Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Grimson4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Grimson4 »

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδια μιας και δεν γράφω σχεδόν καθόλου.
Η παε πόσο καιρό έκανε να βγάλει τα σχέδια του γηπέδου και πόσα λεφτά έχει δώσει? Γιατί εγώ θυμάμαι ότι και τα λεφτά είναι πολλά και ο χρόνος ήταν πολύς. Άρα αυτά τα σχέδια δεν μπορεί να είναι προσβάσιμα σε όλους ούτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος σωστά?( Άρα παμε από την αρχή ξανα) Η στάση το ΑΣ είναι ύποπτη, ο ρόλος του ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ύποπτος. Απορώ όμως ενα πράγμα τι τους έχει υποσχεθεί ο μυστακιδης και αδειάζουν τον πρόεδρο έτσι ακομα και κάποιοι ΣΦ.
These users thanked the author Grimson4 for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis, paok apo epilogi, Apil44, dionisisbasi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Parolos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:56 Σ'ευχαριστώ embuji αυτό ήθελα για επιβεβαίωση.

Εγώ έχω μείνει στο πρώτο νούμερο (λίγο λιγότερο) όχι το δεύτερο που αναφέρεις.

Η αεχ πουλήθηκε 90 χωρίς το γήπεδο, και μάλλον (μέχρι τώρα), δεν έχει προοπτική ο βενγκας να πάρει ποσοστό.
Ενώ πληρώνει και 6μυρια ενοίκιο.

Ο ΠΑΟΚ με προοπτική γηπέδου (χωρίς ενοίκιο ),!προπονητικό, assets ποδοσφαιριστών κλπ, ranking Ευρώπης έτοιμο στους ισχυρούς για 3 χρόνια ότι και να γίνει.
Ας κρίνει ο καθένας πόσο κάνει.
Η τζαμπασοφια δεν ειναι ιδιοκτησια της Α4; Νομιζα οτι το ντιλ ηταν με το γηπεδο μαζι. Οκ αν ΔΕΝ ειναι το γηπεδο μεσα στο ντιλ τοτε 80 αυτοι ε λογω της δυναμης του ΠΑΟΚ εδω ε, ενα κατοσταρικο σιγουρα.
gts4

Δημοσίευση από gts4 »

Magdi Tolba 4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:09 Θα πω κάτι ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ απλώς μη ρωτάτε παραπάνω πράγματα...ΑΠΛΩΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...

Ο ΑΣ ΔΕΝ πρόκειται να υπογράψει ΤΠΤ όσον αφορά το μνημόνιο με την πλευρά Σαββίδη...την Δευτέρα
Περιμένει και τη πλευρά Μυστακιδη να κάνει την δική της προσφορά μνημονίου ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα φέρει τα 2 μνημόνια σε ΓΣ για να αποφασίσουν τα μέλη...
Αυτό που έμαθα είναι ότι σε πολύ λίγο διάστημα ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ του Μυστακιδη στον ΑΣ ΔΙΟΛΟΥ ΑΜΕΛΗΤΈΑ που (θα πρέπει για μένα)να επικοινωνηθει στον κόσμο.
Αυτά προς το παρών...
Έχετε συνειδητοποιήσει τι μπορεί να συμβεί στην ομάδα σε περίπτωση που ο ΑΣ πάει με την πλευρά Μυστακίδη; Οι δυο αυτοί άνθρωποι είναι στα μαχαίρια ΔΕΝ επιτρέπεται για το καλό του οργανισμού ο ένας να έχει το γήπεδο και ο άλλος την ΠΑΕ. Ανα πάσα ώρα και στιγμή ο μεν μπορεί να απαγορέψει πχ την σουίτα στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Και αυτό είναι το καλύτερο σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι να φύγει από την τούμπα επι τύπου και η ομάδα να μείνει ορφανή (δεν ξέρω που και πότε έχει σκοπό να χτίσει γήπεδο σε τέτοια περίπτωση). Και τότε μιλάμε για πραγματικό εμφύλιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως τότε είναι που την ομάδα δεν θα την πουλήσει όσα € και να του προσφερθούν από εγωισμό και μόνο. Δισεκατομμυριούχος είναι όχι μπακάλης. Τρύπημα και χτύπημα κάτω από την μέση είναι αυτό. Ο Μυστακίδης θα πρέπει να το αποφύγει ΑΝ θέλει το καλό του ΠΑΟΚ και να καταθέσει δημόσια (αυτήν την φορά) πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ. Και αν την δώσει τότε να προχωρήσει σε συμφωνία με τον ΑΣ.
These users thanked the author gts4 for the post (total 3):
Montrealiotis, paok apo epilogi, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πολύ παραμυθά πέφτει από πλευράς μυστακιδη η φίλων του και άκρα σιγή του ερασιτέχνη που υπέγραψε είπαν μνημόνιο με τον μυστακιδη χωρίς να λένε τίποτε άλλο παιχνίδια μυστικοπαθειας και δούλεμα στην παε αυτό το ότι είναι σε διακοπές η δικηγόρος ενώ στην ουσία περιμένουν είναι κανονισμένο να κάνει δηλώσεις ο μυστσκιδης είναι νέα αθλιότητα του ερασιτέχνη.... Εύχομαι στην ζωή τους έτσι να τους φερθούν κάποιοι που αυτοί ευεργέτησαν.... Διαφάνεια ρε τι φοβάστε πείτε τι συμφωνησατε και ας κρίνει όλοι έχοντας όλα τα δεδομένα..... Γαυροπολις λιμπερο ανεξάρτητα τι θα γίνει τα θεωρώ χειρότερα από τον τσουκαλά
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Montrealiotis, paok apo epilogi, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:56
embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:50 Αυτα που εχω ακουσει εγω αλλα ειναι σπασμενο τηλεφωνο οποτε μη τα δεσετε και κομπο ειναι οτι ο Μυστακιδης εχει δοκιμασει απο το 19 εως σημερα να αγορασει την ΠΑΕ 3 φορες.

Την μια πηρε απαντηση δε πουλαω.
Την δευτερη ειπε ο Μ σου δινω 40 και ο Σαββιδης δεν απαντησε καν
Την τριτη ο Μ ειπε 60 και ο Σαββιδης του ειπε 250. (δηλαδη δε πουλαω)

Τωρα η ΠΑΕ πολυ μπακαλιστικα το λεω, πανω απο 50 δε θα ελεγα οτι κοστολογειται αν σκεφτουμε οτι ο βενγκα αγορασε την ΑΕΚ με αν θυμαμαι καλα περιπου 80-85 ΜΕ ΝΕΟ γηπεδο.

Απλα βαζω τον ΠΑΟΚ 50 λιγο πιο ψηλα δηλαδη ενω δεν εχει γηπεδο γιατι εχει τεραστια δυναμη στην Β Ελλαδα οποτε το λες και στρατηγικη επενδυση.
Χουβαρντάς εισαι.
Πούλα την, μην περιμενεις.
Τα 50 προφανώς κανείς black χιούμορ
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Σόρρυ, αλλά με αυτά τα νούμερα, ούτε εγώ θα πούλαγα.
Η αγοραπωλησία της ΑΕΚ, δεν ξέρω αν περιλάμβανε το γήπεδο, αφού όπως λένε πληρώνει και ένα μεγάλο ετήσιο ενοίκιο.
Αλλά μιλάμε για μια ομάδα η οποία έπεσε Γ εθνική για να ξεχρεώσει, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ουδέποτε έκανε σοβαρή επένδυση, δεν είχε καθόλου ακαδημίες, ούτε ευρωπαϊκή παρουσία, κάκιστο branding με κιτς επιλογές και τρίτη ομάδα στην πόλη της. Το μόνο σοβαρό asset νομίζω ήταν το προπονητικό τους.
Ο ΠΑΟΚ 50 εκ. έβγαλε τα τελευταία χρόνια από την πώληση παιδιών που ο ίδιος δημιούργησε. Ναι, έχει παλιότερες υποδομές, πλην όμως ιδιόκτητες σε γήπεδο και προπονητικό. Είναι το νο1 αθλητικό brand στην Βόρεια Ελλάδα και έχει αναγκάσει τα τελευταία 15 χρόνια όλους τους εγχώριους αντιπάλους να ανέβουν επίπεδο, γιατί έσπασε τον ανταγωνισμό.
Και σε όλα αυτά δεν βάζω καν λιμάνια και γεωπολιτικά παιχνίδια.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 4):
Grimson4, navigator11, Montrealiotis, paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:09
embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:50 Αυτα που εχω ακουσει εγω αλλα ειναι σπασμενο τηλεφωνο οποτε μη τα δεσετε και κομπο ειναι οτι ο Μυστακιδης εχει δοκιμασει απο το 19 εως σημερα να αγορασει την ΠΑΕ 3 φορες.

Την μια πηρε απαντηση δε πουλαω.
Την δευτερη ειπε ο Μ σου δινω 40 και ο Σαββιδης δεν απαντησε καν
Την τριτη ο Μ ειπε 60 και ο Σαββιδης του ειπε 250. (δηλαδη δε πουλαω)

Τωρα η ΠΑΕ πολυ μπακαλιστικα το λεω, πανω απο 50 δε θα ελεγα οτι κοστολογειται αν σκεφτουμε οτι ο βενγκα αγορασε την ΑΕΚ με αν θυμαμαι καλα περιπου 80-85 ΜΕ ΝΕΟ γηπεδο.

Απλα βαζω τον ΠΑΟΚ 50 λιγο πιο ψηλα δηλαδη ενω δεν εχει γηπεδο γιατι εχει τεραστια δυναμη στην Β Ελλαδα οποτε το λες και στρατηγικη επενδυση.
Χουβαρντάς εισαι.
Οχι απλα νομιζα οτι τα 85 του βενγκα ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ηταν το νεο γηπεδο μεσα στο ντιλ τοτε ναι ο ΠΑΟΚ ειναι στο 90-100 σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν ισχύουν τα συγκεκριμένα νούμερα, γκράντε "άπλας" ο Θεσσαλονικεύς.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Montrealiotis
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι χαρτινος, ουτε η 3η ομαδα της περιφεριας, μην συγκρινεται ανομία μεγεθη.

Αν ο ΑΣ τρυπηθηκε, το μονο που θα πετυχει ειναι να διωξει τον ΠΑΟΚ απο την Τουμπα και να αναγκαστει η ΠΑΕ να αγωνιζεται Βολο μεχρι να χτισει γηπεδο εκτος αστικου ιστου λογο ελειψης χωρου για γηπεδο εντος πολης.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:22
Χουβαρντάς εισαι.
Οχι απλα νομιζα οτι τα 85 του βενγκα ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ηταν το νεο γηπεδο μεσα στο ντιλ τοτε ναι ο ΠΑΟΚ ειναι στο 90-100 σιγουρα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι στο όσα εκτιμάει και στο όσα θελει, αν θέλει, για να πουλήσει ο Σαββίδης.

Υπόψη των εκτιμητών.
Πόσα εβαλε μεχρι τώρα ο Σαββίδης???
Πόσα ειχε βάλει ο τίγρις πριν πουλήσει??

Ο καθενας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταλάβει την οπτική των σχολιαζόντων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μα πως αφου τους ενδιαφερει το καλο της ομαδος;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:02
Ο ΠΑΟΚ ειναι στο όσα εκτιμάει και στο όσα θελει, αν θέλει, για να πουλήσει ο Σαββίδης.
Μιλαμε για αντικειμενικη αξια της ΠΑΕ. και εγω μπορω να εχω ενα σπιτι το οποιο το πουλαω μονο με 500.000 ευρω, το σπιτι ομως μπορει να εχει αντικειμενικη αξια 100.000. Το οτι ζηταω ενα ποσο εγω δε σημαινει οτι η πραγματικη αξια ειναι οσο ζηταω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Με 40 και 60 πάντως τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ας ενημερώσουν τον κύριο Αριστοτέλη ότι χωρίς πραξικόπημα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ονειρευτεί καν, όχι να τον αποκτήσει.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Montrealiotis, Ιάσονας
ΚΩΣΤΑΣ2019

Magdi Tolba 4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:09 Θα πω κάτι ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ απλώς μη ρωτάτε παραπάνω πράγματα...ΑΠΛΩΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...

Ο ΑΣ ΔΕΝ πρόκειται να υπογράψει ΤΠΤ όσον αφορά το μνημόνιο με την πλευρά Σαββίδη...την Δευτέρα
Περιμένει και τη πλευρά Μυστακιδη να κάνει την δική της προσφορά μνημονίου ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα φέρει τα 2 μνημόνια σε ΓΣ για να αποφασίσουν τα μέλη...
Αυτό που έμαθα είναι ότι σε πολύ λίγο διάστημα ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ του Μυστακιδη στον ΑΣ ΔΙΟΛΟΥ ΑΜΕΛΗΤΈΑ που (θα πρέπει για μένα)να επικοινωνηθει στον κόσμο.
Αυτά προς το παρών...
Θα φέρει τα μνημόνια στη ΓΣ, που τα μέλη της ειναι ελεγχόμενα και ψηφίζουν 30 χρόνια Κατσαρή.
Ποιο στημένη διαδικασία ουτε στις αναθέσεις του Δημοσίου!!!

Σημ. Η προταση Σαββίδη ειναι ήδη δυο χρονια μπροστά χωρίς να λαμβάνουμε υποψη την προσπάθεια(κύρος, κοπος, χρημα) που εκανε για την κατοχύρωση των 30 στρεμμάτων, αλλά και την εγκριση του ΠΔτος για τους όρους δόμησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:07
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:02

Μιλαμε για αντικειμενικη αξια της ΠΑΕ. και εγω μπορω να εχω ενα σπιτι το οποιο το πουλαω μονο με 500.000 ευρω, το σπιτι ομως μπορει να εχει αντικειμενικη αξια 100.000. Το οτι ζηταω ενα ποσο εγω δε σημαινει οτι η πραγματικη αξια ειναι οσο ζηταω.
Α δεν γνωριζα ότι εχουν κυκλοφορήσει οι αντικειμενικές αξίες για τις ομάδες.
Γνώριζα μόνο για τα ακίνητα.
Θα το ψαξω να ενημερωθώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”