και το κράξιμο για τη σιωπή, την αδράνεια κοκ - εγώ να δεχτώ τη μη χυδαία επιχειρηματολογία εναντίον του - κι ο γουάναμπι Μεσσίας από το πρώτο δευτερόλεπτο της εμφάνισής του στη ζωή μας παραμένει επί της ουσίας απολύτως εξαφανισμένος.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
tolis14, Montrealiotis, paok apo epilogi
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

icue έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:34
Επενδυτη που 12 χρονια βαζει απο την τσεπη σε ΑΜΚ δεν εχω ξαναδει παντως.
Εταιρία που μονίμως εμφανίζει χρέη γιατί έτσι συμφέρει, ξέρεις;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:51 Που είναι ο Μυστακίδης οε;

Ράδιο αρβύλα η συνέντευξη τύπου που διέδιδαν κάποιοι;
Όσο δεν γράφει ο μπουζας σεισμος κτλ λογικά μουφα εν τέλει
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ρε μάγκες τι λέτε τώρα;;;;
Να βάλουμε πλάτη σε δισεκατομμυριούχο γιατί έχει ζόρια;;;
Πάτε καλά;
Να κάνουμε και κανέναν έρανο ρε σεις...να πάρει δεύτερο σακάκι...
Προπερσι όταν έκανε αύξηση 40% στα διαρκείας νοιάστηκε κάνεις αν θα ζοριστει ο κόσμος;;;;
Που λέτε και αχάριστο τον κόσμο ....και ότι δεν στήριξε....
Ντροπή σας ρε..

Υ.γ.Και φτάνει πια μ αυτήν την αγιοποίηση...δεν λέω για σεβασμό...αλλά για αγιοποίηση....που θα πρέπει να ρίξουμε και τις απαιτήσεις μας για χάρη του Ιβάν...ο ΠΑΟΚ σας ενδιαφέρει να πάει καλά η ο Σαββίδης...
Υγ.ζητω προκαταβολικά συγγνώμη γιατί δεν πήρα "άδεια" να γράψω για τον Ιβάν...εκεί καταντησαμε
These users thanked the author psykoman for the post (total 7):
Metagrafakias, soigol, embuji, OurWayorTheHighway, beyes4, Nikodiai, bane1980
george188

Δημοσίευση από george188 »

Γραφε οτι θες αλλά το 40% αύξηση μην το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα, έχουμε τα πιο φθηνά διαρκείας και έχειε μέσα ΟΛΑ τα παιχνίδια. Ούτε υπήρξε αύξηση 40%
These users thanked the author george188 for the post:
TTheo1971
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”