Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.

Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και την ομάδα, θα του επιτρέψει να φύγει.

Έβγαιναν λοιπόν συνέχεια ρεπορτάζ από kicker και bild ότι η Στουτγάρδη έχει πείσει τον παίκτη με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν.

Ήρθε και η ανάλογη πρόταση που κάλυπτε και τις δύο πλευρές και παρότι ο Ιβάν ήταν αντίθετος όπως εξαρχής λέει η kicker, κράτησε τον λόγο του απέναντι στον παίκτη.

Μέχρι που έγινε ο κακός χαμός και αναγκάστηκε να ρίξει άκυρο στην μεταγραφή. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η ακύρωση της μεταγραφής είναι με την σύμφωνη γνώμη του Ντελια. Αν όταν συνομίλησαν τα βρήκαν για ανανέωση - αναπροσαρμογη συμβολαίου. Γιατί ο Πατρινός το πρωί έγραφε ότι ο Ντελιας είναι ανένδοτος για νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να μάθουμε όλοι την αλήθεια.

Φυσικά και τα παραπάνω είναι εικασίες, αλλά πραγματικά μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έγινε.

Ξανά λέω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής. Με τίποτα.

Μόνο μην αρχίσετε επιθέσεις παιδιά γιατί κι εσείς ουσιαστικά μόνο εικασίες κάνετε όταν γράφετε αντιστρόφως ανάλογα σενάρια.

ΥΓ Ο Κεντιρα πότε έρχεται τελικά; :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
burbu
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gergeo4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:35
DamoN έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:25
nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:15

Τι θα γίνει από Κυριακή δηλαδή;
Εχει συνέντευξη νομίζω ο αντίζηλος
για να πει τι;χαζομάρες
Θα ανακοινώσει ότι αν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, θα φέρει χαφ, φορ και σέντερ μπακ top class.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το πιο αστείο ξέρετε ποιο είναι όμως;

Ότι θα πάρουμε και νταμπλ στο τέλος.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 4):
Σουριναμέζος, george188, lkosmid, margas
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Κωνσταντελιας αν ήθελε να φύγει θα το είχε κάνει ήδη το προηγούμενο καλοκαίρι. Η κοινή απόφαση ήταν να μείνει και να γίνει αναπροσαρμογή με αύξηση αποδοχών. Έγινε καμία αναπροσαρμογή και δεν το ξέρω; Αν ήμασταν Κωνσταντελιας και επι ένα χρόνο δεν μας καλούσαν για αναπροσαρμογή τι θα σκεφτόμασταν; Πως η Στουτγκαρδη διαπραγματεύτηκε με τον Κωνσταντελια και τον έπεισε αν ο ΠΑΟΚ δεν έχει δώσει το οκ; Προφανώς και όλων αυτόν τον καιρό ο ΠΑΟΚ πέρα από πρόσθεση να τον πουλήσει διαπραγματευόταν και την πρόταση των Γερμανών.
Αυτό είναι το στορυ.. Το γιατί ήθελε να πουλήσει και τον Ντελια ο Σαββιδης μάλλον πρέπει να μας το εξηγήσει αυτός.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
soigol
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pagotatzis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:43
renegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:35

Πιστεύω ότι ο μυστακίδης είτε με γραπτή του δήλωση είτε με κάποια συνέντευξη θα καταφερθεί ανοιχτά κατά του ιβάν σαββίδη, θα τον χαρακτηρίσει ανακόλουθο των λεγόμενων του και ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.
Φυσικά θα τονίσει την αδυναμία του να αφουγγαστεί τα θέλω του λαού του ΠΑΟΚ και θα δώσει πολύ έμφαση στην πολύ άσχημη αντιμετώπιση ενός ινδάλματος για τους οπαδούς της ομάδας.
Κλείνοντας τα κάνει ανοιχτή δήλωση ενδιαφέροντας για την παε.
Όπως επίσης και ότι πιθανότατα θα μιλήσει και για το γήπεδο αλλά και για πλάνο του για την ομάδα
Οπα βρε renegade, στο γραφείο τύπου του Τέλη δουλεύεις ;
Κοίτα από τη στιγμή που μιλάνε για δήλωση μυστακίδη την κυριακή δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι διαφορετικό.
Αν μετά τις εξελίξεις της παε με το γήπεδο ο Μυστακίδης αποφάσιζε να πάει πάσο, λογικά θα το έκανε πολύ πιο low profile.
Αντιθέτως θα πρέπει να κάνει μία πιο μεγάλη κίνηση από τη στιγμή που πλέον τα περιθώρια για αυτόν στενεύουν, γιατί με την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ παε και α.σ το παιχνίδι πλέον δεν είναι στα χέρια του.
Πιστεύω ότι ο μυστακίδης έχει συμφωνία με κάποιους από τον ερασιτέχνη οι οποίοι για να ενεργοποιηθούν θα πρέπει το ενδιαφέρον να γίνει πιο επίσημο.
Το αυτογκολ του σαββίδη με τον κωνσταντέλια ήρθε για αυτόν στο καλύτερο χρονικό σημείο.
Μπορεί βέβαια να λέω και μαλακίες.

Υγ όσο για τα θέλω του κωνσταντέλια, το παιδί σίγουρα δεν είχε πρόβλημα να μείνει. Το ζήτημα είναι η ΠΑΕ αυτό το γνώριζε?
Πολλές φορές οι χαρτογιακάδες διοικητικοι των ομάδων κάνουν το λάθος και δεν επικοινωνούν ποτέ με τους παίκτες, ούτε καν στους δικούς τους και μιλάνε μόνο με τους μάνατζερ τους.
Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να δημιουργείται ένα misunderstanding.
Σίγουρα ο manager του παίκτη θα ήθελε να γίνει αυτή η μεταγραφή, μπορεί αυτός να πιέζε και να νόμιζαν οι μπουμπούνες στα γραφεία ότι το ίδιο επιδιώκει και ο παίχτης.
Την έχετε την μαρία ικανή να πάει και να ρωτήσει προσωπικά τι είναι αυτό που θέλει ?
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:53
Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:37
perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:38

από εχθές εσυ και κανα 2 αλλοι εχετε λυσσαξει για τις προθέσεις του Ντέλια και αν πιεζε να φύγει. Εχουμε απαντήσει αναλυτικά και εγώ και πολλοί άλλοι σε πολλά τόπικ, αποφεύγεις να σχολιάσεις τα στοιχεία και την επιχειρηματολογία σε αυτα που σου λέμε για το θέμα, και μετά εμφανίζεσαι ξανά σε ανύποπτη στιγμή να παρουσιάσεις σα σενάριο τις διαθέσεις του Ντέλια, οτι ντε και καλα πιεζε να φύγει κάπως. Τότε πως γύρισε πίσω, με το ζόρι?
Έχετε απαντήσει αναλυτικά; Δηλαδή έχετε στοιχεία; Τι ακριβώς εννοείς;
Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια και για τις δύο πλευρές με όσο γίνεται επίσημο και ειλικρινή τρόπο.

Για τα άρθρα των Γερμανών και ειδικά του kicker, που μιλάνε για εξ αρχής αντίθετη στάση του Σαββίδη και επιθυμία του Ντελια για μεταγραφή; Τι έχεις να σχολιάσεις; Πλήρωσε τους Γερμανούς ο μπατιρης;

Παιδιά. Κανείς δεν θέλει να ρίξει ευθύνες πουθενά. Να μάθουμε την αλήθεια θέλουμε.

Όσο για το ερώτημα σου, σου το αντιστρέφω. Τότε πώς ο Ντελιας ξεκίνησε να φύγει; Με το ζόρι θα πήγαινε Γερμανία; Τι είναι; Σακί πατάτες;
Λουφαξες λουφαξες, περιμενες κατι να βγει να πατήσεις, βρηκες τωρα τη μπιλντ και το κικερ.
Για το τι απαντησαμε, πάνε στα ποστ σου τα χθεσινά να δεις, γιατι εξαφανιστηκες μετα.

Μαλακιες γραφουν για να δικαιλογησουν το πατατρακ, επισης ελληνες τα υπογραφουν τα αρθρα. Καπου λεει και για τον ανισορροπο ρωσο ιδιοκτητη, το ενστερνιζεσαι κ αυτο? :mrgreen:

Αυτα που γράφουν οι ελληνες δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για το οτι ο μεγαλος θα του κανει ανανεωση, δημοσιευματα απο Μαρτιο 2024 ηδη, τα είδες η διαβάζεις μονο γερμανικα μέσα;
Ναι είμαι σίγουρος οτι θέλεις να μάθεις την αλήθεια, οι μοντς τι κανουν δε ξερω διοτι 10 ποστ σου να δει κανεις καταλαβαίνει.
Λουφαξα; Άιντε σύνελθε ρε φίλε. Απάντηση δεν δίνεις ουσιαστική. Ούτε φυσικά διαχωρίζεις τα άρθρα kicker και bild που όλοι γνωρίζουν τι ρόλο βαράει το καθένα
Για πες μας τι λένε τα ποστ μου; Είμαι αλλοθρησκος; Τρολακι; Τι;Πες μου. Ή τα παίρνω από τον Σαββίδη;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DimitrisS έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:53 Δε ξερω για εσας.

Εγω κουραστηκα.
Ισχύει. Και δεν ευθύνεται ούτε ο Ντέλιας ούτε η ΠΑΕ για αυτό. Απίστευτη νοσηρότητα γενικότερα, τα του ΠΑΟΚ είναι τσεσπού ασπρόμαυρες, καραήσσονος σημασίας.
These users thanked the author navigator11 for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:54 Μόνο μην αρχίσετε επιθέσεις παιδιά γιατί κι εσείς ουσιαστικά μόνο εικασίες κάνετε όταν γράφετε αντιστρόφως ανάλογα σενάρια.
Ποιες επιθέσεις ρε συ. Ο καθένας έχει την οπτική του στο θέμα. Απλά καλό θα ήταν κάποτε να μάθουμε πραγματικά τι συνέβη.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:54 Εγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.

Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και την ομάδα, θα του επιτρέψει να φύγει.

Έβγαιναν λοιπόν συνέχεια ρεπορτάζ από kicker και bild ότι η Στουτγάρδη έχει πείσει τον παίκτη με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν.

Ήρθε και η ανάλογη πρόταση που κάλυπτε και τις δύο πλευρές και παρότι ο Ιβάν ήταν αντίθετος όπως εξαρχής λέει η kicker, κράτησε τον λόγο του απέναντι στον παίκτη.

Μέχρι που έγινε ο κακός χαμός και αναγκάστηκε να ρίξει άκυρο στην μεταγραφή. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η ακύρωση της μεταγραφής είναι με την σύμφωνη γνώμη του Ντελια. Αν όταν συνομίλησαν τα βρήκαν για ανανέωση - αναπροσαρμογη συμβολαίου. Γιατί ο Πατρινός το πρωί έγραφε ότι ο Ντελιας είναι ανένδοτος για νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να μάθουμε όλοι την αλήθεια.

Φυσικά και τα παραπάνω είναι εικασίες, αλλά πραγματικά μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έγινε.

Ξανά λέω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής. Με τίποτα.

Μόνο μην αρχίσετε επιθέσεις παιδιά γιατί κι εσείς ουσιαστικά μόνο εικασίες κάνετε όταν γράφετε αντιστρόφως ανάλογα σενάρια.

ΥΓ Ο Κεντιρα πότε έρχεται τελικά; :mrgreen:
Εσύ φίλε κι ο Κωσταντελιας να βγει και να πει δε θέλω να πάω θα βρεις μια δικαιολογία για τον Ιβάν. Φέρνουμε τώρα ως επιχειρημα τους μάνατζερ που έχασαν την προμηθεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skoufos_tou_Lucescu την Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν είναι δυνατόν να γράφει σοβαρά κάποιος ότι εξαρχής ο Ιβαν ήταν αρνητικός στη πιθανότητα πώλησης του Ντελια όταν εχουμε φτάσει 26 Ιουλίου και δεν έχει κληθεί για ανανέωση.
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
Patron, VfB v2, Logistis, soigol, Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Skoufos_tou_Lucescu
Ρε φίλε είναι γνωστό ότι τα παίρνω. Μην μου δίνεις σημασία :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

φυσικα σε ολες αυτες τις τοσο ..."καλοπροαίρετες".... υποθέσεις, πολυ ευκολα και βολικά βγάζουμε απέξω την υπόσχεση ανανέωσης που σέρνεται εδώ και 1μιση χρόνο, με ανακύκλωση οταν ηρθε η Σαλτσμπουργκ και τωρα η Στουτγκάρδη ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ

Δηλαδη θελετε να μας πεισετε οτι ο Ιβαν θελει να τον κρατησει, του εκανε προταση ανανεωσης και προσπαθει να τον πεισει 1μιση χρονο αλλα ο Ντελιας δε θελει, με βαρια καρδια αναγκαστηκε ο Ιβαν να ενδωσει στη πωληση γιατι ο παικτης ηθελε να φυγει, αλλα τελικα δε γινοταν και πηρε τηλ το Ντελια ο οποίος παρόλο που 1μιση χρόνο αρνιοταν ανανέωση και πιεζε για τη μεταγραφη, ειπε οκ τι να κανουμε τωρα

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
These users thanked the author perestroik4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:46 Κοιτάξτε να χαλαρώσετε, δείτε αύριο την παοκάρα, κάντε καλή αποκατάσταση... γιατί απο κυριακή προβλέπεται να γίνει της π*******
Να το αποκωδικοποιήσω. Της ιεροδούλου :mrgreen:
These users thanked the author navigator11 for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ωρες ωρες σαν απατημενοι καψουρηδες κανουμε
These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
burbu, DamoN
Patron