Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Nikodiai

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Nikodiai »

Baldur έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18 Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν οπως θα αντιμετωπιζαν τα σπλαχνα τους, ως μια επεκταση της ταυτοτητας τους. Αλλοι βλεπουν τον ΠΑΟΚ ως μια ασχολια, ενα χομπυ, 2 ωρες την Κυριακη και λιγη καζουρα στο γραφειο (αν κερδιζουμε) κι ως εκει.

Εγω επειδη θελω να θεωρω τον εαυτο μου στην πρωτη κατηγορια, και επειδη το να σαι ντομπρος εχει αξια μονο οταν ειναι αβολο και δυσκολο, θεωρω απεριγραπτη ντροπη να κατασπαραζεται ετσι η εικονα ενος ανθρωπου που αλλαξε επιπεδο το Συλλογο.

Μερικοι εδω μεσα στην εμφανιση της προοπτικης ενος νεου νταβατζη (ναι, νταβατζη, γιατι ετσι κρινετε την αξια ενος ιδιοκτητη, με το ποσο βαθιες τσεπες εχει και οχι το ποιον του), αρχισατε να μιλατε για τον Ιβαν ενα κλικ καλυτερα απο τους αλλοθρησκους που "ρωσοποντιο" τον ανεβαζουν, "τσετσενο" τον κατεβαζουν. Μαλλον ηταν καλος ο Ιβαν οσο ερρεε η κανουλα και τωρα που στερεψε, να παει στην ευχη του Θεου, ε;

Οχι, κυριοι. Ναι, ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον Σαββιδη. Ναι, ο ΠΑΟΚ υπηρχε αλλα 90 χρονια πριν τον Ιβαν και θα υπαρχει αλλα 1090 μετα τον Ιβαν. Αλλα ο ΠΑΟΚ του 2012 ηταν μια οντοτητα αμελητεα στα πραγματα: ενας σακος του μποξ, ενας συμπαθης χωριαταραιος, μια καρικατουρα να χουν να διασκεδαζουν οι Αθηναιοι οποτε τα μπατζετ διεφεραν 10:1, μας παιρναν οποιον παικτη γουσταραν, και στην σπανια περιπτωση που μας πηγαινε κατι καλα, μας σφαζανε διχως τον παραμικρο δισταγμο. Ο ΠΑΟΚ στα πραγματα ηταν "παοκακος".

Και ηρθε αυτος ο ανθρωπος, με οποιες εμμονες και απωτερους στοχους ειχε, και σε εκανε να περπατας περηφανος στην πολη και τη χωρα σου. Σε εκανε πραγματικο θεριο στα ματια των ΠΟΚιτων. Σε εκτοξευσε περα απο τα στενα ορια της θεσσαλονικιωτικης επαρχιωτιλας, να κοιταξεις στα ματια τον πρεζεμπορα και ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ να φερεις κοσμογονικες αλλαγες, βλ. VAR, ξενους διαιτητες, ημιαυτοματο offside. Σε εκανε Πρωταθλητη (εις τριπλουν), μονιμο Κυπελλουχο και με ακαδημιες διαμαντι.

Αυτος ο ανθρωπος τωρα δειχνει να ζοριζεται. Ε τωρα που ζοριζεται ειναι που θα τον στηριξω. Κι ας ειναι γεωπολιτικο πιονι, κι ας μην ηταν ΠΑΟΚ ποτε, κι ας δεν εχει τις ακρες να μπαζωσει τη Νεα Τουμπα. ΠΑΟΚ δεν εγινα για να μοστραρω τιτλους και δοξα, ΠΑΟΚ εγινα γιατι δεν εχει αξια να βγαινεις πρωτος στο βαθρο με κλεψια, αλλα τελευταιος με καθαρο κουτελο. Κι αυτος ο Ποντιος με εχει φερθει πιο τιμια απο καθε αλλο προκατοχο του που χω βιωσει. Και μεχρι να αποφασισει ο ιδιος πως δεν αντεχει να παλευει αυτη τη μαχη κοντρα σε ολους και ολα, θα με εχει υποστηρικτη του. Στη σαπια, ετοιμορροπη Τουμπα με το διαρκειας μου. Αυτα.
"Ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια." Αρα απο την αρχη το ΠΑΟΚ πανω απο ολα περιπατο, τα υπολοιπα σαλτσες. Να ξαναγυρισουμε σε εποχες περηφανιας και φτωχιας να ξανανιωσουμε λιγο ντρομπροι λοιπον.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εγω παλι ενιωσα λιγο προδομενος απο τον Ιβαν απο την ιστορια με τον Ντελια.

Αφου επεσε λιγο η σκονη κ με πιο καθαρο μυαλο.Θα αναλυσω οσο γινεται τις σκεψεις μου.

Ο Ιβαν ηρθε κ μας εσωσε πιθανον ακομα κ απο πτωση σε κατω κατηγοριες λογω οικονομικων.

Εριξε χρημα,πολεμησε το κατεστημενο κ την υπερβολικη τοξικοτητα του ΠΟΚ.

Εφθασε να διεκδικει κ να κερδιζει τιτλους κ διακρισεις.

Εκανε πολλα καλα κ οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει κ ειναι αχαριστος.

ΑΛΛΑ ειναι επιχειρηματιας,δεν ειναι ενας απο εμας.Θα τον σεβομαι κ θα του δειχνω την αγαπη μου,αλλα κατι μεσα μου εσπασε,ενιωσα να με θεωρει προβατο.Ας κανει οτι θελει,αυτος εχει το μαχαιρι αυτος κ το καρπουζι,αλλα θα την ακουσει την κριτικη του και αν χρειαστει θα με βρει απεναντι του.

Για Μυστακιδη δεν θα σχολιασω καν,γιατι ουρανοκατεβατος ηρθε και δεν ξαναεμφανιστηκε.

Για Α.Σ. αυτοι κοπηκαν στις εξετασεις γυμνασιου,ολοι τους αχρηστοι.

Υ.γ προσωπολατρεια τελος,μονο ο Δικεφαλος Αετος κ τα 4 ιερα γραμματα πανω απ ολους.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
paokvsall, Metagrafakias, PAOKevolution, vasgias, bane1980
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το θέμα δεν είναι κυρίως ή μόνο η επίδειξη κάποιου βαθμού κεκαλυμμένης (για όσους τουλάχιστον προσπαθούν να μην τη δείχνουν ξεκάθαρα) αχαριστίας απέναντι στον Σαββίδη. Οκ, χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης είναι και τούτο, δεν είναι δα και κάτι τόσο εντυπωσιακό για την εποχή που ζούμε. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει δεθεί σκοινί κορδόνι, χωρίς το παραμικρό εχέγγυο, ότι ο Μυστακίδης, πέρα από τη δυνατότητα, που τη διαθέτει, έχει την πρόθεση να ... ξεβαλτώσει τον ΠΑΟΚ και να τον εκτοξεύσει. Το πώς έχει το συγκεκριμένο wishful thinking προαχθεί σε "γεγονός" στο μυαλό κάποιων πραγματικά δεν το αντιλαμβάνομαι. Μετά το αρχικό μπατιρντί και τη μεγαλοπρεπή "εμφάνιση" του συγκεκριμένου ανθρώπου στη - μη καθαρά υποστηρικτική/φίλαθλη/οπαδική - καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, δεν έχει 1,5 μήνα τώρα μαθευτεί απολύτως τίποτα για το τι υπέγραψε μαζί του ο κυρ Θανάσης. Υπάρχει η απόλυτη συσκότιση, ούτε καν θολούρα, αναφορικά με τις προθέσεις του, έστω και τυχόν καμουφλαρισμένες. Νάδα, τίποτα. Αλλά είναι "δεδομένο" ότι στασιμότερο τον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν αποκλείεται να τον έχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 8):
Ιάσονας, aivas19, Montrealiotis, Apil44, paok apo epilogi, trelopaoki89, lkosmid, ASTNORD2
george188

Δημοσίευση από george188 »

Για μυστακιδη θα μπορεσουμε να συζητήσουμε σοβαρα αν εμφανιστεί κάποτε ή αν μαθουμε τα σχέδια του. Γιατι συνεχιζεται το κρυφτουλι για την ωρα οποτε πρακτικα μια σοβαρή πρόταση υπαρχει στο τραπεζι για την οποια εχει γινει προεργασία χρόνων
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Apil44, trelopaoki89
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Nikodiai έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:33
Baldur έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18 Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν οπως θα αντιμετωπιζαν τα σπλαχνα τους, ως μια επεκταση της ταυτοτητας τους. Αλλοι βλεπουν τον ΠΑΟΚ ως μια ασχολια, ενα χομπυ, 2 ωρες την Κυριακη και λιγη καζουρα στο γραφειο (αν κερδιζουμε) κι ως εκει.

Εγω επειδη θελω να θεωρω τον εαυτο μου στην πρωτη κατηγορια, και επειδη το να σαι ντομπρος εχει αξια μονο οταν ειναι αβολο και δυσκολο, θεωρω απεριγραπτη ντροπη να κατασπαραζεται ετσι η εικονα ενος ανθρωπου που αλλαξε επιπεδο το Συλλογο.

Μερικοι εδω μεσα στην εμφανιση της προοπτικης ενος νεου νταβατζη (ναι, νταβατζη, γιατι ετσι κρινετε την αξια ενος ιδιοκτητη, με το ποσο βαθιες τσεπες εχει και οχι το ποιον του), αρχισατε να μιλατε για τον Ιβαν ενα κλικ καλυτερα απο τους αλλοθρησκους που "ρωσοποντιο" τον ανεβαζουν, "τσετσενο" τον κατεβαζουν. Μαλλον ηταν καλος ο Ιβαν οσο ερρεε η κανουλα και τωρα που στερεψε, να παει στην ευχη του Θεου, ε;

Οχι, κυριοι. Ναι, ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον Σαββιδη. Ναι, ο ΠΑΟΚ υπηρχε αλλα 90 χρονια πριν τον Ιβαν και θα υπαρχει αλλα 1090 μετα τον Ιβαν. Αλλα ο ΠΑΟΚ του 2012 ηταν μια οντοτητα αμελητεα στα πραγματα: ενας σακος του μποξ, ενας συμπαθης χωριαταραιος, μια καρικατουρα να χουν να διασκεδαζουν οι Αθηναιοι οποτε τα μπατζετ διεφεραν 10:1, μας παιρναν οποιον παικτη γουσταραν, και στην σπανια περιπτωση που μας πηγαινε κατι καλα, μας σφαζανε διχως τον παραμικρο δισταγμο. Ο ΠΑΟΚ στα πραγματα ηταν "παοκακος".

Και ηρθε αυτος ο ανθρωπος, με οποιες εμμονες και απωτερους στοχους ειχε, και σε εκανε να περπατας περηφανος στην πολη και τη χωρα σου. Σε εκανε πραγματικο θεριο στα ματια των ΠΟΚιτων. Σε εκτοξευσε περα απο τα στενα ορια της θεσσαλονικιωτικης επαρχιωτιλας, να κοιταξεις στα ματια τον πρεζεμπορα και ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ να φερεις κοσμογονικες αλλαγες, βλ. VAR, ξενους διαιτητες, ημιαυτοματο offside. Σε εκανε Πρωταθλητη (εις τριπλουν), μονιμο Κυπελλουχο και με ακαδημιες διαμαντι.

Αυτος ο ανθρωπος τωρα δειχνει να ζοριζεται. Ε τωρα που ζοριζεται ειναι που θα τον στηριξω. Κι ας ειναι γεωπολιτικο πιονι, κι ας μην ηταν ΠΑΟΚ ποτε, κι ας δεν εχει τις ακρες να μπαζωσει τη Νεα Τουμπα. ΠΑΟΚ δεν εγινα για να μοστραρω τιτλους και δοξα, ΠΑΟΚ εγινα γιατι δεν εχει αξια να βγαινεις πρωτος στο βαθρο με κλεψια, αλλα τελευταιος με καθαρο κουτελο. Κι αυτος ο Ποντιος με εχει φερθει πιο τιμια απο καθε αλλο προκατοχο του που χω βιωσει. Και μεχρι να αποφασισει ο ιδιος πως δεν αντεχει να παλευει αυτη τη μαχη κοντρα σε ολους και ολα, θα με εχει υποστηρικτη του. Στη σαπια, ετοιμορροπη Τουμπα με το διαρκειας μου. Αυτα.
"Ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια." Αρα απο την αρχη το ΠΑΟΚ πανω απο ολα περιπατο, τα υπολοιπα σαλτσες. Να ξαναγυρισουμε σε εποχες περηφανιας και φτωχιας να ξανανιωσουμε λιγο ντρομπροι λοιπον.

Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις, γιατί ΠΑΟΚ για σένα είναι κάτι που δεν είναι για τον φίλο.

Στο εξηγεί κιόλας, σου λέει ΠΑΟΚ είναι αυτό αυτό αυτό... Οπότε ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

Η παρομοίωση "νταβατζης" πολύ εύστοχη, για τον τρόπο που κάποιοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ. Το λένε άλλωστε "αυτός δίνει πιο πολλά".. κατάλαβες;
These users thanked the author trouman for the post (total 9):
Ιάσονας, Baldur, Montrealiotis, Apil44, paok apo epilogi, Jean Valjean, trelopaoki89, lkosmid, theo-drama
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μάλλον οφ τόπικ, αλλά ας το ρωτήσω.

Ο Μυστακίδης επιτρέπεται να λάβει μέρος στις ΑΜΚ της ΠΑΕ;
Αν δεν κάνω λάθος με αυτόν τον τρόπο παίρνεις μετοχές της ομάδας, σωστά;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μετά τα όσα έχουν συμβεί αυτό το καλοκαίρι εγώ προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη που είχα στον Ιβάν και δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει προτεραιότητα του, ούτε ότι οι αποφάσεις που παίρνει βοηθανε την εξέλιξη της ομάδας.

Τον Μυστακίδη δεν τον ξέρουμε αλλα το ότι δεν βγαίνει να μιλήσει κι αυτός ξεκάθαρα μόνο καλό δεν το λες.
These users thanked the author gika for the post:
bane1980
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα έπρεπε να αρκεί ότι είναι γνωστός Θεσσαλονικεύς και βρίσκεται εν Ελλάδι. Συν το ότι είναι εξακριβωμένο πως πρόκειται για ΠΑΟΚτσάκι από κούνια. Δε συζητάμε καν για την αποστομωτική "εγγυητική" των 250, που απέστειλε στον ΑΣ.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Montrealiotis
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ιάσονας έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:14 Φίλε embuji

Καταρχήν όταν ο ΠΑΟΚ έχει ακαδημίες που τα τελευταία 5 χρόνια έβγαλαν από πωλήσεις 11 από Τζολη 2,5 από Κουτσία, 11,5 από Κουλιερακη 21 από Τζίμα συν τον Ντελια, συν ότι έρχεταιτώρα (Μπαταουλας Μύθου Μπερδος κλπ) τότε με 50 εκατομμύρια δεν θα μπορούσε να πάρει όχι τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε 30% από τις ακαδημίες.
Συμφωνω μαζι σου. Το ειπα τα 40 σημερα θα ηταν αστεια προταση. Μεχρι ομως το μεγαλο breakthrough του Τζολη και στην συνεχεια τα υπολοιπα παιδια μας, η αληθεια ειναι οτι δεν ξεραμε τι ερχεται απο τις ακαδημιες. Επισης δεν υπηρχε καμια εκτιμηση στον Ελληνα παικτη τοτε (που ευτυχως με τεραστια συμβολη δικη μας αλλαζει) και στις ακαδημιες που δεν εχουν δειξει κατι ακομα δεν μπορεις να το βαλεις σαν χαρτι ειναι ακαδημιες τοπ. Ολα αυτα το 19. ΤΩΡΑ οχι απλα μπορεις να το πεις ανεβαζεις κατακορυφα την τιμη γιατι εχεις αποδεδειγμενα την καλυτερη ακαδημια στην Ελλαδα.
Δε μπαινει στην ιδια εξισωση ο ΠΑΟΚ του 19 με τον σημερινο.

Το ειπα και σε σχολιο πιο πριν, Μια ρεαλιστικη και σοβαρη προταση εξαγορας της ΠΑΕ σημερα (με το προπονητικο) κατω απο 100 θα μου φανει μικρη.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Την τιμή την καθορίζει αυτός που πουλάει, αν θέλει να πουλήσει. Ούτε ο ρεαλισμός ούτε ο ισολογισμός. Γιατί αυτός υπολογίζει το brand και τις βελτιώσεις που επέφερε. Τζάμπα κουβέντα κάνετε
These users thanked the author Taseos for the post:
ASTNORD2
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Taseos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:09 Την τιμή την καθορίζει αυτός που πουλάει, αν θέλει να πουλήσει. Ούτε ο ρεαλισμός ούτε ο ισολογισμός. Γιατί αυτός υπολογίζει το brand και τις βελτιώσεις που επέφερε. Τζάμπα κουβέντα κάνετε
Αυτο που συζηταμε ειναι περι αντικειμενικης αξιας. Ο Σαββιδης εχει καθε δικαιωμα να πει 500 ακατεβατα. Γιατι δε θελει να πουλησει αρα για να τον δελεασεις πρεπει να πληρωσεις τρομακτικη υπεραξια.

Μεσα απο την αντικειμενικη αξια (μπακαλιστικα την βγαζουμε) μπορεις ομως να καταλαβεις το ποσο σοβαρο ενδιαφερον δειχνει ο Χ Ψ που μπορει να ερθει για την ΠΑΕ. Εαν η αντικειμενικη αξια ειναι 100 πχ ο Μυστακιδης ερθει και πει δινω 120 σημαινει οτι θελει σοβαρα να ασχοληθει και να αγορασει την ομαδα, αν ο Ιβαν του πει 250 και τελος σημαινει οτι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ και υπερκοστολογει στον θεο γιαυτο.
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Όταν τελειώσουν τα φράγκα του sugar daddy, το μόνο που απομένει είναι ένας άφραγκος κωλόγερος.

Έτσι πάει το πράγμα και όσοι προσπαθούν να πείσουν αυτούς που ποτέ δεν "ένιωσαν" τίποτα γι' αυτόν είναι χαμένα λόγια.

Η ιδιοκτησία μίας ΠΑΕ και η σχέση της με τους οπαδούς στηρίζεται σε αυτή τη σύμβαση. Έχω φράγκα και ξοδεύω για να κάνεις ζωάρα, όλα είναι εντάξει. Εγώ ξοδεύω κι εσύ κάνεις ότι είσαι ερωτευμένη. Εγώ απολαμβάνω δίπλα μου μία κοπέλα που δείχνει ερωτευμένη κι εσύ κάνεις ότι δεν βλέπεις τα κρεμασμένα μπράτσα μου γιατί σε πηγαίνω στα καλύτερα.

Μόλις η οικονομική άνεση παύει να υπάρχει στον βαθμό που υπήρχε τότε γίνομαι Ρώσος και να πα να γαμηθώ, όπως έγραψε ένα ΠΑΟΚτσάκι στο facebook.

Αυτός που ποτέ δεν ψήθηκε εξ αρχής με τη φιγούρα, την εμφάνιση, το στυλ, τη συνολική παρουσία του Σαββίδη, παρά μόνο τον έτρωγε στη μάπα γιατί πρόσφερε χρήμα στην ομάδα, για να κάνουμε ζωάρα, δεν πρόκειται ποτέ να εκτιμήσει τι του προσφέρθηκε. Γιατί την ίδια ώρα και για τόσα χρόνια τον έτρωγε στη μάπα.

Δεν κατηγορώ κανέναν γι' αυτό. Απλώς νομίζω ότι έτσι μπορεί να εξηγηθεί τι έχει παιχτεί με τον Σαββίδη και γιατί δεν συμφωνούν οι οπαδοί μεταξύ τους σε αυτή την υπόθεση.

Πάμε για τον επόμενο sugar daddy. Τον γλυκούλη μου, τον μπουλούκο μου.
These users thanked the author anatolikos2 for the post (total 4):
tolis14, theo-drama, ABOLEYTOI, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

E για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντική ιστορία η αυτάρκεια της ΠΑΕ και η συνέχεια ενός πλάνου, για να μην χρειάζεται να σου βρούνε σουγκαρ ντάντι κάθε τρεις και λίγο, κάθε φορά με διαφορετικά κίνητρα ο καθένας.
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Η αυτάρκεια είναι κάθε Σάββατο ταβερνάκι στη γειτονιά, ρετσίνα - κόλα, λουκάνικο Τζουμαγιάς.
These users thanked the author anatolikos2 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ότι είναι ο κάβουρας, είναι και το ζουμί του
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”