Ο Σαμπρακος το ξερει;Kabamaru11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:39 https://www.kicker.de/irre-wendung-droh ... 06/artikel
Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.
Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
- Unpsofable78, Jim_Chatz, giaxxo, vasgias, PaokFiesta
renegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:47Περίεργο το:Kabamaru11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:39 https://www.kicker.de/irre-wendung-droh ... 06/artikel
Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.
Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.
Ο Ιβάν Σαββίδης, που από την αρχή ήταν αντίθετος με τη μεταγραφή, φαίνεται πως τελικά επανέρχεται στη θέση του και παγώνει τη διαδικασία.
Τι θα γίνει από Κυριακή δηλαδή;renegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:46 Κοιτάξτε να χαλαρώσετε, δείτε αύριο την παοκάρα, κάντε καλή αποκατάσταση... γιατί απο κυριακή προβλέπεται να γίνει της π*******
- Skoufos_tou_Lucescu
Δώσε πρώτα μια εξηγηση γιατί ένα χρόνο ο Ιβάν δεν τον ανανεωνε και μετά θα πάμε και στον παίκτηUnpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:45 Βρε Μάκη. Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν. Τι αλλάξτε το;
Καταρχήν ούτε καν το υιοθετώ το σενάριο αυτό.Εγώ προσωπικά θέλω την αλήθεια.
Αλλά δώσε μία εξήγηση για τα άρθρα των Γερμανών
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
- soigol
Ολο και κατι θα γινει. Εχουν αρχισει οι εορταστικες εκδηλωσεις εδω και δυο μηνες. Να δουμε τι εχει το προγραμμα για μετα.
Οπως λεει το Κικερ μηπως επειδη «σχεδιαζε να φυγει»;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:21Δώσε πρώτα μια εξηγηση γιατί ένα χρόνο ο Ιβάν δεν τον ανανεωνε και μετά θα πάμε και στον παίκτηUnpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:45 Βρε Μάκη. Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν. Τι αλλάξτε το;
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Unpsofable78
Εχει συνέντευξη νομίζω ο αντίζηλος
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
- Unpsofable78
Όπως διατάξεις. Να κάτσω και προσοχή; Κόψτε ρε αυτό το ύφος. Έλεος πια.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:21Δώσε πρώτα μια εξηγηση γιατί ένα χρόνο ο Ιβάν δεν τον ανανεωνε και μετά θα πάμε και στον παίκτηUnpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:45 Βρε Μάκη. Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν. Τι αλλάξτε το;
Στην ουσία τώρα, εγώ δεν ξέρω γιατί δεν έγινε η ανανέωση. Κάποιοι έχουν αναφέρει πάντως ότι η οικονομική αποκατάσταση του Ντελια έγινε με άλλον τρόπο και στην αφάνεια. Παρ όλα αυτά, επειδή φυσικά και δεν αποδεικνύεται, εγώ δέχομαι ότι ήταν λάθος ή μη ανανέωση.
Για δώσε μας τώρα και την εξήγηση για τα άρθρα του kicker
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει καμία επίσημη θέση της Στουτγκάρδης? Και τις 2 μέρες ξεκίνησαν όλα από εφημερίδες
- These users thanked the author burbu for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
Ρε παιδιά αν ήθελε πραγματικά να φύγει, πιστεύετε ότι θα ερχόταν πίσω? Μέχρι το αεροδρόμιο έφτασε
- Unpsofable78
Ε τώρα την κολοκυθια θα παίζουμε; Το ίδιο ερώτημα θα μπορούσε να κάνει κάποιος αντιστρόφως. Αν πραγματικά δεν ήθελε να φύγει θα ετοιμαζόταν να μπει στο αεροπλάνο; Με το ζόρι θα άλλαζε όλη την ζωή του;
Μιλάμε για απόφαση ζωής
Μιλάμε για απόφαση ζωής
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- magdy, navigator11
- Skoufos_tou_Lucescu
Ποιος ύφος? Το ίδιο λες στον άλλο που απαντάς από πάνω.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:26Όπως διατάξεις. Να κάτσω και προσοχή; Κόψτε ρε αυτό το ύφος. Έλεος πια.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:21Δώσε πρώτα μια εξηγηση γιατί ένα χρόνο ο Ιβάν δεν τον ανανεωνε και μετά θα πάμε και στον παίκτηUnpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:45 Βρε Μάκη. Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν. Τι αλλάξτε το;
Στην ουσία τώρα, εγώ δεν ξέρω γιατί δεν έγινε η ανανέωση. Κάποιοι έχουν αναφέρει πάντως ότι η οικονομική αποκατάσταση του Ντελια έγινε με άλλον τρόπο και στην αφάνεια. Παρ όλα αυτά, επειδή φυσικά και δεν αποδεικνύεται, εγώ δέχομαι ότι ήταν λάθος ή μη ανανέωση.
Η εξήγηση είναι ότι ακόμα και να θέλησε να φύγει ο Κωσταντελιας η ομάδα τον έσπρωξε με τη μη ανανέωση. Αυτά τα "τον ικανοποίησε με άλλο τρόπο" δεν έχουν καμία βάση και τα πιστεύει μόνο όποιος θέλει να δικαιολογήσει τη διοίκηση. Το δεδομένο είναι ότι δεν έκαναν καμία κίνηση να τον ανανεώσουν, ας έκαναν κι αν τους έριχνε άκυρο δε θα έλεγε κανένας κουβέντα και θα του λέγαμε όλοι μαζί στο καλό χθες.
για να πει τι;χαζομάρες
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- Unpsofable78
Πιστεύω ότι ο μυστακίδης είτε με γραπτή του δήλωση είτε με κάποια συνέντευξη θα καταφερθεί ανοιχτά κατά του ιβάν σαββίδη, θα τον χαρακτηρίσει ανακόλουθο των λεγόμενων του και ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.
Φυσικά θα τονίσει την αδυναμία του να αφουγγαστεί τα θέλω του λαού του ΠΑΟΚ και θα δώσει πολύ έμφαση στην πολύ άσχημη αντιμετώπιση ενός ινδάλματος για τους οπαδούς της ομάδας.
Κλείνοντας τα κάνει ανοιχτή δήλωση ενδιαφέροντας για την παε.
Όπως επίσης και ότι πιθανότατα θα μιλήσει και για το γήπεδο αλλά και για πλάνο του για την ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Κι όμως, πολλές φορές ο Ιβάν έχει βοηθήσει και απλό κόσμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ όπως η ΚΑΕ.Εκτος αν τα αμφισβητείς και αυτάSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:35Ποιος ύφος? Το ίδιο λες στον άλλο που απαντάς από πάνω.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:26Όπως διατάξεις. Να κάτσω και προσοχή; Κόψτε ρε αυτό το ύφος. Έλεος πια.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:21
Δώσε πρώτα μια εξηγηση γιατί ένα χρόνο ο Ιβάν δεν τον ανανεωνε και μετά θα πάμε και στον παίκτη
Η εξήγηση είναι ότι ακόμα και να θέλησε να φύγει ο Κωσταντελιας η ομάδα τον έσπρωξε με τη μη ανανέωση. Αυτά τα "τον ικανοποίησε με άλλο τρόπο" δεν έχουν καμία βάση και τα πιστεύει μόνο όποιος θέλει να δικαιολογήσει τη διοίκηση. Το δεδομένο είναι ότι δεν έκαναν καμία κίνηση να τον ανανεώσουν, ας έκαναν κι αν τους έριχνε άκυρο δε θα έλεγε κανένας κουβέντα και θα του λέγαμε όλοι μαζί στο καλό χθες.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- Hayate, lkosmid