Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το οτι ο Ντέλιας γύρισε πίσω και δεν μπήκε στο αεροπλάνο λέει πολλά για το αν πίεζε να φύγει.
Ο χειρισμός της υπόθεσης αυτής (και όχι μονο) δεν συνάδει με σοβαρή λειτουργία ΠΑΕ. Ειδικά το ότι σπάνια βλέπουμε ανανεώσεις των παικτών βαρόμετρων στον ΠΑΟΚ, οι οποίες πρέπει να γίνονται νωρίς πρίν μπεί ο μάνατζερ και τα ανακατώσει και χαλάσει το μυαλό του παίκτη, είναι η χειρότερη διαχείριση που έχω δεί. Τον κάθε Κουλιεράκη, Κοτάρσκι, Ντέλια κλπ τους ανανεώνεις και αυξάνεις τις αποδοχές τους άμεσα, νωρίς. Πριν προλάβουν να σου πουν πχ δεν το κάνω γιατί περιμένω πρόταση. Αυτή εδώ η διοίκηση μέχρι να αποφασίσει τί θέλει να κάνει έχει πετάξει ο παίκτης.
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΙΚΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ (μην μου πείτε τον Κλάους).
Ο χειρισμός της υπόθεσης αυτής (και όχι μονο) δεν συνάδει με σοβαρή λειτουργία ΠΑΕ. Ειδικά το ότι σπάνια βλέπουμε ανανεώσεις των παικτών βαρόμετρων στον ΠΑΟΚ, οι οποίες πρέπει να γίνονται νωρίς πρίν μπεί ο μάνατζερ και τα ανακατώσει και χαλάσει το μυαλό του παίκτη, είναι η χειρότερη διαχείριση που έχω δεί. Τον κάθε Κουλιεράκη, Κοτάρσκι, Ντέλια κλπ τους ανανεώνεις και αυξάνεις τις αποδοχές τους άμεσα, νωρίς. Πριν προλάβουν να σου πουν πχ δεν το κάνω γιατί περιμένω πρόταση. Αυτή εδώ η διοίκηση μέχρι να αποφασίσει τί θέλει να κάνει έχει πετάξει ο παίκτης.
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΙΚΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ (μην μου πείτε τον Κλάους).
Χαλαρά δηλαδή θα πάει η βδομάδα .
Καλά ότι η χρονιά έχει γαμηθει πριν αρχίσει δεν το συζητώ καν.
Μόνη ελπίδα να έχουμε ομάδα σαν το αηητητο και να μην χάσουμε ποτε .
Δλδ ακόμα και για ΠΑΟΚ δεν γίνεται ρε μλκες να γίνονται όλα αυτά στα αλήθεια .
Βγάλαμε και την Ολντ σκουλ μαύρη φανέλα , σε λίγο θα σκάσει και καμία προσφυγή .
Βγάλαμε και την Ολντ σκουλ μαύρη φανέλα , σε λίγο θα σκάσει και καμία προσφυγή .
Άπο την στιγμή που εχει συμβόλαιο η ομάδα κρατα τα κλειδιά. Γι αυτό θα γυριζε οπως και να εχει, νομίζω.Jim_Chatz έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:31 Ρε παιδιά αν ήθελε πραγματικά να φύγει, πιστεύετε ότι θα ερχόταν πίσω? Μέχρι το αεροδρόμιο έφτασε
- These users thanked the author magdy for the post:
- Unpsofable78
- pagotatzis
Οπα βρε renegade, στο γραφείο τύπου του Τέλη δουλεύεις ;renegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:35Πιστεύω ότι ο μυστακίδης είτε με γραπτή του δήλωση είτε με κάποια συνέντευξη θα καταφερθεί ανοιχτά κατά του ιβάν σαββίδη, θα τον χαρακτηρίσει ανακόλουθο των λεγόμενων του και ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.
Φυσικά θα τονίσει την αδυναμία του να αφουγγαστεί τα θέλω του λαού του ΠΑΟΚ και θα δώσει πολύ έμφαση στην πολύ άσχημη αντιμετώπιση ενός ινδάλματος για τους οπαδούς της ομάδας.
Κλείνοντας τα κάνει ανοιχτή δήλωση ενδιαφέροντας για την παε.
Όπως επίσης και ότι πιθανότατα θα μιλήσει και για το γήπεδο αλλά και για πλάνο του για την ομάδα
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- giaxxo
Ε προφανως ή τιποτα δεν ισχυει ή και τα 2Jim_Chatz έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:31 Ρε παιδιά αν ήθελε πραγματικά να φύγει, πιστεύετε ότι θα ερχόταν πίσω? Μέχρι το αεροδρόμιο έφτασε
- Unpsofable78
Οκ αν βγάζουμε λοιπόν έτσι συμπεράσματα πάω πάσο. Μιλάμε για απόφαση ζωής και γράφεις αρχικά, ότι δεν ήταν πέρα για πέρα αποφασισμενος και στην συνέχεια γράφεις, ότι ίσως ένιωσε ότι ΔΕΝ τον θέλουν γι αυτό και φάνηκε αποφασισμενος να φύγει.Jim_Chatz έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:39 Υπάρχει μια διαφορά όμως @Unpsofable78
Ο Ντελιας προφανώς για να έφτασε να αποχαιρετάει τους συμπαίκτες του και να μπει στο βαν για το Άμστερνταμ, του μπήκε στο μυαλό η ιδέα της Στουτγκάρδης και αποφάσισε να φύγει.
Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι πίεζε να φύγει, ούτε ότι ήταν πέρα για πέρα αποφασισμένος να φύγει.
Αν ήταν πέρα για πέρα αποφασισμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να υποχωρήσει από τη στιγμή που έφτασε σε εκείνο το σημείο.
Ίσως ένιωσε ότι προσπαθούν να τον πουλήσουν, ότι δεν τον θέλουν. Για αυτό φάνηκε αποφασισμένος να φύγει.
Και αυτό άλλαξε με το γνωστό τηλεφώνημα.
Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες, ίσως να μη μάθουμε και ποτέ.
Και κάτι οντοπικ: Για να μην βγαίνει ΑΚΟΜΑ επίσημη συμφωνία με τον Σεντιρα, πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι μέχρι την Δευτέρα ίσως περιμένουν απάντηση - απαντήσεις από παίκτες. Ειδωμεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Skoufos_tou_Lucescu
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Εγώ μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Ιβάν, το αντίθετο, και μπορείς να το διαπιστωσεις αν πας και δεις τι έγραφα για το τρύπημα κλπ....Από χθες όμως έχω γιατί αυτό που αποφάσισε να κάνει άσχετα αν το άλλαξε γιατί είδε τι ερχόταν δείχνει ότι εχει γραμμένη τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:38Κι όμως, πολλές φορές ο Ιβάν έχει βοηθήσει και απλό κόσμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ όπως η ΚΑΕ.Εκτος αν τα αμφισβητείς και αυτάSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:35Ποιος ύφος? Το ίδιο λες στον άλλο που απαντάς από πάνω.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:26
Όπως διατάξεις. Να κάτσω και προσοχή; Κόψτε ρε αυτό το ύφος. Έλεος πια.
Στην ουσία τώρα, εγώ δεν ξέρω γιατί δεν έγινε η ανανέωση. Κάποιοι έχουν αναφέρει πάντως ότι η οικονομική αποκατάσταση του Ντελια έγινε με άλλον τρόπο και στην αφάνεια. Παρ όλα αυτά, επειδή φυσικά και δεν αποδεικνύεται, εγώ δέχομαι ότι ήταν λάθος ή μη ανανέωση.
Για δώσε μας τώρα και την εξήγηση για τα άρθρα του kicker
Η εξήγηση είναι ότι ακόμα και να θέλησε να φύγει ο Κωσταντελιας η ομάδα τον έσπρωξε με τη μη ανανέωση. Αυτά τα "τον ικανοποίησε με άλλο τρόπο" δεν έχουν καμία βάση και τα πιστεύει μόνο όποιος θέλει να δικαιολογήσει τη διοίκηση. Το δεδομένο είναι ότι δεν έκαναν καμία κίνηση να τον ανανεώσουν, ας έκαναν κι αν τους έριχνε άκυρο δε θα έλεγε κανένας κουβέντα και θα του λέγαμε όλοι μαζί στο καλό χθες.
Ναι οκ γράψε λάθος για το "αποφασισμένος να φύγει".
Άλλαξε το με το "τείνει προς το να φύγει"
Άλλαξε το με το "τείνει προς το να φύγει"
Νομιζω η συζητηση γινεται με γνωμονα το γερμανικο αρθρο που λεει οτι ο Σαββιδης δεν ηθελε να τον πουλησει και ο Ντελιας ζητησε να δεχτουν την προταση. Δηλαδη δεν συμβαδιζει αυτο με τον να ενιωσε οτι δεν τον θελουν και ειναι προς πωλησηJim_Chatz έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:39 Υπάρχει μια διαφορά όμως @Unpsofable78
Ο Ντελιας προφανώς για να έφτασε να αποχαιρετάει τους συμπαίκτες του και να μπει στο βαν για το Άμστερνταμ, του μπήκε στο μυαλό η ιδέα της Στουτγκάρδης και αποφάσισε να φύγει.
Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι πίεζε να φύγει, ούτε ότι ήταν πέρα για πέρα αποφασισμένος να φύγει.
Αν ήταν πέρα για πέρα αποφασισμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να υποχωρήσει από τη στιγμή που έφτασε σε εκείνο το σημείο.
Ίσως ένιωσε ότι προσπαθούν να τον πουλήσουν, ότι δεν τον θέλουν. Για αυτό ετεινε προς το να φύγει.
Και αυτό άλλαξε με το γνωστό τηλεφώνημα.
Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες, ίσως να μη μάθουμε και ποτέ.
Και κάτι οντοπικ: Για να μην βγαίνει ΑΚΟΜΑ επίσημη συμφωνία με τον Σεντιρα, πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι μέχρι την Δευτέρα ίσως περιμένουν απάντηση - απαντήσεις από παίκτες. Ειδωμεν
- These users thanked the author Casual for the post:
- Unpsofable78
- WeWillRockYou
Η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με τόση γκρίνια, και είναι τόσο ιστορικά ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, που δεν θα μου κάνει εντύπωση να καταλήξει σε κάνα νταμπλ, και να γίνεται χαμός με το ιδιοκτησιακο από έξω. Μη σου πω και σε κανένα τελικό Europa που φέτος γίνεται 20 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη στο στάδιο της Μπεσίκτας. Ο, τι πιο ασπρόμαυρο να μαλώνουν Σαββίδης - Μυστακίδης και τα εκάστοτε στρατόπεδα και εμείς να είμαστε σε κανένα τελικό με Cheddira, γιατί εκεί που τελειώνει η λογική, ξεκινάει ο ΠΑΟΚ.DamoN έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:39 Χαλαρά δηλαδή θα πάει η βδομάδα .
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 9):
- DamoN, Unpsofable78, paok apo epilogi, navigator11, aivas19, giaxxo, lkosmid, Mr.Charlie, Kourdos
Το αγοράζω αυτό αν παίξω τελικό …
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
-
Λουφαξες λουφαξες, περιμενες κατι να βγει να πατήσεις, βρηκες τωρα τη μπιλντ και το κικερ.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:37Έχετε απαντήσει αναλυτικά; Δηλαδή έχετε στοιχεία; Τι ακριβώς εννοείς;perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:38από εχθές εσυ και κανα 2 αλλοι εχετε λυσσαξει για τις προθέσεις του Ντέλια και αν πιεζε να φύγει. Εχουμε απαντήσει αναλυτικά και εγώ και πολλοί άλλοι σε πολλά τόπικ, αποφεύγεις να σχολιάσεις τα στοιχεία και την επιχειρηματολογία σε αυτα που σου λέμε για το θέμα, και μετά εμφανίζεσαι ξανά σε ανύποπτη στιγμή να παρουσιάσεις σα σενάριο τις διαθέσεις του Ντέλια, οτι ντε και καλα πιεζε να φύγει κάπως. Τότε πως γύρισε πίσω, με το ζόρι?Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:22
Μα δεν εννοώ αυτό φίλε μου. Εννοώ για το ποιες ήταν οι διαθέσεις του Ντελια αλλά και τι μπορεί να έχει συζητηθεί μεταξύ τους.
1) Ήταν οκ του Ιβάν του στυλ "σε πουλάω γιατί δεν βγαίνουμε αλλιώς παληκαρι μου.Θες να πας Στουτγάρδη με αυτή την πρόταση;" Δεν ψήνομαι και πολύ αλλά οκ ο Ντελιας;
2) Ήταν υπόσχεση στον Ντελια από πέρσι ότι θα του επιτρέψει να φύγει εφόσον πειστεί από κάποια ομάδα;
3) Ήταν το ακραίο σενάριο που παρουσίαζαν οι bild και kicker και κάνανε αναδημοσιευσεις τα ελληνικά σαιτ, ότι ο Ντελιας πιέζει για να φύγει;
Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια και για τις δύο πλευρές με όσο γίνεται επίσημο και ειλικρινή τρόπο.
Για τα άρθρα των Γερμανών και ειδικά του kicker, που μιλάνε για εξ αρχής αντίθετη στάση του Σαββίδη και επιθυμία του Ντελια για μεταγραφή; Τι έχεις να σχολιάσεις; Πλήρωσε τους Γερμανούς ο μπατιρης;
Παιδιά. Κανείς δεν θέλει να ρίξει ευθύνες πουθενά. Να μάθουμε την αλήθεια θέλουμε.
Όσο για το ερώτημα σου, σου το αντιστρέφω. Τότε πώς ο Ντελιας ξεκίνησε να φύγει; Με το ζόρι θα πήγαινε Γερμανία; Τι είναι; Σακί πατάτες;
Για το τι απαντησαμε, πάνε στα ποστ σου τα χθεσινά να δεις, γιατι εξαφανιστηκες μετα.
Μαλακιες γραφουν για να δικαιλογησουν το πατατρακ, επισης ελληνες τα υπογραφουν τα αρθρα. Καπου λεει και για τον ανισορροπο ρωσο ιδιοκτητη, το ενστερνιζεσαι κ αυτο?

Αυτα που γράφουν οι ελληνες δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για το οτι ο μεγαλος θα του κανει ανανεωση, δημοσιευματα απο Μαρτιο 2024 ηδη, τα είδες η διαβάζεις μονο γερμανικα μέσα;
Ναι είμαι σίγουρος οτι θέλεις να μάθεις την αλήθεια, οι μοντς τι κανουν δε ξερω διοτι 10 ποστ σου να δει κανεις καταλαβαίνει.
- Unpsofable78
Εγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.
Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και την ομάδα, θα του επιτρέψει να φύγει.
Έβγαιναν λοιπόν συνέχεια ρεπορτάζ από kicker και bild ότι η Στουτγάρδη έχει πείσει τον παίκτη με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν.
Ήρθε και η ανάλογη πρόταση που κάλυπτε και τις δύο πλευρές και παρότι ο Ιβάν ήταν αντίθετος όπως εξαρχής λέει η kicker, κράτησε τον λόγο του απέναντι στον παίκτη.
Μέχρι που έγινε ο κακός χαμός και αναγκάστηκε να ρίξει άκυρο στην μεταγραφή. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η ακύρωση της μεταγραφής είναι με την σύμφωνη γνώμη του Ντελια. Αν όταν συνομίλησαν τα βρήκαν για ανανέωση - αναπροσαρμογη συμβολαίου. Γιατί ο Πατρινός το πρωί έγραφε ότι ο Ντελιας είναι ανένδοτος για νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να μάθουμε όλοι την αλήθεια.
Φυσικά και τα παραπάνω είναι εικασίες, αλλά πραγματικά μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έγινε.
Ξανά λέω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής. Με τίποτα.
Μόνο μην αρχίσετε επιθέσεις παιδιά γιατί κι εσείς ουσιαστικά μόνο εικασίες κάνετε όταν γράφετε αντιστρόφως ανάλογα σενάρια.
ΥΓ Ο Κεντιρα πότε έρχεται τελικά;
Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και την ομάδα, θα του επιτρέψει να φύγει.
Έβγαιναν λοιπόν συνέχεια ρεπορτάζ από kicker και bild ότι η Στουτγάρδη έχει πείσει τον παίκτη με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν.
Ήρθε και η ανάλογη πρόταση που κάλυπτε και τις δύο πλευρές και παρότι ο Ιβάν ήταν αντίθετος όπως εξαρχής λέει η kicker, κράτησε τον λόγο του απέναντι στον παίκτη.
Μέχρι που έγινε ο κακός χαμός και αναγκάστηκε να ρίξει άκυρο στην μεταγραφή. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η ακύρωση της μεταγραφής είναι με την σύμφωνη γνώμη του Ντελια. Αν όταν συνομίλησαν τα βρήκαν για ανανέωση - αναπροσαρμογη συμβολαίου. Γιατί ο Πατρινός το πρωί έγραφε ότι ο Ντελιας είναι ανένδοτος για νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να μάθουμε όλοι την αλήθεια.
Φυσικά και τα παραπάνω είναι εικασίες, αλλά πραγματικά μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έγινε.
Ξανά λέω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής. Με τίποτα.
Μόνο μην αρχίσετε επιθέσεις παιδιά γιατί κι εσείς ουσιαστικά μόνο εικασίες κάνετε όταν γράφετε αντιστρόφως ανάλογα σενάρια.
ΥΓ Ο Κεντιρα πότε έρχεται τελικά;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- burbu
Θα ανακοινώσει ότι αν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, θα φέρει χαφ, φορ και σέντερ μπακ top class.