Οτι πιο αστείο εχω διαβάσει σήμερα. Hostile takeover; Όντως τώρα; Τι είναι αυτά που λέτε δημόσια κ ολας; Θα πάρει έτσι την ΠΑΕ από τον δισεκατομμυριούχο Σαββιδη; Επισης δίνεις επιχείρημα ότι ο Μυστακίδης θα κάνει πιο γρήγορα γήπεδο επειδή είναι έμπορος μετάλλου; Είμαστε με τα καλά μας; Ενώ υπάρχει από πίσω δουλειά 2 ετών που έγινε από την ΠΑΕ έως το 2022 τα οποία θα πρέπει να γίνουν από την αρχή από την πλευρά Μυστακίδη; Δηλαδή η ΠΑΕ θα καθυστερήσει να κάνει γήπεδο λόγω μη εύρεσης Μετάλλου; Κάντε πρώτα καμία έρευνα πρώτου πείτε δημόσια τέτοιες απόψεις.embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:47Εχει βρει ηδη νομιζω. Δεν ειναι τυχαιο αυτο που εγινε με τον Κατσαρη. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ΑΣ δεν εχει καλες σχεσεις με την ΠΑΕ και σιγουρα ο Μυστακιδης ειναι βασικος λογος γιαυτο. Το γηπεδο ειναι ενας τεραστιος μοχλος πιεσης και εικαζω (γιατι στην ουσια ιδεα δεν εχω) οτι η αντιπροταση του Μυστακιδη για το γηπεδο θα ειναι καλυτερη και πιο γρηγορη του Ιβαν. Ειναι 1) πιο πλουσιος 2) εχει αμεση προσβαση σε οσα κεφαλαια θελει 3) εχει ΠΟΛΥ καλυτερη προσβαση στην πρωτη υλη (ειναι ο μεγαλυτερος εμπορος μεταλλου στον κοσμο) και 4) προφανως καλυτερη σχεση με την κυβερνηση. Ακομα και hostile takeover μπορει να κανει στην ΠΑΕ αλλα ειναι κατι που ελπιζω να μην γινει. Οχι μονο γιατι θα ειναι κακη εικονα αλλα γιατι δεν αξιζει και στον Ιβαν.navigator11 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:40Θα φανεί πού θα πάει η δουλειά. Αν θες τη γνώμη μου, θεωρώ ότι έχει βρει κάποιους συμμάχους μέσα στον σύλλογο ο Μυστακίδης, με τη συνδρομή των οποίων ευελπιστεί ότι θα μπορέσει στο τέλος να "ψειρίσει" ουσιαστικά την ΠΑΕ από τον Σαββίδη.embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:17
100%. Και εγω εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι τα 85 των χαμω ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ηταν, τα 60 ειναι λιγα, τα 40 ειναι αστεια.
Εαν ερθει και πει παρε 110 μαζι με το προπονητικο και αναλαμβανω εγω το γηπεδο πχ, θα ηταν μια ρεαλιστικη σοβαρη προσφορα. Πιο κατω δυσκολα ειναι.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- loukas karadimos
Σημαντική χορηγία έκλεισε ο ΑΣ ΠΑΟΚ (με τη βοήθεια φίλων του Συλλόγου) με μεγάλη εταιρεία που θα ενισχύσει όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας. Η συμφωνία θα είναι για τα επόμενα 3 χρόνια με ένα αρκετό σημαντικό ποσό να μπαίνει στα ταμεία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πηγή
Φίλοι ερεςιτεχνη ΠΑΟΚ στο fb
Πηγή
Φίλοι ερεςιτεχνη ΠΑΟΚ στο fb
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokkerkir
Το όνομα της εταιρείας είναι κρυφό; Θα μπουν ερωτηματικά στις φανέλες των ομάδων του ΑΣ;
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- navigator11
- loukas karadimos
Σε ένα απ τα σχόλια λέει ότι περιμένουμε ανακοίνωση από ΑΣ
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- Magdi Tolba 4
-
Πολλά λόγια.Parolos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:12Κλασσικός Τζόσουα.joshua έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21 Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει και τις προθέσεις του αλλά και το μέγεθος του,εσείς θα παρακαλάτε είτε αυτός να αποδειχθεί απάτη η ο Ιβαν να ζητάει 500 μυρια μόνο και μόνο γιατί; Πείτε μου γιατί; Γιατί ο Ιβαν είναι ένας από εμας;
Είμαστε Γκοτσαρεβα εμείς κι εσύ ΠΑΟΚ.
Μήπως κι εσένα υπερισχύουν λίγο οι πολιτικές πεποιθήσεις σου στην περίπτωση?
Anyway το καλό του ΠΑΟΚ πως το ορίζεις? Με τί εγγυήσεις, με τι μέλλον?
Ας μην μπούμε σε αυτό το τρυπακι αντεγκλήσεων, απλά πες μου πως θα εγγυηθεις το καλύτερο μέλλον του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ πχ αυτή τη στιγμή χρωστάει 0€ , έχει πάρει οβερ 150Μ δάνεια τα οποία έχουν μετοχοποιηθει, υπάρχουν σε ποστ πιο πίσω στο παρόν τοπικ.
Ε πες μου εσύ ποιος έψαξε και ποιος πήρε εγγυήσεις παρόμοιες για τον επόμενο.
Όλο αυτό το "μπασιμο" σου φαίνεται αθώο? Πες μου εσύ αφού θεωρείς ότι σκέφτεσαι ΠΑΟΚ, σου έκανα ΠΑΟΚ ερωτήματα.
Επιπλέον, ναι το ποσό παιζει μεγάλο ρόλο και φανερώνει διαθέσεις. Πώς να το κάνουμε δλδ.
Δε θα το συνεχίσω καθότι αύριο έχουμε και συνέντευξη όπως λένε.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Για να γίνει ένα οποιοδήποτε έργο, ποσο δε μάλλον ένα έργο της κλίμακας της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, χρειάζεται χρήμα, ρευστό, κεφάλαια. Δυνατότητα διάθεσής τους, μεταφοράς τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι και; Γιατι αποφευγεις να απαντησεις στις ερωτησεις του Παρολου; Τα πραματα ειναι οντως πολυ απλαΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:38Πολλά λόγια.Parolos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:12Κλασσικός Τζόσουα.joshua έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21 Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει και τις προθέσεις του αλλά και το μέγεθος του,εσείς θα παρακαλάτε είτε αυτός να αποδειχθεί απάτη η ο Ιβαν να ζητάει 500 μυρια μόνο και μόνο γιατί; Πείτε μου γιατί; Γιατί ο Ιβαν είναι ένας από εμας;
Είμαστε Γκοτσαρεβα εμείς κι εσύ ΠΑΟΚ.
Μήπως κι εσένα υπερισχύουν λίγο οι πολιτικές πεποιθήσεις σου στην περίπτωση?
Anyway το καλό του ΠΑΟΚ πως το ορίζεις? Με τί εγγυήσεις, με τι μέλλον?
Ας μην μπούμε σε αυτό το τρυπακι αντεγκλήσεων, απλά πες μου πως θα εγγυηθεις το καλύτερο μέλλον του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ πχ αυτή τη στιγμή χρωστάει 0€ , έχει πάρει οβερ 150Μ δάνεια τα οποία έχουν μετοχοποιηθει, υπάρχουν σε ποστ πιο πίσω στο παρόν τοπικ.
Ε πες μου εσύ ποιος έψαξε και ποιος πήρε εγγυήσεις παρόμοιες για τον επόμενο.
Όλο αυτό το "μπασιμο" σου φαίνεται αθώο? Πες μου εσύ αφού θεωρείς ότι σκέφτεσαι ΠΑΟΚ, σου έκανα ΠΑΟΚ ερωτήματα.
Επιπλέον, ναι το ποσό παιζει μεγάλο ρόλο και φανερώνει διαθέσεις. Πώς να το κάνουμε δλδ.
Δε θα το συνεχίσω καθότι αύριο έχουμε και συνέντευξη όπως λένε.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Για να γίνει ένα οποιοδήποτε έργο, ποσω δε μάλλον ένα έργο της κλίμακας της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, χρειάζεται χρήμα, ρευστό, κεφάλαια. Δυνατότητα διάθεσής τους, μεταφοράς τους.
-
- Montrealiotis
Ρε σείς σοβαρά τώρα πάτε να κάνετε συζήτηση με τον γκουερινο; Σοβαρά τώρα;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 7):
- ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, eorptol1, vasgias, ΚΩΣΤΑΣ2019, giapas, Apil44, Dimpatra
Ειπα οτι θα το φτιαξει πιο γρηγορα επειδη ειναι εμπορος μεταλλων; Δικο σου συμπερασμα ειναι αυτο. Εχει προσβαση σε πρωτη υλη που διευκολυνει το να φτιαξει το γηπεδο. Μπορει να το κανει πιο γρηγορα γιατι εχει παραπανω ευκαιρα κεφαλαια. Τα 250 που φλεξαρε δεν ηταν γιατι το εργο κοστολογειται τοσα. Ειναι για να πει μπειτε μεσα ξεκινηστε και αν υπαρξουν παραπανω εξοδα μην σταματατε τα καλυπτω. Κατι το οποιο η ΠΑΕ θα θελει χρονο για να βγαλει ακριβως ποσο κοστιζει για να ξεκινησουν. Θελει να παρακαμψει αυτο βημα και να κερδισει χρονο. Αυτο καταλαβαινω εγω.gts4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:20Οτι πιο αστείο εχω διαβάσει σήμερα. Hostile takeover; Όντως τώρα; Τι είναι αυτά που λέτε δημόσια κ ολας; Θα πάρει έτσι την ΠΑΕ από τον δισεκατομμυριούχο Σαββιδη; Επισης δίνεις επιχείρημα ότι ο Μυστακίδης θα κάνει πιο γρήγορα γήπεδο επειδή είναι έμπορος μετάλλου; Είμαστε με τα καλά μας; Ενώ υπάρχει από πίσω δουλειά 2 ετών που έγινε από την ΠΑΕ έως το 2022 τα οποία θα πρέπει να γίνουν από την αρχή από την πλευρά Μυστακίδη; Δηλαδή η ΠΑΕ θα καθυστερήσει να κάνει γήπεδο λόγω μη εύρεσης Μετάλλου; Κάντε πρώτα καμία έρευνα πρώτου πείτε δημόσια τέτοιες απόψεις.embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:47Εχει βρει ηδη νομιζω. Δεν ειναι τυχαιο αυτο που εγινε με τον Κατσαρη. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ΑΣ δεν εχει καλες σχεσεις με την ΠΑΕ και σιγουρα ο Μυστακιδης ειναι βασικος λογος γιαυτο. Το γηπεδο ειναι ενας τεραστιος μοχλος πιεσης και εικαζω (γιατι στην ουσια ιδεα δεν εχω) οτι η αντιπροταση του Μυστακιδη για το γηπεδο θα ειναι καλυτερη και πιο γρηγορη του Ιβαν. Ειναι 1) πιο πλουσιος 2) εχει αμεση προσβαση σε οσα κεφαλαια θελει 3) εχει ΠΟΛΥ καλυτερη προσβαση στην πρωτη υλη (ειναι ο μεγαλυτερος εμπορος μεταλλου στον κοσμο) και 4) προφανως καλυτερη σχεση με την κυβερνηση. Ακομα και hostile takeover μπορει να κανει στην ΠΑΕ αλλα ειναι κατι που ελπιζω να μην γινει. Οχι μονο γιατι θα ειναι κακη εικονα αλλα γιατι δεν αξιζει και στον Ιβαν.navigator11 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:40
Θα φανεί πού θα πάει η δουλειά. Αν θες τη γνώμη μου, θεωρώ ότι έχει βρει κάποιους συμμάχους μέσα στον σύλλογο ο Μυστακίδης, με τη συνδρομή των οποίων ευελπιστεί ότι θα μπορέσει στο τέλος να "ψειρίσει" ουσιαστικά την ΠΑΕ από τον Σαββίδη.
Οσο για το Hostile takeover αν διαβαζες προσεκτικα, θα εβλεπες οτι το απευχομαι και εγω.
- These users thanked the author embuji for the post:
- ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Οκ αποφευγεις να απαντησεις σε ερωτησεις αλλα μονο κανεις ερωτησεις. Δεκτον
-
Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε να χάνει τον έλεγχο. Αντιλαμβάνεται πλέον ότι πωλήσεις, καθυστερήσεις, αποκλεισμοί και ήττες από ομάδες τύπου άρη δεν θα γίνονται ανεκτές.
Ο Ιβαν πρέπει να γινει άγαλμα στην Τούμπα. Ο Τέλης μπορεί να ειναι ο επόμενος ιδιοκτήτης. Και στους δυο οφείλουμε να δειξουμε σεβασμό. Τα απαξιωτικά σχόλια ας λείπουν.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε να χάνει τον έλεγχο. Αντιλαμβάνεται πλέον ότι πωλήσεις, καθυστερήσεις, αποκλεισμοί και ήττες από ομάδες τύπου άρη δεν θα γίνονται ανεκτές.
Ο Ιβαν πρέπει να γινει άγαλμα στην Τούμπα. Ο Τέλης μπορεί να ειναι ο επόμενος ιδιοκτήτης. Και στους δυο οφείλουμε να δειξουμε σεβασμό. Τα απαξιωτικά σχόλια ας λείπουν.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
- Magdi Tolba 4, bane1980
Ε οκ ρε φίλε ενα τσιπ σοτ στο τσιπ σοτ, αφού ξέρεις ότι σε έχω αδυναμία κατά βάθος. Και δεν τρολλαρω.joshua έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:03 Οι πολιτικές πεποιθήσεις λέει... Άστο καλό γέλασα και σήμερα...
Ακόμα περιμένω να μάθω από που προκύπτει ότι το γηπεδο της χαρτινης ανήκει στον Μελισσανιδη και ότι παίρνει και ενοικιο 6 μυρια.