Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
icue

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από icue »

Εγω παντως θα ηθελα να ακουσω και την φωνουλα του να μας πει δεκα πραγματα καποια στιγμη, αν οντως εχει σκοπο για οτιδηποτε. Και ας μην ειναι μπιζνες πλαν με νουμερα. Ας ειναι μια γενικη ιδεα. Για το γηπεδο, για την ομαδα, για τον ερασιτεχνη, για οτι θελει τελοσπαντων.

Ειναι πολυ σημαντικο ο κοσμος να παρει μια ιδεα. Γιατι ωραια τα λεφτα και οι λιστες φορμπς αλλα να σε παρει καποιος που οριακα ξερεις τη φατσα του και στην πρωτη συντευξη τυπου να σου λεει Βενγκα πχ ε καπου λες τι εγινε τι παθαμε τωρα. Εννοειται οτι δεν συγκρινω ανομοια μεγεθη. Απλα μιλαω για τον χαρακτηρα του ανθρωπου.
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Θα τον αγαπήσουμε.

Πρώτα θα τον αγαπήσουν οι δημοσιογράφοι και οι διάφοροι θεματοφύλακες του συλλόγου κι έπειτα και οι υπόλοιποι.

Εδώ αγαπάνε οι βάζελοι στο μπάσκετ αυτό το πράμα, που δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερο κατασκεύασμα στη φύση.
These users thanked the author anatolikos2 for the post:
ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η δικη μου αποψη επι του θεματος ειναι απλη ,παρα πολυ απλη. Ολοι οι οπαδοι ,ολων των ομαδων, σε ολο τον πλανητη ,πρεπει να βλεπουν τους ιδιοκτητες-επενδυτες ως αυτο που ειναι, δηλαδη ιδιοκτητες - επενδυτες και τιποτα παραπανω. Βρισκονται εκει που βρισκονται για να εξυπηρετησουν δικους τους σκοπους και ιδανικα τους σκοπους των οπαδων. Οσο αυτη η σχεση δουλευει ολα καλα,οταν αυτη η σχεση αρχιζει και γενναει ερωτηματικα, ο οπαδος πρεπει να εχει ανοιχτα αυτια και ματια στη προοπτικη να υπαρξει μια αλλαγη προς το συμφερον της ομαδας. Η διαφορα στη δικη μας περιπτωση σε σχεση με το γενικο παραδειγμα ειναι το γεγονος οτι ο Ιβαν ηταν ο πρωτος μας κατι που προσεθεσε το αισθημα της μοναδικοτητας γυρω του και βοηθησε να αναπτυχθει μια ομορφη ιστορια που ξεπερασε τη κλασσικη σχεση και να φτασει στα ορια του μυθου κατι που σε ενα βαθμο ειναι απολυτα φυσιολογικο εως και θεμιτο.
Συγκεκριμενα τωρα για να ερθουμε στο παρον οσον αφορα το προσωπο του Μυστακιδη. Ο τροπος με τον οποιο εμφανιστηκε στη καθημερινοτητα μας και ακομα περισσοτερο ο τροπος που δεν εμφανιζεται εκτοτε, δημιουργησε και δημιουργει και σε μενα τους ιδιους προβληματισμους με τους περισσοτερους.Απλα δεν θα σπευσω να γινω κατηγορηματικος,θα δωσω ενα ευλογο χρονικο διαστημα να δω αν θα υπαρξει και με ποιο τροπο καποιου ειδους συνεχεια στην ιστορια πριν κατασταλαξω. Δεν περισσευουν στον ΠΑΟΚ οι δισεκατομμυριουχοι για να τους απορριπτουμε με περισσεια ανεση.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
Patron, bane1980
icue

Δημοσίευση από icue »

Ναι βεβαια η λεξη επενδυτης εχει χασει λιγο την εννοια του. Επενδυτης δεν ειναι αυτος που θα βαζει 20 εκατομμυρια το χρονο για να χορευουμε εμεις, αλλα αυτος που θα βγαλει κιολας. Αυτο σημαινει επενδυση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο ισχυει για τις συνηθεις μορφες επενδυσεων. Μια ποδοσφαιρικη ομαδα δεν ειναι μια συνηθισμενη μορφη εταιρειας.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
icue

Δημοσίευση από icue »

Για αυτο ειπα οτι εχει χασει την εννοια της.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".

5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι βαλαμε οχι απλα πλατη αλλα ΠΟΛΛΗ περισσοτερη πλατη και υπομονη απ'οτι θα βλεπαμε να βαζουν οι χαμω που σε μια σεζον ειναι ετοιμοι να ξεσκισουν οτι βρουν μπροστα τους.

Οχι μαγκες διαφωνω. Και αγαπη εδειξε ο ΠΑΟΚτσης και πλατη εβαλε και υπομονη εκανε. Αλλα καπου φτανει. Παντα ο ΠΑΟΚ πρεπει να μπαινει πανω απ'ολα.

Οτι βλεπουμε να διαδραματιζεται πλεον εχει εναν υπευθυνο και μονο. Τον Ιβαν Σαββιδη. Οτι ο ΑΣ μπηκε στην διαδικασια να βρει επενδυτη για το γηπεδο ειναι εξαιτιας του Ιβαν Σαββιδη. Οτι ο κοσμος κουραστηκε πλεον να βλεπει τα χρυσαφικα να πουλιουνται ειναι εξαιτιας του Ιβαν Σαββιδη. Οτι πλεον δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη μετα το Φιασκο Κωνσταντελια φταιει ο Ιβαν Σαββιδης. Οτι στα 100 παμε για βασικο φορ τον Κεντιρα αντι να παμε για υπερβαση μετα απο τοσα χρονια αυταρκεια βαραινει ποιον; Τον Ιβαν Σαββιδη. Οτι χαλανε καθε τρεις και λιγο μεταγραφες για διφραγκα και πρεπει να καθεται ο λουτσεσκου να βγαλει λαγους απ'το καπελο (ναι πλεον ακομα και εγω τον δικαιολογω) ποιος φταιει; Ο Ιβαν Σαββιδης.

Ο ΠΑΟΚ και η εξελιξη του ειναι πανω απο οτιδηποτε. Μακαρι σημερα κιολας ο Σαββιδης να εμφανισει ολα τα κεφαλαια για το γηπεδο, να φερει και 3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και να πουμε ναι παμε γερα. Αλλα φτανει η "αυταρκεια". Καναμε υπομονη και την αξιζε κιολας σαν ευεργετης του κλαμπ. Αλλα καπου φτανει.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
xrisitsapa, soigol, flash4
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
embuji, soigol
embuji

Δημοσίευση από embuji »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:11 10000 % σωστος.
Προσωπικα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, ουτε οτι μπορει να ξεκολλησει το κλαμπ απο το μοτιβο "αυταρκειας". Και αυτο που εγινε με τον Ντελια ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι.
These users thanked the author embuji for the post:
soigol
trouman

Δημοσίευση από trouman »

anatolikos2 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:49 Όταν τελειώσουν τα φράγκα του sugar daddy, το μόνο που απομένει είναι ένας άφραγκος κωλόγερος.

Έτσι πάει το πράγμα και όσοι προσπαθούν να πείσουν αυτούς που ποτέ δεν "ένιωσαν" τίποτα γι' αυτόν είναι χαμένα λόγια.

Η ιδιοκτησία μίας ΠΑΕ και η σχέση της με τους οπαδούς στηρίζεται σε αυτή τη σύμβαση. Έχω φράγκα και ξοδεύω για να κάνεις ζωάρα, όλα είναι εντάξει. Εγώ ξοδεύω κι εσύ κάνεις ότι είσαι ερωτευμένη. Εγώ απολαμβάνω δίπλα μου μία κοπέλα που δείχνει ερωτευμένη κι εσύ κάνεις ότι δεν βλέπεις τα κρεμασμένα μπράτσα μου γιατί σε πηγαίνω στα καλύτερα.

Μόλις η οικονομική άνεση παύει να υπάρχει στον βαθμό που υπήρχε τότε γίνομαι Ρώσος και να πα να γαμηθώ, όπως έγραψε ένα ΠΑΟΚτσάκι στο facebook.

Αυτός που ποτέ δεν ψήθηκε εξ αρχής με τη φιγούρα, την εμφάνιση, το στυλ, τη συνολική παρουσία του Σαββίδη, παρά μόνο τον έτρωγε στη μάπα γιατί πρόσφερε χρήμα στην ομάδα, για να κάνουμε ζωάρα, δεν πρόκειται ποτέ να εκτιμήσει τι του προσφέρθηκε. Γιατί την ίδια ώρα και για τόσα χρόνια τον έτρωγε στη μάπα.

Δεν κατηγορώ κανέναν γι' αυτό. Απλώς νομίζω ότι έτσι μπορεί να εξηγηθεί τι έχει παιχτεί με τον Σαββίδη και γιατί δεν συμφωνούν οι οπαδοί μεταξύ τους σε αυτή την υπόθεση.

Πάμε για τον επόμενο sugar daddy. Τον γλυκούλη μου, τον μπουλούκο μου.

Εδώ μπαίνει ένα θέμα που δεν έχει ειπωθεί τόσο όσο του αξίζει .Για να μιλήσουμε με πιο επιστημονικούς όρους, υπάρχουν άνθρωποι του αλωνιού άλλοι του σαλονιού ή και τα δύο μαζί.

Η δεύτερη κατηγορία, έχει μια σειρά από θέματα να χειριστεί, θέματα αισθητικής, κοσμοθεωρίας όπως ειπώθηκε παραπάνω για να τα συνοψίσουμε όλα.

Εμένα το μυαλό μου πάει στους " ελβετόψυχους" ( σχετίζεται , τυχαία και με το στορυ του Μουστακίδη..)που με φαίνεται πολύ ταιριαστό, για να το ελαφρύνουμε κι όλας ( οποίος δεν το πιάνει με τη μία, έχουν πολλή φάση οι ερμηνείες του slang gr, δες μετά την 3η τη ερμηνεία, για να μπεις στο νόημα).

Η κατηγορία αυτή λοιπόν ζει χρόνια με ένα υπαρξιακό δίλημμα, τον Σαββίδη, που είναι από τη μια πρόεδρας της ομαδάρας τους, αλλά χτυπάει σε όλα τα τσεκ της αξιολόγησης που κάνει το ασυνείδητο κυρίως. Και τι μπορεί να κάνει κανείς; Στρογγυλεύει τη γωνία, τετραγωνίσει τον κύκλο, αλλά μόλις δοθεί η ευκαιρία, βγαίνει από μέσα μια φωνή, ντυμένη συχνά με ωραία επιχειρήματα ( και εύστοχα πολλές φορές ) που δείχνει το αληθινό πρόσωπο, που απελευθερώνει κάτι που καταπιέζεται.

Δύσκολο να το δεχτεί κάποιος αυτό για τον εαυτό του φυσικά. Αλλά στο paokmania μπορεί μεταξύ άλλων να βρει τη γιατρειά του.

«Αμερικανοτσολιάδες, ελβετόψυχοι, αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, επαγγελματίες, ήρθεν η ώραν σας».

Όποιος δυσανασχετεί με τα παραπάνω, ας σκεφτεί τι θα έλεγε ο Πανούσης και για τον Σαββίδη, για να χαλαρώσει ξανά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:15
xrisitsapa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:11 10000 % σωστος.
Προσωπικα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, ουτε οτι μπορει να ξεκολλησει το κλαμπ απο το μοτιβο "αυταρκειας". Και αυτο που εγινε με τον Ντελια ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι.
Ο Ιβαν μεγαλωσε. Αν βαλεις και καποια θεματα υγειας, τα γεωπολιτικα και το γεγονος οτι δεν φαινεται εντος οικογενειας καποια διαδοχη κατασταση, το μελλον δεν φαινεται καλο.
Λογικο ειναι, εμεις κρινουμε τον Ιβαν οπως πριν απο 13 χρονια. Το ιδιο ημουν εγω ας πουμε στα 35 μου, το ιδιο τωρα που πλησιαζω τα 50;
Αλλες δυναμεις, αλλη λογικη, αλλες προτεραιοτητες, αλλη ορεξη.
xrisitsapa

@anatolikos2

Ωραια η παραβολη με τον sugar daddy !
Ετσι δεν ειναι ομως σε ολες τις ομαδες η σχεση με τους ιδιοκτητες; Γιατι σε μας να ειναι διαφορετικη;
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:03 Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".

5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι βαλαμε οχι απλα πλατη αλλα ΠΟΛΛΗ περισσοτερη πλατη και υπομονη απ'οτι θα βλεπαμε να βαζουν οι χαμω που σε μια σεζον ειναι ετοιμοι να ξεσκισουν οτι βρουν μπροστα τους.

Οχι μαγκες διαφωνω. Και αγαπη εδειξε ο ΠΑΟΚτσης και πλατη εβαλε και υπομονη εκανε. Αλλα καπου φτανει. Παντα ο ΠΑΟΚ πρεπει να μπαινει πανω απ'ολα.

Οτι βλεπουμε να διαδραματιζεται πλεον εχει εναν υπευθυνο και μονο. Τον Ιβαν Σαββιδη. Οτι ο ΑΣ μπηκε στην διαδικασια να βρει επενδυτη για το γηπεδο ειναι εξαιτιας του Ιβαν Σαββιδη. Οτι ο κοσμος κουραστηκε πλεον να βλεπει τα χρυσαφικα να πουλιουνται ειναι εξαιτιας του Ιβαν Σαββιδη. Οτι πλεον δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη μετα το Φιασκο Κωνσταντελια φταιει ο Ιβαν Σαββιδης. Οτι στα 100 παμε για βασικο φορ τον Κεντιρα αντι να παμε για υπερβαση μετα απο τοσα χρονια αυταρκεια βαραινει ποιον; Τον Ιβαν Σαββιδη. Οτι χαλανε καθε τρεις και λιγο μεταγραφες για διφραγκα και πρεπει να καθεται ο λουτσεσκου να βγαλει λαγους απ'το καπελο (ναι πλεον ακομα και εγω τον δικαιολογω) ποιος φταιει; Ο Ιβαν Σαββιδης.

Ο ΠΑΟΚ και η εξελιξη του ειναι πανω απο οτιδηποτε. Μακαρι σημερα κιολας ο Σαββιδης να εμφανισει ολα τα κεφαλαια για το γηπεδο, να φερει και 3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και να πουμε ναι παμε γερα. Αλλα φτανει η "αυταρκεια". Καναμε υπομονη και την αξιζε κιολας σαν ευεργετης του κλαμπ. Αλλα καπου φτανει.
Φίλε μου το ξαναλέω, ότι χρυσαφικό έχει ο ΠΑΟΚ, είναι 100% αποτέλεσμα της επένδυσης του Σαββίδη. 100%, όχι 99%. Αποκλειστικά αυτός χρηματοδότησε και οργάνωσε τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας. Όχι ο τελης, ούτε οι εξωγήινοι. Ο Ιβαν. Αποτέλεσμα αυτής της πολυ μεγάλης επένδυσης είναι το να έχει τώρα ο ΠΑΟΚ χρυσαφικά. Δεν είναι κάτι που βρήκε εδώ και το πουλάει. Μη μπερδευόμαστε.
These users thanked the author tolis14 for the post:
ASTNORD2
xrisitsapa

Κανεις λαθος.
Η ουσιαστικη ιδρυση-επενδυση-στησιμο των ακαδημιων εγινε επι Ζαγορακη.
Χωρις να αναιρω τη μεγαλη επενδυση του Ιβαν
embuji

Δημοσίευση από embuji »

tolis14 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:25
embuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:03 Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".

Φίλε μου το ξαναλέω, ότι χρυσαφικό έχει ο ΠΑΟΚ, είναι 100% αποτέλεσμα της επένδυσης του Σαββίδη. 100%, όχι 99%. Αποκλειστικά αυτός χρηματοδότησε και οργάνωσε τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας. Όχι ο τελης, ούτε οι εξωγήινοι. Ο Ιβαν. Αποτέλεσμα αυτής της πολυ μεγάλης επένδυσης είναι το να έχει τώρα ο ΠΑΟΚ χρυσαφικά. Δεν είναι κάτι που βρήκε εδώ και το πουλάει. Μη μπερδευόμαστε.
Δεν ειπα πουθενα οτι δεν εχει τεραστια συμβολη στην δημιουργια τους ο Σαββιδης. Στο οτι βγαινουν στο σφυρι αντι να χτιζεις είτε πανω τους είτε να επενδυσεις στο ροστερ και το κλαμπ με αυτα τα λεφτα ειναι ευθυνη του Ιβαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”