Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από bane1980 »

Στις πόσες μ@λ@κίες υψηλόβαθμου στελέχους, καίγεται το στέλεχος?
Άλλη μια lose lose κατάσταση...
These users thanked the author bane1980 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για ποιο ακριβώς σενάριο προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας;
Έστω ότι ήθελε να φύγει. Έστω.
Τα 18+bonus είναι ένα ποσό κυριολεκτικά αξιολυπητο.
These users thanked the author Mīngus for the post:
felix 4
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:04 Skoufos_tou_Lucescu
Ρε φίλε είναι γνωστό ότι τα παίρνω. Μην μου δίνεις σημασία :mrgreen:
Είδες να γράφω πουθενά τέτοιο πράγμα? Απλά η εμμονή που έχετε κάποιοι να τρέξετε δικαιολογήσετε οποιοδήποτε λάθος της διοίκησης δεν είναι νορμάλ.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να μην είναι κατηγορηματικοί και απόλυτοι για κάτι που δεν ξέρουν. Άλλο ξέρω στα σίγουρα και άλλο υποθέτω από τα συνφραζόμενα. Παρά, μα πάρα πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οπότε κρατήστε πισινές
These users thanked the author tolis14 for the post:
Casual
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
Patron, Logistis, soigol, Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:05 φυσικα σε ολες αυτες τις τοσο ..."καλοπροαίρετες".... υποθέσεις, πολυ ευκολα και βολικά βγάζουμε απέξω την υπόσχεση ανανέωσης που σέρνεται εδώ και 1μιση χρόνο, με ανακύκλωση οταν ηρθε η Σαλτσμπουργκ και τωρα η Στουτγκάρδη ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ

Δηλαδη θελετε να μας πεισετε οτι ο Ιβαν θελει να τον κρατησει, του εκανε προταση ανανεωσης και προσπαθει να τον πεισει 1μιση χρονο αλλα ο Ντελιας δε θελει, με βαρια καρδια αναγκαστηκε ο Ιβαν να ενδωσει στη πωληση γιατι ο παικτης ηθελε να φυγει, αλλα τελικα δε γινοταν και πηρε τηλ το Ντελια ο οποίος παρόλο που 1μιση χρόνο αρνιοταν ανανέωση και πιεζε για τη μεταγραφη, ειπε οκ τι να κανουμε τωρα

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Ε δεν θα με βγάλεις και μλκα τώρα. Πότε είπα εγώ ότι του έκανε πρόταση ανανέωσης; Πότε είπα ότι προσπαθεί να τον πείσει ενάμιση χρόνο.

Για πες. Φτάνει ρε με τα ψέματα. Και δες τι έγραφα χθες όταν γινόταν όλο αυτό για τον Σαββίδη , πριν βγει στην φόρα ότι τελικά ακυρώνεται η πώληση. Δηλαδή πιστεύεις ότι με τα ψέματα και τις προσωπικές επιθέσεις θα καταφέρεις τι;

"Καλοπροαιρετες" οι δικές μου υποθέσεις και καλόπροαιρετες οι δικές σου ε; Γιατι μόνο με στοιχεία δεν μιλάς όπως ισχυρίστηκες νωρίτερα.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:09
Είδες να γράφω πουθενά τέτοιο πράγμα? Απλά η εμμονή που έχετε κάποιοι να τρέξετε δικαιολογήσετε οποιοδήποτε λάθος της διοίκησης δεν είναι νορμάλ.
Υποθετικό λάθος της διοίκησης, πώς αποδεικνύεται ότι ο Ντελιας έφυγε για αεροδρόμιο και ότι όντως συμφώνησε κι αυτός κι ο ΠΑΟΚ με την Στουτγκάρδη? Επειδή το έγραψε κάποιος μωυσιδης και η bild?
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Το πιο ανησυχητικό από όλα πάντως είναι ότι η ΠΑΕ ήταν ικανοποιημένη από τα 18+2 των Γερμανών
These users thanked the author Scotch4 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

burbu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:13
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:09
Υποθετικό λάθος της διοίκησης, πώς αποδεικνύεται ότι ο Ντελιας έφυγε για αεροδρόμιο και ότι όντως συμφώνησε κι αυτός κι ο ΠΑΟΚ με την Στουτγκάρδη? Επειδή το έγραψε κάποιος μωυσιδης και η bild?
Και όλοι οι δημοσιογράφοι που είναι στην Ολλανδία το έγραψαν και με λεπτομέρειες, ότι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες κλπ...Δεν τα έγραψε κανένας Μωυσιαδης αυτα
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:12
perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:05 φυσικα σε ολες αυτες τις τοσο ..."καλοπροαίρετες".... υποθέσεις, πολυ ευκολα και βολικά βγάζουμε απέξω την υπόσχεση ανανέωσης που σέρνεται εδώ και 1μιση χρόνο, με ανακύκλωση οταν ηρθε η Σαλτσμπουργκ και τωρα η Στουτγκάρδη ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ

Δηλαδη θελετε να μας πεισετε οτι ο Ιβαν θελει να τον κρατησει, του εκανε προταση ανανεωσης και προσπαθει να τον πεισει 1μιση χρονο αλλα ο Ντελιας δε θελει, με βαρια καρδια αναγκαστηκε ο Ιβαν να ενδωσει στη πωληση γιατι ο παικτης ηθελε να φυγει, αλλα τελικα δε γινοταν και πηρε τηλ το Ντελια ο οποίος παρόλο που 1μιση χρόνο αρνιοταν ανανέωση και πιεζε για τη μεταγραφη, ειπε οκ τι να κανουμε τωρα

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Ε δεν θα με βγάλεις και μλκα τώρα. Πότε είπα εγώ ότι του έκανε πρόταση ανανέωσης; Πότε είπα ότι προσπαθεί να τον πείσει ενάμιση χρόνο.

Για πες. Φτάνει ρε με τα ψέματα. Και δες τι έγραφα χθες όταν γινόταν όλο αυτό για τον Σαββίδη , πριν βγει στην φόρα ότι τελικά ακυρώνεται η πώληση. Δηλαδή πιστεύεις ότι με τα ψέματα και τις προσωπικές επιθέσεις θα καταφέρεις τι;

"Καλοπροαιρετες" οι δικές μου υποθέσεις και καλόπροαιρετες οι δικές σου ε; Γιατι μόνο με στοιχεία δεν μιλάς όπως ισχυρίστηκες νωρίτερα.
Κλασικη η τακτική σου και προβλέψιμη πολυ

δεν είπα εγω οτι ο Ντελιας πιέζει να φύγει, η κικερ το γραφει
δεν ειπα οτι ο ο Ιβαν του εκανε προταση ανανεωσης, αλλα λεω οτι ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει χωρις ομως να αναφερω τιποτα για την ανανεωση. ΠΩς ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙς ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗς ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ 2024;

Α ναι ξεχασα, χθες μετα αρχισατε να λέτε κάποια στιγμή οτι να μωρε δεν υπηρχαν λεφτα για την ανανεωση, η μπορει να αργησε λιγο
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Scotch4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:16 Το πιο ανησυχητικό από όλα πάντως είναι ότι η ΠΑΕ ήταν ικανοποιημένη από τα 18+2 των Γερμανών
Το πιο ανησυχητικο είναι ότι είμαστε πονηρεμενοι με τους ντόπιους αρδ αλλά τσιμπάμε σε αρδιες εκ του εξωτερικού και βάζω και τον εαυτό μου μέσα
These users thanked the author burbu for the post (total 2):
navigator11, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Mīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:08 Για ποιο ακριβώς σενάριο προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας;
Έστω ότι ήθελε να φύγει. Έστω.
Τα 18+bonus είναι ένα ποσό κυριολεκτικά αξιολυπητο.
Συμφωνώ απόλυτα . Χθες έγραψα ότι δεν έχει καμία λογική η πώληση στο συγκεκριμένο timing και για επικοινωνιακους και ουσιαστικους λόγους.
1) 100 χρόνια και στόχος τίτλος.
2)Ότι του χρόνου η αξία του Ντελια με πιθανή συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντιάλ πολύ πιθανό να εκτοξευτεί σε τρελά επίπεδα.
3) Επικοινωνιακο κομμάτι μετά και την στήριξη του κόσμου στο θέμα ΑΣ γηπέδου.

Για αυτό και μου φάνηκε ακατανόητο όλο αυτό. Δεν νομίζω ότι δεν τα γνωρίζουν αυτά στην ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

perestroik4
Εγώ δεν γράφω τουλάχιστον ψέματα όπως εσύ, ούτε χρησιμοποιώντας τα κάνω προσωπικές επιθέσεις.
Επιχειρήματα της βουρτσας

Αν παρακολουθείς όπως λες τα ποστ μου και έβγαλες συμπεράσματα, θα είχες δει ότι απάντησα για την μη ανανέωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:54 Εγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.

Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και την ομάδα, θα του επιτρέψει να φύγει.

Έβγαιναν λοιπόν συνέχεια ρεπορτάζ από kicker και bild ότι η Στουτγάρδη έχει πείσει τον παίκτη με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν.

Ήρθε και η ανάλογη πρόταση που κάλυπτε και τις δύο πλευρές και παρότι ο Ιβάν ήταν αντίθετος όπως εξαρχής λέει η kicker, κράτησε τον λόγο του απέναντι στον παίκτη.

Μέχρι που έγινε ο κακός χαμός και αναγκάστηκε να ρίξει άκυρο στην μεταγραφή. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η ακύρωση της μεταγραφής είναι με την σύμφωνη γνώμη του Ντελια. Αν όταν συνομίλησαν τα βρήκαν για ανανέωση - αναπροσαρμογη συμβολαίου. Γιατί ο Πατρινός το πρωί έγραφε ότι ο Ντελιας είναι ανένδοτος για νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να μάθουμε όλοι την αλήθεια.

Φυσικά και τα παραπάνω είναι εικασίες, αλλά πραγματικά μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έγινε.

Ξανά λέω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής. Με τίποτα.

Μόνο μην αρχίσετε επιθέσεις παιδιά γιατί κι εσείς ουσιαστικά μόνο εικασίες κάνετε όταν γράφετε αντιστρόφως ανάλογα σενάρια.

ΥΓ Ο Κεντιρα πότε έρχεται τελικά; :mrgreen:

Δηλαδή δεν τον εννοιαζε τον Σαββιδη καθόλου αν μείνει η φύγει. Η του εκανε προταση ας πουμε για 1.8 και δεν δεχτηκε ο μικρος.
These users thanked the author psychologos for the post:
Grimson4
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

ψεματα γραφεις και επαναλαμβανομενα, γιατι προσπαθω να καταλαβω.

και φαινεται, μιλαω συγκερκριμενα για πραγματα που ειπες, εσυ 2 ..μη πω.. και η μπάλα στην εξέδρα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”