Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:13 Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Με 40 και 60 πάντως τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ας ενημερώσουν τον κύριο Αριστοτέλη ότι χωρίς πραξικόπημα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ονειρευτεί καν, όχι να τον αποκτήσει.
100%. Και εγω εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι τα 85 των χαμω ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ηταν, τα 60 ειναι λιγα, τα 40 ειναι αστεια.

Εαν ερθει και πει παρε 110 μαζι με το προπονητικο και αναλαμβανω εγω το γηπεδο πχ, θα ηταν μια ρεαλιστικη σοβαρη προσφορα. Πιο κατω δυσκολα ειναι.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
navigator11, Montrealiotis
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:16
embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:07
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:02

Ο ΠΑΟΚ ειναι στο όσα εκτιμάει και στο όσα θελει, αν θέλει, για να πουλήσει ο Σαββίδης.
Μιλαμε για αντικειμενικη αξια της ΠΑΕ. και εγω μπορω να εχω ενα σπιτι το οποιο το πουλαω μονο με 500.000 ευρω, το σπιτι ομως μπορει να εχει αντικειμενικη αξια 100.000. Το οτι ζηταω ενα ποσο εγω δε σημαινει οτι η πραγματικη αξια ειναι οσο ζηταω.
Α δεν γνωριζα ότι εχουν κυκλοφορήσει οι αντικειμενικές αξίες για τις ομάδες.
Γνώριζα μόνο για τα ακίνητα.
Θα το ψαξω να ενημερωθώ.
Ναι φιλε κιομως οι εταιριες εχουν και αυτες αντικειμενικη αξια. Το να κοστολογω κατι 2 και 3 φορες της πραγματικης αξιας σημαινει πολυ απλα οτι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ οποτε αν θες να με δελεασεις πρεπει να πληρωσεις πολλα πολλα παραπανω της αξιας. Με λιγα λογια ειναι ξεκαθαρο οτι ο ιβαν δεν εχει καμια διαθεση να πουλησει την ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει και τις προθέσεις του αλλά και το μέγεθος του,εσείς θα παρακαλάτε είτε αυτός να αποδειχθεί απάτη η ο Ιβαν να ζητάει 500 μυρια μόνο και μόνο γιατί; Πείτε μου γιατί; Γιατί ο Ιβαν είναι ένας από εμας;
These users thanked the author joshua for the post (total 8):
Mīngus, tenten4GT, Scotch4, ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, beyes4, bane1980, Panx Romana, soigol
embuji

Δημοσίευση από embuji »

joshua έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21 Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει και τις προθέσεις του αλλά και το μέγεθος του,εσείς θα παρακαλάτε είτε αυτός να αποδειχθεί απάτη η ο Ιβαν να ζητάει 500 μυρια μόνο και μόνο γιατί; Πείτε μου γιατί; Γιατί ο Ιβαν είναι ένας από εμας;
Γιατι φιλε υπαρχει και ο συναισθηματισμος. Ο Ιβαν εβγαλε τον ΠΑΟΚ απο μια πιθανη καταστροφη και οχι μονο αυτο, τον γιγαντωσε. Ειναι φυσιολογικο ο κοσμος να ειναι δυστακτικος και κλειστος σε καποιον αλλον. Ηταν ειναι και θα ειναι ο ευεργετης της ομαδας. Αλλα απαγορευεται για το ιδιο το καλο της ομαδας να ειναι Ιβαν η τανκσ. Στα δικα μου ματια τουλαχιστον.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλά είναι κ το μίγμα κ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από τον Ιβάν, μην κοιτάτε που δεν πολύ γράφονται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Απόλυτα αποδεκτό το συναίσθημα αλλά έως ένα σημείο. Μιλάμε για τον κόσμο των εταιρειών και σε αυτές οι στόχοι πρέπει να βασίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα και οχι σε συναισθήματα. Ότι είναι να γίνει αν γινει ποτε προφανώς και πρέπει να γίνει με σεβασμό στη προσφορά με εξασφαλισμενη την υστεροφημία αλλά με μονο γνώμονα το συμφέρον του κλαμπ.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21 Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει και τις προθέσεις του αλλά και το μέγεθος του,εσείς θα παρακαλάτε είτε αυτός να αποδειχθεί απάτη η ο Ιβαν να ζητάει 500 μυρια μόνο και μόνο γιατί; Πείτε μου γιατί; Γιατί ο Ιβαν είναι ένας από εμας;
Ναι οκ υποθεσεις και εικασιες. Κανεις δεν ειπε τιποτα σχετιζομενο με το σχολιο που εκανες. Στις ερωτησεις του Παρολου απαντησες;
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Γιατί είναι είναι ολόκληρη η ιστορία αυτή χτισμένη με πουστιά επάνω στην πουστιά.

Ξεκίνησε πούστικα και συνεχίζεται πούστικα.

Με μεθοδεύσεις αδιαφανείς, με ελεεινούς δημοσιογράφους στο παιχνίδι και πιθανότατα και διάφορους άλλους με σκοτεινούς ρόλους.

Εκεί είναι το πρόβλημα.
These users thanked the author anatolikos2 for the post (total 6):
Montrealiotis, paok apo epilogi, ASTNORD2, Ιάσονας, Apil44, theo-drama
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:17
navigator11 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:13 Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Με 40 και 60 πάντως τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ας ενημερώσουν τον κύριο Αριστοτέλη ότι χωρίς πραξικόπημα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ονειρευτεί καν, όχι να τον αποκτήσει.
100%. Και εγω εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι τα 85 των χαμω ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ηταν, τα 60 ειναι λιγα, τα 40 ειναι αστεια.

Εαν ερθει και πει παρε 110 μαζι με το προπονητικο και αναλαμβανω εγω το γηπεδο πχ, θα ηταν μια ρεαλιστικη σοβαρη προσφορα. Πιο κατω δυσκολα ειναι.
Θα φανεί πού θα πάει η δουλειά. Αν θες τη γνώμη μου, θεωρώ ότι έχει βρει κάποιους συμμάχους μέσα στον σύλλογο ο Μυστακίδης, με τη συνδρομή των οποίων ευελπιστεί ότι θα μπορέσει στο τέλος να "ψειρίσει" ουσιαστικά την ΠΑΕ από τον Σαββίδη.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
embuji, Montrealiotis, Apil44
george188

Δημοσίευση από george188 »

Στο πρώτο θέμα λένε κάποιοι θα δημοσιευτεί η συνέντευξη του. Θα φανεί αύριο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από που προκύπτει ότι το γηπεδο της χάρτινης ανηκει στον μελισσανιδη και μάλιστα παίρνει και ενοίκιο 6 μυρια;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:40
embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:17

Θα φανεί πού θα πάει η δουλειά. Αν θες τη γνώμη μου, θεωρώ ότι έχει βρει κάποιους συμμάχους μέσα στον σύλλογο ο Μυστακίδης, με τη συνδρομή των οποίων ευελπιστεί ότι θα μπορέσει στο τέλος να "ψειρίσει" ουσιαστικά την ΠΑΕ από τον Σαββίδη.
Εχει βρει ηδη νομιζω. Δεν ειναι τυχαιο αυτο που εγινε με τον Κατσαρη. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ΑΣ δεν εχει καλες σχεσεις με την ΠΑΕ και σιγουρα ο Μυστακιδης ειναι βασικος λογος γιαυτο. Το γηπεδο ειναι ενας τεραστιος μοχλος πιεσης και εικαζω (γιατι στην ουσια ιδεα δεν εχω) οτι η αντιπροταση του Μυστακιδη για το γηπεδο θα ειναι καλυτερη και πιο γρηγορη του Ιβαν. Ειναι 1) πιο πλουσιος 2) εχει αμεση προσβαση σε οσα κεφαλαια θελει 3) εχει ΠΟΛΥ καλυτερη προσβαση στην πρωτη υλη (ειναι ο μεγαλυτερος εμπορος μεταλλου στον κοσμο) και 4) προφανως καλυτερη σχεση με την κυβερνηση. Ακομα και hostile takeover μπορει να κανει στην ΠΑΕ αλλα ειναι κατι που ελπιζω να μην γινει. Οχι μονο γιατι θα ειναι κακη εικονα αλλα γιατι δεν αξιζει και στον Ιβαν.
These users thanked the author embuji for the post:
navigator11
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Σημειώνεται, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης πως ο Μάριος Ηλιόπουλος, «παίρνει και το προπονητικό κέντρο, τα 2 Μουσεία και το γήπεδο της ΑΕΚ για 49 χρόνια». «Ο κύριος Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Παραλαμβάνει ένα κλαμπ με πολλή υγεία και ικανά στελέχη. Ένα αθλητικό κέντρο, τα δύο Μουσεία και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας γιατί το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και από τα έσοδά του συντηρείται ο Ερασιτέχνης», τόνισε χαρακτηριστικά.
https://www.ieidiseis.gr/athlitismos/37 ... an-vinteo/
These users thanked the author anatolikos2 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μα δεν σχολίασε κανένας κάτι τέτοιο (σχετικά με 500 εκ. κλπ) στις τελευταίες σελίδες.
Δεν χρειάζεται όμως να μειώνουμε και την αξία της ομάδας.
Καλώς ή κακώς, ανάλογα την οπτική του καθένα, ο Σαββίδης ήρθε την ώρα που βρισκόμασταν στον γκρεμό, πλήρωσε χρέη, επένδυσε στις αρχικές υποδομές και ακαδημίες της ομάδας και για πολλά χρονιά έριχνε πολύ χρήμα στον σύλλογο, δεχόμενος τρελό πόλεμο.
Για να φτάσουμε να μαλώνουμε για το αν θα φύγει ο Κωνσταντέλιας στα 22 του, έπρεπε κάποιος να έχει πληρώσει για την ανάπτυξη του από τα 12 του. Το να μην το αναγνωρίζουμε αυτό, δεν νομίζω ότι συνάδει με τις αρχές μας.
Δε γίνεται να ακυρώσουμε την ιστορία του συλλόγου τα τελευταία 15 χρόνια. Έχουμε κάνει αλματώδη βήματα σε πάρα πολλούς τομείς, παρά τα τραγικά λάθη σε άλλους.
Το να βγαίνει όμως ο κόσμος και να λέει στα σόσιαλ ''Σαββίδη πούλα'' με ύβρεις, χωρίς ο ίδιος να έχει εκφράσει τέτοια θέληση, και χωρίς να γνωρίζουμε το πλάνο και το ιστορικό ενός πιθανού νέου ιδιοκτήτη, ακούγεται πολύ πιο επικίνδυνο για την επόμενη μέρα, από τα να δούμε ουσιαστική κριτική από τον κόσμο και απαίτηση για ειλικρινή επικοινωνία.
Το παράδειγμα του ΠΑΟ που έχει να πάρει πρωτάθλημα 15 χρόνια και πανηγυρίζει την πρώτη του σοβαρή πώληση από τις ακαδημίες μετά από χρόνια, για έναν παίκτη που έχασε ως ελεύθερο και ξανά πήρε αργότερα, είναι το πιο κοντινό προς αποφυγήν και ας ρίχνει τα εκατομμύρια ο τωρινός ιδιοκτήτης.
Στις χειρότερες χρονιές επί Σαββίδη, με πολλά διοικητικά λάθη, η ομάδα κατέκτησε τίτλους, είχε ευρωπαϊκή παρουσία και έκανε κινήσεις για το προπονητικό με την αγορά οικοπέδου. Αναπτυσσόμαστε με τον ρυθμό που θα μπορούσε ο σύλλογος; Σίγουρα όχι 100%. Αλλά δεν μας λες και στάσιμους, δεδομένων όλων των συνθηκών.
Θεωρώ πως θα ήταν πιο έντιμη μια συζήτηση, η οποία θα είχε ως αφετηρία, πως λόγω γεωπολιτικών και επιχειρηματικών παιχνιδιών, ίσως η αλλαγή ιδιοκτησίας να έφερνε πιο εύκολα αποτελέσματα ( ή μικρότερες αντιστάσεις ) σε ορισμένα θέματα ανάπτυξης του συλλόγου (όπως την ονειρεύεται ο καθένας), παρά αυτό το σόου που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.
Δυστυχώς, η ξαφνική κίνηση του ερασιτέχνη άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και δύσκολα θα μας βγει σε καλό.
Και φοβάμαι πως στο τέλος μπορεί να καούν και οι 2 επιλογές που υπάρχουν σήμερα, αν ο κόσμος δεν διατηρήσει την ψυχραιμία του.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 5):
navigator11, Μαυρο Χιονι, Apil44, Dimpatra, theo-drama
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κλασσικός Τζόσουα.
Είμαστε Γκοτσαρεβα εμείς κι εσύ ΠΑΟΚ.
Μήπως κι εσένα υπερισχύουν λίγο οι πολιτικές πεποιθήσεις σου στην περίπτωση?

Anyway το καλό του ΠΑΟΚ πως το ορίζεις? Με τί εγγυήσεις, με τι μέλλον?

Ας μην μπούμε σε αυτό το τρυπακι αντεγκλήσεων, απλά πες μου πως θα εγγυηθεις το καλύτερο μέλλον του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ πχ αυτή τη στιγμή χρωστάει 0€ , έχει πάρει οβερ 150Μ δάνεια τα οποία έχουν μετοχοποιηθει, υπάρχουν σε ποστ πιο πίσω στο παρόν τοπικ.
Ε πες μου εσύ ποιος έψαξε και ποιος πήρε εγγυήσεις παρόμοιες για τον επόμενο.

Όλο αυτό το "μπασιμο" σου φαίνεται αθώο? Πες μου εσύ αφού θεωρείς ότι σκέφτεσαι ΠΑΟΚ, σου έκανα ΠΑΟΚ ερωτήματα.

Επιπλέον, ναι το ποσό παιζει μεγάλο ρόλο και φανερώνει διαθέσεις. Πώς να το κάνουμε δλδ.

Δε θα το συνεχίσω καθότι αύριο έχουμε και συνέντευξη όπως λένε.
These users thanked the author Parolos for the post (total 5):
paok apo epilogi, Мир, giapas, Apil44, theo-drama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”