Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πες τα ψέματα ρε φίλε. Αριθμησε τα. Πες είπες αυτό κι αυτό. Άσε που είμαστε και οφ τοπικ.perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:22 ψεματα γραφεις και επαναλαμβανομενα, γιατι προσπαθω να καταλαβω.
και φαινεται, μιλαω συγκερκριμενα για πραγματα που ειπες, εσυ 2 ..μη πω.. και η μπάλα στην εξέδρα
Εγώ ξέρω καλά τι προσπαθείτε να κάνετε κάποιοι με αυτές τις προσωπικές επιθέσεις. Όπως και στον Tolis14. Είναι εντελώς καλοπροαιρετες

Και κάτι ακόμη. Επειδή αφήνεις υπονοούμενα. Εγώ είμαι εδώ μέσα από την αρχή του φόρουμ. Τότε που δεν υπήρχε ακόμη Ιβάν. Στην διάθεση των μοντς το τότε nick που έχασα τους κωδικούς. Εσύ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο. Ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες με σιγουριά σωστά; τότε πες μας κι εμάς να μάθουμε. Με γεγονότα και αποδείξεις. Όχι με ειρωνία και επιχειρήματα του τύπου 'αφού δεν έγινε αυτό, συμπεραίνω ότι συμβαίνει αυτο'joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:11 Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- burbu, Unpsofable78, Casual, theo-drama
Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Και γιατί δεν τον πήγε το ελικόπτερο στην Στουτγκάρδη?Mīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
- These users thanked the author burbu for the post:
- to_tefteri_tis_Marias
- Skoufos_tou_Lucescu
Ρε παιδιά εδώ καίγεται ο κωλος μας με τον Κωσταντελια, να λέμε για τον παλαιστή απ' το Μαρόκο για να είμαστε οντοπικ?
-
γραφεις ψεματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει και ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει.
Ακόμα μια κλασικη τακτική, ειμαι ...ύποπτος.. το χω ξαναπει οποιος εχει θέμα βιντεοκληση και οι 2 μας με τους μοντ, τις φατσες μας με ονοματεπώνυμα
Ακόμα μια κλασικη τακτική, ειμαι ...ύποπτος.. το χω ξαναπει οποιος εχει θέμα βιντεοκληση και οι 2 μας με τους μοντ, τις φατσες μας με ονοματεπώνυμα
- These users thanked the author perestroik4 for the post:
- Polichni1926
Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινεMīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- to_tefteri_tis_Marias
Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινεMīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
- Unpsofable78
Ψέματα λες ρε τραγικέ. Δες τι ακριβώς έγραψα στον Makispaspartou . Λίγη τσίπα δεν έχεις; λίγη.perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:30 γραφεις ψεματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει και ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει.
Τα στοιχεία μου στην διάθεση των μοντς και ότι θέλουν.
Εσένα ούτε ζωγραφιστό. Με ψεύτες δεν θέλω να έχω σχέσεις.
Και κοψτο. Δεν έχω σκοπό εξαιτίας σου να φάω μπαν για σπάμ επειδή με αναγκάζεις να απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- to_tefteri_tis_Marias
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Και τι είναι οι mods αστυνόμοι; έλεος μωρά παιδιά δεν κάνουν έτσι... Ήρεμα
Καταλαβαίνεις ότι όταν μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές σε top επίπεδο είναι αστείο από μόνο του να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, έτσι;tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:30Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινεMīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Όλοι έχουν συμβόλαια κι ο Ντελιας επειδή έχουμε καλές σχέσεις με την οικογένεια έχει κάποιο υποθετικό κρυφό deal. Το οποίο δεν ξέρουμε αλλά δεν αποκλείουμε.
Βελόπουλος enters the chat.
-
Ξερω ότι απο Μάρτιο 2024 βγαίνανε νον πειπερ και αρθρα για τη προθεση ανανεωσης. Η οποια εγινε μεγαλοπρεπη κινηση του Ιβαν να τον κρατησει εδω, περσι με τη Σαλτσμπουργκ, με ηγεμονικο συμβόλαιο που τόσο το δικαιούταν. Και μετα απο μια χρονια που μπήκε στο πάγο, τώρα πάλι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩς με τον μεγαλο που σωζει τη παρτίδα και τον κραταει εδω με νεο συμβόλαιο.tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:24Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο. Ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες με σιγουριά σωστά; τότε πες μας κι εμάς να μάθουμε. Με γεγονότα και αποδείξεις. Όχι με ειρωνία και επιχειρήματα του τύπου 'αφού δεν έγινε αυτό, συμπεραίνω ότι συμβαίνει αυτο'joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:11 Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...
Αυτα ειναι γεγονότα, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ΟΚ;
Ε λοιπον αυτο που λεμε ειναι οτι ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΝΟΤΩΝ, θα ηταν λογικο ενας παικτης να εχει αμφιβολίες για το όραμα της ομάδας πάνω του.
Αυτα που λές εσυ για μυστικες συμφωνιες κατω απ το τραπεζι, εχεις καποια στοιχεια και τα λες; Γιατι και γω μπορω να πω οτι μαλακια μου κατεβει για να δικαιολογησω τα αδικαιλογητα
Συνεχίζεις το πνεύμα και τις εξυπνάδες. Καλό βράδυMīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:37Καταλαβαίνεις ότι όταν μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές σε top επίπεδο είναι αστείο από μόνο του να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, έτσι;tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:30Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινεMīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Όλοι έχουν συμβόλαια κι ο Ντελιας επειδή έχουμε καλές σχέσεις με την οικογένεια έχει κάποιο υποθετικό κρυφό deal. Το οποίο δεν ξέρουμε αλλά δεν αποκλείουμε.
Βελόπουλος enters the chat.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- Mīngus, Unpsofable78, to_tefteri_tis_Marias, theo-drama
Ακόμα και η συζήτηση για τον Σεντιρα όαση μοιάζει μπροστά σε αυτό που γίνεται τίς τελευταίες σελίδες πάλι
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- to_tefteri_tis_Marias, Dimpatra, margas